Busrejser til Berlin

Oplev den tyske hovedstad, Berlin, der er en evigt pulserende storby fyldt med historie, tidens trends og en spændende kultur.

Rejse til Berlin med bus

Rejsetiden er kort og mulighederne mange, når vi rejser med bus til Berlin.

Oplev Tysklands fascinerende hovedstad, Berlin, der byder på masser af storbyliv. Her er lokal kolorit og internationalt perspektiv samlet i en og samme by. 

På en storbyferie til Berlin oplever du både Øst- og Vestberlin med de mange store seværdigheder som Brandenburger Tor, Check Point Charlie, Unter den Linden samt resterne af Berlinmuren.

På en rejse til Berlin kan man ikke undgå at blive konfronteret med den store rolle, som byen havde i tiden omkring 2. verdenskrig: En tid, hvor ødelæggelser og krig var en fast del af tyskernes hverdag til i dag, hvor Berlin er indbegrebet af modernitet.

Rejse til Berlin i forår og sommer

En busrejse til Berlin er en fornøjelse året rundt. I foråret springer naturen ud et par uger eller tre tidligere end i Danmark, og det er derfor oplagt at tage forskud på foråret med en tur til Berlin.  

Når først sommeren har taget fat med lune temperaturer og dejligt vejr, er Berlin en fantastisk by at rejse til for at nyde et glas hvidvin eller en velskænket øl på en fortovscafé. 

Efteråret kommer ofte lidt senere til Berlin end Danmark, og parkerne såsom Tiergarten er iklædt de smukkeste efterårsfarver.

Julemarked og jul i Berlin

Vinteren i Berlin er noget helt specielt. Generelt lokker de mange tyske julemarkeder med Glühwein, boder og ægte julehygge, og det samme gælder naturligvis for landets største by.

I Berlin har de et meget stort og varieret udbud af julemarkeder, der findes på de store pladser. 

På en busrejse med Vitus Rejser til Berlin i juletiden sørger vi ofte for at gøre et stop i Lübeck eller Rostock, hvor julehygge og charme er i lige så høj kurs som i Tyskalnds store hovedstad. 

Nytår i Berlin

Berlin har altid været en festlig by, og nytårsaften er i sandhed ingen undtagelse.

Byen har en stor tradition for shows og festlige forestillinger, der er garanter for et fantastisk nytår med bobler og fyrværkeri når midnatsklokkerne ringer det nye år velkommen.  

Tag med Vitus Rejser og hop ind i det nye år i godt og festligt selskab i Berlin.

Storbyferie i Berlin

Berlin byder desuden på et væld af gode shoppemuligheder, som du kan drage nytte af på alle tider af året.

Glæd til store og gode oplevelser, når vi fællesskab udforsker Berlin sammen med vores dansktalende rejseleder.

På alle vores rejser til Berlin er de fleste udflugter og mange måltider allerede inkluderet i rejsen pris.

Rejse til Potsdam og Berlin

Godt og vel 30 kilometer sydvest for Brandenburger Tor i Berlin ligger Brandenburger Tor i Potsdam.

Kongebyen, som Potsdam også kaldes, er Berlins smukke nabo, hvor Sanssouci-parken med de pompøse slotte lokker besøgende fra hele verden til en ferie i historiske omgivelser.

Med en rejse med Vitus til Potsdam er der altid en tur til Berlin med i udflugtsprogrammet, så på den måde får du det bedste af to byer. 

Rejse til Berlin med dansktalende rejseleder

Som altid når du rejser med Vitus Rejser, så er du i godt selskab. Først og fremmest er det vores gæster, der er hovedleverandør af det gode selskab.

Samtidig er det vores dansktalende rejseledere, som er krumtappen i en god rejse til Tyskland og Berlin med Vitus Rejser. 

Rejselederens videbegærlighed og glæde ved at formidle fortællinger om rejsemålets mange facetter er limen, der får en rejse til at lykkes, hvilket igen er hovedårsagen til at vores gæster er glade.

Netop dette er ganske enkelt den bedste opskrift på rejser i godt selskab. 

Rejser til Tyskland

Vores store nabo mod syd rummer mange muligheder, og vi har et stort rejseudvalg af indholdsrige rejser til det meste af Tyskland.

Hvis du vil opleve Tyskland tilbyder vi rejser af enhver karakter.

Se alle vores rejser til Tyskland her.

Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her.