Vitus Rejser medarbejdere

Ole Schiller

Produktmanager
Telefon: 33 76 64 57
Mail: ole@vitus-rejser.dk

Ole Schiller

Ole Schiller

Ole Schiller har arbejdet I rejsebranchen siden 1984. De første år som rejseleder på traditionelle busrejser til Tyskland samt Østrig og derefter med produktion og afvikling af bus- og flyrejser samt flodkrydstogter. Gennem mange år havde Ole også den daglige kontakt til bureauets rejseledere.

Ole har altid lagt vægt på præcision og orden samt et fornuftigt samarbejde med hotelværter, turistorganisationer og kolleger. Ole bestræber sig altid på at give gæsterne en god rejseoplevelse, som de vil mindes med glæde. Produktudvikling er derfor et centralt element i Oles arbejde med rejser – såvel nyheder, som forbedring af eksisterende rejser. Den 1/2 2017 startede Ole som produktmanager hos Vitus Rejser. Her arbejder han med produktion af rejser i Centraleuropa. 

Privat tager Ole gerne på aktiv ferie – f.eks. vandreferie i Østrig eller andre lande med bjerge. Østrig er hans absolut favorit-land, men også Kina, De Vestindiske Øer og flere lande i Afrika er hans fortrukkne rejsemål. "Det er fantastisk at komme tæt på de vilde dyr – når løverne går lige ved siden af jeep’en på Serengeti-sletten i Tanzania, eller når man møder en vild elefant på en walking safari i Mole Nationalpark i Ghana".