Rejser til Toscana

Bølgende, grønne vinmarker, middelalderbyer, udsøgt gastronomi og et dejligt klima. Italien har det hele - på en ferie til Toscana skal du ikke lede længe efter seværdigheder, smuk natur og kulturbyer i verdensklasse.

Rejs til Toscana

Toscana er essensen af Italien: Gastronomi, skønhed og store seværdigheder. Inden for få kilometer findes flere af Italiens smukkeste byer omgivet af en betagende smuk natur. Naturen og landsbyerne i Toscana er som specialdesignet til kunstmalere, og området kan prale af utallige spændende seværdigheder og små, hyggelige byer. Glæd dig til at rejse til smukke Toscana, der byder på bølgende grønne vinmarker og smukke olivenlunde og charmerende italienske middelalderlandsbyer.

Rejs til Toscana, og få gode rejseminder, når vi sammen med vores dansktalende rejseleder oplever og smager på lokale vine samt egnsretter fra det berømte toscanske køkken. Her spiser man velsmagende retter lavet af friske råvarer, som er dyrket i nærområderne. På alle vores rejser til Toscana er de fleste måltider og udflugter desuden inkluderet i rejsens pris. Det er bare at læne sig tilbage og nyde Toscanas herligheder på en skøn ferie i et af Italiens smukkeste områder.

Ferie i Italien

Italien er et skønt land og har med god grund været et af danskernes fortrukne rejsemål igennem mange år. Derfor har vi altid et stort rejseudvalg af fly- og busrejser til Italien.

Se alle vores rejser til Italien her. 

Har du spørgsmål til vores rejser, er du velkommen til at ringe på tlf.: 33 14 65 66 eller kontakte os her.