Østrig
Rejsenyheder
Togrejser

Togrejse · Kufstein & Inndalen

Fra 9.499,- pr. person

7 dage

 • 2024:
 • jul
 • aug

Omgivet af bjerge, gennemstrømmet af Innfloden og bevogtet af den gamle fæstning er Kufstein indbegrebet af østrigsk charme. Med tog kører vi på 1. klasse, og på vores udflugter besøger vi Innsbruck, kører med tandhjulsbane og sejler på den smukke alpesø Achensee. Vi bor centralt i Kufstein på det 4-stjernede Hotel Auracher Löchl med floden til den ene side og byens hyggeligste gade til den anden.

Hotellet på denne rejse kræver en nærmere præsentation. Med en placering midt mellem Innfloden og Kufsteins ældste gade er beliggenheden helt i top.

Hotellet, der byder på 600 års historie og traditioner, har nyrenoverede værelser, der alle har sin helt egen stil.

Hvert værelse er indrettet med inspiration fra bestemte egne af verden – fra Provence og Paris til Canada og Cuba.

Restauranten sætter en ære i at benytte lokale råvarer, og hotellets bar byder på et af verdens største udvalg af gin.

Kufsteins banegård ligger blot 270 meter fra hotellet, og vi kører med tog på både ud- og hjemrejsen samt på udflugterne.

Med afgang om morgenen fra København er vi i Kufstein allerede om aftenen på rejsens første dag.

Der er 40 minutters flot togtur gennem Inndalen til Tyrols hovedstad Innsbruck, og vi tager også med historisk tandhjulsbane til den smukke alpesø Achensee.
 
En anderledes rejse til alpelandet Østrig for dig, der gerne vil rejse med tog og sætter pris på et unikt hotel med stil og atmosfære.

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Togrejse på 1. klasse København-Kufstein t/r
 • 6 nætter i Kufstein på Boutique Hotel im Auracher Löchl ****
 • 6 x morgenmad (2.-7. dag)
 • 2 x middag (1. og 6. dag)
 • Byrundtur i Kufstein inkl. besøg på Festung Kufstein
 • Udflugt med tog til Innsbruck t/r
 • Udflugt med tog og tandhjulsbane til Achensee t/r
 • Sejltur på Achensee
 • Tur med svævebanen Kaiserlift
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Praktiske informationer

Generelt om togrejser

Togrejser er en behagelig og komfortabel rejseform, der bringer os direkte til hovedbanegårde og dermed centrum af de større byer og hovedstæder, som vi besøger.

Til mange rejsemål i for eksempel Sverige og Tyskland er togrejsen ofte lige så hurtig som flyet, fordi vi ikke skal bruge tid på transfer til og fra lufthavnene. Samtidig er der bedre benplads og mulighed for at bevæge sig omkring i toget under rejsen.

På de længere strækninger med højhastighedstog er der ofte også en bistro med ombord, hvor der er mulighed for at købe drikkevarer og lette retter.

Mange praktiske forhold er dog anderledes på en togrejse end ved en fly- eller busrejse, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på følgende punkter:

Bagage

Man er selv ansvarlig for sin bagage på hele rejsen - også ved eventuelle skift undervejs. Der kan være trapper ved ind- og udstigningsdøre samt på stationerne, og det er derfor vigtigt ikke tage mere bagage med end man selv nemt kan løfte.

På de fleste af vores rejser med tog ligger hotellerne indenfor nogle hundrede meters afstand til stationen, og vi går derfor fra stationen og til hotellet, hvis ikke andet er anført.

Når der er skift undervejs, lægger vi som udgangspunkt god tid ind således, at et skift kan foregå i et behageligt tempo.

Pladser i toget

På alle længere strækninger er der selvfølgelig altid reserveret plads til os. Der kan dog være kortere strækninger med eksempelvis tilslutningstog eller regionaltog på en udflugt, hvor det ikke er muligt at reservere plads.

Pladserne i toget tildeles af togselskaberne, og der kan være pladser, som vender mod køreretningen, ligesom der kan være begrænset udsyn ved enkelte pladser, med mindre det specifikt er anført, at vi benytter panoramatog.

Køreplaner

Rejserne planlægges ud fra de på forhånd tilgængelige køreplaner, og vi lægger så vidt som muligt ekstra tid ind ved eventuelle skiftestationer, så en eventuel forsinkelse ikke påvirker den videre rejse. Der kan dog opstå uforudsete ændringer i køreplanerne ved for eksempel sporarbejde, og køreplanerne er derfor kun vejledende.

En til to uger før afrejse fremsendes oplysninger med den aktuelle køreplan for rejsen. Vitus Rejsers egen rejseleder er med på hele rejsen og holder sig løbende opdateret med eventuelle ændringer, der måtte opstå med kort varsel.