Rejser til De Forenede Arabiske Emirater

Emiraterne byder på både mystik, arkitektoniske vidundere og skønne naturoplevelser.

1001 nats eventyr i en ny og moderne fortolkning!

Det tager blot seks timer at flyve til De Forenede Arabiske Emirater, der består af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain.

Dubai er efterhånden et velkendt og populært rejsemål, hvor du blandt andet kan opleve Burj Khalifa, som med sine 828 meter er den højeste menneskeskabte struktur i verden.

Men tag ikke fejl. De øvrige emirater byder på et væld af spændende feriemuligheder. Ørkenlandskaberne strækker sig så langt øjet rækker, og gør det muligt at få helt unikke naturoplevelser.

Og i de store byer, kan du se frem til at opleve nogle af nutidens mest overdådige og ambitiøse byggeprojekter.

Sultanatet Oman gemmer på en verden af mystik og arkitektoniske vidundere, og i Abu Dhabi kan du opleve klassiske arabiske bygninger og moskeer.

Er du til eksotiske dyreoplevelser, kan du med fordel besøge øen Sir Bani Yas, der er opholdssted for truede dyrearter. Oplev blandt andet gazeller, hyæner, giraffer og geparder og mere end 2,5 millioner akacie-, gummi- og mangrovetræer.

Mangfoldighed er et kendetegn for udbuddet af restauranter og spisesteder i emiraternes største byer. Du finder mad for enhver smag og i alle prisklasser. Det arabiske køkken består ofte af indiske krydderier, levantinske specialiteter og persiske ingredienser.

Serviceniveauet er højt, og befolkningen er imødekommende og venlige. 

På vores rejser til De Forenede Arabiske Emirater oplever vi nogle af de mest eftertragtede byer. Alle rejser er med dansktalende rejseleder, et stort inkluderet udflugtsprogram og mange måltider. 

Fakta om De Forenede Arabiske Emirater

De syv emirater er en olierig føderation i den sydøstlige del af den arabiske halvø. Landet grænser op til Saudi-Arabien og Oman, og har kystlinjer til den Persiske Bugt og Omanbugten.

De mest kendte medlemmer af føderationen er Abu Dhabi og Dubai, som er kendt for deres ekstreme byggerier.

Hovedstad: Abu Dhabi
Indbyggertal: Ca. 9,3 mio.
Sprog: Arabisk
Areal: 83.600 km²
Tidsforskel: +2 timer.
Valuta: UAE dirham (AED)