Albert Olsens Rejsefond

En fond med socialt ansvar.

Vitus Rejser er en 100% dansk fondsvirksomhed, hvor et eventuelt overskud blandt andet uddeles til Albert Olsens Rejsefond. Her ydes der tilskud til specielle rejser for fysisk og psykisk handicappede samt mindrebemidlede pensionister. Det kan f.eks. være en svagtseende, der skal have en hjælper med for at kunne komme ud at rejse. Det kan også være en gruppe med fysisk eller psykisk handicappede, som skal have tilskud til et specialsammensat rejseprogram med egen bus for at få de berigende rejseoplevelser, som de – ligesom alle andre –  drømmer om.

Ønsker du at søge om fondstilskud, kan du rekvirere et ansøgningsskema på: info@vitus-rejser.dk. Siden Albert Olsens Rejsefond blev skiftet i 1970´erne, har fonden uddelt støttemidler for mere end 35 millioner. Udover fondstilskud til rejser, uddeler fonden også midler til bl.a. Kræftens Bekæmpelse og SOS-Børnebyerne.

Fonden Vitus Rejser, under hovednavnet Fonden 65-Ferie, drives i det daglige af adm. direktør Heidi Maak og økonomidirektør Ingefred Egehave i samarbejde med Vitus Rejsers bestyrelse. Bestyrelsen administrerer desuden Albert Olsens Rejsefond. Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, så vælger du også at give en hjælpende hånd til dine medmennesker.

Du kan læse meget mere om Vitus Rejser her.

Når du vælger at rejse med Vitus Rejser, så vælger du også at give en hjælpende hånd til dine medmennesker. Noget der ligger Vitus Rejsers adm. direktør Heidi Maak stærkt på sinde:

"For mig personligt er det utroligt vigtigt, at jeg har min daglige gang i en virksomhed, hvor vi udviser medmenneskelighed, nærvær og hjælpsomhed i fællesskab".