Nyhed!

Singlerejse · Ærø & En aften med Amin Jensen · 2023

Busrejser
4 Dage

Her er en helt unik mulighed for at tage med på en singlerejse med masser af hygge og god stemning på dejlige Ærø. Rejsen er udelukkende til dig, der rejser alene, så glæd dig til fire hyggelige dage i godt selskab med ligesindede. Vi bor på det dejlige Ærø Hotel i Marstal, hvorfra vi tager ud for at opleve nogle af øens absolutte højdepunkter, og så skal vi have en festlig aften med dinnermusik og underholdning ved entertainer og operasanger Amin Jensen. 

Glæd dig til anderledes og hyggelige dage på det dejlige Ærø...

Her er en helt unik mulighed for at tage med på en singlerejse med masser af hygge og god stemning på dejlige Ærø. Rejsen er udelukkende til dig, der rejser alene, så glæd dig til fire hyggelige dage i godt selskab med ligesindede. Vi bor på det dejlige Ærø Hotel i Marstal, hvorfra vi tager ud for at opleve nogle af øens absolutte højdepunkter, og så skal vi have en festlig aften med dinnermusik og underholdning ved entertainer og operasanger Amin Jensen. 

Glæd dig til anderledes og hyggelige dage på det dejlige Ærø Hotel i skipperbyen Marstal. Det imødekommende personale sørger for, at vi får et hyggeligt og velsmagende ophold i de rare omgivelser, hvor vi hver morgen starter med en lækker morgenbuffet med bobler ad libitum. Det er også på Ærø Hotel, at vi oplever en festlig aften i selskab med Amin Jensen, der underholder med sit musikalske comedyshow.  

"Alt er vand ved siden af Ærø", og som øboerne selv siger det, skal man sejle til en rigtig ø. Tempoet her er tilpas roligt, og alligevel sprudler den lille ø af liv og virkelyst. Iværksætterlivet lever i bedste velgående, og du kan få alt fra lokal øl, whisky og cigarer til sæbe, lakridskonfekt og hjemmestrik.

Naturen på Ærø er helt sin egen, og der hersker altid en skøn fred og ro på øen. Vi skal selvfølgelig opleve øen sammen med vores egen rejseleder. Undervejs oplever vi noget af alt det, der gør Ærø til et helt særligt sted, og overalt ser vi, hvordan Ærø bærer præg af at have været en betydelig søfarts-ø. Vi har inkluderet det meste og skal selvfølgelig have frokost og smage øl på det lille og charmerende Ærø Bryggeri. 

Bemærk: Denne rejse er forbeholdt dig, der rejser alene.   

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser - program

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Afbestillingsforsikring
310,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 3 nætter i Marstal på Ærø Hotel***
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 2 x frokost (1. og 2. dag)
 • 3 x middag (1.-3. dag)
 • Ærøpandekager og kaffe (1. dag)
 • En aften i selskab med Amin Jensen
 • Besøg på Søbygaard inkl. entré
 • Besøg på Ærø Bryggeri, inkl. ølsmagning
 • Lille ørundtur på Langeland
 • Ørundtur på Ærø 
 • Byvandring i Ærøskøbing og Marstal
 • Whisky- og romsmagning af lokal Ærø Whisky
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Køreplaner

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 11 · Ærø

Udrejse Hjemrejse
06.15 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 19.45
06.30 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 19.30
07.00 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) 19.00
07.30 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 18.30
07.45 Ølby Station ved Netto 18.15
08.15 Ringsted Bane 17.45
08.30 Sorø Busterminal, Rådhusvej 17.30
08.45 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 17.15
09.15 Nyborg Station 16.45
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Til Ærø

Fra Sjælland går turen via Storebæltsbroen til Fyn og Tåsinge, hvor vi gør et hold for at spise frokost. Efter frokost kører vi en lille tur rundt på Tåsinge og Langeland, inden vi fra Rudkøbing tager færgen til Ærø. Efter en flot sejltur gennem det sydfynske øhav ankommer vi til vidunderlige Ærø og skipperbyen Marstal, hvor vi skal bo på Ærø Hotel, der er Danmarks eneste hotel kun for voksne.

I hotellets bar er der hver dag Happy Hour fra klokken 16.00 til 17.00, og om aftenen nyder vi en dejlig 2-retters menu i hotellets restaurant. Efter maden får vi serveret de berømte Ærøpandekager med kaffe eller te. Hotellets Compass Bar er stadig åben, så der er rig mulighed for at fortsætte en hyggelig aften. 

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Badehusene på Erikshale ved Marstal.

Badehusene på Erikshale ved Marstal.

2. dag: Ærø Bryggeri og en festlig aften med Amin Jensen

Efter morgenmaden kører vi en tur rundt på Ærø for at opleve den smukke ø. Rejselederen fortæller undervejs om øens spændende historie, der er tæt knyttet til søfart og handel. 

Vi skal blandt andet besøge herregården Søbygård, der også kaldes Hertug Hans' jagtslot. Bygningerne har i 25 år været under restaurering, og for et par år siden blev voldgraven igen fyldt op med vand efter at have været drænet siden 1770'erne. På gårdspladsen får vi fortalt om restaureringsprojektet og lidt om Ærøs historie. 

Efterfølgende er det tid til bryggeribesøg på det hyggelige Ærø Bryggeri, hvor vi får en rundvisning og selvfølgelig smager på øllet. Ærø Bryggeri åbnede i sin nuværende form i 2004, og her brygges hele 250.000 liter øl om året. Vi spiser også en lækker frokost på bryggeriet, inklusive en lille øl eller vand, inden vi returnerer til Marstal. 

Resten af dagen er på egen hånd i Marstal, hvor du kan se nærmere på den charmerende skipperby og måske besøge Marstal Søfartsmuseum (éntre ikke inkluderet).  Museet er en sand skattekiste af spændende fortællinger og sørøverhistorier fra de syv have. Mange af fortællingerne og genstandene fra museet danner grundlag for Carstens Jensens roman "Vi, de druknede", der omhandler fire generationer af Marstal-sømænd, som satte livet på spil på verdenshavene, og om konsekvenserne for de efterladte. 

Du kan også vælge at slappe lidt af og for eksempel nyde en dukkert i hotellets indendørs pool. Igen i aften er der Happy Hour i Compass Bar fra kl. 16.00 til 17.00. 

På hotellet er der lagt op til en festlig aften med dejlig middag og underholdning, for vi bliver underholdt af Amin Jensen, som vil optræde med sit Comedy & Opera show. Amin Jensen har været med siden stand-up-komediens spæde start i Danmark i begyndelsen af 1990´erne, og han er en af de få, hvis ikke den eneste, der optræder både som entertainer og operasanger.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Amin Jensen underholder med sin unikke blanding af comedy og opera.

Amin Jensen underholder med sin unikke blanding af comedy og opera.

3. dag: Besøg i Ærøskøbing og whisky og rom-smagning.

Ærøskøbing er en af Danmarks smukkeste og bedst bevarede byer fra 1700-tallet. På en byvandring gennem de hyggelige, brostensbelagte gader hører vi mere om bevaringsplaner og arkitektur, mens vi beundrer de velbevarede huse og nyder den helt unikke stemning. 

På havnen ligger kogehuset ude på molen, og oprindeligt var det her, at besætningen på de gamle træskibe tilberedte deres måltider, eftersom brugen af åbne ildsteder ombord var forbudt. Senere brugte fiskerne huset til deres garn, men i dag er kogehuset blevet indrettet til grill-hytte for lystsejlere i havnen. På den måde har kogehuset på molen fået sin oprindelige funktion igen. 

Ærø er fyldt med spændende lokale smagsoplevelser. Her produceres der også whisky og rom, og vi skal naturligvis smage på de gyldne dråber. I den hyggelige baggård tilhørende Ærøskøbings købmandsgård smager på vi to forskellige slags whisky og en slags rom.   

Der bliver også tid til at kigge indenfor i Den Gamle Købmandsgård, hvor du også kan købe et andet lokalt produkt, nemlig lakridskonfekt fra Hattesens Lakrids. Vi får også tid på egen hånd til at finde lidt frokost i Ærøskøbing, inden vi returnerer til Marstal. 

Marstal har længe været førende indenfor alternativ energi, og man er på hele Ærø meget optaget af projekter, som kan bidrage til et mere CO2-neutralt område. Nær hotellet ser vi et af verdens største solfangeranlæg, som er et imponerende syn. 

Resten af eftermiddagen dagen er på egen hånd i skipperbyen, og måske kan en spadseretur til Eriks Hale med alle de smukke badehuse friste.

Vi mødes igen til middagen på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Der er så hyggeligt i Ærøskøbing.

Der er så hyggeligt i Ærøskøbing.

4. dag: Marstal og hjemrejse

Vi skal snart vinke farvel til Ærø Hotel, men inden vi forlader Marstal, besøger vi sømandskirken, der har hele syv kirkeskibe.  

Der bliver igen lidt tid på egen hånd i Marstal, inden bussen kører til Ærøskøbing, hvor vi kører ombord på Ærøfærgen for at sejle mod Svendborg. En dejlig sejltur gennem Svendborgsund bringer os til Fyn, hvor vi kører via Storebæltsbroen hjem til Sjælland.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Ærø Hotel ***, Marstal
VisSkjul

Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser Ærøs største hotel. Hotellet, der ligger blot 10 minutters gang fra Marstal bymidte, har restaurant med panoramaudsigt og et hyggeligt barområde med mange siddegrupper, hvor du kan slappe af over en kop kaffe eller en drink. Hver dag er der Happy Hour fra kl. 16.00 – 17.00

Hotellet har desuden et stort fitnesscenter og opvarmet indendørs pool, (åben fra 1. maj til 30. september mellem kl. 07.00 og 18.00.)
Udendørs kan I tage en dyst i petanque - hotellet har petanquekugler klar til jer.

I 2021 blev Ærø Hotel Danmarks allerførste voksenhotel med en aldersgrænse på minimum 18 år. Her vil der være garanti for voksenatmosfære og ikke mindst tid til fordybelse i ro og mag.

Værelser

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse.

Dobbeltværelser og dobbeltværelse som eneværelse

Pæne værelser på ca. 15 m2, stilrent og hyggeligt indrettet. Der er lagt vægt på gode danske designprincipper og et indbydende miljø. Alle værelser har tv, telefon, skrivebord, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Velkommen til Ærø Hotel.
Velkommen til Ærø Hotel.
Terrasseområde ved Ærø Hotel.
Terrasseområde ved Ærø Hotel.
Receptionsområdet på Ærø Hotel.
Receptionsområdet på Ærø Hotel.
Compass Bar på Ærø Hotel.
Compass Bar på Ærø Hotel.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.