Om Vitus Rejser

Velkommen til en verden af gode rejseoplevelser i godt selskab! I 2023 blev Vitus Rejser kåret til Danmarks bedste rejsearrangør ved Danish Travel Awards.

Danmarks bedste rejsearrangør 

Vitus Rejser er kåret som Danmarks bedste rejsearrangør ved Danish Travel Awards i november 2023. 

Tak til vores gæster for jeres altid store opbakning og lyst til at opleve verden sammen med os. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på din næste rejse med Vitus Rejser - Danmarks bedste rejsearrangør

Grupperejser i godt selskab

Mange af livets bedste minder kommer fra gode rejseoplevelser, og de mest minde­værdige oplevelser får vi ofte sammen med andre. Vi lægger derfor stor vægt på fælles­skabet på vores rejser. At kunne dele livets gode stunder med andre er vigtigt. 

Hos Vitus Rejser får du meget for pengene

Vitus Rejser ønsker at give dig en gennemtænkt og gennemført kvalitet, og derfor vælger vi også at inkludere meget i rejsens pris, så du kan læne dig tilbage i sædet og nyde oplevelserne, dine nye rejsevenner og ikke mindst de berigende fortællinger fra vores dygtige rejseledere. Grundpriserne indeholder altid dansktalende rejseleder, transport, obligatoriske drikkepenge, alle overnatninger, de fleste udflugter inklusive entreer og udvalgte måltider.

Du får med andre ord meget for pengene og skal ikke have pungen op af lommen i tide og utide.

Se rabat- og prispolitik

Når du vælger at rejse med Vitus Rejser får du altid:

  • Erfarne og kompetente dansktalende rejseledere - vores gæster giver dem 4,5 flotte stjerner ud af 5.

  • Altid faste, fornuftige priser og prisgaranti - du kan trygt bestille din rejse i god tid. Rabatteres din rejse, tilbydes du samme rabat.

  • Gratis opsamling i dit lokalområde - start din busrejse på et af vores mange opsamlingssteder på Sjælland, Lolland og Falster.

  • Moderne og komfortable 4- og 5-stjernede danske busser - på busrejser får du altid gratis pladsreservation og WiFi.

  • Gode, håndplukkede 3-, 4- og 5-stjernede hoteller og skibe - hvor beliggenhed og faciliteter passer til den enkelte rejse.

  • Mange inkluderede måltider - men der er også altid plads til selv at udforske den lokale gastronomi.

  • Store, indholdsrige udflugtsprogrammer, inkl. entreer - der fokuserer på at vise dig så mange facetter af dit rejsemål som muligt.

  • Drikkepenge - obligatoriske drikkepenge er inkluderet til lokalguider, chauffører og krydstogtskibe.

Oplevelser til lands, til vands og til bords

At rejse er som bekendt at leve, men at rejse er også at spise, for der ligger meget kultur i et lands køkken. Vi ved, at både mad og drikke betyder meget, når man rejser – det er faktisk en ligeså stor del af oplevelsen som alt det andet. På vores rejser sørger vi derfor for, at du får de lokale gastronomiske oplevelser med. Vi smager gerne på landenes egen høst og tager ofte til vin- eller ølsmagninger. Vi nyder ost i Holland, spiser oliven fra lokalområdet i Italien og væder ganen med Slivovitsa langs Donau. 

Selvom maden er vigtig på en rejse, er den selvfølgelig kun én af ingredienserne i et lands kultur. Vores rejser er naturligvis også krydret med et væld af kulturelle højdepunkter, hvor vi oplever landenes historie og vigtigste seværdigheder. Vi gør også en dyd ud af, at du skal have oplevelser med hjem, som du måske ikke selv havde fundet frem til. Derfor ser vi også de mindre kendte – men mindst lige så store – seværdigheder. Det hele formidles levende og med stor indsigt af vores kompetente, dansktalende rejseledere.

Dansktalende rejseleder på alle rejser

Vores rejselederes baggrund spænder vidt, og som personer er de lige så forskellige som vores mange rejsemål. De er dog alle specielt udvalgt, så deres viden og personlighed matcher dit valgte rejsemål.

Rejseledernes individuelle personlighed og kundskaber tilfører rejsen et ekstra krydderi, der er med til at gøre din rejseoplevelse til noget helt særligt. De har selvfølgelig rejselysten og det gode fortællegen til fælles. Alle er de meget berejste og brænder efter at videregive deres interesse for og kærlighed til rejsemålet.

Læse mere om rejseledere

51 års rejseerfaring

Hos Vitus Rejser er vi stolte af vores lange historie. Vores første busser trillede ud på Europas veje i 1973, dengang under navnet 65-Ferie, i 1987 lettede vores første flyrejsende, og i 1992 kom flodkrydstogterne til. I dag omfatter vores portefølje af rejser hele verden samt et bredt udvalg af både bus- og flyrejser samt krydstogter på floder og de store have.

Gennem alle år har vi fokuseret på at levere gode oplevelser til den voksne rejsende, og Vitus Rejser udvikles hele tiden i takt med vores gæsters ønsker og behov. 

Læs vores historie

Navnet Vitus Rejser

Vi har ladet os inspirere af Vitus Bering – en vaskeægte dansk opdagelsesrejsende, der, ligesom vores gæster, var eventyrer hele livet. Navnet Vitus signalerer vitalitet, eventyrlyst og mod på livet - egenskaber, vi kan genkende i vores rejsende.

Vitus Rejser - En fond med socialt ansvar

Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, vælger du desuden at gøre en forskel for dine medmennesker.

Vitus Rejser er nemlig en 100% danskejet erhvervsdrivende fond, der er sat i verden for at hjælpe dem, der har det svært, og hvor ældre med et fysisk eller psykisk handicap kan søge fondstilskud til særlige rejser, der passer til deres behov. Derudover støtter vi blandt andet Kræftens Bekæmpelse og SOS Børnebyerne.

Hos Vitus Rejser er der ingen aktionærer eller kapitalfonde, der puster os i nakken, men derimod en bestyrelse, der har hjertet på rette sted, og ansatte, som drives af at arrangere 

Danmarks bedste og hyggeligste rejser

Fonden Vitus Rejser, under hovednavnet Fonden 65-Ferie, drives i det daglige af adm. direktør Heidi Maak Glinvad i samarbejde med Vitus Rejsers bestyrelse. Bestyrelsen administrerer desuden Albert Olsens Rejsefond.

Vitus Rejser er en 100% dansk fondsvirksomhed, hvor et eventuelt overskud blandt andet uddeles til velgørenhed gennem Albert Olsens Rejsefond.  

Velkommen til en verden af gode oplevelser i godt selskab!

Vitus Rejser er medlem af
Rejsegarantifonden medlemsnr. 197. 
Danmarks Rejsebureau Forening, medlemsnr. A0044. 
CVR-nr.: DK-59925628