Tyskland
Togrejser

Togrejse · Bremen

Fra 4.299,- pr. person

4 dage

 • 2024:
 • maj
 • jul
 • aug

Den gamle hansestad Bremen er en af Tysklands mest charmerende byer. På denne togrejse har vi god tid til at opleve det helt specielle bymiljø med gamle fiskerhuse, palæer og fremragende shoppingmuligheder. På en spændende byvandring ser vi Bremens gamle bydel, og så tager vi på en eksklusiv udflugt med rundvisning på det enorme Meyer Werft, hvor nogle af verdens største krydstogtsskibe bliver bygget.

Få byer har så stemningsfuld en bykerne som Bremen. Midt i byen rejser middelalderens kirker sig mod himlen, mens byens smukke rådhus og de gamle købmandspalæer omkranser torvet.

I bydelen Schnoor står gamle fiskerhuse side om side og læner sig mod hinanden i en labyrint af smalle, charmerende gader.

Her er små specialbutikker, lokale spisesteder og gode kaffebarer, som brygger videre på Bremens historie som centrum for tysk kaffeimport.

De stolte traditioner for handel har gjort byen rig og særligt gaden Böttcherstrasse, der er opført som et 110 meter langt kunstværk, viser Bremens stolte storhed. 

Vi kører med tog fra Danmark, og med blot ét enkelt skift undervejs er vi i Bremen allerede om eftermiddagen.

Vores gode og moderne 4-stjernede hotel ligger få hundrede meter fra banegården, og direkte ved det gamle voldanlæg der omkranser bykernen og gågaderne. Dermed får du absolut mest muligt ud af rejsen med god tid til at opleve den spændende by.

Fra start til slut er vores egen rejseleder med, og vi tager selvfølgelig på byvandring i de gamle gader og får historien om den spændende by og dens stolte handelstradtioner.

Du kan også glæde dig til en helt speciel udflugt til Meyer Werft i Papenburg. Her bygges nogle af verdens allerstørste krydstogtskibe, og vi har booket værftets Premium Tour, så vi på nærmeste hold ser, hvordan havenes giganter bliver til. En stor oplevelse, der giver et unikt indblik i tilblivelsen af de enorme luksuspassagerskibe. 

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Togrejse København-Hamburg-Bremen t/r
 • 3 nætter på Dorint City Hotel Bremen ****
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 1 x middag på restaurant (1. dag)
 • Byvandring i Bremen med egen rejseleder
 • Udflugt med egen bus til Papenburg
 • Entre og rundvisning "Premium Tour" på Meyer Werft
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Praktiske informationer

Generelt om togrejser

Togrejser er en behagelig og komfortabel rejseform, der bringer os direkte til hovedbanegårde og dermed centrum af de større byer og hovedstæder, som vi besøger.

Til mange rejsemål i for eksempel Sverige og Tyskland er togrejsen ofte lige så hurtig som flyet, fordi vi ikke skal bruge tid på transfer til og fra lufthavnene. Samtidig er der bedre benplads og mulighed for at bevæge sig omkring i toget under rejsen.

På de længere strækninger med højhastighedstog er der ofte også en bistro med ombord, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer og lette retter.

Mange praktiske forhold er dog anderledes på en togrejse end ved en fly- eller busrejse, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på følgende punkter:

Bagage

Man er selv ansvarlig for sin bagage på hele rejsen - også ved eventuelle skift undervejs. Der kan være trapper ved ind- og udstigningsdøre samt på stationerne, og det er derfor vigtigt ikke tage mere bagage med end man selv nemt kan løfte.

På de fleste af vores rejser med tog ligger hotellerne indenfor nogle hundrede meters afstand til stationen, og vi går derfor fra stationen og til hotellet, hvis ikke andet er anført.

Når der er skift undervejs, lægger vi som udgangspunkt god tid ind således, at et skift kan foregå i et behageligt tempo.

Pladser i toget

På alle længere strækninger er der selvfølgelig altid reserveret plads til os. Der kan dog være kortere strækninger med eksempelvis tilslutningstog eller regionaltog på en udflugt, hvor det ikke er muligt at reservere plads.

Pladserne i toget tildeles af togselskaberne, og der kan være pladser, som vender mod køreretningen, ligesom der kan være begrænset udsyn ved enkelte pladser, med mindre det specifikt er anført, at vi benytter panoramatog.

Køreplaner

Rejserne planlægges ud fra de på forhånd tilgængelige køreplaner, og vi lægger så vidt som muligt ekstra tid ind ved eventuelle skiftestationer, så en eventuel forsinkelse ikke påvirker den videre rejse. Der kan dog opstå uforudsete ændringer i køreplanerne ved for eksempel sporarbejde, og køreplanerne er derfor kun vejledende.

En til to uger før afrejse fremsendes oplysninger med den aktuelle køreplan for rejsen. Vitus Rejsers egen rejseleder er med på hele rejsen og holder sig løbende opdateret med eventuelle ændringer, der måtte opstå med kort varsel.