Flodkrydstogter

Rejs med på et flot flodkrydstogt og oplev Europas mange vandveje, hvor du får en god kombination af kulturelt og historisk indhold med komfort og afslapning. Vi sejler med 4- og 5-stjernede skibe på bl.a. Donau, Douro, Mosel, Rhinen, Seinen og Nilen.

Flodkrydstogter med Vitus Rejser

Der findes næppe en mere charmerende rejseform end flodkrydstogtet. Her er transporttid lig med fordybelses- og oplevelsestid, og du kan glæde dig til kulturelle oplevelser i nogle af Europas mest fascinerende byer. 

MS Leonora ved flodbredden.

Find de bedste flodkrydstogter

Hos Vitus har vi gjort meget ud af at finde nogle af de bedste flodkrydstogter. Mange af vores gæster holder meget af at tage på flodkrydstogt, og vi forstår hvorfor. Den friske luft, de rolige omgivelser og de mange oplevelser kendetegner flodkrydstogter.

På alle vores flodkrydstogter har vi sørget for behagelige kahytter, god mad og underholdning i særklasse. Lyder det som noget for dig, kan du gå på opdagelse i nogle af de bedste flodkrydstogter med 4- eller 5-stjernede krydstogtskibe her på siden.    

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord!    

Derfor skal du prøve flodkrydstogt

Et flodkrydstogt med Vitus Rejser er for dig, der sætter pris på en ferie i et roligt tempo i intime rammer. Vores skibe har plads til mellem 100-150 gæster, hvilket sikrer en hyggelig atmosfære.

Ombord finder du altid restaurant samt bar/lounge, hvor der hver aften er musikalsk underholdning. Alle skibe byder naturligvis også på et indbydende soldæk, hvorfra du kan nyde udsigten til de forbipasserende landskaber fra første parket.

Det får du med et flodkrydstogt hos Vitus Rejser: 

  • Små, hyggelige skibe

  • Helpension ombord

  • Spændende udflugter

  • Stort udvalg af krydstogter på blandt andet Donau, Douro, Mosel, Rhinen, Guadalquivir, Seinen og Nilen

Se de smukke floder i Europa

Europa har utrolig mange smukke floder, og findes der en bedre måde at opleve dem på end at tage på flodkrydstogt? Ikke hvis du spørg os, og det ved vi, at mange af vores gæster også synes. Du kan tage med os på flodkrydstogt og opleve nogle af de smukkeste floder i Europa.

Du kan blandt andet opleve utrolig smukke Donau eller Rhônedalen, som er på flere lister over de smukkeste floder i Europa. Vil du også med på flodkrydstogt og glide henover en af de smukkeste floder i Europa, så er vores flodkrydstogter sikkert noget for dig.   

Flodrejser og kanalferie i Europa

Hos Vitus har vi gjort meget ud af at sammensætte hyggelige flodrejser. Derfor har vi også en række flodrejser, som krydser nogle af de mindre floder og kanaler.

Det gælder for eksempel vores blomsterflodskrydstogt i Holland, hvor du både kommer på flodrejse og kanalferie. Vi besøger nogle af de mest charmerende byer og verdens største blomsterpark, Keukenhof. Blomsterparken er en fryd for øjet og en unik oplevelse.   

Modtag gode rejsetilbud 

Vil du være en af de første, der får information om vores flodkrydstogter, arrangementer samt rejseforedrag, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig, deltager du automatisk i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev