Rejser til Island

Rejs med til Island og oplev det fascinerende og uberørte landskab på Nordatlantens sagaø, når vi i fællesskab med vores dansktalende rejseleder udforske den flotte vulkanø.

Vulkaner og is på Island!

På vores rejser til Island, oplever vi brusende vandfald, gejsere, dampende varme kilder, naturlige varmtvandsbassiner og stejle klipper, som danner rammen om en uberørt natur med et rigt fugleliv.

Mærk den totale stilhed, indånd den rene luft og smag verdens reneste vand. Om sommeren oplever du sommerens lyse nætter og om vinteren nordlyset smukke dans henover den stjerneklare nattehimmel.

Islændingene sætter en ære i at bevare øens uberørte natur og er stolt af de gamle vikingers sprog og nærer stor respekt for historien, der skildres i de gamle håndskrevne sagaer.

Kom helt tæt på Polarcirklen, og oplev storslåede landskaber, en uspoleret natur, når vi tager på rundrejse til Island.

Fakta om Island

Republikken Island er en lille ø i det nordlige Atlanterhav og er placeret mellem Grønland og Storbritannien, nordvest for Færøerne.

Island blev selvstændigt og løsrev sig fra det danske kongerige i 1918. 

Selvom Island ikke er medlem af EU, har landet stadig tætte politiske og økonomiske forbindelser til Europa og ikke mindst Danmark.

Hovedstad: Reykjavik
Største by: Reykjavik
Indbyggertal: Ca. 325.000
Sprog: Islandsk, men mange islændinge taler dansk.
Areal: 103,000 km²
Tidsforskel: - 1 time
Valuta: Islandsk króna (ISK)