Langtidsrejser

Tag på tre ugers langtidsferie til lunere himmelstrøg i Spanien, Italien Portugal eller Grækenland.

Langtidsrejse med Vitus Rejser

På en vinter-langtidsferie med Vitus Rejser får du tre uger i godt selskab på et dejligt hotel i sydens lune klima til en yderst fornuftig pris, som altid inkluderer morgenmad og ofte også lækre middage med vin til.

Opholdet krydres desuden med udflugter og gode arrangementer under ledelse af vores erfarne rejseledere. Forsød vinteren med vores prisvenlige langtidsrejser, hvor der er masser af tid til selvforkælelse og afslapning.

Vælg den rette langtidsrejse

Vi har langtidsrejser til en række destinationer i Sydeuropa. Destinationerne er alle oplagte rejsemål til langtidsrejser i vinterhalvåret. De forskellige rejsemål er udvalgt nøje efter klima, mulighed for oplevelser og smukke omgivelser.

Vi har langtidsrejser til forskellige steder i Spanien, Grækenland og Portugal. Vi har også langtidsrejser til de flotteste og mest populære af de kanariske øer og Tenerife.

På alle vores langtidsrejser bor vi på 4-stjernede hoteller, så uanset hvilken langtidsrejse du vælger, så kommer du til at bo godt i smukke omgivelser.   

Hvad er langtidsrejser?

En langtidsrejse hos os er længere end vores andre rejser. På alle vores langtidsrejser får du minimum tre ugers lang ferie. Langtidsrejserne er derfor gode, hvis du ønsker at tage på væk i længere tid og koble helt af. På alle langtidsrejser får du måltider, og rejserne er ofte med halvpension.

Derudover er udflugter altid inkluderet i prisen på langtidsrejser. På rejserne udforsker vi kulturelle seværdigheder og dykker ned i lokale fortællinger, som giver et interessant indblik i landets historie. Der vil som minimum altid være tre udflugter på vores langtidsrejser.  

Få den bedste langtidsferie

Hos Vitus Rejser har vi mange års erfaring med at sammensætte langtidsrejser, og derfor ved vi, hvad der virker, og hvordan du får den bedste langtidsferie.

Flere af vores langtidsrejser går til populære destinationer som Portugal, Grækenland og Spanien med Andalusien og de kanariske øer i fokus. Noget af det bedste ved langtidsferie er, at du har mulighed for at komme helt ned i gear og væk fra hverdagen og kulden i Danmark. 

Den store succes, som vores langtidsrejser har, skyldes i høj grad vores dygtige rejseledere, som er med til at gøre dit ophold til en spændende, hyggelig og social oplevelse. Rejselederne kender destinationerne ud og ind, og de har ofte ekstraarrangementer klar i ærmet, som er med til at gøre langtidsferien til noget helt specielt. 

Langtidsferie uden for sæson

Det er fantastisk at have en langtidsferie at se frem til, når de kolde måneder nærmer sig. Vores langtidsrejser ligger typisk i vinter- og forårsmånederne og igen i efteråret. Langtidsrejserne er uden for sæson, hvilket gør dem mindre hektiske, og giver dig bedre mulighed for at komme tættere på landet og befolkningen. Uanset hvornår du rejser, vil du mærke roen, lyset og varmen sydpå på en ret speciel måde.

Langtidsferie sydpå i de kolde måneder er en fantastisk måde at lade op på, og når man først har prøvet en af vores tre ugers pause i sydens solen, er det svært ikke at tage afsted igen næste år.

Modtag gode rejsetilbud

Ønsker du inspiration og tilbud på langtidsrejser, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du samtidig med i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kroner.  

Tilmeld nyhedsbrev