Rejser til Georgien

En rejse til Georgien byder på autentiske oplevelser, der endnu ikke er præget af masseturisme. Nyd synet af prægtige bjerglandskaber, få gastronomiske oplevelser og gå på opdagelse i gamle charmerende oldtidsbyer.

Storslået natur, enestående køkken og oldgammel kultur!

En rundrejse til Georgien er en enestående rejse til en af verdens ældste og kristne nationer.

Gamle traditioner, prægtige landskaber og en imødekommende befolkning, der er kendt for deres fantastiske gæstfrihed, er blot nogle af rejsens absolutte højdepunkter.

Klimaet er behageligt og prisniveauet er overkommeligt. Alle vores rejser til Georgien ledsages af dansktalende rejseleder, som sørger for, at du får alle de store rejseoplevelser med.

Tag med Vitus Rejser til Georgien og oplev det enestående land. 

Fakta om Georgien

Georgien er en republik beliggende ved Kaukasusbjergene. Mod nord og øst grænser landet op til Rusland, Aserbajdsjan i sydøst, Tyrkiet og Armenien i syd, og Sortehavet i vest.

Landet blev opslugt af Rusland i begyndelsen af 1800-tallet, blev senere en del af Sovjetunionen for til sidst at blive selvstændigt igen i 1991, da det sovjetiske regime kollapsede. 

På trods af at Georgien geografisk er placeret i Asien, er de politiske og økonomiske forbindelser til Europa blevet tættere og tættere med årene.

Hovedstad: Tbilisi
Største by: Tbilisi
Indbyggertal: Ca. 4,5 mio.
Sprog: Georgisk
Areal: 69.700 km²
Tidsforskel: + 2 timer.
Valuta: Lari (GEL)