Julefrokost i Grøften og julemarked i Tivoli

Vores julefrokost i Grøften er efterhånden en ægte Vitus-tradition - kom med til decembers hyggeligste arrangement, når vi ønsker hinanden god jul med Vitus Rejsers julefrokost i Tivoli på den populære restaurant Grøften, som åbnede i 1874.

Hos Vitus Rejser sætter vi en ære i at "jule" hele december, og tusindvis af gæster rejser hvert år med os ud i verden på stemningsfulde julemarkeds-, jule- og nytårsrejser. De gode, danske juletraditioner har dog en særlig plads i vores hjerter, og der er ikke noget så hyggeligt som en ægte, dansk julefrokost.

Det glæder os derfor at kunne indbyde til en stemningsfuld, sjov og ikke mindst julet eftermiddag i Carstensens gamle have. Glæd dig til at sætte dig til bords i Grøftens historiske rammer omgivet af Tivolis fantastiske julemarked - det bliver næsten ikke mere klassisk dansk.

God mad og overraskelser i godt selskab

Klokken 12.30 byder vores direktør Heidi Maak Glinvad velkommen sammen med Vitus-nisserne, og så venter et par hyggelige timer i rigtig godt selskab. Menuen består af Grøftens juleplatte med lidt til ganen efterfuldt af risalamande. Mon ikke der gemmer sig en mandel i en af skålene? Og ikke mindst en rigtig god mandelgave til en heldig gæst. Vi har naturligvis også sørget for et stemningsfuldt og underholdende indslag. 

Når vi har spist os mætte i den gode julemad og ønsket hinanden glædelig jul, har mørket sænket sig over haven. Her slutter den programsatte del af dagen. Arrangementet inkluderer selvfølgelig entré til Tivoli, så hvad er mere oplagt end at afslutte eftermiddagen med en promenade gennem haven, hvor de mange boder lokker med knas og julepynt? Tivoli har pyntet op til den helt store guldmedalje, så man kan sagtens få flere timer til at gå i den smukke gamle have. Et bedre sted kan vi ikke forestille os til vores traditionsrige julefrokost i Vitus Verden.

Dato og priser:

Dato: Torsdag d. 14. december 2023
Tid: 12.30 - ca. 15.30
Sted: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V

Pris inkl. entré: 549 kroner pr. person
Pris ekskl. entré: 499 kroner pr. person.

Bemærk: Arrangementet kan kun bestilles på telefon 33 14 65 66.

Prisen inkluderer:

  • 1 x Grøftens juleplatte med én slags sild, stegt rødspættefilet, gravad laks, frikadelle med surt, kamsteg og risalamande
  • 1 glas øl, vin eller sodavand
  • 1 x snaps
  • Entré til Tivoli med julemarked

Ønsker du selv at sørge for entreen, eller har du f.eks. årskort til Tivoli, tilbydes en rabat på 50 kroner. 

Afbestilling:
Ved afbestilling refunderes billetprisen ikke.