Italien
I ro og magRejsenyheder
Flyrejser

Toscana & Middelhavet · I ro og mag

Fra 8.999,- pr. person

8 dage

 • 2024:
 • maj
 • sep
 • okt

Med base ved kysten i den italienske ferieby Lido di Camaiore oplever vi på denne "I ro og mag"-rejse nogle af Toscanas absolutte højdepunkter. Vi har fire middage, flere spændende udflugter og tid til afslapning ved det skønne Middelhav.

Rejs med til en af de mest vidunderlige dele af Italien, hvor de postkortskønne landskaber breder sig rundt om de charmerende middelalderbyer. Her venter historierigdom, kulturskatte og stemningsfulde kystbyer ved Middelhavet.

Sammen oplever vi nogle af Toscanas absolutte højdepunkter med de klassiske kulturbyer, hvor vi blandt andet besøger pladsen med Det Skæve Tårn i Pisa og renæssancens højborg Firenze. I Pisa skal vi rundt i byen med et lille eldrevet minitog, og i Firenze har vi inkluderet en interessant byrundtur, hvor vi opleveler nogle af byens store attraktioner fra den åbne Hop-On-Hop-Off-bus. 

Sidst men ikke mindst har vi krydret rejsen med en lokal oplevelse, når vi besøger et familiedrevet landsted, hvor vi skal nyde en herlig frokost baseret på lokale produkter. 


Vores base er i kystbyen Lido de Camaiore på Hotel Piccadilly, som ligger blot ca. 20 meter fra den lange, hyggelige og bilfri strandpromenade. Her kan du nyde dejlige spadsereture langs de brede gyldne sandstrande og Middelhavet.

I rejsens pris har vi inkluderet fire middage på hotellet, således at der er plads til, at du kan gå på opdagelse blandt det store udvalg af lækre spisesteder langs promenaden. Her har du mulighed for at nyde det autentiske italienske køkken, hvor du kan sammensætte din helt egen favoritmenu. Hvis du foretrækker at spise alle middage på hotellet kan du mod et mindre tillæg tilkøbe de resterende tre middage med 3-retters menuer.  

Glæd dig til at opleve populære Toscana på denne skønne "I ro og mag"-rejse, hvor vi har sat tempoet ned, så alle kan være med.

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser?

Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Læs mere om I ro og mag her

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-Firenze t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 386,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter i Lido di Camaiore på Hotel Piccadilly***
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 1 x toscansk frokost, inkl. vin (7. dag)
 • 4 x middag (1.,3., 5. og 7. dag)
 • Panoramasightseeing i bus og til fods til Marina di Pietrasanta, Forte dei Marmi og Viareggio
 • Heldagsudflugt til Firenze
 • Hop-on-Hop-off-busbillet i Firenze med audioguide på engelsk
 • Byvandring i Firenze
 • Udflugt til Pisa
 • Byrundtur med turisttog i Pisa
 • Besøg ved Det Skæve Tårn i Pisa, inkl. entré til katedralen
 • Udflugt i det toscanske landskab med besøg på agriturismo
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned:

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med. Læs mere om, hvad det betyder at rejse "I ro og mag" samt om kravene til din fysiske form under "Praktiske oplysninger" her på siden.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Udflugtsprogram

Der tages forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. 

Praktiske informationer

Vigtig information om "I ro og mag"-rejser

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser:

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.