Populær vandreferie

Pilgrimsvejen i Spanien · Vandreferie på Caminoen · 2023

Flyrejser
9 Dage

Tag med på en sjælfuld vandreferie ad Europas mest berømte pilgrimsvej El Camino de Santiago. En populær og anderledes aktiv rejse med store natur- og kulturoplevelser venter fra Burgos til valfartsbyen Santiago de Compostela. 

I Spaniens nordvestlige hjørne folder den fredfyldte delstat Galicien sig ud med dramatiske kyststrækninger, grønne bjerglandskaber, middelalderbyer og en enestående kultur med keltiske traditioner. Det hele opleves bedst til fods, ligesom pilgrimmene har gjort det gennem hundredvis af år.

Helt tilbage til middelalderen har Galicien været berømt for pilgrimsvejen El Camino de Santiago. En pilgrimsfærd havde dengang stor betydning i den katolske verden. For at opnå syndsforladelse valfartede store...

Tag med på en sjælfuld vandreferie ad Europas mest berømte pilgrimsvej El Camino de Santiago. En populær og anderledes aktiv rejse med store natur- og kulturoplevelser venter fra Burgos til valfartsbyen Santiago de Compostela. 

I Spaniens nordvestlige hjørne folder den fredfyldte delstat Galicien sig ud med dramatiske kyststrækninger, grønne bjerglandskaber, middelalderbyer og en enestående kultur med keltiske traditioner. Det hele opleves bedst til fods, ligesom pilgrimmene har gjort det gennem hundredvis af år.

Helt tilbage til middelalderen har Galicien været berømt for pilgrimsvejen El Camino de Santiago. En pilgrimsfærd havde dengang stor betydning i den katolske verden. For at opnå syndsforladelse valfartede store skarer af pilgrimme fra hele Europa til den hellige by Santiago de Compostela. Den næsten 800 kilometer lange vej til apostlen Jakobs grav var en lang, besværlig og farefuld rejse. Pilgrimsruten er en af de vigtigste i historien, og den nordlige rute er nu med på UNESCO’s Verdensarvsliste. I dag ser man stadig pilgrimme foretage rejsen af religiøse grunde – nogle endda traditionelt klædt med vandrestav, kappe, hat og taske påsat en muslingeskal tiltroet pilgrimmenes beskyttelse.

Vi har udvalgt særlige smukke strækninger på vores vandreture, og samtidig er der undervejs tid til afslapning og til at nyde naturen samt de mange kulturminder, der ligger langs Pilgrimsvejen. Rejsen byder på spændende udflugter, dejlige middage samt transport af bagagen, der bliver fragtet med bus til hotellerne. Vi vandrer fra 2. til 7. dag, inden vi til slut tilbringer to nætter i den vidunderlige by Santiago de Compostela. At deltage i messen i den store katedral, lytte til orglets brusen og nyde det store kirkerum, hvor pilgrimme strømmer til, skal opleves – det er ganske enkelt fantastisk! Glæd dig til unikke vandreoplevelser.

Kort over Pilgrimsvejen i Spanien

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse (alm. eneværelse i Santiago)
1.999,-
Dobbeltværelse som eneværelse (på alle hoteller)
2.199,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
725,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Spanien t/r
 • Alle skatter og afgifter pt. kr. 331 kr. 
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 1 nat i Madrid på Hotel Novotel Madrid Centro****
 • 1 nat i Burgos på Hotel Rice****
 • 1 nat i Léon på Tryp Léon Hotel****
 • 1 nat i Astorga på Hotel Via de la Plata****
 • 1 nat i Ponferrada på AC Hotel Marriott Ponferrada****
 • 1 nat i Lugo på Gran Hotel****
 • 2 nætter i Santiago de Compostela på Hotel San Lorenzo***
 • 8 x morgenmad (2.-9. dag)
 • 6 x middag, inkl. 1 glas vin og vand (2.-7. dag)
 • Besøg i domkirken i Burgos, inkl. entré
 • Vandring: Fra San Juan de Ortega til Ataperca 
 • Vandring: Fra Frómista til Vallarmentero
 • Vandring: Fra Hospital de Órbigo til San Justo de la Vega
 • Vandring: Fra Melide til Arzúa
 • Vandring: Foncebadon til Jernkorset
 • Vandring: Fra Sarria til Mercado
 • Besøg i domkirken i Astorga, inkl. entré 
 • Besøg i Gaudís Palacio Episcopal i Astorga, inkl. entré
 • Byvandring i Castrillo de los Povalsares
 • Besøg i Tempelridderborgen i Ponferrada, inkl. entré
 • Besøg i Samos-klosteret, inkl. entré
 • Byvandring i Lugo
 • Byvandring i Santiago de Compostela
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Sværhedsgrad 2

Vandreferie - Sværhedsgrad 2 - grå Man skal kunne vandre op til 15 kilometer pr. dag i et bakket terræn, primært på stier med moderate op- og nedstigninger. Enkelte forceringer må påregnes ved usikkert underlag. 

For at det skal være så let som muligt for dig at vælge den rejse, der passer til dine ønsker og dit aktivitets­niveau, har vi angivet sværhedsgraden i form af fodspor på alle vores vandreferier. Sværhedsgraden går fra 1 til 3 og giver dig et overblik over, hvad du skal forvente i forhold til terrænet, op- og nedstigninger samt længden på rejsens vandringer. Du kan læse mere om de enkelte sværhedsgrader under "Praktiske oplysninger". Under rejsens program kan du desuden se, hvor mange kilometer vi tilbagelægger på de enkelte vandredage. 

 

Dagsprogram

1. dag: Afrejse mod Madrid

Vi flyver med Iberia direkte til Madrid, og fra lufthavnen kører vi til vores hotel, som ligger centralt i Madrid ved den gamle bydel. Sen ankomst til hotellet og indkvartering.  

Inkluderede måltider: Ingen.

Glæd dig til at opleve Madrid.

Glæd dig til at opleve Madrid.

2. dag: Madrid, Covarrubias og Burgos

Efter morgenmaden kører vi en lille byrundtur i Madrid, hvor vi blandt andet passerer Madrids Broadway, Calle Gran Via, den smukke banegård Atocha og smukke historiske bygninger langs Via Castellar. Vi forlader efterfølgende byen og fortsætter mod middelalderbyen Covarrubias. Her skal vi besøge kirken, hvor den norske prinsesse Kristinas sarkofag hviler. Hun blev giftet bort af faderen for at styrke de diplomatiske bånd til den castilianske Kong Alfonso.

Der er frokost på egen hånd i byen, inden vi fortsætter i bussen til San Juan de Ortega, hvor rejsens første vandring starter. Turen bringer os til Atapuerca, der ligger på Pilgrimsvejen, og som er et af Europas vigtigste arkæologiske områder. Her har man fundet spor fra de første mennesker i Europa, der kan dateres helt tilbage til mellem 780.000 og en million år siden. Fra Atapuerca fortsætter vi i bussen frem til Burgos. 

Vandring fra San Juan de Ortega til Ataperca: Ca. 6 kilometer · Ca. 2 timer

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Vi følger vandrerutens skilte.

Vi følger vandrerutens skilte.

3. dag: Burgos og Léon

Inden dagens vandretur besøger vi den fantastiske domkirke i Burgos, der er Spaniens tredjestørste. Bygningen er kendt for sine mange høje spir og tårne, og kirken er fyldt med kunstskatte og kuriositeter.

Efter besøget i domkirken drager vi ud på dagens vandretur, der tager os gennem det betagende, spanske landskab fra Frómista til Villarmentero. Vi går ad gode brede stier og kommer gennem små hyggelige landsbyer med mange storkereder. Vi overnatter i den majestætiske storby Léon, der i en periode var Spaniens hovedstad. Om aftenen nyder vi middagen på en hyggelig lokal restaurant.

Vandring fra Frómista til Vallarmentero: Ca. 9,5 kilometer · Ca. 2,5 time

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

I Burgos mødes vi af spirene på byens katedral - Spaniens tredjestørste kirke.

I Burgos mødes vi af spirene på byens katedral - Spaniens tredjestørste kirke.

4. dag: Astorga

Dagens vandretur på jord og asfalt fra Hospital de Órbigo til San Justo de la Vega bringer os gennem et smukt landskab mod byen Astorga, som er et interessant stop på pilgrimsvejen.

I den befæstede by ser vi den store domkirke og den verdensberømte arkitekt Antonio Gaudís særprægede Palacio Episcopal, der i dag er indrettet som museum for pilgrimsfærden til Santiago. Vi bor på et dejligt hotel i den historiske bydel, hvor vi også nyder aftenens middag med et glas vin.

Vandring fra Hospital de Órbigo til San Justo de la Vega: Ca. 14 kilometer · Ca. 4 timer

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Antonio Gaudis Palacio Espiscopal i Astorga.

Antonio Gaudis Palacio Espiscopal i Astorga.

5. dag: Castrillo de los Povalsares, Jernkorset og Ponferrada

Vi besøger den lille og meget charmerende landsby Castrillo de los Povalsares. Glæd dig til en hyggelig byvandring gennem den historiske bys smalle gader med smukke stenhuse.

Efter byvandringen fortsætter vi i bussen op i højderne 1.500 meters højde til Jernkorset, som har stor betydning for pilgrimme, der i årtusinder har efterladt medbragte sten som symbol på afkastelse af deres synder. Gennem årene er her nærmest dannet et helt lille bjerg af sten på det sted, hvor man mente at komme tættest på Gud. Efter at vi har nydt det særlige sted sætter vi os i bussen og kører ca. fem minutter mod El Acebo, hvorfra dagens vandretur starter.

Vi gør opmærksom på, at dagens vandretur er gennem et noget vanskeligt terræn, men vi tager det i et roligt tempo - og du kan også i stedet vælge at tage turen i bus. Vandreturen slutter i den smukke lille landsby Molinaseca, hvor du får mulighed for at nyde din frokost, inden vi fortsætter i bussen til den dejlige by Ponferrada, hvor vi ser ruinerne fra Tempelridderborgen, der i middelalderen bevogtede Jakobsvejen.

Vi bor på et moderne hotel få minutters gang fra Ponferradas centrum. En spændende dag, der slutter med hygge omkring middagen på hotellet med et glas vin.

Vandring fra El Acebo til Molinaseca: Ca. 14 kilometer · Ca. 4 timer

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Ved Jernkorset bytter vi sten for syndsforladelse.

Ved Jernkorset bytter vi sten for syndsforladelse.

6. dag: Samosklostret og Lugo

I dag kører vi op til middelalderbyen O Cebreiro, som er Galiciens ældste by, og fortsætter til det smukke Samoskloster, der er Spaniens ældste. Vi ser også den lille kirke og resterne af en keltisk boplads. Herfra går turen videre til Sarria, hvor dagens vandretur begynder. Gennem let kuperet terræn med vandring på jord og asfalt når vi Mercado.

Fra Mercado fortsætter vi i bus til den eventyrlige by Lugo, der ligger omkranset af verdens bedst bevarede romerske bymur. Fra den to kilometer lange og ti meter høje bymur oplever vi byens helt særlige stemning. Vi spadserer efterfølgende gennem den enestående by og oplever de mange torve og elegante borgerhuse, inden vi slutter på den idylliske plads Plaza del Campo. Vi bor en nat i hjertet af Lugo, og middagen nydes på en dejlig lokal restaurant. 

Vandring fra Sarria til Mercado: Ca. 6 kilometer · Ca. 1,5 time

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

I O Cebreiro ser vi de gamle keltiske bopladser.

I O Cebreiro ser vi de gamle keltiske bopladser.

7. dag: Santiago de Compostela

Dagen i dag bliver med garanti fuld af store indtryk. Galiciens hovedstad, Santiago de Compostela, er en af Spaniens smukkeste byer og en valfartsby, der kun er overgået af Jerusalem og Rom i betydning.

Byen domineres af den overdådige katedral, der er pilgrimsrutens endestation og centrum for alt liv i byen. At ankomme til Santiago efter turen på Jakobsvejen og pludselig stå foran den imponerende katedral på Praza do Obradorio er en særlig oplevelse. Pladsens store sten er gennem årene betrådt af millioner af pilgrimme.

Overleveringer fortæller, at apostlen Jakob led martyrdøden i Jerusalem i år 44. Hans disciple førte hans jordiske rester til Spanien, hvor han havde udbredt kristendommen. Mange år senere viste stjerner på himlen stedet, hvor Skt. Jakob var blevet begravet. Her blev en kirke bygget, og Santiago de Compostela var grundlagt.

Vi vandrer gennem kuperet terræn fra Melide til Arzúa. Undervejs har vi bussen til rådighed, hvis du trænger til en pause. Med bus kører vi til Monte del Gozo, hvorfra vi har en fantastisk udsigt til den verdensberømte katedral. Vi bor to nætter i Santiago de Compostela, og om aftenen nyder vi en dejlig middag på en hyggelig lokal restaurant. 

Vandring fra Melide til Arzúa: Ca. 14 kilometer · Ca. 3,5 time

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Katedralen i Santiago de Compostela markerer vandringens endestation.

Katedralen i Santiago de Compostela markerer vandringens endestation.

8. dag: Santiago de Compostela

I en labyrint af smalle gader, brudt af smukke pladser, spadserer vi gennem den eventyrlige by med et væld af kirker, klostre, butikker, stemningsfulde restauranter og barer. Vi hører om domkirkens spændende historie og nyder den pragtfulde barokfacade - et storslået mesterværk. At deltage i messen, lytte til orglets brusen og nyde det store kirkerum, hvor pilgrimme strømmer til, skal opleves - det er ganske enkelt fantastisk!

Resten af dagen er afsat til egne oplevelser. Vi anbefaler et kig ind på det oprindelige herberg for pilgrimme, der i dag er et af Spaniens fineste hoteller. Forkæl dig selv med byens berømte mandelkage, Tarta de Santiago, der oftest er dekoreret med det kendte Santiago kors.

Du har også mulighed for om eftermiddagen at deltage i en lille ekstraudflugt til "verdens ende". Der er mange hyggelige restauranter, cafeer og barer rundt omkring i Santiago, så der er rig lejlighed til på egen hånd at finde et godt sted at nyde aftenens middag. Rejselederen kommer gerne med gode forslag.    

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Ekstraarrangement: Kystbyen Finisterre

Tag med på en lille ekstratur til "verdens ende". Med bus kører vi til kystbyen Finisterre, hvor pilgrimme brændte deres tøj eller støvler som endelig afslutning på vandringen. Udflugten, der koster cirka 36 euro, skal bestilles og betales direkte hos rejselederen.

I Finisterre finder vi rutens sidste pilgrimssten. 

I Finisterre finder vi rutens sidste pilgrimssten. 

9. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden kører vi fra hotellet i Santiago de Compostela til Vigo, hvorfra vi flyver med Iberia via Madrid til København. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Novotel Madrid Centro****, Madrid
VisSkjul

Moderne hotel beliggende i kvarteret Salamanca i Madrid. Der er ca. 450 meter til metrostationen O'Donnell og ca. 8 minutters gang til byparken Retiro Park. På hotellet findes restaurant, café og bar, fitnesscenter samt møbleret tagterrasse med udendørs pool (sæsonåben).

Værelser

Vi bor i rummelige værelser på ca. 25 m2 med tv, telefon, airconditon, sikkerhedsboks og gratis WiFi samt badeværelser med hårtørrer.

Velkommen til Novotel Centro i Madrid.
Velkommen til Novotel Centro i Madrid.
Lobbyen hos Novotel Centro i Madrid.
Lobbyen hos Novotel Centro i Madrid.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.

Hotel Rice Reyes Católicos ****, Burgos
VisSkjul

Dejligt centralt beliggende hotel i Burgos nær Plaza España. Hotellet har elevator, restaurant og en flot pianobar.

Værelser

Vi bor i rummelige og lyse værelser med tv, minibar, airconditon, sikkerhedsboks og gratis WiFi samt elegante badeværelser med hårtørrer.

Velkommen til Hotel Rice i Burgos.
Velkommen til Hotel Rice i Burgos.
Hotellets flotte gastro-bar.
Hotellets flotte gastro-bar.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.

Tryp Léon Hotel ****, Léon
VisSkjul

Moderne hotel, dejligt beliggende i centrum af Léon cirka 15 minutters gang fra domkirken. Hotellet har fitnesscenter, sauna, bar, restaurant og elevator.

Værelser

Vi bor i rummelige og lyse værelser med aircondition, tv, sikkerhedsboks, minibar, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer.

Receptionen og lobbyen på hotellet.
Receptionen og lobbyen på hotellet.
Morgenmadsbuffeten på hotellet.
Morgenmadsbuffeten på hotellet.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.

Hotel Via de la Plata ****, Astorga
VisSkjul

Skønt hotel centralt beliggende i Astorga blot få minutters gang fra Gaudís Espiscopal Palace. Hotellet har elevator, restaurant, bar, terrasse, spa og wellnesscenter med indendørs pool og sauna.

Værelser

Vi bor i rummelige værelser med aircondition, minibar, tv, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer.

Velkommen til Hotel Via de la Plata i Astorga.
Velkommen til Hotel Via de la Plata i Astorga.
Morgenmadsrestauranten.
Morgenmadsrestauranten.
Poolen i forbindelse med spaafdelingen.
Poolen i forbindelse med spaafdelingen.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.

AC Hotel Marriott Ponferrada ****, Ponferrada
VisSkjul

Glæd dig til at bo på dette moderne og centralt beliggende hotel i Ponferrada blot fem minutters gang fra centrum. Hotellet har elevator, lounge, bar og restaurant.

Værelser

De 60 rummelige værelser er udstyret med flotte badeværelser, hårtørrer, tv, aircondition, minibar, sikkerhedsboks og gratis WiFi.

Velkommen til AC Hotel Marriott i Ponferrada.
Velkommen til AC Hotel Marriott i Ponferrada.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.

Gran Hotel ****, Lugo
VisSkjul

Du vil nyde at bo på dette populære og 4-stjernede hotel i hjertet af Lugo. Hotellet har elevator, restaurant, bar og gratis WiFi på fællesområder.

Værelser

Vi bor i smukt indrettede værelser med minibar, tv, aircondition, WiFi mod gebyr og badeværelse.

Velkommen til Gran Hotel Lugo.
Velkommen til Gran Hotel Lugo.
Morgenmadsbuffeten.
Morgenmadsbuffeten.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.

Hotel San Lorenzo ***, Santiago de Compostela
VisSkjul

Hyggeligt familiehotel, beliggende meget centralt i Santiago de Compostela blot få minutters gang fra den berømte domkirke. Hotellet har elevator, restaurant og bar.

Værelser

Alle værelser er udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, tv, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer.

Velkommen til Hotel San Lorenzo i Santiago de Compostela.
Velkommen til Hotel San Lorenzo i Santiago de Compostela.
Restauranten på Hotel San Lorenzo i Santiago de Compostela.
Restauranten på Hotel San Lorenzo i Santiago de Compostela.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.

Praktiske oplysninger

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Sværhedsgrader på vandreferier

Vælg den rigtige rejse 

På Vitus Rejsers aktive rejser får du motion og store naturoplevelser på dejlige destinationer i Europa, hvad enten det er på Pilgrimsvejen i Spanien, på Mimosevandring i Frankrig, i Østrigs alper eller blandt Danmarks smukke bakker og plantager. Alle vores aktive rejser byder på nøje udvalgte vandreture, hvor vi på bedste vis kombinerer motion med flotte naturoplevelser og klassiske kulturelle seværdigheder. 

Vi vandrer i et roligt tempo med små pauser undervejs, så vi i ro og mag kan nyde de flotte omgivelser og få sjælen med. Udover vores egen dansktalende rejse­leder, vil du på flere af rejserne også møde en lokal vandreguide. 

For at det skal være så let som muligt for dig at vælge den rejse, der passer til dine ønsker og dit aktivitets­niveau, har vi angivet sværhedsgraden i form af fodspor på alle vores vandreferier. Du kan se sværhedsgraden på de enkelte rejser under "Bemærkninger". Du finder afsnittet før "Dagsprogram".

Sværhedsgraden går fra 1 til 3 og giver dig et overblik over, hvad du skal forvente i forhold til terrænet, op- og nedstigninger samt længden på rejsens vandringer. Under rejsens program kan du se, hvor mange kilometer vi tilbagelægger på de enkelte vandredage. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt rejsen passer til dig, er du også altid velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.  

Sværhedsgrad 1

Her kan alle være med, hvis man kan vandre 1-7 kilometer pr. dag på skovstier og i et let bakket terræn. Der er ingen svære forceringer på ruterne.

Sværhedsgrad 2

Man skal kunne vandre op til 15 kilometer pr. dag i et bakket terræn, primært på stier med moderate op- og nedstigninger. Enkelte forceringer må påregnes ved usikkert underlag. 

Sværhedsgrad 3

Man skal kunne vandre op til 20 kilometer pr. dag i bjerge eller svært terræn, hvor det kan gå stejlt op og ned. Underlaget er ofte klipper, høje trin, gedestier eller lignende.

Pakketips til vandreferier

Nedenfor har vi samlet et par tips til, hvad du med fordel kan pakke i kufferten, når du tager med Vitus Rejser på vandreferie.

Fodtøj

Det vigtigste er godt fodtøj, der sidder fast og har en tyk sål med kraftigt mønster, så man ikke skrider. Hvis terrænet er kuperet/ujævnt er det godt med støvler, som støtter om anklerne. På mindre krævende vandreferier, vil du kunne klare dig med vandresko eller vandresandaler. 

Teleskopstav

Hvis terrænet er kuperet, ujævnt eller glat (løse småsten, klippestykker eller våde sten) kan en teleskopstav være nyttig. Den er nem at transportere i rygsækken, når man ikke skal bruge den.

Rygsæk

Rygsækken skal sidde godt. Det bedste er en vandrerygsæk med en rem, der kan strammes over brystet og en rem, der hviler på hofterne. Remmen, som lukkes fortil, sørger for, at det er hofterne og ikke skuldrene, der bærer rygsækken. I rygsækken skal der både være plads til vand, regntøj, evt. madpakke og ekstra trøje samt alt det løse (solcreme, solbriller, kasket, kamera, mobiltelefon osv.).
 

Friluftsland - Spar 10% på udstyr til rejsen

Hos Friluftsland er de eksperter i at vejlede om godt og passende udstyr til vandreferier, og i deres butikker finder du et stort og bredt udvalg af vandrestøvler, rygsække, jakker og meget mere. 

Når du køber en rejse hos Vitus Rejser får du altid 10% i rabat hos Friluftsland. Rabatten gælder frem til afrejsedato, og for at opnå rabatten skal du fremvise dit rejsebevis i butikken. Rabatten gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Friluftsland kan besøges i København K, Fields, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Randers, Aarhus og Aalborg. Rabatten gælder også i Fjällräven Brand Store i København.