Vitus Rejser medarbejdere

Helle Pedersen

Salgschef
Telefon: 33 14 65 66
Mail: hcp@vitus-rejser.dkHelle Pedersen

”Som datter af en rejseleder, har jeg fået rejsefeberen ind med modersmælken. Det var derfor naturligt, at jeg skulle arbejde i rejsebranchen. 30 år er det blevet til, og jeg elsker stadigvæk energien, der er i branchen og her i huset, når vi går i gang med salget til en ny sæson” fortæller Helle. Privat er hun meget aktiv og ikke til for meget sofa.

For Helle betyder ferie både oplevelser og afslapning. Men ikke nødvendigvis på samme rejse. Helle elsker varme, så derfor vil hun gerne på en afslappende rejse i højsommeren, gerne med strand og en liggestol. Men det er også vigtigt med en vidende rejseleder, der kan komme med lidt forslag og insiderviden om rejsemålet. Når Helle skal på kulturrejse, så skal der ske noget hver dag. Hun synes det er dejligt at få oplevelserne serveret og blive ført ind i en helt anden verden og kultur. Tit er det lande, hvor det er bøvlet selv at komme frem til seværdighederne. Der får man ifølge Helle så mange flere oplevelser, når det hele er tilrettelagt. Så når Helle er på kulturrejse, så skal hun have det hele med, og ikke et øje bliver lukket.

Middelhavet er for Helle det perfekte sted til afslapning, og hun elsker især stemningen i Italien. Sydafrika er hendes fortrukne rejsemål, hvis det gælder om at få store naturoplevelser. Magiske Indien har ligeledes en særlig plads hos Helle. I fremtiden går Helles rejsedrømme til byen der aldrig sover - New York. Og så kunne hun også godt lokkes med en tur til spændende Serbien.