Vitus Rejser medarbejdere

Jytte Hansen

Medarbejder i økonomiafdelingen
Telefon: 78 79 56 17
info@vitus-rejser.dkJytte Hansen

Jyttes allerførste udenlandsrejse gik til Østrig da hun var bare 6 år. Hendes forældre faldt pladask for de majestætiske bjerge, så Østrig var feriemålet næsten hvert år siden og hun har det stadig sådan, at hun får en uforlignelig følelse af ro, når hun er omgivet af bjerge. Som 18-årig var hun på sin første charterrejse, helt alene til Rhodos. Efter Jytte fik børn begyndte hun igen at rejse til Østrig, men det er også blevet til længere ture til eksempelvis USA.

Den helt store drøm for Jytte er Australien og New Zealand som hun har drømt om siden hun var en 10 år. En drøm der gik i opfyldelse og en af Jyttes absolut største rejseoplevelser. Hun har besøgt mange af Europas hovedstæder og andre storbyer og har forfærdelig svært ved at vælge en favorit. Som hun siger har "de har hver deres personlighed, hver deres charme og jeg besøgte gerne hver eneste af dem igen og igen. og så er der jo alle de steder, hvor jeg ikke har været endnu – Dublin, Glasgow, Barcelona, Madrid, Nice, Venedig, Verona osv. osv."

Jytte beskriver sig selv som rejseafhængig og synes hvert år hun er i et frygteligt dilemma, når de bare 5-6 ugers ferie skal planlægges. Hun vil med egne ord gerne det hele, men et par rejser trænger sig mere på end andre: Irland, Gardasøen, Madeira under blomsterfestivalen, Douro krydstogt, Myanmar og USA fra kyst til kyst.