Musikrejser, koncertrejser og operarejser

Har du interesse for store musikoplevelser, og drømmer du om at opleve disse på nært hold? Med Vitus Rejsers musikrejser, koncertrejser og operarejser får du alle de store musikalske oplevelser serveret i en samlet pakke med transport, hotel, mange måltider og naturligvis dygtige dansktalende rejseledere.

Musikalske oplevelser med Vitus Rejser

Hos Vitus Rejser elsker vi at kombinere vores rejser med store musikalske oplevelser, og vi tilbyder noget for enhver smag. Er du til klassisk opera opført under den åbne sommerhimmel, stemningsfulde intimkoncerter eller en forrygende fest med de helt store pophits?

Uanset din smag, er du i gode hænder med os som arrangør af din musikrejse. Som på alle vores andre rejser, er der naturligvis inkluderet transport, hotel, mange måltider og spændende udflugter i prisen, og derudover sørger vi naturligvis også for billetten til det musikalske arrangement. 

Musik og rejser: en harmonisk kombination

Musik og rejser er en skøn kombination og en interessant måde at opleve verden på! Uanset om du er en erfaren rejsende eller førstegangsrejsende, så vil vores musikrejser give dig unikke musikalske oplevelser og minder for livet.

Alle vores musikrejser inkluderer billetter til koncerter og operahuse. Vi sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse med siddepladser tæt på scenen, så du kan nyde musikken i sin fulde prægtighed.

Vi tilbyder en bred vifte af musikalske rejser. Vi har både musikrejser, hvor du kan opleve klassisk musik, opera, sommersang, popmusik, folkloremusik og schlagermusik.  

Rejser med klassisk musik

Holder du af klassisk musik, og har du lyst til at opleve det i virkeligheden? Så har vi sammensat en række grupperejser med klassisk musik.  Vores rejser med klassisk musik er arrangeret i samarbejde med erfarne rejseledere, som vil sørge for, at din rejse er en ubesværet oplevelse fra start til slut. Du kan bare læne dig tilbage og nyde de klassiske koncerter. 

Operarejser og operafestival

Vil du opleve operakoncert i et af de bedste operahuse i Europa eller høre opera under åben himmel? Så kan det være, at en af vores operarejser er noget for dig.

Musikrejser til Østrig, Tyskland og Holland

Vi har musikrejser til flere lande i Europa herunder Østrig, Tyskland og Holland, som er kendt for deres mange dygtige musikere og fantastiske koncerter, hvor der er god stemning og højt humør. 

Modtag gode tilbud på musikrejser

Vil du blandt de første til at få information om vores musik- og operarejser, arrangementer samt rejseforedrag, er du velkommen til at melde dig til vores nyhedsbrev. Du er i desuden automatisk med i vores lodtrækninger om et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev