Storbyferie

Pakkerejser med transport, hotel og udflugter. Kom helt tæt på de lokales hverdag og få store kulturoplevelser på vores storbyrejser til et bredt udvalg af forskellige europæiske storbyer.

Storbyferie med Vitus Rejser

Når du rejser på storbyferie, kan du opleve et eldorado af kulturelle seværdigheder samlet på ét sted. Vi har altid et stort udvalg af storbyrejser med både bus og fly til det meste af Europa.

Her skal vi i fællesskab og sammen med vores dansktalende rejseleder udforske storbyen og gå på opdagelse blandt de mange muligheder, der altid hører en storby til.

Storbyrejser med rejseleder

Alle vores storbyrejser er med en dansktalende rejseleder, som har en bred viden om lige netop den storby, vi besøger. Det gælder både inden for historie og lokale muligheder. Vores rejseledere brænder for at fortælle om destinationerne og svarer hellere end gerne på spørgsmål fra gæsterne.  

Vi ved, at en god rejseleder på mange måder hænger sammen med en god tur og gode oplevelser. Derfor gør alle vores rejselederne deres bedste for, at du får en god og spændende storbyrejse.    

Storbyferie om vinteren

Vi har udvalgt og arrangeret grupperejser til nogle af de mest populære og oplevelsesrige storbyer, som også er utrolig interessante at besøge, når det er vinter. Der er fuld af liv i en storby, og du får oplevet meget på kort tid. Om vinteren kan du være heldig at opleve nogle af storbyerne dækket af sne.  

Storbyferie - pakke

Alle vores storbyrejser er pakkerejser. Det vil sige, at du både får transport, hotel, oplevelser og udvalgte måltider på rejserne. Vi flyver eller tager bussen til destinationen, hvor der er gratis opsamling i dit lokalområde ved et af de mange opsamlingssteder.  

Vi bor altid på hyggelige hoteller, som er særlig udvalgte, og der vil være flere udflugter i løbet af ferien, hvor vi oplever den storby, vi bor i. Det hele indgår i prisen på rejsen. 

Hos Vitus Rejser er vi specialister i storbyferie med dansktalende rejseleder, og hvert år arrangerer vi et stort antal grupperejser til foreninger og virksomheder. Kontakt os for et skræddersyet tilbud på en grupperejse!

Storbyferie i Europa

Vi holder meget af at tage på storbyferie og opleve alle de skønne storbyer, og derfor har vi rejst til alle de fantastiske storbyer i mange år. Derfor er vi specialister i at planlægge nogle af de bedste storbyferier, og hvert år arrangerer vi mange storbyrejser til en række populære europæiske byer.   

Flere fly, der taxier i lufthavnen ved solnedgang.

Storbyferie med tog, bus eller fly

Du kan tage på storbyrejse med Vitus Rejser i bus, tog eller med fly og i det antal dage som passer til dit behov. Vi har både kortere og længere storbyrejser. 

Foruden vores mange rundrejser, krydstogter, busrejser og flyrejser til verdens mange storbyer, tilbyder vi også en lang række operarejser hvor du kan kombinere din storbyferie med kunstneriske og musikalske indslag.

Gode tilbud på storbyferier

Fælles for alle vores storbyrejser er, at de fyldt med masser af kultur, historie og gode rejseoplevelser. Du kan selvfølgelig også rejse med på vores krydstogtsrejser, som transporterer dig rundt til nogle af verdens mest interessante storbyer.

Mulighederne er mange, og du er derfor meget velkommen til at få en hyggelig rejsesnak med en af vores dygtige rejsekonsulenter på telefonnummer: 33 14 65 66. 

Vil du være en af de første, der får information om vores storbyrejser, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig deltager du automatisk i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev