Rejseforedrag - Vitus Rejser.

Rejseforedrag

For at du skal være så godt klædt på som muligt til at vælge lige præcis den rejse, der passer til dine ønsker, inviterer vi til inspirerende rejseforedrag. Her kan du blive klogere på rejsemålet, dets kultur og geografi, høre nærmere om den rejse, vi tilbyder, samt få mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Sådan deltager du:

For at deltage, skal du blot gå til vores Vitus Rejser Facebook-side, og se med, når vores foredragsholder går live. Det er muligt at stille spørgsmål undervejs ved at skrive dit spørgsmål i videoens kommentarfelt. 

Hvis du siger "synes godt om" til vores side, så får du automatisk en notifikation, når foredraget starter.

Følg os på Facebook ved at klikke her - eller klik på billedet nedenfor.

Indholdet kan ikke vises, da du ikke har accepteret cookies. For at se indholdet, skal du acceptere cookies (ved at trykke på det lille ikon nederst i venstre hjørne af hjemmesiden).

Kommende foredrag:     

Vi har i øjeblikket ingen kommende foredrag. Nedenfor finder du dog information om, hvordan du kan se alle vores tidligere afholdte foredrag.

Se tidligere foredrag

Havde du ikke mulighed for at deltage, da vi sendte foredraget live? På vores Facebook-side har vi samlet alle tidligere foredrag, så du kan se dem, når det passer dig. 

Klik på linket nedenfor for at komme direkte til playlisten med foredrag - eller se under "Videoer" på vores profil.

Se alle tidligere foredrag her.