Rejser til Canada

Canadas rene luft, fantastiske bjerglandskaber og muligheden for at se bjørne, ulve og hvaler er oplevelser for livet.

Storslået natur og verdens venligste befolkning!

Uanset hvor ofte, man rejser til Canada, er altid noget nyt at se frem til. Det enorme land byder først og fremmest på en ufatteligt storslået natur, men her er også en kulturhistorie, der er fyldt med fascinerende fortællinger.

På vores rejser til Canada får du en god kombination af det hele. Vi skal på spændende byrundture, spise velsmagende og lokal mad samt opleve Canadas fascinerende natur.

Canada er en forbundsstat, der består af i alt ti provinser og tre territorier. Med en befolkningstæthed på mindre end tre indbyggere pr. km² er Canada et af verdens tyndest befolkede lande.

Canada er et fascinerende rejsemål, rejs med og få en af de helt store naturoplevelser. 

Er du en af de heldige, som skal på opdagelse i Canada, har du i den grad noget at se frem til. På vores rejser til Canada, får du en god kombination af det hele. Vi skal på spændende byrundture, spise dejlig og lokal mad samt opleve Canadas fascinerende natur.

Canada er en forbundsstat, der består af i alt ti provinser og tre territorier. Med en befolkningstæthed på mindre end tre indbyggere pr.  km² er Canada et af verdens tyndest befolkede lande. Canada er et fascinerende rejsemål, rejs med og få en af de helt store naturoplevelser. 

Fakta om Canada

Canada er placeret på det nordamerikanske kontinent. Canada strækker sig, ligesom USA, fra Stillehavet i vest til Atlanterhavet i øst. Nord for Canada ligger Nordpolen og Det Arktiske Hav.

Canada deler landegrænse med USA, som grænser op både mod syd og mod nordvest ved staten Alaska, men også Danmark, som deler landegrænse på den lille arktiske ø, Hans Ø. 

Arealmæssigt er Canada verdens næststørste land, dog er det kun mod syd at der findes bymæssig bebyggelse. Den britiske monark Charles 3. er formelt statsoverhoved, men styreformen er parlamentarisk, og premierministeren er regeringsleder.

Hovedstad: Ottawa
Største by: Toronto
Indbyggertal: 35,4 millioner
Sprog: Engelsk og Fransk
Areal: 9.984.670 km²
Tidsforskel: -4,5 til -9 timer
Valuta: Canadiske Dollars (CAD)