Busrejser til Berlin

Oplev den tyske hovedstad, Berlin - en pulserende storby fyldt med historie, tidens trends og en spændende kultur.

Busrejser til Berlin

Oplev den tyske hovedstad, Berlin - en pulserende storby fyldt med historie, tidens trends og en spændende kultur.
Rejsetiden er kort og mulighederne mange, når vi rejser med bus til Berlin. På en storbyferie til Berlin oplever du både Øst- og Vestberlin med de mange store seværdigheder som Brandenburger Tor, Check Point Charlie, Unter den Linden samt resterne af Berlinmuren.

På en rejse til Berlin kan man ikke undgå at blive konfronteret med den store rolle, som byen havde i tiden omkring 2. verdenskrig: En tid, hvor ødelæggelser og krig var en fast del af tyskernes hverdag til i dag, hvor Berlin er indbegrebet af modernitet.

En rejse til Berlin er en fornøjelse året rundt. I foråret og om sommeren summer byen af liv, i efteråret er Tiergarten iklædt flotte efterårsfarve, og om vinteren lokker de mange tyske julemarkeder med glühwein og ægte julehygge. Berlin byder desuden på et væld af gode shoppemuligheder, som du kan drage nytte af på alle tider af året.

Glæd til store og gode oplevelser, når vi fællesskab udforsker Berlin sammen med vores dansktalende rejseleder. På alle vores rejser til Berlin er de fleste udflugter og mange måltider allerede inkluderet i rejsen pris.

Rejser til Tyskland

Vores store nabo mod syd rummer mange muligheder, og vi har et stort rejseudvalg af indholdsrige rejser til det meste af Tyskland. Hvis du vil opleve Tyskland tilbyder vi rejser af enhver karakter.

Se alle vores rejser til Tyskland her.

Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her.