Italien
Aktiv ferie
Flyrejser

Umbrien & Trevi · Vin & Vandring

Fra 8.999,- pr. person

6 dage

 • 2024:
 • sep
 • okt
 • nov

Tag med på en velsmagende vandreferie for livsnydere!  I den smukke middelalderby Trevi forkæles du på vores 4-stjernede renæssancehotel med helpension inklusive lækker vin, og på nøje sammensatte udflugter og vandreture oplever vi smukke Umbrien og smager på de lokale delikatesser.  

Nord for Rom finder vi den maleriske italienske region Umbrien og den charmerende middelalderby Trevi, der troner på en bakketop over den smukke Spoletodal. I disse mageløse omgivelser skal vi på vandreture og nyde den lokale mad.

Og lige præcis gastronomien kan du godt glæde dig til. For indbyggerne i Trevi starter og slutter alting nemlig med mad, vin og olivenolie, som er områdets flydende guld.

Alle måltider bliver fremstillet med kærlighed, passion og med respekt for de gamle traditioner, hvorfor det er praktisk talt umuligt at få middelmådig mad i Trevi. Gastronomi og kogekunst ligger simpelthen i blodet på lokalbefolkningen.

Frokosterne nyder vi sammen på gode udvalgte restauranter, og på vores 4-stjernede og særdeles gæstfrie renæssancehotel Antica Dimora della Rocca kræser køkkenet for os med fremragende middage og gode, lokale vine ad libitum. 

Vi skal naturligvis ikke kun spise god mad og drikke vin, men også ud og opleve smukke Umbrien tæt på. Det gør vi bedst til fods, når vi begiver os ud på byvandringer i de pittoreske middelalderbyer, og når vi sammen tager på udvalgte vandreture blandt vinmarker og olivenlunde.

Tempoet på rejsen er roligt med god tid til at nyde fantastiske Umbrien. Glæd dig til dykke ned i Umbriens kultur og historie på spændende besøg i Frans af Assisis fødeby Assisi, skønne Spoleto, blomsterbyen Spello og vinbyen Montefalco, som alle ligger indenfor kort køreafstand fra Trevi.

Overalt mødes vi af en venlig og gæstfri befolkning. Hotellets engagerede værtspar lever for at forkæle deres gæster og gør alt for, at alle føler sig velkomne. Tag med til Vitus' Umbrien, og lad dig smitte af den sprudlende livsglæde i Italiens grønne hjerte.   

Vælg den rigtige vandreferie 

For at det skal være så let som muligt for dig at vælge den rejse, der passer til dine ønsker og dit aktivitets­niveau, har vi angivet sværhedsgraden i form af fodspor på alle vores vandreferier.

Sværhedsgraden går fra 1 til 3 og giver dig et overblik over, hvad du skal forvente i forhold til terrænet, op- og nedstigninger samt længden på rejsens vandringer

Sværhedsgrad 1

Her kan alle være med, hvis man kan vandre 1-7 kilometer pr. dag på skovstier og i et let bakket terræn. Der er ingen svære forceringer på ruterne.

For at det skal være så let som muligt for dig  at vælge den rejse, der passer til dine ønsker og dit aktivitets­niveau, har vi angivet sværhedsgraden i form af fodspor på alle vores vandreferier. Sværhedsgraden går fra 1 til 3 og giver dig et overblik over, hvad du skal forvente i forhold til terrænet, op- og nedstigninger samt længden på rejsens vandringer.

Du kan læse mere om de enkelte sværhedsgrader under "Praktiske oplysninger". Under rejsens program kan du desuden se, hvor mange kilometer vi tilbagelægger på de enkelte vandredage. 

Læs mere

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-Rom t/r
 • Alle skatter og afgifter ca. kr. 391,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 5 nætter i Trevi på Antica Dimora alla Rocca****
 • 5 x morgenmad (2.-6. dag)
 • 4 x frokost (2.-5. dag)
 • 5 x middag, inkl. vin ad libitum (1.-5. dag)
 • Byvandring i Assisi, inkl. besøg i San Francesco-basilikaen
 • Byvandring i Montefalco
 • Byvandring i Trevi
 • Byvandring i Spoleto
 • Vandretur i Assisis skovområde
 • Vandretur ved Montefalco og Strada del Sagrantino
 • Vandretur ad Olivenruten ved Trevi, inkl.olivenoliesmagning
 • Vingårdsbesøg, inkl. vinsmagning
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

Sværhedsgrad 1 

Her kan alle være med, hvis man kan vandre 1-7 kilometer pr. dag på skovstier og i et let bakket terræn. Der er ingen svære forceringer på ruterne.

For at det skal være så let som muligt for dig  at vælge den rejse, der passer til dine ønsker og dit aktivitets­niveau, har vi angivet sværhedsgraden i form af fodspor på alle vores vandreferier. Sværhedsgraden går fra 1 til 3 og giver dig et overblik over, hvad du skal forvente i forhold til terrænet, op- og nedstigninger samt længden på rejsens vandringer. Du kan læse mere om de enkelte sværhedsgrader under "Praktiske oplysninger". Under rejsens program kan du desuden se, hvor mange kilometer vi tilbagelægger på de enkelte vandredage. 

Friluftsland - Spar 10% på udstyr til rejsen

Hos Friluftsland er de eksperter i at vejlede om godt og passende udstyr til vandreferier. Når du køber en rejse hos Vitus Rejser, får du altid 10% i rabat hos Friluftsland. Du kan læse mere under "Praktiske oplysninger".

Rabatten gælder frem til afrejsedato, og for at opnå rabatten skal du fremvise dit rejsebevis i butikken. Rabatten gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Friluftsland kan besøges i København K, Fields, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Randers, Aarhus og Aalborg. Rabatten gælder også i Fjällräven Brand Store i København.

Praktiske informationer

Sværhedsgrader på vandreferie

På Vitus Rejsers aktive rejser får du motion og store naturoplevelser på dejlige destinationer i Europa, hvad enten det er på Pilgrimsvejen i Spanien, på Mimosevandring i Frankrig eller i Østrigs alper. Alle vores aktive rejser byder på nøje udvalgte vandreture, hvor vi på bedste vis kombinerer motion med flotte naturoplevelser og klassiske kulturelle seværdigheder. 

Vi vandrer i et roligt tempo med små pauser undervejs, så vi i ro og mag kan nyde de flotte omgivelser og få sjælen med. Udover vores egen dansktalende rejse­leder, vil du på flere af rejserne også møde en lokal vandreguide. 

For at det skal være så let som muligt for dig at vælge den rejse, der passer til dine ønsker og dit aktivitets­niveau, har vi angivet sværhedsgraden i form af fodspor på alle vores vandreferier. Du kan se sværhedsgraden på præsentationen af den enkelte rejse.

Sværhedsgraden går fra 1 til 3 og giver dig et overblik over, hvad du skal forvente i forhold til terrænet, op- og nedstigninger samt længden på rejsens vandringer. Under rejsens program kan du se, hvor mange kilometer vi tilbagelægger på de enkelte vandredage. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt rejsen passer til dig, er du også altid velkommen til at kontakte vores rejsekonsulenter.  

Sværhedsgrad 1

Her kan alle være med, hvis man kan vandre 1-7 kilometer pr. dag på skovstier og i et let bakket terræn. Der er ingen svære forceringer på ruterne.

Sværhedsgrad 2

Man skal kunne vandre op til 15 kilometer pr. dag i et bakket terræn, primært på stier med moderate op- og nedstigninger. Enkelte forceringer må påregnes ved usikkert underlag.

Sværhedsgrad 3

Man skal kunne vandre op til 20 kilometer pr. dag i bjerge eller svært terræn, hvor det kan gå stejlt op og ned. Underlaget er ofte klipper, høje trin, gedestier eller lignende.

Pakketips til vandreferie

Nedenfor har vi samlet et par tips til, hvad du med fordel kan pakke i kufferten, når du tager med Vitus Rejser på vandreferie.

Fodtøj

Det vigtigste er godt fodtøj, der sidder fast og har en tyk sål med kraftigt mønster, så man ikke skrider. Hvis terrænet er kuperet/ujævnt er det godt med støvler, som støtter om anklerne. På mindre krævende vandreferier, vil du kunne klare dig med vandresko eller vandresandaler.

Teleskopstav

Hvis terrænet er kuperet, ujævnt eller glat (løse småsten, klippestykker eller våde sten) kan en teleskopstav være nyttig. Den er nem at transportere i rygsækken, når man ikke skal bruge den.

Rygsæk

Rygsækken skal sidde godt. Det bedste er en vandrerygsæk med en rem, der kan strammes over brystet og en rem, der hviler på hofterne. Remmen, som lukkes fortil, sørger for, at det er hofterne og ikke skuldrene, der bærer rygsækken. I rygsækken skal der både være plads til vand, regntøj, evt. madpakke og ekstra trøje samt alt det løse (solcreme, solbriller, kasket, kamera, mobiltelefon osv.).

Friluftsland - Spar 10% på udstyr til rejsen

Hos Friluftsland er de eksperter i at vejlede om godt og passende udstyr til vandreferier, og i deres butikker finder du et stort og bredt udvalg af vandrestøvler, rygsække, jakker og meget mere. 

Når du køber en rejse hos Vitus Rejser får du altid 10% i rabat hos Friluftsland. Rabatten gælder frem til afrejsedato, og for at opnå rabatten skal du fremvise dit rejsebevis i butikken. Rabatten gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Friluftsland kan besøges i København K, Fields, Lyngby, Roskilde, Odense, Kolding, Randers, Aarhus og Aalborg. Rabatten gælder også i Fjällräven Brand Store i København.