Ophold på Triton eller Siroco

Costa del Sol & Benalmádena · Langtidsrejse · 2024

Flyrejser
22 Dage

Rejs med på langtidsferie til Costa del Sol, hvor vi nyder livet på 4-stjernet hotel i Benalmádena. På rejsen er der inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og dansktalende rejseleder. Vælg mellem at bo på det prisvenlige Hotel Best Siroco eller det nyrenoverede Hotel Best Triton. 

Når man hiver tre uger ud af kalenderen, er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel ud mod Middelhavet. Selvom byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser.

Benalmádena er næsten...

Rejs med på langtidsferie til Costa del Sol, hvor vi nyder livet på 4-stjernet hotel i Benalmádena. På rejsen er der inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og dansktalende rejseleder. Vælg mellem at bo på det prisvenlige Hotel Best Siroco eller det nyrenoverede Hotel Best Triton. 

Når man hiver tre uger ud af kalenderen, er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel ud mod Middelhavet. Selvom byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser.

Benalmádena er næsten vokset sammen med Torremolinos, men netop her findes en ganske særlig charme, der især skyldes byens flotte strandpromenade. Om sommeren er Benalmádena velbesøgt, men i efterårs- og i vintermånederne sættes tempoet ned, og der er god tid til at hygge sig med morgenkaffen og til at fornemme den lokale atmosfære. Benalmádena tilbyder en skøn kombination af strand- og byliv, ligesom at området indbyder til udflugter og spændende oplevelser ved nogle af Andalusiens største seværdigheder.

Sæt dig ned med en god bog i et af hotellets mange hyggelige opholdssteder eller måske på din egen terrasse eller balkon. Gå på opdagelse i byens butikker, nyd en frokost på en af de klassiske tapasbarer, eller bestil friskfanget fisk på en stemningsfuld lokal restaurant. Når solen skinner fra en skyfri himmel, og man hører havets bølger slå rytmisk ind mod land, forstår man til fulde, hvorfor Benalmádena bliver mere og mere populær. Her finder du et hyggeligt, behageligt og solrigt afbræk med afslappende oplevelser væk fra de mørkeste måneder i Danmark.

Vælg mellem Hotel Best Trition eller Hotel Best Siroco:

Fra efteråret 2024 er vi igen tilbage på Hotel Best Triton, som har gennemgået en omfattende renovering. Hotellet åbner i juni og fremstår nu nyt og lækkert med smagfuldt indrettede værelser, en lys og indbydende restaurant og herlige opholdsområder. Hører du til dem, der har tabt sit hjerte til Hotel Best Siroco vil du i have mulighed for også at booke søsterhotellet til en favorabel pris. 

Vi gør opmærksom på,  at Vitus Rejsers rejseleder fra efteråret 2024 bor på Hotel Best Triton, og alle udflugter i bus afgår fra Hotel Best Triton. Skal du bo på Hotel Best Siroco i februar og marts 2024, bor rejselederen også her, og udflugterne afgår fra Hotel Best Siroco. 

 

Kort over Costa del Sol og Benalmadena

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse superior med udsigt til have eller pool · Siroco
999,-
Dobbeltværelse premium med delvis havudsigt · Siroco - Afr. februar-marts 2024
1.350,-
Dobbeltværelse premium med delvis havudsigt · Siroco - Afr. oktober 2024
1.375,-
Dobbeltværelse standard som eneværelse · Siroco - Afr. februar-marts 2024
2.999,-
Dobbeltværelse standard som eneværelse · Siroco - Afr. oktober 2024
3.599,-
Dobbeltværelse med havudsigt ·Triton
2.550,-
Dobbeltværelse med delvis havudsigt som eneværelse · Triton
3.899,-
Afbestillingsforsikring · Siroco - Afr. februar-marts 2024
775,-
Afbestillingsforsikring · Siroco - Afr. oktober 2024
899,-
Afbestillingsforsikring ·Triton
1.025,-
Obl. forhøjet passagerafgift på flyrejser - Afr. februar-marts 2024
57,-
Obl. administrationstillæg
99,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Andalusiens frodige bagland
325,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 244,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Benalmádena på Hotel Best Triton**** eller på Hotel Best Siroco**** 
 • 21 x morgenmad (2.-22. dag)
 • Afr. 6/10-2024: 20 x morgenmad (2.-21. dag)
 • Afr. februar-marts 2024: 21 x middag, inkl. 1/2 fl. vin og vand (1.-21. dag)
 • Afr. oktober 2024: 20 x middag, inkl. 1/2 fl. vin og vand (2.-21. dag)
 • Orienterende gåtur i lokalområdet
 • Udflugt til Marbella og Puerto Banús
 • Udflugt til bjergbyen Ronda
 • Udflugt til Malaga 
 • Besøg på vingård, inkl. vinsmagning og tapas
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

​Ekstraarrangementer

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (Gennemføres med min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne eventuelt blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge. 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Vi flyver direkte fra København til Málaga med Norwegian eller SAS. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til skønne Benalmádena, der danner rammen for de næste tre uger på Costa del Sol. Om aftenen nyder vi rejsens første middag i hotellets restaurant.

Vi gør opmærksom på, at Vitus Rejsers rejseleder fra efteråret 2024 bor på Hotel Best Triton, og alle udflugter i bus afgår fra Hotel Best Triton. Skal du bo på Hotel Best Siroco i februar og marts 2024, bor rejselederen også her, og udflugterne afgår fra Hotel Best Siroco.

Afrejse februar og marts 2024: Inkluderede måltider: Middag.

Afrejse oktober 2024: Inkluderede måltider: Ingen.

Bemærk: Afr. 5/3-2024: Vi ankommer sent, så denne aftens middag erstattes af en frokost på en af de øvrige dage - nærmere information fås hos rejselederen.

2. dag: Benalmádena

Om formiddagen arrangerer rejselederen en hyggelig lille gåtur, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til de kommende ugers aktiviteter.

Fra hotellet går vi gennem hotellets have direkte ned til strandpromenaden, som vi følger frem til Benalmádenas smukke og hyggelige marina, der flere år har vundet prisen som værende verdens bedste. Udover de mange flotte både og spektakulær arkitektur findes her et væld af butikker, caféer og restauranter.

Efter at have snuset lidt omkring bliver vi samlet op af vores bus, der kører os ud på en panoramatur langs kysten til Torremolinos, inden vi kører retur hotellet. Her får vi information om lokalområdet, hotellets aktiviteter, samt hvilke dage de inkluderede udflugter foregår. 

Havnen i Benalmádena.

Havnen i Benalmádena.

3.-21. dag: Ophold på Costa del Sol

I løbet af opholdet er der inkluderet en række spændende udflugter, ligesom hotellet løbende arrangerer forskellige aktiviteter og aftenunderholdning.

Du har også mulighed for at deltage i et spændende ekstraarrangement som bestilles sammen med rejsen. Rejselederen tilbyder desuden en række interessante ekstraudflugter, som kan tilkøbes på rejsemålet, ligesom at der vil være gratis arrangementer i form af spilleaftener, konkurrencer eller gåture. Der er også mulighed for at benytte lokalbussen sammen med rejselederen på en udflugt ud i det blå.

Læs mere om udflugterne nedenfor.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag

Når solen skinner, indbyder stranden til afslapning.

Når solen skinner, indbyder stranden til afslapning.

22. dag: Hjemrejse

Tre skønne uger på Solkysten lakker mod enden, og fra Málaga flyver vi med Norwegian eller SAS direkte til København.

Afr. 6/10-24: På denne afgang flyver vi tidligt fra Málaga, hvorfor der ikke er morgenmad inkluderet på hjemrejsedagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Lystbådehavnen Puerto Banús og den gamle bydel i Marbella

I bus kører vi fra Hotel Best Triton til den eksklusive og verdensberømte marina Puerto Banús, som er fyldt med store luksuriøse yachter. Det er en sand legeplads for millionærer, kendisser, kongehuse og sheiker. De velhavende bor her i prestigefyldte villaer og har en glamourøs livsstil med luksusbiler, stilfulde designerbutikker og eksklusive restauranter. Vi indsnuser stemningen og nyder området, inden vi kører til Marbella for at besøge den gamle historiske bydel.

Vi går en tur i den gamle bydels snævre gyder, som er fyldt med hvidkalkede huse og gårdhaver med farverige blomster. Gemt i de smalle gyder ligger stemningsfulde bodegaer, tapasbarer, restauranter og butikker. Hjertet i den gamle by er Appelsintorvet, Plaza de los Naranjos, der er omgivet af ædle bygninger. Når vi forlader det gamle byområde, går vi til Parque de la Alameda, Marbellas bypark, som i sig selv er en hel botanisk have fyldt med springvand, smukke kakkelbænke, palmer og eksotiske blomster.

Udenfor parken møder vi bussen, som kører os tilbage til Hotel Best Triton.

Plaza de los Naranjas i Marbella.

Plaza de los Naranjas i Marbella.

Málaga med besøg på vingård, inkl. vinsmagning og tapas 

I dag tager vi på en flot udvidet halvdagstur til Andalusiens næststørste by. Málaga er en skøn storby med en lang historie og et væld af kulturelle muligheder. I byen finder du for eksempel intet mindre end 37 museer. På den lille panoramatur i Picassos fødeby nyder vi udsigten over den nyrenoverede havn. 

Derefter skal vi på flot byvandring med lokalguide, hvor vi mærker livet på turen gennem Málagas historiske centrum med eventyrlige pladser, sandfarvede bygninger, smukke marmorbelagte gader - og vi kommer ind i meget smalle gyder, som de færreste kender. Byvandringen er på cirka to kilometer og varer cirka 1,5 time. Vi går i et roligt tempo og har tid til at nyde stemningen undervejs. 

Midt på dagen kører vi lidt udenfor byens centrum for at besøge vingården Bodegas Quitapenas. Her bliver vi vist rundt af stedets lokalguide, som fortæller om druerne og produktionen af de enkelte vine. Vi slutter besøget i stedets vinkælder, hvor vi skal smage på tre forskellige vine og nyde en ægte omgang spanske tapas med blandt andet gazpacho, omelet, ost, pølser og den velsmagende iberiske skinke.

Picassos fødeby, Málaga.

Picassos fødeby, Málaga.

Den spektakulære bjergby Ronda

Vi kører ind i landet gennem et af Spaniens smukkeste bjergområder. Her besøger vi Ronda, der udover at være en af Spaniens ældste byer også er blandt Sydspaniens kønneste. Byens vartegn er den imponerende bro Puente Nuevo, der ligger dramatisk over en meget dyb og lodret kløft på begge sider. Vi krydser broen til fods og kigger de næsten 100 meter ned i slugten til den dybtliggende Guadaleteflod.

Gennem små gyder med blændende hvide huse, fortsætter vi forbi tyrefægterarenaen, der hører til blandt Spaniens ældste og mest betydningsfulde. Her drømmer enhver matador om at kæmpe mod tyrens intelligens.

Efter vores lille byvandring får du lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse. Historien om Spaniens mauriske fortid er allestedsnærværende, og her kan du opleve alt lige fra den unikke bymur til arabiske bade og måske forkæle ganen med en vinoplevelse og lidt spansk tapas fra nogle af de små vinproducenter, der findes i det hyggelige bycentrum.

Den berømte bro over kløften i Ronda.

Den berømte bro over kløften i Ronda.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangement

Ekstraarrangement: Andalusiens frodige bagland 

I dag skal vi på en dejlig udflugt ind i Málagas store baghave, hvor vi starter med at besøge en olivenmølle. Her bliver vi klogere på Spaniens flydende guld, som er så essentielt for det andalusiske køkken. Efter en interessant rundvisning fortsætter vi i bussen til naturparken El Chorro, som er særlig kendt for smukke søer og dramatiske kalkstensklipper. Vi gør et fotostop for at se ned på El Caminito del Rey, som er en ganske særlig vandrerute, der byder på dramatiske udsigter langs lodrette klippevægge. Vi nøjes med at nyde det hele lidt foroven. 

Herfra kører vi videre ind i det frodige distrikt, Guadalhorce-dalen, som særlig er kendt for sine mange citrusfrugt-plantager. De mange tusinder citron- og appelsintræer overrisles med vand fra floderne Río Grande og Río Guadalhorce, som gennemløber dalen. Vi skal besøge Finca Juanito Orange, en mindre landejendom beliggende tæt på den hvide landsby Pizarra, som ejes af Juanito og hans hustru Heidi.

Vi bliver vist rundt i plantagen, som byder på flere forskellige citrussorter, og selvfølgelig skal vi smage på de friske frugter, såsom appelsiner, citroner, grapefrugt, granatæbler og meget mere. Rundvisningen krydres med Juanitos helt særlige humoristiske sans og charme. Vi slutter besøget her på ægte andalusisk vis med en frokost, hvor vi skal smage familiens hjemmelavede paella, som serveres med et glas vin til. Vi er tilbage i Benalmádena først på eftermiddagen. 

På besøg hos Juanito Orange.

På besøg hos Juanito Orange.

Hotelinformation

Hotel Best Siroco ****, Benalmádena
VisSkjul

Det komfortable Hotel Best Siroco  ligger i hjertet af Benalmádena med blot 200 meter til stranden og cirka ti minutters gang til marinaen. Hotellet ligger på en lille skråning, smukt omgivet af en eksotisk have med et lille vandløb. Kender du vores stamhotel Hotel Best Triton, så ligger Hotel Best Siroco lige bagved på den anden side af vejen. Bussen kan ikke køre helt ind på parkeringspladsen, så derfor skal du selv bære bagagen de sidste cirka 30 meter til hotellet. 

Hotellet er løbende blevet renoveret i 2017, og har en dejlig udendørs pool, solterrasse med liggestole, fitnesscenter, billard, lille butik, elevator, hyggelig bar samt spa med tyrkisk bad og sauna mod betaling. Der er mulighed for at låne badehåndklæder mod betaling af depositum på 10 euro. Der er jævnligt aftenunderholdning på hotellet. Glæd dig til at nyde den store morgen- og aftenbuffet, der altid er varieret og lækkert tilberedt.

Særligt vedrørende vores langtidsrejser: 

Vi gør opmærksom på, at Vitus Rejsers rejseleder fra efteråret 2024 bor på Hotel Best Triton, og alle udflugter i bus afgår fra Hotel Best Triton. Skal du bo på Hotel Best Siroco i februar og marts 2024, bor rejselederen også her, og udflugterne afgår fra Hotel Best Siroco.

Værelser

I rejsens grundpris er inkluderet ophold i delt standard dobbeltværelse.

Mod tillæg er det muligt at bestille ophold i følgende værelsestyper:

 • Dobbeltværelse · Superior
 • Dobbeltværelse · Premium 

Dobbeltværelse · Standard

Dobbeltværelse på ca. 21 m2 med to queensize-senge (105 cm), balkon eller terrasse, hårtørrer, telefon, tv, minibar, aircondition, sikkerhedsboks og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Disse værelser ligger på hotellets yderside. 

Værelsestypen kan bestilles som eneværelse mod tillæg. 

Dobbeltværelse · Superior

Dobbeltværelse på ca. 21 m2 med to queensize senge (105 cm), hårtørrer, telefon, tv, minibar, aircondition, sikkerhedsboks og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Fra disse værelser har du udsigt mod haven og poolen. 

Dobbeltværelse · Premium

Dobbeltværelse på ca. 21 m2 med to queensize senge (105 cm), slippers, telefon, tv, minibar, aircondition, sikkerhedsboks, te og kaffefaciliteter og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Fra disse værelser har du delvis havudsigt. 

Udsigt mod havet over poolområdet.
Udsigt mod havet over poolområdet.
Poolområdet foran hotellet.
Poolområdet foran hotellet.
Eksempel på et standard dobbeltværelse.
Eksempel på et standard dobbeltværelse.
Eksempel på en Premium dobbeltværelse.
Eksempel på en Premium dobbeltværelse.
Haven ved hotellet.
Haven ved hotellet.
Receptionen.
Receptionen.
Poolbaren.
Poolbaren.

Hotel Best Tritón ****, Benalmádena
VisSkjul

Hotel Best Tritón ligger dejligt i Benalmádena, omgivet af en skøn have med palmetræer – direkte ud mod havet og strandpromenaden. Der er blot 200 meter til lystbådehavnen, og overalt hersker en hyggelig stemning. Hotellet består af to bygninger, forbundet med en korridor og få trapper.

Hotellet har en flot udendørs pool, solterrasse med liggestole, parasoller og tennisbane. Det er muligt at låne poolhåndklæder mod et depositum på 10 euro. Den udendørs pool er ikke opvarmet. Vil du forkæle dig selv, kan du slappe af i hotellets spa, hvor du finder en opvarmet indendørs pool, sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Entreen koster ca. 10 euro for 1½ time. Desuden finder du både et fitnesscenter samt frisør- og skønhedssalon på hotellet. Vaskeriservice tilbydes mod betaling. Under opholdet arrangerer hotellet masser af forskellige aktiviteter. Der findes bar, cafeteria og restaurant.

Psst... Hotel Best Tritón gennemgår i skrivende stund en omfattende renovering, og hotellet forventes at åbne i juni 2024. Derfor er billederne i præsentationen blot vejledende, da de er tegnet på computer. Vores hjemmeside vil blive opdateret, lige så snart vi har modtaget billeder fra hotellet. Vi glæder os til at kunne præsentere jer for det renoverede Hotel Best Tritón.

Måltider

I hotellets restaurant nyder vi den inkluderede halvpension, hvor der både morgen og aften serveres en stor buffet med et flot udvalg af spanske og internationale retter. Til alle middage er der inkluderet ½ flaske vin og vand pr. person. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.  

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Dobbeltværelse med balkon og fuld havudsigt (tilbydes kun på langtidsrejser)
 • Dobbeltværelse som eneværelse med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Dobbelt- og eneværelser med delvis havudsigt

Pæne værelser på ca. 24 m2 holdt i lyse farver med balkon eller terrasse på ca. 2m2 med delvis havudsigt. Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer. 

Dobbeltværelser med havudsigt 

Pæne værelser på ca. 24 m2 holdt i lyse farver med balkon på ca. 2m2 med fuld havudsigt. Balkonen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer.    

Bemærk, disse værelser kan kun bestilles på langtidsrejserne. 

Best Hotel Triton.
Best Hotel Triton.
Best Hotel Triton.
Best Hotel Triton.
Eksempel på standard dobbeltværelse på Best Hotel Triton.
Eksempel på standard dobbeltværelse på Best Hotel Triton.
Eksempel på standard dobbeltværelse på Best Hotel Triton.
Eksempel på standard dobbeltværelse på Best Hotel Triton.