Togrejser

Med vores togrejser får du det bedste fra bus- og flyrejsen: Hastigheden er høj samtidig med, at udsigten hele tiden forandres uden for vinduet. Lige præcis denne kombination af afslapning og oplevelse fra første parket er perfekt på en ferie, hvor man holder af at sænke tempoet og nyde hvert øjeblik af turen. 

Læn dig tilbage, og nyd den evigt skiftende udsigt langs skinnerne!

Tag på togrejse med Vitus Rejser

Togrejser gør det muligt at læne sig tilbage, slappe af og nyde landskaberne, der passerer forbi udenfor. En udsigt, der i øvrigt er helt unik, for jernbaneskinnerne bringer os ofte forbi egne, som ikke altid er tilgængelige med andre transportformer. 

Du får som altid gode hoteller, mange måltider, spændende udflugter og en dygtig dansktalende rejseleder med i pakken. 

Togferie - rejser med tog

Rejser med tog er en fantastisk måde at udforske nye destinationer på samtidig med at man nyder en behagelig transportform. På den måde starter ferien allerede lige så snart, du sætter dig ind i toget.

En togrejse er en unik og autentisk kulturel oplevelse. Togrejser giver dig mulighed for at interagere med lokalbefolkningen, opleve lokale køkkener og skikke. Fra idylliske landsbyer til pulserende byer, tager togrejser dig til steder, som ikke altid er tilgængelige med andre transportformer.

Togferie er alt andet end stressende. På vores togrejser kan du bare læne dig tilbage og nyde de smukke landskaber, som vi kører forbi. Vil du på en ferie, hvor tempoet er sat helt ned, så kan en togrejse være den helt rigtige rejseform for dig. 

Smukke togrejser i Europa

Europa har utrolig mange smukke togture, hvor du kan opleve charmerende byer og skøn natur. Derfor har vi også udvalgt togrejser, hvor rejsen til destinationen er en oplevelse i sig selv.

På alle togrejserne kommer vi gennem smuk natur og hyggelige byer. 

Vi tilbyder rejser med tog, hvor du oplever de skiftende landskaber efterhånden som rejsen bevæger sig længere mod syd eller nord. 

Togrejser fra Danmark

Alle vores togrejser er med tog fra Danmark. Samlet set er togrejser en fantastisk måde at tage på ferie fra Danmark og videre ud i Europa.

Det er en behagelig, bekvem og økonomisk transportform, der samtidig giver mulighed for at nyde smukke, skiftende landskaber og seværdigheder undervejs.

Vi har både togrejser fra Danmark til Tyskland, Østrig og Sverige. I Tyskland kan du blandt andet besøge byer som Nürnberg, Münster, Dortmund og Bremen.

I Sverige kan vi byde på togrejser til Stockholm. I Østrig kan du tage med til Salzburg og Kufstein. 

Jernbanespor i morgensol om vinteren.

Pakkerejse med tog

Alle vores togrejser er pakkerejser. Det betyder, at du får meget inkluderet i din rejse, når du køber den hos os. Udover godt selskab og en erfaren dansktalende rejseleder, får du transport, fint hotel, udflugter og oplevelser samt udvalgte måltider.

De udflugter, der er på togrejserne, kan være alt lige fra kulturelle seværdigheder og byvandring til naturoplevelser i de lokale områder. 

Om bord på toget er det ofte nemt at finde plads til bagagen, og man slipper for besværet med at skulle slæbe tunge kufferter igennem lufthavnen.

Derudover byder en togrejse typisk på behagelige sæder, rigelig benplads og faciliteter såsom mad og drikkevarer, hvilket skaber en problemfri og behagelig rejseoplevelse.

Pris på togrejser i Europa

Ønsker du en lidt billigere rejse, kan togrejser være en god ide. Togrejser er ofte billigere end eksempelvis flyrejser.

Prisen på togrejsen afhænger selvfølgelig også af, hvor lang ferien er.  Her på siden kan du se alle vores togrejser i Europa. 

Modtag rejsetilbud på togrejser

Vil du være en af de første, der får information om vores togrejser, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Når du tilmelder dig deltager du automatisk i lodtrækningen af et rejsegavekort på 1.000 kroner. 

Tilmeld nyhedsbrev