Rejser til Uruguay

Oplev Uruguay med Vitus Rejser. Det lille land har et behageligt klima, en imødekommende befolkning, et fantastisk dyreliv og mange smukke sandstrande.

Bienvenido a Uruguay!

Uruguay er noget ganske særligt, hvad enten du er til skønne naturoplevelser, pulserende byliv eller en fredfyldt ferie nær kysten. I Uruguay bliver du mødt af et gæstfrit folkefærd, der stolt og med åbenhed byder besøgende velkommen.

Naturen er enestående, og mange steder kan du nyde de mange pragtfulde badestrande, som breder sig mellem kystens spændende kolonibyer.

I landet, der er cirka fire gange større end Danmark, men har en befolkning på kun 3,5 millioner indbyggere, vil man opleve en enestående, uberørt natur, som er milevidt fra storbyernes hektiske dagligdag. 

Uruguay er derfor også hjemsted for et mangfoldigt dyreliv, hvor du blandt andet kan opleve havskildpadder, søløver og hvaler.

Omkring halvdelen af landets befolkning er byboere, som er bosiddende i hovedstaden Montevideo. Hele 80 procent af landets eksport udgår tilmed fra Montevideos havn. 

Det varme og tempererede klima er behageligt at rejse til året rundt. Rejs med Vitus Rejser til Uruguay, og oplev det fascinerende lille land i Sydamerika i selskab med vores dansktalende rejseleder. 

Fakta om Uruguay

Uruguay ligger i Sydamerika og har et areal på 176.125 km² og en befolkning på 3,3 millioner indbyggere. Hovedstaden Montevideo er også den største by i landet.

Geografisk er der tale om et meget fladt land, hvor højeste punkt er 540 meter. Klimaet er subtropisk og med mulighed for nedbør året rundt Uruguay er i dag et demokrati og har været det siden 1984.

Landet er en af verdens største eksportører af sojabønner, uld og hestekød.

Hovedstad: Montevideo
Indbyggertal: Ca. 3.316.000
Sprog: Spansk
Areal: 176.220 km²
Tidsforskel: -5 timer
Valuta: Peso (UYU)