Italien
Langtidsrejser
Flyrejser

Sicilien & Taormina · Langtidsrejse

Tag med på en langtidsrejse til Sicilien - et af de absolut dejligste steder i Europa. Klimaet på Middelhavets største ø er behageligt, så du kan bade og ligge på stranden på gode solskinsdage. Øens historie er lang, og mangfoldige kulturelle oplevelser venter kun på at blive udforsket. Vores base er den højtliggende bjergby Taormina og Taormina Park Hotel, som ligger med en mageløs udsigt over kysten. Vi har inkluderet halvpension og flere interessante udflugter.

Sicilien er i sandhed historiens smeltedigel. Adskillige folkeslag og kulturer har gennem århundreder forsøgt at skaffe sig dominans over øen ved den italienske støvles tåspids. Den fremmede indflydelse har sat mange spor helt tilbage til antikken, og overalt svæver de gamle grækeres fortællinger og myter.

Glæd dig til at opleve romerske villaer, højtliggende bjerglandsbyer, middelalderhuse og græske templer blandet med nutidens kolorit - det hele rammet ind i en helt enestående natur.
 
Siciliens mange appelsin- og citronlunde, mimoser, cypresser og blomstrende buske får hele øen til at dufte vidunderligt. Naturen er overvældende med fredede naturparker, mandeltræer, oliventræer, figenkaktus og vinstokke. 

Øens sydligste punkt ligger kun 300 kilometer fra Afrika, hvilket giver et lunt og behageligt klima i efteråret. På gode solskinsdage kan man tilmed bade i havet og dase på stranden. Vi bor i den hyggelige bjergby Taormina, der er fyldt med lokalkolorit. Stranden, Taormina Mare, som nås via en kabelbane, anses for at være en af de smukkeste kyststrækninger i hele Italien.

Vores rejseleder sørger naturligvis for, at vi har det godt under opholdet. På et minikursus med rejselederen lærer vi desuden lette gloser og vendinger på italiensk. Det lille kursus på 2-3 lektioner foregår under uformelle forhold på hotellet, og her kan alle være med. På rejsen er inkluderet et godt udflugtsprogram, som viser os forskellige sider af øen og dens interessante historie. Har du lyst til flere oplevelser, har du også mulighed for at deltage i en spændende ekstraudflugt. 

Glæd dig til at tilbringe dine uger i den fortryllende gamle bydel, nyde de enestående udsigtspunkter og ose i gågaden Corso Umberto. Byen har ca. 11.000 indbyggere, så her er masser af liv og butikker. Fra byens smukke, græske amfiteater åbenbares en formidabel udsigt til selveste Etna.

Gaderne i Taorminas historiske centrum emmer af charmerende nostalgi og centrum er fyldt med restauranter, caféer og lokale butikker. Taormina Park Hotel er i sig selv en lille oase med en hyggelig terrasse, hvor du kan slappe af og nyde la dolce vita.

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-Catania t/r
 • Alle skatter og afgifter ca. kr. 585,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Taormina på Hotel Taormina Park***+
 • 21 x morgenmad (2.–22. dag)
 • 1 x frokost med vinsmagning (22. dag)
 • 21 x middag (1.-21. dag)
 • Byvandring i Taormina
 • Udflugt til vulkanen Etna
 • Udflugt i fodsporene på The Godfather
 • Vinsmagning på vingården Gambino
 • Besøg i middelalderbyen Randozza
 • Minikursus i italiensk for begyndere
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Datoer og priser

Vi har i øjeblikket ingen kommende datoer planlagt for denne rejse.

Er du interesseret i at vide om og hvornår, vi er klar med nye datoer og program for denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom på forkant med alle nyheder, nye kataloger og få gode rejsetips.

Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Bemærkninger

Der tages forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne.

Ekstraarrangementer

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 10 deltagere).