All Inclusive ombord

Sydamerikas vidunderlige vandveje · Krydstogt med Celebrity Cruises · 2023

Krydstogter
18 Dage

Oplev farverige Sydamerika til lands og til vands på dette enestående krydstogt fra Chiles drømmeagtige vandveje via Ildlandet til Sydamerikas sydligste punkt Kap Horn, hvorfra turen går til tangoens land Argentina. 

Oplev farverige Sydamerika til lands og til vands på dette enestående krydstogt, der tager os fra Chiles hovedstad, Santiago sydover gennem Chiles skærgård og Ildlandet til Sydamerikas sydligste punkt, Kap Horn. Herfra går turen til spændende Uruguay inden vi når tangoens land Argentina med hovedstaden Buenos Aires. 

Undervejs på vores eventyr skal vi både møde pingviner, kigge efter søløver og sæler, blive klogere på Argentinas indfødte, ligesom vi skal på...

Oplev farverige Sydamerika til lands og til vands på dette enestående krydstogt fra Chiles drømmeagtige vandveje via Ildlandet til Sydamerikas sydligste punkt Kap Horn, hvorfra turen går til tangoens land Argentina. 

Oplev farverige Sydamerika til lands og til vands på dette enestående krydstogt, der tager os fra Chiles hovedstad, Santiago sydover gennem Chiles skærgård og Ildlandet til Sydamerikas sydligste punkt, Kap Horn. Herfra går turen til spændende Uruguay inden vi når tangoens land Argentina med hovedstaden Buenos Aires. 

Undervejs på vores eventyr skal vi både møde pingviner, kigge efter søløver og sæler, blive klogere på Argentinas indfødte, ligesom vi skal på togtur til verdens ende. 

Det elegante og topmoderne skib Celebrity Infinity danner et skønt udgangspunkt for vores eventyr til søs. I de komfortable rammer er vi klar til at lede efter Sydamerikas sjæl, som vi finder mellem historiske seværdigheder, dybe dale og majestætiske bjergkæder. På krydstogtet er inkluderet All Inclusive med helpension og drikkepakke. Derudover har vi inkluderet et spændende og flot udflugtsprogram, ført an af vores erfarne, dansktalende rejseleder. 

På dette skønne krydstogt skal du ikke skynde dig fra det ene sted til det andet, men nyde Sydamerika i et tempo, hvor du får alle indtryk, dufte, lyde og enestående udsigter med. Det sydlige Sydamerika er farverigt og fyldt med interessant kultur, en uovertruffen historie og naturlig skønhed i overflod. En del af en verden der er både unik, forførende og lidenskabelig.

Kort over Sydamerika.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Udvendig dobbeltkahyt , kategori 07
2.999,-
Udvendig dobbeltkahyt med balkon, kategori 2B
6.699,-
Indvendig enekahyt, kategori 11
12.299,-
Udvendig enekahyt, kategori 07
15.999,-
Udvendig enekahyt med balkon (dæk 7) kategori 2B
20.999,-
Afbestillingsforsikring
2.775,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Argentinsk tangoshow, inkl. middag
1.150,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Paris-Santiago de Chile
 • Fly Buenos Aires-Amsterdam-København
 • Alle skatter og afgifter, pt. ca. 2.536 kr.
 • Transfer lufthavn-skib t/r
 • 1 nat i Santiago de Chile på Hotel Fundador****
 • 12 nætter ombord på Celebrity Infinity****+
 • 2 nætter i Buenos Aires på Hotel Scala****
 • 15 x morgenmad (3.-17. dag) 
 • 14 x frokost (2.-15. dag)
 • 14 x middag (2.-15. dag)  
 • Velkomstcocktail ombord
 • Classic drikkepakke ombord 
 • Byrundtur i Santiago de Chile
 • Udflugt til Puerto Varas, rosernes by
 • Udflugt til Punta Arenas med besøg på Fort Bulnes og patagonsk landejendom 
 • Udflugt i Ushuaia med besøg i Ildlandets nationalpark
 • Udflugt i Puerto Madryn med besøg i pingvinreservat
 • Togtur fra 'verdens ende' til Macarena
 • Byrundtur i Montevideo 
 • Byrundtur i Buenos Aires 
 • Alle passager- og havneafgifter pt. ca. 2.244 kr.
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibet, pt. ca. 2.240 kr. 
 • Alle drikkepenge i forbindelse med udflugter i land 
 • Informationsmøder og foredrag ombord
 • Rejseforedrag inden afrejse
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen 

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Rejseforedrag inden afrejse

Ved køb af denne rejse er der inkluderet et inspirerende foredrag om rejsen, hvor du kan hilse på rejselederen og måske allerede her møde dine medrejsende. Foredragene finder sted i København, og du modtager en personlig invitation med dato og sted et par måneder før, du skal afsted på din drømmerejse.

Ekstraarrangent

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen eller senest 20/1-2023.
 

 

Dagsprogram

1. dag: Fra København til Chile

Vi flyver fra Københavns Lufthavn med Air France via Paris til Santiago de Chile.  

2. dag: Ankomst til Santiago de Chile

Vi ankommer om formiddagen til Chile og fra lufthavnen i Santiago de Chile kører vi ind mod centrum af byen for at opleve Chiles hovedstad, som ligger spektakulært omgivet af bjerge. Det er en af Sydamerikas mest moderne byer med moderne skyskrabere i kombination med kolonitidens charmerende arkitektoniske bygninger. Vi besøger Plaza de Armas, byens hovedtorv, som blev grundlagt af de spanske conquistadorer. Her ser vi den flotte store katedral, posthuset, rådhuset og som de lokale chilenere nyder vi pladsen og palmetræernes skygge. Ikke langt derfra ser vi også det imponerende La Moneda palads, som er regeringens hovedkvarter.

På byrundturen ser vi også nogle af de lokale farverige kvarterer, som afspejler byens rige og fascinerende kultur fyldt med bygninger i alle regnbuens farver. Undervejs spiser vi frokost på en lokal restaurant, inden vi om eftermiddagen kører til vores hotel, som ligger i byens "pariser-distrikt". Velkomstmiddagen nyder vi sammen i hotellets restaurant. 

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Santago de Chile med Andesbjergene som flot bagtæppe.

Santago de Chile med Andesbjergene som flot bagtæppe.

3. dag: Mod Stillehavet - Celebrity Infinity  

Afsejling kl. 18.45.
Efter morgenmaden er det blevet tid til at sige farvel til Chiles hovedstad. Fra hotellet sætter vi kursen mod nordvest og følger hovedvej 68 mod Valparaiso, hvor Celebrity Infiity ligger klar i den store havneby ved Stillehavet. Er vores kahytter ikke helt klar, har du mulighed for at nyde frokosten ombord. Resten af dagen kan du bruge på at finde dig til rette i din kahyt, slappe af og måske gå på opdagelse på vores dejlige krydstogtskib. Først på aftenen er vi klar til at stævne ud på vores store sydamerikanske eventyr, men vi nyder middagen i skibets hovedrestaurant.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Nyd en dag til søs.

Nyd en dag til søs.

 

4. dag: En dag til søs

Nyd dagen på skibet. Måske frister morgenmad på sengen, lidt skønhedspleje og motion, eller afslapning med en god bog på dækket. Dagen er din, og kursen er sat togtets første anløbssted i det sydlige Chile. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

5. dag: Puerto Montt, hvor to verdener mødes

Ankomst kl. 7.00. Afsejling kl. 16.00.
Puerto Montt er opkaldt efter præsident Manuel Montt, som gav dette område til tyske immigranter. Byen er grundlagt i 1852, og overalt vil du finde spor fra Tyskland både i arkitektur, skikke og kultur. Du kan for eksempel fortsat nyde en lokal øl eller spise en tysk frugttærte her. Byen ligger for foden af snedækkede bjerge i Chiles sydligste søområde, som er omgivet af fjorde og floder.

Efter dagen på havet er det skønt igen at få fast grund under fødderne, og fra havnen kører vi i bus til den vestlige del af Puerto Montt, hvor vi finder den maleriske bugt Angelmó, som er fyldt med gamle farverige fiskerbåde og huse. Herfra fortsætter vi ind i Andesbjergenes storslåede natur til Puerto Varas, der også er kendt som Rosernes by. Byen ligger ved Chiles største sø Llanquihue, og de to snedækkede vulkaner Osorno og Calbuco troner på søbredden. Undervejs på dagens udflugt nyder vi en tysk inspireret frokost.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Llanquihue med vulkanen Osorno i baggrunden.

Llanquihue med vulkanen Osorno i baggrunden.

Patagonia landskabet med Andesbjergene i baggrunden.

Patagonia landskabet med Andesbjergene i baggrunden.

7. dag: Magellanstrædet

Fra den chilenske skærgård sejler vi mod øst direkte ind i Magellanstrædet, som er 600 kilometer langt og mellem fem og 30 kilometer bredt, bugtet farvand, der adskiller Sydamerika fra Ildlandet. Strædet er opkaldt efter Ferdinand Magellan, som i 1520 sejlede turen igennem. Nyd dagen ombord - du vil sikkert bemærke, at naturen omkring dig minder lidt om den, vi kender fra Norge - blot i en noget større målestok.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

På vej igennem Magellanstrædet.

På vej igennem Magellanstrædet.

8. dag: Punta Arenas, Chile

Ankomst kl. 7.00. Afsejling kl. 16.00.
I den sydligste del af Magellanstrædet ankommer vi til Punta Arenas, som er en af Chiles vigtigste havne og en af civilisationens sidste bastioner inden Antarktis. Punta Arenas er en hyggelig by med en stribe stemningsfyldte pubber og en eventyrlig stemning. I bus kører vi knap 60 kilometer syd for byen for at besøge Fort Bulnes, som blev opført i 1843 for at beskytte Magellanstrædet. Fortet blev rekonstrueret i 1943 som et historisk monument, og vi vil blandt andet kunne se kirken, fængslet, posthuset, staldene og krudtmagasinet.

Tilbage i Punta Arenas fortsætter vi i historiens fodspor, når vi på den patagonske pampas besøger en historisk landejendom. Vi bliver vist rundt på ejendommen og hører om livet i 1900-tallet. Besøget afsluttes med en dejlig traditionel patagonisk barbecue. Tilbage i Punta Arenas runder vi lige mindesmærket over Ferdinand Magellan og byens imponerende katedral, inden vi igen er tilbage på skibet.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Fort Bulnes, som blev opført i 1843 for at beskytte Magellanstrædet.

Fort Bulnes, som blev opført i 1843 for at beskytte Magellanstrædet.

9. dag: Ushuaia og Ildlandet, Argentina

Ankomst kl. 10.00. Afsejling kl. 19.00.

I nattens løb har vi forladt det chilenske farvand, og vi lægger til i Ushuaia, Argentina, der er verdens sydligst beliggende by. Her befinder vi os smukt omkranset af knejsende bjerge med kridhvid sne på toppen og imponerende isbræer.

Dagens udflugt bringer os ind i Ildlandets nationalpark, som ligger cirka 11 kilometer udenfor Ushuaia. Vi kører forbi billedskønne søer, laguner og floder, til vi når foden af Susana-bjerget. Her finder vi togstationen Fin del Mundo, hvorfra vi tager på en syv kilometers togtur fra - bogstaveligt talt - verdens ende. Ombord på det gamle damplokomotiv hører vi historien om jernbanen, der blev anlagt af fængselsfanger. Toget stopper ved stationen Macarena, hvor man kan besøge en indianerlejr, der illustrerer, hvordan de indfødte stammer levede i Ushuaia før i tiden. Togturen ender tæt på et gammelt nedlagt savværk. Medbring gode sko til denne udflugt, da vi vandrer en tur ved Roca-søen og floden Lapataia, hvorfra vi kan se Chiles naturlige grænse.

Undervejs nyder vi en frokost midt i de skønne naturlige omgivelser. Udflugten slutter med fotostop ved henholdsvis den grønne lagune og den sorte lagune, der er farvet af tørv. Vi returnerer til skibet om eftermiddagen, hvor kaptajnen letter anker først på aftenen. Fra Ushuaia sejler vi ud i den 240 kilometer lange Beaglekanal, som er opkaldt efter skibet HMS Beagle, som blandt andet havde Charles Darwin ombord i 1833. Det er lyst til ca. kl. 19.30, så husk at nyde den første halve times sejlads gennem nogle af de mest uspolerede og smukke områder i verden - Patagonien og Tierra del Fuego: Ildlandet, som går gennem kanaler og forbi sneklædte bjerge og øer. De mageløse og dramatiske naturscenerier kan dårligt beskrives, men skal opleves!

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

10. dag: Kap Horn, Chile

Ankomst kl. 6.00. Afsejling kl. 8.30.
Tidligt om morgenen forlader skibet den smalle Beaglekanal, hvor vi har sat kursen mod rejsens højdepunkt Kap Horn, der er Sydamerikas sydligste punkt. Selve punktet ligger på en cirka 150 meter høj, stejl klippe på den lille ø Isla de Hornos. Det var hollænderen Jacques Le Maire og Willem Cornelisz Schouten, der første gang rundede Kap Horn i 1616, og stedet er navngivet efter sidstnævntes fødested Hoorn.

Det er her, Atlanterhavet møder Stillehavet, og farvandet er domineret af stærk østgående strøm. Det er derfor ikke uden grund, at søfolk frygter netop dette farvand. Sejladsen rundt om Kap Horn er ofte blevet kaldt søfartens Mount Everest. At runde Kap Horn kræver, at man sejler ned på de breddegrader, der er kaldt de 'brølende fyrrere' og de 'skrigende halvtredsere'. En gammel talemåde siger "Under 40 grader er der ingen lov, og under 50 grader er der ingen Gud". Vi bliver i sikkert farvand og undgår dermed den farlige sejlads. Skibet sejler i området ved Kap Horn i et par timer, før vi forlader Sydamerikas sydligste punkt og sejler nordover i den sydlige del af Atlanterhavet, hvor Falklandsøerne ligger.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Det berømte og berygtede Kap Horn.

Det berømte og berygtede Kap Horn.

11. dag: Langs Argentinas kyst

Nyd en dag til søs, hvor du vil bemærke, at temperaturen bliver væsentligt varmere efterhånden som vi bevæger os nordover langs Argentinas kyst.  

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokos og middag.

12. dag: Puerto Madryn, Argentina

Ankomst kl. 7.00 og afsejling kl. 15.30.

Puerto Madryn ligger ved kysten i det centrale Argentina og er porten til Patagonien. På grund af de omkringliggende naturseværdigheder og det rige dyreliv kaldes området også for Østkystens Galapagos. Skibet lægger til i den lille havneby, der ligger ud for den fredede Valdés-halvø, som er et maritimt paradis og hjemsted for tusindvis af hvaler, pingviner, sæler, søelefanter og en lang række fugle.

I bus kører vi sydover for at besøge naturreservatet Punta Tombo, hvor tusindvis af Magellan-pingviner holder til og hygger sig i hinan-dens selskab på stranden. Pingvinerne er opkaldt efter den portugisiske opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan, som fandt fuglene i 1520. Kolonien er imponerende, og det er en stor oplevelse at komme tæt på de små kluntede dyr. Du kan også være heldig at se søelefanter og delfiner, men eftersom de ikke kommer ind på land, skal du kigge godt efter for at spotte dem. Du får også mulighed for at opleve besøgscenteret, hvor du kan få meget mere information om verdens største pingvinkoloni. For at have så meget tid til denne oplevelse som muligt, er den inkluderede frokost i dag en madpakke, som vi spiser sammen i løbet af dagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

I naturreservatatet Punta Tombo kommer vi helt tæt på Magellan-pingvinerne.

I naturreservatatet Punta Tombo kommer vi helt tæt på Magellan-pingvinerne.

13. dag: En afslappende dag på havet

Forkæl dig selv ombord, og nyd krydstogtslivet på det komfortable skib. Hver dag leveres en skibsavis til din kahyt, så du kan orientere dig om de mange gratis tilbud, du har mulighed for at benytte. Hver aften kan du lade dig underholde i skibets store teater af store internationale show på et meget højt niveau. Du har også mulighed for at få dig en svingom på dansegulvet, da der flere steder underholdes med levende musik.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

14. dag: Montevideo - Uruguays charmerende hovedstad

Ankomst kl. 10.00 og afsejling kl. 17.00.

Montevideo ligger smukt ved floden Rio de la Plata og er omgivet af vidtstrakte marker med store rancher. Uruguays hovedstad har en masse at byde på med et farverigt udvalg af cafeer, gallerier, teatre og museer - blandt andet Museo del Gaucho, som giver os et godt indblik i livet som sydamerikansk cowboy. Vi kører en panoramatur, hvor vi ser byens dyreste og mest eksklusive område Carrasco, ligesom vi fortsætter langs kysten til de dejlige strande ved Pocitos.

I den historiske del af byen besøger vi det gamle antikke marked, som rummer mere end 130 års historie. Midt i de livlige og farverige rammer spiser vi en lokal frokost, inden vi går på byvandring og ser nogle af de smukke bygninger fra den spanske kolonitid. Vi kommer også forbi byens store vigtige plads Uafhængighedspladsen, samt det imponerende palads Legislativo, der er en af landets vigtigste bygninger. Paladset blev påbegyndt af italienske arkitekter i 1904 og tog hele 17 år at opføre. Sammen nyder vi krydstogtets sidste middag, og måske har du lyst til at overvære et sidste show i skibets teater, inden du går til ro i kahytten for en god nattesøvn. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Torvet i Montevideo.

Torvet i Montevideo.

15. dag: Buenos Aires, Sydamerikas Paris

Ankomst kl. 5.00.
Vi ankommer til Argentinas hovedstad Buenos Aires tidligt på morgenen. Efter morgenmaden forlader vi skibet for at se nærmere på Argentinas hovedstad, som også går under tilnavnet Sydamerikas Paris. Muligvis på grund af de store, flotte boulevarder, alleer og imponerende historiske bygninger fra 1920'erne. Byen har mange bydele, men vi fokuserer på de tre forskellige og spændende bydele San Telmo, Recoleta og byens farvestrålende kvarter La Boca. Sidstnævnte var det område, hvor immigranter i slutningen af 1800-tallet slog sig ned for at søge lykken i den velhavende hovedstad. San Telmo er Buenos Aires ældste kvarter med brostenbelagte gader og en bohemeagtig atmosfære.

Recoleta er for byens aristokrater, som bor i private lejligheder langs boulevarderne, der er omgivet af fransk arkitektur. Her besøger vi byens kendte kirkegård med de enorme familiegravsteder, hvor blandt andre Argentinas førstedame Evita Perón ligger begravet under familienavnet Duarte. Vi skal også køre på verdens bredeste boulevard, Avenida 9 de Julio, som har hele syv spor i hver retning. Her passerer vi blandt andet det verdensberømte operahus Colón, der er særlig kendt for sin gode akustik. Vi oplever også Argentinas berømte plads Plaza de Mayo, der er landets politiske, finansielle og administrative centrum. Pladsen har gennem
historien været et symbol på alt lige fra katastrofe til revolution og håb. Netop her ligger det lyserøde præsidentpalads, hvorfra Evita på balkonen holdt sin tale til folket. 

Undervejs bydes vi på frokost i byens gamle havn Puerto Madero, som i dag er et blomstrende og nyrenoveret område, fyldt med hyggelige restauranter og en indbydende havnepromenade. Her kan du nyde skyggen under de grønne træer og beundre de store yachter, der vugger på vandet. Sidst på eftermiddagen kører vi til vores centralt beliggende hotel, som ligger med en dejlig udsigt til Avenida 9 de Julio. Rejsens sidste inkluderede middag nyder vi sammen i hotellets restaurant. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Kvarteret La Boca i Caminito.

Kvarteret La Boca i Caminito.

16. dag: Buenos Aires 

Dagen er helt din egen. Slap af på hotellet eller måske vil du opleve det trendy kvarter Palermo? Du kan også gå på opdagelse i havneområdet Puerto Madero, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen. Aftenens middag er for egen regning. Du har også mulighed for at deltage i et ekstraarrangement hvor vi byder på middag og argentisk tangoshow.

Inkluderede måltider:  Morgenmad.

Ekstraarrangement: Argentinsk tangoshow, inkl. middag

Argentina er tangoens hjemland, og hver aften fyldes de mange dansegulve med latinamerikanske rytmer og den lidenskabelige dans. Denne aften har du mulighed for at opleve et flot tangoshow - noget helt særligt når det opleves på hjemmebane! Vi starter med at nyde en middag fyldt med argentinske specialiteter og passende argentinske vine dertil. Efterfølgende starter det elegante show med levende musik fra stedets orkester og de raffinerede tangodansere, der på fineste vis leverer den passionerede dans. Oplevelsen vil med garanti åbne vejen ind til Argentinas hjerte og sjæl og gøre dig nysgerrig på at vide mere.

To til tango.

To til tango.

17. dag: En stor rejse nærmer sig sin afslutning

Vi nyder en sidste morgenmad på hotellet, hvorefter du har lidt tid til at pakke, inden vi sidst på formiddagen kører mod lufthavnen i Buenos Aires. Herfra flyver vi med KLM via Amsterdam til København.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

18. dag: Hjemkomst

En stor rejse på det Sydamerikanske kontinent er slut. Vi ankommer til København om eftermiddagen efter en uforglemmelig rejse, og med kufferten fyldt til randen med store oplevelser til lands og vands ved verdens ende.

Hotelinformation

Hotel Fundador****, Santiago de Chile
VisSkjul

Dejligt hotel med i alt 147 værelser beliggende i hjertet af Santiago de Chile i byens "pariser-distrikt" - ikke langt fra boheme-kvarteret Barrio Brasil.

Udover restaurant og bar findes der fitness og sauna på hotellet. 

Værelser 

Vi bor i superior dobbeltværelser på ca. 27 m2, der alle er udstyret tv, telefon, minibar, aircondition, gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar samt hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her. 

Hotel Fundadors facade.
Hotel Fundadors facade.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Lobby og opholdsområde på hotellet.
Lobby og opholdsområde på hotellet.

Celebrity Infinity ****+
VisSkjul

Celebrity Cruises skibe bliver ofte kåret som værende blandt de bedste i verden. Celebrity Infinity har 12 dæk, plads til 2.046 passagerer samt et mandskab på ca. 1.000 personer. Skibet blev søsat i 2001, men er blevet gennemgribende renoveret i 2018. Klædt i marmor, varme træsorter og glas giver Celebrity Infinity et indtryk af luksus.

Ombord findes et væld af restauranter med alt fra stor buffet til specialrestauranter og hovedrestauranten i to etager. Som man kan forvente hos Celebrity Cruises, får du en masse valgmuligheder ved måltiderne, lige fra den uformelle Oceanview Café til den mere formelle Qsine Restaurant (der skal betales tillæg for nogle specialrestauranter). 

Derudover finder du hyggelige barer, lounge, inden- og udendørs poolområde, jacuzzi samt et wellnessområde kun for voksne. Skibet har også et førsteklasses træningscenter med blandt andet yoga og tai chi og et lækkert spa med skønhedssalon. Skibet har desuden sit eget store, flotte teater, hvor du kan lade sig underholde af Broadwayinspirerede shows. Her er kort sagt, alt hvad hjertet kan begære - fra den velduftende italienske kaffebar Café al Bacio, den hyggelige vinbar til den populære Martinibar med den frosne bardisk, der holder dine cocktails dejligt kølige, mens du beundrer bartendernes jongleren med flasker, glas og cocktailshakere.

Vi benytter indvendige kahytter kategori 11 (ca. 16 m2), udvendige mod havet kategori 07 (ca. 17 m2) og kahytter med balkon kategori 2B (ca. 18 m2 med ca. 3,5 m2 balkon). Du vælger selv, om du vil have to enkeltsenge eller en dobbeltseng. Alle kahytter har desuden en mindre siddegruppe, tv, telefon, aircondition samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Classic drikkepakke er inkluderet ved bestilling af alle kahytstyper.

Drikkepakken består af:
Lokale drikkevarer i restauranter og barer om bord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, specialøl og årgangsvine, kan det tilkøbes ombord til 10 USD pr. person pr. dag.

Celebrity Infinity.
Celebrity Infinity.
Teateret på Celebrity Infinity.
Teateret på Celebrity Infinity.
Spaområdet på Celebrity Infinity.
Spaområdet på Celebrity Infinity.

Hotel Scala****, Buenos Aires
VisSkjul

Moderne hotel beliggende i centrum af Buenos Aires med udsigt til Avenida 9 de Julio. På hotellet er der en lille gårdhave, tagterrasse med solstole, bar, restaurant og kaffebar. 

Værelser

Vi bor i superior dobbeltværelser på ca. 40 m2 med balkon, tv, aircondition, minibar og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar og hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her. 

Indgangsparti.
Indgangsparti.
Hotellet har tagterrasse med formidabel udsigt.
Hotellet har tagterrasse med formidabel udsigt.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Opholdsområde på hotellet.
Opholdsområde på hotellet.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Vigtig information om din rejse til Sydamerika

Bagage

På Air France / KLM må du medbringe 23 kg i ind tjekket bagage samt 12 kg i håndbagage. Din håndbagage må ikke overstige følgende mål 55 x 35 x 25 cm (længde x bredde x dybde).

Covid19 Information:

Nedenstående information er gældende per 20. juni 2022 – ca. 3 uger før afrejse modtages de endelige gældende retningslinjer.  

For at deltage på rejsen kræves det, at man er fuldt vaccineret mod Covid19 med to vaccinationer samt booster. Coronapas, som dokumenterer to vaccinationer samt booster, skal medbringes i printet form og kunne fremvises til en hver tid på rejsen.

Coronapasset kan downloades fra www.sundhed.dk – husk at vælge den udgave som viser 3/3 vaccinationer.

Test før ombordstigning på Celebrity Cruises:
Ved ombordstigning skal der fremvises en negativ coronatest som er maks. 2 dage gammel.

Tidsbestilling til dette i Santiago de Chile sørger Vitus Rejser for, og rejselederen vil informere nærmere om dette på rejsen. Der skal beregnes ca. 300 kr. pr. test, som kan betales kontant eller med kreditkort på stedet.

Brug af mundbind:
Retningslinjerne for brug af mundbind skifter med jævne mellemrum på de forskellige rejsemål. Det anbefales derfor at medbringe mundbind til eget brug på rejsen.
Ombord på Celebrity Cruises er det ikke nødvendigt at bruge mundbind når man er vaccineret.

Drikkepenge

I Vitus' pris er drikkepenge inkluderet også på udflugter i land undervejs på rejsen.

Dårligt gående

Det er en forudsætning for at deltage i Vitus Rejsers krydstogter, at man er 100% selvhjulpen og kan klare sig selv på trapper – også med bagage samt på udflugter til fods. Man skal være almindeligt godt gående. Er du dårligt gående, eller kan man ikke følge med gruppen, har rejselederen lov til at bede dig afstå fra en udflugt eller et arrangement (pengene refunderes ikke). Er du i tvivl om, hvorvidt du kan deltage på denne rejse, er du altid velkommen til at ringe og spørge.

Forplejning ombord på flyet

På Air France / KLM  er der inkluderet mad og drikkevarer. Særlige vine eller spiritus skal der evt. betales ekstra for ombord.

Klima

Dagstemperaturer (gennemsnitlige):

Santiago: Ca. 18 grader 
Valparaiso: Ca. 14 grader
Puerto Montt: Ca. 13 grader
Ushuaia & Punta Arenas: Ca. 12 grader
Kap Horn: Ca. 10 grader
Puerto Madryn: Ca. 20 grader
Montevideo: Ca. 22 grader
Buenos Aires: Ca. 22 grader
Yderligere oplysninger fås på www.dmi.dk.

Pas

Dit pas skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter endt hjemrejse.

Specialkost

Såfremt du har ønsker vedrørende specialkost f.eks. diabetes- eller vegetarmad, skal du kontakte os i god tid således, at vi kan bestille dette hos flyselskabet. 

Tidsforskel

Chile -5 timer, Argentina -4 timer.

Udflugtspakke

Alle udflugter er inkluderet i rejsens pris i henhold til program, bortset fra ekstraarrangementet "Argentinsk aften med tangoshow og middag". Denne udflugt på rejsens 16. dag kan tilkøbes for kr. 1.150. Bemærk at den skal bestilles senest 30 dage før afrejsen. 

Vaccinationer

Der kræves ingen. Statens Serum Institut og Rejseklinikken anbefaler dog visse vaccinationer. Se eventuelt www.rejseklinikken.dk og www.vaccination.dk.

Vi anbefaler, at egen læge kontaktes cirka 6 uger før afrejse for nærmere information. Rejseklinikken i Charlottenlund giver rabat til kunder fra Vitus Rejser. Klinikken kan nås på telefonnummer 39 63 01 15. Husk at medbringe dit rejsebevis som dokumentation.

Valuta

US Dollar USD, Argentinske Peso ARS og Chilenske Peso CLP. Det er en god ide at medbringe et internationalt kreditkort.

Visum

Danske statsborgere behøver ikke visum for indrejse i henholdsvis Argentina og Chile så længe opholdet har en varighed under 90 dage. 

Information vedrørende: Krydstogt med Celebrity Infinity 2023

Betaling ombord

Valutaen om bord er USD, amerikanske dollars. Skibet har et kontantfrit system kaldet Sea Pass. På krydstogtets første dag opretter man en "Sea Pass konto”. Den giver mulighed for at kvittere for alt der købes om bord. Kontoen skal oprettes med et kreditkort eller ved indbetaling af kontant depositum. American Express, Visa og Mastercard/Eurocard accepteres som betalingskort. Man kan følge forbruget via tv i kahytten. På krydstogtets sidste dag får man udleveret en opgørelse over alle køb på kontoen. Har man ikke nogle indvendinger til opgørelsen, bliver beløbet automatisk debiteret kortet. Der findes hæveautomater om bord.

Drikkepakke

Classic drikkepakke er inkluderet i rejsens grundpris. 

Drikkepakken består af:
Lokale drikkevarer i restauranter og barer om bord (øl, vand, husets vin og lokal spiritus). Ønsker man kendte mærker, specialøl og årgangsvine, kan opgradering tilkøbes om bord. 

Drikkepenge

Obligatoriske drikkepenge på skibet er inkluderet, men et servicetillæg på 18 % tilføjes alle regninger på drikkevarer og skønhedsbehandlinger m.m. bestilt på skibet.

Får du brug for vejledning angående drikkepenge undervejs på rejsen, kan du altid bede rejselederen om hjælp.

Elektricitet

Der er stikkontakt i kahytten (110/220 volt). I alle kahytter er der hårtørrer. Det vil være en god ide at medbringe adapter til brug på hotellerne.

Faciliteter

Ombord findes flere sportsfaciliteter, som fitnesscenter, løbebane mm. Endvidere findes der specialrestauranter, biograf, teater, kasino, gameroom, spa og frisør. For yderligere oplysninger og priser for respektive faciliteter se www.celebritycruises.dk

Fitnesscenter

Børn under 16 år må ikke komme i fitnesscentret.

Internet og telefoni

Internet:
WiFi er gratis på alle krydstogter med Celebrity Cruises. 

Telefoni:
I land gælder reglerne fra dit eget teleselskab. Vær dog opmærksom på, at telefonsamtaler til og fra skibet er dyre. Du kan også benytte din mobiltelefon de fleste steder, men også her skal du være opmærksom på prisen.

Kasino

For at spille på kasino skal man være fyldt 18 år.

Læge

På skibet findes et lægecenter, hvor man kan blive behandlet for lettere sygdomstilfælde mod betaling. Husk at gemme eventuelle kvitteringer, da forsikringsselskaber behøver dette som dokumentation for at kunne refundere udlæg. Sværere sygdomstilfælde bliver behandlet i næste havn. Ved alvorlig sygdom- og eller ulykkestilfælde vil patienten blive hentet med helikopter.

Husk, det er vigtigt, at der inden afrejsen er tegnet en rejseforsikring, enten gennem et privat forsikringsselskab eller Vitus Rejser.

Middag

Gruppen er booket til at spise på samme tid på skibet. Rejselederen oplyser om tid og sted. 

Ombordstigning på skib

Der er en række praktiske og sikkerhedsmæssige forhold, der skal være i orden før afrejsen. For at gøre ombordstigningen så enkel og hurtig som mulig, skal der foretages en forhåndsregistrering online. Du skal foretage denne registrering, efter du har modtaget din rejseplan fra os ca. 30 dage før afrejse - og senest 10 dage før afrejsen fra Danmark. Rejseplanen vil være påført et Booking ID, som skal bruges ved registreringen. Dette gøres på Celebrity Cruises hjemmeside: www.celebritycruises.dk.  Her kan man også se de udflugter, skibet tilbyder, købe drikkepakke, foretage reservationer til skønhedsbehandlinger og specialrestauranter, m.m.

Prisen inkluderer ikke

Forsikringer, øvrige måltider, skibets specialrestauranter, personlige udgifter samt skibets egne udflugter.

Påklædning på skib

Da krydstogtskibet har aircondition, kan der være lidt køligt ombord. Afslappet påklædning om dagen og lidt pænere tøj til om aftenen. Skibet afholder to såkaldte formelle aftener. Hvis man ønsker at deltage i disse, forventes det, man klæder sig ekstra pænt på. For herrerne jakkesæt og for damerne elegangt/smart. Der findes ikke strygejern i kahytterne (af sikkerhedshensyn). Det er ikke tilladt at medbringe rejsestrygejern på skibet. Man kan mod betaling få vasket og strøget tøj ombord. Jeans, shorts, T-shirts og badetøj accepteres ikke i restauranterne efter kl. 18.00. Hvis du ønsker at træne ombord, er mulighederne mange, så husk at medbringe træningstøj. Der udleveres badehåndklæder til brug i poolområderne.

Sikkerhedsøvelse på skibet

Der bliver afholdt en obligatorisk sikkerhedsøvelse ca. 30 minutter før afsejlingen. Information om dette gives over højtaleranlægget.

Spa/solarium

For at benytte Aqua Spa skal man være fyldt 18 år. For solarium er aldersgrænsen 16 år.

Sprog ombord

Der tales engelsk ombord, og al information, underholdning med videre er på engelsk.

Rygning

Er ikke tilladt indendørs eller i kahytterne eller på disses balkoner. Rygning er tilladt ganske få steder udendørs.

Udflugter købt på skibet

Vær opmærksom på, at skibets egne udflugter ikke er inkluderet i prisen, at Vitus Rejser ikke kender til programmerne på turene, og at guiden som oftest taler engelsk. Udflugter kan bestilles og betales enten ved indcheckningen eller ombord.

Venligst bemærk

Det er ikke tilladt at medbringe følgende ombord: Alkohol (kun max to flasker vin ved indcheckning), strygejern, saks, knive, vinåbner, stearinlys, kaffemaskine/elkedel, elektriske transformere, brandbare væsker mm.

Vitus Rejsers rejseleder

På rejsen deltager en rejseleder fra Vitus Rejser, som vil sørge for alle de praktiske ting. Det er rejselederens opgave at være det koordinerende led ved f.eks. flyskift og under de forskellige udflugter. Rejselederen sørger for, at du får vigtige informationer på dansk og sørger også for oversættelse på udflugter beskrevet i dagsprogrammet. Ombord på skibet vil rejselederen dagligt kunne træffes på et nærmere anvist sted og tidspunkt. Her er man altid velkommen til at henvende sig, såfremt man har brug for hjælp, information eller blot ønsker at sludre lidt.   

Yderligere informationer

Kan findes på Celebrity Cruises danske hjemmeside www.celebritycruises.com

Ændring i rejserute

Skulle skibets kaptajn afvige fra den planlagte rute, sker denne ændring kun for at sikre passagerernes sikkerhed.

Særligt om regler om indførsel af frø, planter og planteprodukter fra lande uden for EU

I henhold til Plantesundhedsforordningen skal vi oplyse om, at det ikke er tilladt at indføre planter, frø, frugt og andre planteprodukter herunder snitblomster fra rejser i lande uden for EU, uden at disse følges af et officielt plantesundhedscertifikat.

Reglerne gælder for rejsende, som medbringer planter og planteprodukter i bagagen eller som en del af deres personlige bagage.