All Inclusive ombord

Douro · Portvinsruten · 2024

Krydstogter
10 Dage

Portugals portvinsrute og Dourofloden danner rammen om et af Europas skønneste flodkrydstogter. Tag med på denne sødmefulde oplevelse i storslået natur, kombineret med et ophold i Lissabon. Der er All Inclusive på vores 4-stjernede skib og spændende udflugter inkluderet. 

Den 900 kilometer lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto. Den gyldne flod slynger sig gennem et flot landskab med dybt skårne slugter, omgivet af terrasser med endeløse vinmarker og smukke quintas, de portugisiske vingårde. Druerne dyrkes på flodens skråninger, hvorefter vinen langsomt modnes i de enorme træfade i Portos mange lagerhuse.

Med...

Portugals portvinsrute og Dourofloden danner rammen om et af Europas skønneste flodkrydstogter. Tag med på denne sødmefulde oplevelse i storslået natur, kombineret med et ophold i Lissabon. Der er All Inclusive på vores 4-stjernede skib og spændende udflugter inkluderet. 

Den 900 kilometer lange Douroflod har sit udspring i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto. Den gyldne flod slynger sig gennem et flot landskab med dybt skårne slugter, omgivet af terrasser med endeløse vinmarker og smukke quintas, de portugisiske vingårde. Druerne dyrkes på flodens skråninger, hvorefter vinen langsomt modnes i de enorme træfade i Portos mange lagerhuse.

Med udgangspunkt i portvinens fortryllende hjemby Porto, der ligger ved Douroflodens udmunding, lader vi os sejle til nogle af regionens dejligste byer. Sammen oplever vi druernes forvandling til velsmagende vin, nyder den afslappede stemning ombord på det moderne flodkrydstogtsskib og oplever det betagende område på spændende udflugter.

Vores togt starter i Porto, porten til Atlanterhavet, hvor floden prydes af de gamle traditionelle rabelo-både, som blev brugt til at transportere varer og vin på Douro i gamle dage. De fladbundede både er nærmest blevet et vartegn for byen og gør floden ekstra stemningsfuld. Undervejs på sejladsen til den spanske grænse oplever vi betagende landskaber med åndeløse udsigter til nogle af Europas flotteste bjerglandskaber, og i land venter en bredvifte af interessante udflugter. Vi besøger blandt andet Lamego, en af de smukkeste byer i det nordlige Portugal, Guimarães, Portugals vugge og du har også mulighed for at opleve Salamanca, en af Spaniens unikke byer. Vinrankerne følger os på de stejle bjergsider - og undervejs skal vi naturligvis også smage på regionens velsmagende vine.

Vi sejler med det franske rederi CroisiEurope, hvor man bor godt og komfortabelt, og ombord kan du glæde dig til en gastronomisk rejse, hvor vine er perfekt afstemt til de enkelte menuer. 

Som en ekstra bonus indledes vores rejse med et par dage på 4-stjernet hotel i Lissabon, som er en af Europas ældste og mest charmerende hovedstæder. Byen har bevaret en stor del af fortidens indtagende atmosfære med imponerende bygninger, brede boulevarder, gammeldags sporvogne, flisesmykkede huse og farverige kvarterer.
 

Kort - Krydstogt på Douro - Sommer 2022

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltkahyt på mellemdæk, kategori M
1.500,-
Dobbeltkahyt på øvre dæk, kategori A
2.500,-
Eneværelse / Enekahyt på hoveddæk, kategori B
4.299,-
Eneværelse / Enekahyt på mellemdæk, kategori M
5.199,-
Eneværelse / Enekahyt på øvre dæk, kategori A
5.399,-
Afbestillingsforsikring
1.450,-
Obl. administrationstillæg
99,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Salamanca, inkl. frokost
585,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Lissabon-Porto t/r
 • Alle skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-hotel/skib t/r 
 • 2 nætter i Lissabon på Hotel Olissippo Marquês de Sá**** 
 • Afr. 20/4: 7 nætter ombord på MS Vasco da Gama****
 • Afr. 14/9: 7 nætter ombord på MS Infante don Henrique****
 • 9 x morgenmad (2.-10. dag)
 • 7 x frokost (2. og 4.-9. dag) 
 • 9 x middag (1.-9. dag)
 • All Inclusive ombord: Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te fra kl. 11.00-23.00
 • Byrundtur i Lissabon
 • Besøg i Fátima 
 • Byrundtur i Porto
 • Byvandring i Portos historiske bydel
 • Besøg i Vila Réal og på vinslottet Mateus inkl. entré   
 • Udflugt ad Portvinsruten med vingårdsbesøg og portvinssmagning
 • Udflugt til Lamego  
 • Udflugt til Guimarães 
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 338,-
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke længere er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Særligt vedrørende udflugter

På krydstogter med rederiet CroisiEurope benytter vi rederiets busser og lokalguider på busudflugter. I bussen kan der være gæster med andre nationaliteter end dansk, og derfor vil guidningen i bussen være på engelsk. På gående udflugter vil Vitus Rejsers rejseleder guide på dansk.  

Der tages forbehold for mindre ændringer i udflugtsprogrammet.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Lissabon

Vi flyver med TAP fra København direkte til Lissabon. Siden opdagelsestiden, da Portugal stod i spidsen for verdenshandlen, har Lissabon været en vigtig havneby. De store, ekstravagante monumenter står her stadig og vidner om dengang, Lissabon var centrum for verdens største kolonirige. Her holdes nostalgisk fast ved fortidens storhed og gamle traditioner.

Efter ankomst til lufthavnen kører vi direkte til vores hotel i Lissabon, hvor vi om aftenen slapper af med middag.  

Inkluderede måltider: Middag.

Velkommen til Lissabon.

Velkommen til Lissabon.

2. dag: Byrundtur i Lissabon

Efter morgenmaden er det blevet tid til at se nærmere på Portugals hovedstad. Vi indleder den spændende byrundtur i bydelen Belém, der rummer overdådige minder fra portugisernes bedrifter på verdenshavene. Udefra ser vi byens vartegn, det pragtfulde Belémtårn, der ligger som en fæstning i Tejofloden. Vi nyder en lille spadseretur langs floden til Monumentet for Opdagelserne, der er udformet som stævnen på en karavel. Foran monumentet findes et kæmpe verdenskort i marmor-mosaik, der viser de opdagelsesrejsendes ruter.

I Belém finder vi desuden det smukke Jerónimoskloster, der er et sandt mesterværk. Sammen besøger vi klosterkirken, der er et fantastisk monument over opdagelsestidens rigdom.

Inden vi forlader Bélem, runder vi det gamle lokale bageri fra 1837, hvor du får mulighed for at købe en af de traditionelle pasteis de Belém, som kun bages her efter en gammel hemmelig opskrift.

I bus kører vi derefter til Santa Apolónia og Jardim do Tabaco, som er Lissabons trendy havnefront. Her spiser vi frokost sammen på en af de lokale restauranter, og derefter har du tid til egne oplevelser i området. Har du lyst kan du gå med rejselederen op i kvarteret Alfama. Sidst på eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel og spiser middag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

På vej mod Bélemtårnet i Lissabon.

På vej mod Bélemtårnet i Lissabon.

3. dag: Lissabon - Porto

Efter morgenmaden forlader vi Lissabon og kører med bus til pilgrimsbyen Fátima, hvor der bliver tid til at få en kop kaffe.

Herefter fortsætter vi langs kysten til Portugals næststørste by, Porto, der ligger smukt mellem vingårde og Atlanterhavet. Som et amfiteater ligger de kulørte huse smukt ned mod floden, og i de stejle gader oplever vi den portugisiske elegance. De farverige facader stråler til minde om en maritim fortid, hvor utallige rigdomme strømmede til havnebyen fra den nye verden. Porto blev senere kendt for den verdensberømte vinhandel med Storbritannien og er en skattekiste fuld af oplevelser. 

Fra bussen får vi et godt overblik over den idylliske by, og til fods udforsker vi endnu mere af dens eventyrlighed. På en lille gåtur ad stejle gader med blafrende vasketøj oplever vi den helt særlige stemning langs Douroflodens bredder og ser livet på floden.

Sidst på eftermiddagen går vi ombord på vores krydstogtskib, hvor vi modtages med velkomstdrink og efterfølgende nyder middagen i skibets restaurant.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

I Porto mødes vi af farvestrålende huse, både og kakler.

I Porto mødes vi af farvestrålende huse, både og kakler.

4. dag: Portvinsbyen Porto

Nyd dagen på egen hånd, eller tag med rejselederen på opdagelse i Portos historiske bydel. Vi passerer det berømte kirketårn Clérigos og børsen, der er kendt for sit overdådigt udsmykkede arabiske værelse. Vi fortsætter forbi den ekstravagante San Francisco-kirke til den rigt dekorerede banegård med typiske, portugisiske fliser (azulejos) i blå og hvide farver. Vi tager også et kig ind i Santa Clara-kirken og går gennem en labyrint af smalle gyder ned til Ribeira-pladsen, hvor vi atter engang nyder den unikke atmosfære langs Dourofloden. 

Vi er tilbage på skibet i tide til at nyde dagens frokost, og herefter er der tid til at slappe af eller opleve mere af Porto på egen hånd.

Om aftenen venter middagen ombord, hvorefter vi oplever fadosang og -musik. En slags portugisisk blues eller folkevise, der udtrykker saudade - sorg og længsel efter det evigt tabte. I løbet af aftenen letter skibet anker og sejler fra Porto mod Régua. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Traditionelle både på Dourofloden.

Traditionelle både på Dourofloden.

5. dag: Régua, Vila Réal, Pinhão - Vega de Terrón

Fra Régua tager vi på udflugt til den hyggelige by Vila Réal, hvor der tidligere boede mange adelsfamilier. Over indgangsdørene i den gamle bydel findes stadig den oprindelige ejers våbenskjold. Vila Réal er knudepunkt for den øvre del af Douro. Uden for byen ligger den verdensberømte vingård Solar de Mateus med en overdådig barokfacade. Vi oplever den romantiske atmosfære på en spadseretur gennem vingårdens fornemme park.

Skibet møder vi igen i Pinhão og nyder den videre sejlads forbi portvinslandets flotteste område med stejle vinmarker, der dækker Douroflodens bredder. Terrasserne er her op til 700 meter høje.

Om aftenen ankommer vi til Vega de Terrón i Spanien, hvor vi hygger os med flamencoshow ombord. Trampende hæle, guitarrytmer, klap, kraftfuld sang og smældende kastagnetter udtrykker dansens elegance og temperament. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Vinmarker langs Douro.

Vinmarker langs Douro.

6. dag: Vega de Terrón - Barca d'Alva 

Nyd en afslappende dag på egen hånd i Vega de Terrón, eller tag med på eventyr til spanske Salamanca. Om eftermiddagen sejler skibet videre fra Vega de Terrón over grænsen til Barca d´Alva i Portugal.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Ekstraarrangement: Udflugt til Salamanca, inkl. frokost

Fra Vega de Terrón tager vi på en heldagsudflugt til Spaniens maleriske by Salamanca. Gennem mere end 400 år var byen sæde for et af Europas mest berømte og højest ansete universiteter. Til fods kommer vi forbi Plaza Mayors elegante arkader og gyldne buer, yndefulde paladser, kirker, universiteter og huse med fantastiske udskæringer. Her er tale om en by med en næsten drømmeagtig atmosfære!

Vi nyder en frokost på en lokal restaurant, inden du har tid på egen hånd til at udforske byen.
Bemærk: Udflugten skal bestilles sammen med rejsen (min. 10 deltagere). 

Plaza Mayor i Salamanca.

Plaza Mayor i Salamanca.

7. dag: Barca d'Alva - Ferradosa, Portvinsruten og Pinhão

Om morgenen sejler vi fra Barca d'Alva til Ferradosa. Herfra tager vi på en flot udflugt, hvor vi ad snoede veje kører ad en del af portvinsruten til de små byer San Salvador do Mundo og São João da Pesqueira - flot beliggende midt i vinområdet i Rio Torto. Her besøger vi en quinta, som er navnet for en portugisisk vingård, og smager på den søde portvin.

Senere går vi igen ombord på skibet i Pinhão, hvor vi i aften får serveret en gallamiddag med 4-retters menu. Skibet ligger i Pinhão natten over.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Ingen rejse til Portugal uden en smagsprøve på landets berømte portvin.

Ingen rejse til Portugal uden en smagsprøve på landets berømte portvin.

8. dag: Lamego, Pinhão - Régua - Porto

Formiddagens udflugt går fra Pinhão til Lamego, hvor vi besøger den kendte pilgrimskirke Nossa Senhora dos Remédios, hvor en pragtfuld baroktrappe med 700 trin fører op til indgangen. Trappen er dekoreret med springvand, statuer og pavilloner.

Vi går ombord på skibet i Régua og sejler det sidste stykke til Porto. Undervejs passerer vi Europas højeste sluse, Carrapatello. Middagen nyder vi om bord i skibets restaurant under indsejling til Porto, hvor vi ankommer ca. kl. 20.30.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Kirken Nossa Senhora dos Remedios i byen Lamego

Kirken Nossa Senhora dos Remedios i byen Lamego

9. dag:  Guimarães og Porto 

I dag tager vi på en spændende  eftermiddagsudflugt fra Porto til Guimarães, den charmerende og historiske by, der anses for at være Portugals fødested. Vi udforsker byen med de historiske skatte til fods. Byens middelalderlige hjerte er en labyrint af små stræder og maleriske pladser, som er omgivet af storslåede bygninger fra 1400-tallet. Guimarães mageløse storhed blev officielt anerkendt, da den gamle bydel kom på UNESCO´s Verdensarvsliste i 2001 for sin rolle i grundlæggelsen af landet. Det var nemlig nær Guimarães, at slaget ved São Mamede fandt sted den 24. juni 1128 - et slag, der fik afgørende betydning for grundlæggelsen af Portugal.

Vi fortsætter til hertugen af Braganzas slot fra 1400-tallet, som er en flot middelalderbygning og hjemsted for Braganzas første hertug. I det 20. århundrede blev paladset restaureret og bruges i dag af Portugals præsident. 

Om aftenen hygger vi os med rejsens sidste middag og oplever et traditionelt folkloreshow ombord. Måske frister en dans på skibet eller en spadseretur om aftenen i hyggelige Porto? 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Smukke bygninger på torvet i Guimaraes.

Smukke bygninger på torvet i Guimaraes.

10. dag: Hjemrejse

Vi spiser en tidlig morgenmad på skibet, inden vi kører mod lufthavnen i Porto. Herfra flyver vi med TAP via Lissabon tilbage til København, hvor vi ankommer om eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad

Hotelinformation

Hotel Olissippo Marquês de Sá ****, Lissabon
VisSkjul

Hyggeligt, centralt beliggende 4-stjernet hotel i Lissabon tæt på Gulbenkian-muséet og indkøbscentret El Corte Inglês og blot 200 meter fra metrostationen São Sebastião. Hotellet har restaurant, cocktailbar og elevator.

Værelser

Alle værelser har aircondition, tv, sikkerhedsboks, minibar, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer.
Velkommen til Hotel Olissippo Marquês de Sá i Lissabon.
Velkommen til Hotel Olissippo Marquês de Sá i Lissabon.
Sæt dig til rette med en forfriskning i hotellets lounge-bar.
Sæt dig til rette med en forfriskning i hotellets lounge-bar.
Restauranten på hotellet.
Restauranten på hotellet.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.

MS Vasco de Gama ****
VisSkjul

Franskejet skib bygget i 2002 og renoveret i 2014 med plads til ca. 138 passagerer. Skibet har restaurant, lounge med bar og dansegulv, lille butik, stort soldæk med liggestole og lille pool, elevator (ikke til soldæk) samt aircondition. Der tilbydes gratis Wi-Fi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

All Inclusive ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer. Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Kahytter

Glæd dig til at bo i de udvendige kahytter, der alle ligger over vandoverfladen. De velindrettede kahytter (ca. 11 m2) findes på øvre dæk (kategori A), mellemdæk (kategori M) og hoveddæk (kategori B).

Kahytterne på øvre- og mellemdæk har store vinduer, der kan åbnes delvist. Kahytterne på hoveddæk har mindre vinduer, der ikke kan åbnes. I alle kahytter findes der aircondition, tv, sikkerhedsboks samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Kahytter

Prisen inkluderer ophold i delt dobbeltkahyt på hoveddæk, kategori B.
 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Enekahytter på hoveddæk, kategori B
 • Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk, kategori M.
 • Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A.

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk, kategori B

Pæne kahytter på ca. 11 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, aircondition, sikkerhedsboks samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket har vindue, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk, kategori M

Pæne kahytter på ca. 11 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge,  tv, aircondition, sikkerhedsboks samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på mellemdækket har vindue, der delvist kan åbnes foroven.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A

Pæne kahytter på ca. 11 m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, aircondition, sikkerhedsboks samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på øvre dæk har vindue, der delvist kan åbnes foroven.

Flodkrydstogter som rejseform bliver mere og mere populære for hvert år, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved visse havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

Flodkrydstogtskibet MS Vasco da Gama på floden Douro i Portugal.
Flodkrydstogtskibet MS Vasco da Gama på floden Douro i Portugal.
MS Vasco da Gama glider elegant under en bro over floden Douro i Portugal.
MS Vasco da Gama glider elegant under en bro over floden Douro i Portugal.
Nyd en forfriskning i skibets salon og bar.
Nyd en forfriskning i skibets salon og bar.
Restauranten ombord på MS Vasco da Gama.
Restauranten ombord på MS Vasco da Gama.
Den lille pool på skibets soldæk inviterer til en svalende dukkert.
Den lille pool på skibets soldæk inviterer til en svalende dukkert.
Eksempel på kahyt på hoveddækket.
Eksempel på kahyt på hoveddækket.
Eksempel på kahyt på mellemdækket.
Eksempel på kahyt på mellemdækket.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.
Eksempel på kahyt på øvre dæk.

MS Infante don Henrique ****
VisSkjul

Franskejet skib bygget i 2003 og renoveret i 2014 med plads til ca. 138 passagerer. Skibet har restaurant, lounge med bar og dansegulv, lille butik, stort soldæk med liggestole og lille pool, elevator (ikke til soldæk) samt aircondition. Der tilbydes gratis WiFi i loungen og receptionsområdet, når forbindelsen tillader det.

All Inclusive ombord

Om morgenen frister en velassorteret buffet, til frokost serveres der 2- eller 3-retters menuer og til middag 3- eller 4-retters menuer. Skibets vin, øl, spiritus, juice, mineralvand, kaffe og te er inkluderet ombord fra kl. 11.00-23.00 (visse mærker, champagne og drikkevarer fra vinkortet mod betaling). Drikkevarer på skibets udflugter er ikke inkluderede.

Kahytter

Glæd dig til at bo i de udvendige kahytter, der alle ligger over vandoverfladen. De velindrettede kahytter (ca. 11m2) findes på øvre dæk (kategori A), mellemdæk (kategori M) og hoveddæk (kategori B).  Kahytterne på øvre- og mellemdæk har store vinduer, der kan åbnes delvist. Kahytterne på hoveddæk har mindre vinduer, der ikke kan åbnes. I alle kahytter findes der aircondition, tv, sikkerhedsboks og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Kahytter

Glæd dig til at bo i de lækre udvendige kahytter, der alle ligger over vandlinjen. Prisen inkluderer ophold i delt dobbeltkahyt på hoveddæk, kategori B.
 

Mod tillæg kan der bestilles:

 • Enekahytter på hoveddæk, kategori B
 • Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk, kategori M.
 • Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A.

Dobbelt- og enekahytter på hoveddæk, kategori B

Pæne kahytter på ca. 11m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, aircondition, sikkerhedsboks  og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på hoveddækket har vindue, der ikke kan åbnes.

Dobbelt- og enekahytter på mellemdæk, kategori M

Pæne kahytter på ca. 11m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge,  tv, aircondition, sikkerhedsboks  og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på mellemdækket vindue, der delvist kan åbnes foroven.

Dobbelt- og enekahytter på øvre dæk, kategori A

Pæne kahytter på ca. 11m2 indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, aircondition, sikkerhedsboks  og badeværelse med bruseniche og hårtørrer. Kahytterne på det øvre dæk har fransk altan.

Flodkrydstogter som rejseform bliver mere og mere populære for hvert år, og derfor kan der i perioder også være mange skibe på floderne. Ved mange havneanløb ligger skibene tæt, og det kan derfor forventes, at udsigten fra kahytten er begrænset, når skibet ligger i havn. Under sejladsen vil der altid være frit udsyn fra kahytten.

Rederiet Croisi Europe forbeholder sig ret til nødvendige skibsændringer og vil i så fald indsætte et af rederiets søsterskibe af tilsvarende kategori på krydstogtet.

MS Infante don Henrique.
MS Infante don Henrique.
Restauranten ombord på MS Infante don Henrique.
Restauranten ombord på MS Infante don Henrique.
Loungen ombord på MS Infante don Henrique.
Loungen ombord på MS Infante don Henrique.
Eksempel på dobbelt-/enekahyt på hoveddækket.
Eksempel på dobbelt-/enekahyt på hoveddækket.
Eksempel på dobbelt-/enekahyt på mellemdækket.
Eksempel på dobbelt-/enekahyt på mellemdækket.
Eksempel på dobbelt-/enekahyt på det øvre dæk.
Eksempel på dobbelt-/enekahyt på det øvre dæk.