Rundrejser

Holder du af at opleve andre kulturer, er dine smagsløg nysgerrige og er du klar på store oplevelser? Føler du dig inspireret af at besøge og overnatte i flere forskellige byer og få et varieret indblik i det land, du rejser i? Så er vores rundrejser lige noget for dig!

Rundrejser med Vitus Rejser

At opleve et land fra flere forskellige perspektiver er med til at berige ens rejseoplevelse, da det giver mulighed for at udforske førstehåndsindtrykkene grundigere. Vi har fyldt posen med mange forskellige oplevelser, så du både besøger klassiske seværdigheder, men også oplever rejsemålenes skjulte skatte og de lokales hverdag. Vi kender det enkelte land og bruger kun de bedste dansktalende rejseledere til at vise dig steder, som du ikke kan læse om i de forskellige guidebøger.

På vores rundrejser er de fleste måltider oftest inkluderet i rejsens pris, men vi har også levnet tid til, at du kan gå på opdagelse på egen hånd og gøre dig egne erfaringer. Vores dygtige rejseleder står naturligvis til rådighed og kommer gerne med gode tips og ideer til, hvad du bør se. Det gør det nemt og trygt og er for mange en stor hjælp, når de ekstra aktiviteter skal planlægges.  

Nedenfor har vi samlet spændende rundrejser, hvor du bliver beriget med store rejseoplevelser. 

Portugal Lissabon Sporvogn Farvede Huse

Det får du på vores rundrejser

Går du og gemmer på en nysgerrig globetrotter, så sørger vi for tage dig med på en rundrejse med de helt store eventyr. Her får du mulighed for at opleve mange fascinerende steder på en enkelt rejse. 

Rundrejser er for dig, der holder af at opleve forskellige lande, områder og byer. Det er for dig, der prioriterer oplevelser, når du tager på ferie. Tager du med os på en rundrejse får du en rejse fyldt med en masse naturrige, kulturelle og historiske udflugter. Men du får meget mere end udflugter på vores rundrejser.

Alle vores rundrejser er med transport, hotel og udvalgte måltider. Du får derfor meget med i prisen, når du vælger at tage med på en af vores rundrejser. Slip bekymringerne, læn dig tilbage og nyd alle oplevelserne!       

Rundrejser med dansktalende rejseleder

Alle vores rundrejser er med rejseledere, der alle er dansktalende. De er alle erfarne rejseleder med en bred viden om lige netop det land, som de rejser til. Derfor kan du være sikker på at få små finurlige historier og anekdoter om rejsedestinationen. 

Vores rejseledere ved, hvor man skal lede efter de unikke oplevelser, som man ikke altid kan læse sig til. De kender alle de charmerende hjørner i byen, som det normalt kun er de lokale, der kender. Du får derfor en rundrejse udover det sædvanlige, når du rejser med os.

Rundrejser i Europa

Europa har meget at byde på, og derfor har vi sammensat flere spændende rundrejser til lande i Europa, hvor du får oplevelser for alle pengene. 

Alhambra-komplekset i Granada.

Rundrejser i Spanien

Vi har en stor forkærlighed for Spanien. Derfor har vi naturligvis også flere rundrejser i Spanien, hvor du kan opleve flere facetter af den spanske kultur. Spanien har mange interessante rejsedestinationer, og det kan være svært at vælge, hvilken spansk by man skal tage til. Rundrejserne er derfor en god mulighed for at få set flere spanske byer og områder. 

Sådan foregår rundrejserne

Alle vores rundrejser er pakkerejser med rejseledere, hvor du både får fly eller bus til destinationen, udvalgte og hyggelige hoteller, spændende udflugter inkl. entreer og mange måltider. Det hele er inkluderet i prisen på rejsen. 

Rejserne er alle grupperejser, hvor vi rejser i større grupper og får en masse gode oplevelser sammen. Holder man af at rejse med andre, kan en af vores rundrejser være en god feriemulighed. Mange vælger at tage alene afsted på vores rejser eller med en partner eller ven.

Få gode rejsetilbud

Vil du være en af de første, der får information om vores rundrejser, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du tilmelder dig deltager du automatisk i konkurrencen om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev