FrankrigHollandTyskland
FlodkrydstogterI ro og mag
Krydstogter Busrejser

Rhinen · Forårskrydstogt fra Amsterdam til Strasbourg · I ro og mag

Sejl med på et flot forårskrydstogt, der tager os fra Holland gennem de smukke Rhinlandskaber i Tyskland til Strasbourg i Frankrig. Undervejs nyder vi opholdet ombord på det 4-stjernede skib MS Leonora, hvor vi bliver forkælet med helpension. Dette krydstogt er tilpasset til vores "I ro og mag"-koncept, og passer godt til dig, der er dårligt gående.

Rhinen har altid både forbundet og adskilt folk og kulturer. Flodens midterste del danner i dag grænse mellem Tyskland og Frankrig, men i Romerriget dannede den grænsen mod de frie germanere i nord. Flere af de forposter, som romerne anlagde for at forsvare grænsen, er i dag europæiske storbyer.

Med sine 1.320 kilometer er Rhinen en af Europas længste floder. På dette krydstogt sejler vi fra Holland, gennem Tyskland til Frankrig og passerer undervejs nogle af områdets smukkeste steder og mest berømte byer.

Glæd dig til at opleve strækningen og byerne på de indholdsrige udflugter i Amsterdam, Køln, Rüdesheim, Heidelberg og Strasbourg. Vores danske 4-stjernede bus følger skibet på hele togtet, og på de inkluderede udflugter har vi naturligvis selskab af vores egen dansktalende rejseleder.

MS Leonora ved flodbredden.

Ombord på det dejlige 4-stjernede skib MS Leonora nyder vi den inkluderede helpension, og til alle frokoster og middage er der inkluderet vand samt kaffe og te.

Ønsker du at forsøde tiden ombord, har du mulighed for at tilkøbe en drikkepakke, der består af skibets vin, øl og vand (serveret i glas) fra kl. 11.00-23.00. Drikkepakken skal bestilles af alle i kahytten.

Glæd dig til et flot krydstogt fyldt med forkælelse og gode oplevelser i det spirende forår.

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser?

Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med.

Læs mere om I ro og mag her

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 1 overnatning i Midttyskland
 • 7 nætter ombord på MS Leonora****
 • 8 x morgenmad (2.-9. dag)
 • 8 x frokost (1.-7. og 9. dag)
 • 8 x middag (1.-8. dag)
 • Velkomstdrink ombord
 • Kanalrundfart i Amsterdam
 • Udflugt til Arnhem
 • Byvandring i Köln, inkl. besøg i Kölner Dom
 • Besøg ved Niederwalddenkmal
 • Byvandring i Rüdesheim
 • Byrundtur i Heidelberg
 • Byvandring i Strasbourg
 • Udflugt ad Route des Vins i Alsace
 • Vinsmagning hos lokal vinbonde i Alsace
 • Besøg i Alsfeld
 • Alle passager- og havneafgifter
 • Kuffertservice ved ind- og udskibning
 • Obligatoriske drikkepenge til skibets besætning, værdi kr. 475,-
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Det charmerende kvarter, La Petite France, i Strasbourg.

Datoer og priser

Vi har i øjeblikket ingen kommende datoer planlagt for denne rejse.

Er du interesseret i at vide om og hvornår, vi er klar med nye datoer og program for denne rejse, er du meget velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom på forkant med alle nyheder, nye kataloger og få gode rejsetips.

Info

I ro og mag - her sætter vi tempoet ned:

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-dato. Her skruer vi ned for tempoet og tager ekstra hensyn, så alle kan være med. Læs mere om, hvad det betyder at rejse "I ro og mag" samt om kravene til din fysiske form under "Praktiske oplysninger" her på siden.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Praktiske informationer

Vigtig information om "I ro og mag"-rejser

Er du blandt dem, der synes, at det går lidt for stærkt på vores rejser? Så skal du vælge en ”I ro og mag”-rejse. Her skruer vi tempoet ned og tager ekstra hensyn. Vores koncept ”I ro og mag” finder du på enkelte datoer på udvalgte rejsemål.

Du kan se alle rejser, hvor vi tilbyder  ”I ro og mag”-rejser her.

Tilpasset udflugtsprogram

På afgange med ”I ro og mag” har vi foretaget justeringer i programmet, så det passer bedre til dig, der ikke længere er så godt til bens. Vi holder eksempelvis lidt flere pauser på udflugterne og går i et roligt tempo, så alle kan være med. Hvor det er muligt, kører vi desuden med små turisttog gennem byerne i stedet for at tage på byvandring, ligesom at udflugtsmål kan blive ændret til et alternativ, hvis programmet er for strabadserende. Du skal dog kunne gå 500 meter uden pauser samt være forberedt på, at vi i løbet af en dag går 2-3 kilometer med pauser undervejs.

Udvalgte hoteller og skibe

De hoteller og skibe, vi benytter, er som udgangspunkt ikke handicapvenlige, men vi  har sørget for, at hovedparten ikke har for mange trapper samt har elevator og en god beliggenhed. 

En ekstra hjælpende hånd

Som en ekstra service vil der altid være to rejseledere med på vores ”I ro og mag”-rejser, så der er en ekstra hjælpende hånd. Du skal selvfølgelig stadig være selvhjulpen for at deltage på rejserne. 

Værd at vide om de forskellige rejseformer, når du rejser "I ro og mag"

Busrejser:

Vi gør opmærksom på, at du skal ind og ud af bussen flere gange i løbet af en dag, hvor der er 4-5 høje trin. På vores færgeoverfarter til blandt andet Tyskland er der elevator fra hvert dæk, men det er ikke muligt at få en eventuel medbragt rollator ud af bussens bagagerum og med op på passagerdækkene. Det er ikke tilladt at blive siddende i bussen under overfarten.

Flodkrydstogter:

Mange skibe har elevator, men på flere skibe går elevatoren ikke til soldækket. Her findes enten en trappe eller en trappe med dertilhørende stolelift. Dette fremgår under skibsbeskrivelsen på den enkelte rejse.
Når skibet lægger til kaj, kan det forekomme, at vi ligger uden på andre skibe i anden eller tredje række. Det betyder, at du skal gå over de andre skibe for at komme i land. Dette kan ikke altid undgås, samt at det ikke altid kan undgås, at man skal over soldækket for at komme i land.

Flyrejser:

Lufthavne kan være store, og der kan være langt at gå ud til gaten, ligesom at vi kan have mellemlandinger, hvor det er nødvendigt at gå gennem endnu en lufthavn. Vi anbefaler som altid at ankomme i god tid, så man uden for meget stress og jag, kan komme gennem check-in og sikkerhedskontrollen.

Har du spørgsmål til, om en given rejse passer til din fysiske form, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.