Temarejser

Storbyferie, kulturel rundrejse eller aktiv ferie? Hos Vitus Rejser har vi delt vores mange spændende rejser op i temaer.

Temarejser for de kulturelle
På vores storbyferier er seværdigheder og oplevelser samlet på ét og samme sted, og vores dansktalende rejseledere viser vej, når vi går på opdagelse i storbyernes gader og smalle stræder. Er man musikalsk interesseret eller vil man have en uforglemmelig oplevelse med sig hjem, kan vores storbyferier også kombineres med en stor musikalsk oplevelse. Se også udvalget af vores musik- og operarejser, hvor vi tager til nogle af Europas og andre storbyers kendte, store scener og oplever opera, klassiske koncerter, ballet og meget mere. Er du mere interesseret i at lære om andre kulturer, har vi mange interessante kulturrejser, hvor vi går på opdagelse i alt fra den gastronomiske verden, kulturelle skikke og forhistoriske begivenheder.

Temarejser for de aktive
Er du typen der godt kan lide at være aktiv, når du holder ferie? Vi tilbyder et stort udvalg af aktive ferier, som kombinerer fysisk aktivitet og afslapning i skønne omgivelser. På vores mange spændende vandreferier, rejser vi til nogle af Europas naturskønne områder, som egner sig bedst til at skulle opleves til fods.

Temarejser efter årstid
Hos Vitus Rejser har vi også mange rejser, der er årstidsbestemte. Påsken er især et skønt tidspunkt at rejse på, på grund af de milde temperaturer. Tag derfor et kig på nogle af vores påskerejser, og oplev foråret springe ud i nogle af Europas charmerende byer. Er man på udgik efter ægte julestemning, har vi et stort udbud af hyggelige julemarkedsrejser, både inden og udenfor landets grænser, som kan være en god optakt til juledagene. Vil man holde julen i udlandet eller i nogle af Danmarks mest ”julede” omgivelser, kan man tage med på vores idylliske julerejser, hvor man kan nyde den skønne højtid i ro og mag. Vi tilbyder også uforglemmelige nytårsrejser til udlandet, som kan kombineres med vores julerejser. Her kan man nyde dagene op til årsskiftet i luksuriøse omgivelser eller tage på flodkrydstogt og fejr nytåret til vands.

Temarejser efter varighed
Er du på udkig efter at få et lille afbræk fra hverdagen, kan du hos Vitus Rejser finde et stort udvalg af miniferier, som er små rejser med bus eller fly på 3-4 dage, men som alle alligevel er fulde af spændende oplevelser. Hvis eventyrlysten er stor, kan vores eventyrlige rundrejser være noget for dig. Her tager vi på en længere rejse til nogle af verdens mest fascinerende destinationer og attraktioner. I de kolde vintermåneder tilbyder vi også langtidsferier til skønne destinationer, hvor man kan nyde de mørke danske vintermåneder i sydens sol, langt fra kulde og blæst.

Temarejser for grupper
Er du medlem af en forening, synger du i kor eller skal hele familien på ferie? Hos Vitus Rejser arrangerer vi skræddersyede grupperejser, som er tilpasset jeres behov. Uanset gruppens størrelse, kan vi hjælpe med at opfylde jeres rejsedrømme.