Storbritannien
Operarejser og musikrejserStorbyferieRejsenyheder
Flyrejser

London · ABBA Voyage

Fra 8.999,- pr. person

4 dage

 • 2024:
 • maj
 • okt

Tag med på en forrygende tur til London hvor rejsens absolutte højdepunkt er showet ABBA Voyage. En uforglemmelig koncertoplevelse, der utvivlsomt får Swinging London til at leve op til sit navn.

ABBA Voyage er det hotteste show i London lige nu, og vi har billetter til det magiske show, hvor Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid har skabt en koncert med en digital version af sig selv, som sammen med et live orkester udvisker grænserne mellem det fysiske og digitale.

Vi skal synge med på klassikere som Gimme! Gimme! Gimme!, The Winner Takes It All eller Dancing Queen, når de fire ABBA'er optræder som digitale avatarer på deres helt egen scene. Agnetha, Björn, Benny og Anni-Frid indtager scenen ved hjælp af banebrydende og helt utrolig teknologi i den specialbyggede ABBA Arena. 

Det er den største ABBA-præstation, hvis lige verden aldrig har set. En uforglemmelig koncertoplevelse, der utvivlsomt får Swinging London til at leve op til sit navn.

Der bliver også god tid til at udforske London på egen hånd, vi har inkluderet et Oyster Card til byen, så der er mulighed for at tage med undergrund og busser. Rejselederen vil også tage på en lille sightseeing med offentlig transport til et par af Londons klassiske seværdigheder.

Ingen tur til London uden en ægte afternoon tea, så selvfølgelig skal vi også nyde den klassiske engelske te med scones og små sandwiches, inden vi tager til ABBA-koncerten.

Program

Ophold

Inkluderet i rejsen

 • Fly København-London Gatwick t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 499,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 3 nætter på Holiday Inn Regent's Park****, London
 • 3 x morgenmad (2.-4. dag)
 • 1 x afternoon tea (2. dag)
 • 1 koncert med ABBA Voyage, Block F
 • Oyster Card til en værdi af 25 pund
 • Mulighed for at tage med rejselederen med offentlig transport til et par seværdigheder
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen
Info

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Praktiske informationer

Få svar på en række praktiske spørgsmål i forbindelse med din rejse.

Elektronisk formular til indrejse i Storbritannien fra 2024

Storbritannien planlægger at indføre krav om elektronisk registrering ETA før indrejse i landet. Forventningen er i skrivende stund (marts 2024), at kravet skal gælde fra sensommeren eller efteråret 2024. 

Det vil ikke være muligt for rejsebureauer at lave registreringen på vegne af kunderne, da registreringen er personlig og inkluderer en scanning af passets fotoside. Forventningen er, at prisen for registreringen bliver cirka 10 GBP svarende til cirka 90 DKK. 

Strømstik

Stikkontakter i Storbritannien er anderledes end i det øvrige Europa. Husk derfor adapter, da det ikke er alle hoteller, som tilbyder udlån af disse. 

Særligt om regler om indførsel af frø, planter og planteprodukter fra lande uden for EU

I henhold til Plantesundhedsforordningen skal vi oplyse om, at det ikke er tilladt at indføre planter, frø, frugt og andre planteprodukter herunder snitblomster fra rejser i lande uden for EU, uden at disse følges af et officielt plantesundhedscertifikat.

Reglerne gælder for rejsende, som medbringer planter og planteprodukter i bagagen eller som en del af deres personlige bagage.