Holland
Operarejser og musikrejser
Busrejser

André Rieu · Koncert i Maastricht

En af årets store musikalske begivenheder. Oplev valsekongen André Rieu og hans orkester, Johann Strauss Orchestra, til Open Air-koncert i Rieus hjemby, Maastricht. Vi bor i den nærliggende by Valkenburg og nyder fem dejlige dage i det sydlige Holland.

At opleve en kunstner på hjemmebane er altid noget ganske særligt - ikke mindst når kunstneren hedder André Rieu, og koncerten finder sted på torvet, Vrijthof, midt i hans hjemby, Maastricht. 

André Rieu har gennem de sidste mange år afholdt sine populære sommerkoncerter i den hyggelige hollandske by.

Torvet er i hele juli måned omdannet til en stor åben koncertsal, og det er her vi skal opleve André Rieu sammen med sit store Johann Strauss-orkester, en perlerække af soloartister og gæsteoptrædener.

Her venter os en herlig sommeraften, når vi indfinder os på nok Hollands mest romantiske plads Vrijthof i Maastricht for at se det storslåede show under åben himmel.

Glæd dig til en spektakulær aften i selskab med den verdenskendte entertainer og musiker, hvor vi skal høre klassisk musik i nye forklædninger, valse, musik fra kendte operaer og populære musicalnumre - alt sammen akkompagneret af et farverigt og levende sceneshow.

Vi bor med inkluderet halvpension på det hyggelige Grand Hotel Monopole i den charmerende by Valkenburg, der ligger tæt på Maastricht, som vi naturligvis også skal opleve før selve koncerten.

Vi har inkluderet billet til sektion B3, der er placeret midt i højre side.

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
  • 4 nætter i Valkenburg på Grand Hotel Monopole ***
  • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
  • 2 x frokost (1. og 5. dag)
  • 4 x middag (1.-4. dag)
  • 1 x koncertbillet i sektion B3
  • Byrundtur i Maastricht
  • Entré til Valkenburgs klippehule, Gemeentegrot
  • Besøg ved Dreiländerpunkt
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Datoer og priser

Vi har i øjeblikket ingen kommende datoer planlagt for denne rejse.

Er du interesseret i at vide om og hvornår, vi er klar med nye datoer og program for denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom på forkant med alle nyheder, nye kataloger og få gode rejsetips.

Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.