Danmark
I ro og magRejsenyheder
Busrejser

Lolland & Maribo · I ro og mag

Fra 5.599,- pr. person

4 dage

 • 2024:
 • jun
 • aug
 • sep

Tag med på en spændende "I ro og mag"-tur til Sydhavsøen Lolland og hyggelige Maribo. Sammen med vores to rejseledere har vi god tid til at komme rundt på øen med kælenavnet pandekageøen. Med base i Maribo og den betagende Søndersø oplever vi med det varierede udflugtsprogram mange af Lollands kendte og måske ikke helt så kendte facetter.

På rejser med vores "I ro og mag"-koncept, skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med. Disse rejser passer derfor godt til dig, der er dårligt gående. 

På vores firedages tur har vi sørget for et spændende program hvor vi blandt andet skal besøge Knuthenborg Safaripark og deres store bestand af fritlevende vilde dyr. Vi skal besøge Frederiksdal Kirsebærvin, smage lidt på deres enestående vine og på tur i deres kirsebærplantage. På Lolland har der traditionelt været dyrket sukkerroer som tidligere var øens vigtigste indtægtskilde. Med sukkerroeproduktionen kom nogle af de første sæsonarbejdere vi havde i Danmark - dem skal vi også høre mere om.  

Vi skal også opleve naturen på nært hold, når vi tager en sejltur på Maribosøerne, der er hjemsted for et usædvanligt stort antal fuglearter, heriblandt Danmarks største bestand af havørne.  

Vi skal bo i Maribo, på Milling Hotel Søpark, der ligger midt i Maribo by og samtidigt lige ned til Søndersø, som er den største sø i Naturpark Maribosøerne. Når vi træder ind på hotellet, bliver vi mødt af en betagende udsigt over Søndersø, der straks skaber en rolig og afslappet atmosfære.

Hver eftermiddag er vi tilbage på hotellet til at nyde kage og kaffe, som bliver serveret i lobbyen. Når vejret er godt, kan vi nyde kaffen udenfor på terrassen med udsigt over Søndersø. Uanset hvornår på dagen, du trænger til en kop kaffe, er automaterne i lobbyen altid klar.

Tag med og stift nærmere bekendtskab med Lolland i et roligt tempo hvor alle kan følge med.

 

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser?

Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Læs mere om I ro og mag her

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi d. 27/5
 • 3 nætter i Maribo på Milling Hotel Søpark***
 • 3 x morgenmad (2. 3. og 4. dag)
 • 3 x frokost (1. 2. og 3. dag)
 • 1 x madpakke (4. dag)
 • 3 x middagsbuffet (1.–3. dag)
 • 3 x kaffe og kage (1.-3. dag)
 • Besøg med bus i Knuthenborg Safaripark
 • Byvandring i Maribo
 • Besøg i Nysted
 • Besøg ved Polakkasernen
 • Besøg på Frederiksdal Kirsebærvin
 • Afr. 27/5, 10/6, 19/8 og 9/9: Sejltur med Turbåden Anemonen
 • Afr. 23/9: Togtur med veterantog, Bandholmbanen
 • Rejseleder på hele rejsen
Info

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned:

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med. Læs mere om, hvad det betyder at rejse "I ro og mag" samt om kravene til din fysiske form under "Praktiske oplysninger" her på siden.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Udflugtsprogram

Der tages forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. 

Praktiske informationer

Vigtig information om "I ro og mag"-rejser

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser:

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.