Rejser til Qatar

Rejs med til Qatar ved den Persiske Bugt, hvor der venter en en spændende blanding af tradition og modernitet. 

Fascinerende og eksotiske Qatar!

Landets hovedstad, Doha, er kendt for sin imponerende skyline, moderne arkitektur og kulturelle attraktioner som Museum of Islamic Art og Souq Waqif, hvor besøgende kan opleve autentisk arabisk kultur og køkken.

Klimaet er varmt året rundt, med ekstremt høje temperaturer om sommeren, så den bedste tid at besøge er fra november til april, hvor vejret er mildere. 

Alle vores rejser til Qatar er med et inkluderet udflugtsprogram, mange måltider og dansktalende rejseleder.

Fakta om Qatar

Qatar er et rigt land beliggende ved den Persiske Golf, med Doha som hovedstad. Det har en befolkning på cirka 2,8 millioner, hvoraf størstedelen er udlændinge.

Landet er kendt for sin olie- og naturgasproduktion, som udgør størstedelen af dets økonomi. Arabisk er det officielle sprog, og islam er den dominerende religion.

Qatar er et emirat, hvor emiren, som er stats- og regeringschef, udnævner en regering. Der er hverken formelle politiske institutioner eller partier.

Qatar har en høj levestandard og er vært for internationale sportsbegivenheder, herunder FIFA World Cup 2022. Landet har et varmt ørkenklima med meget høje temperaturer om sommeren.

Hovedstad og største by: Doha
Indbyggertal: Ca. 2,8 mio.
Sprog: Arabisk
Areal: 11.586 km²
Tidsforskel: + 1 time
Valuta: Riyal (QAR)