Festlig forårsrejse!

Ærø · Weekendtur med Tyrolerfest · 2022

Busrejser
3 Dage

Tag med på en hyggelig og festlig rejse til Ærø. Vi har sørget for en weekend med masser af stemning og østrigsk gemütlichkeit, krydret med bindingsværksidyl i hyggelige Marstal.

Find lederhosen og dirndl frem - nu kan du komme med Vitus Rejser til Tyrolerfest på Ærø. Her sørger det danske band Tyrolerband for en festlig aften med masser af stemning og rig mulighed for at få kridtet danseskoene. 

Tyrolerband er Danmarks eneste tyrolerorkester med original Oberkrainer-besætning, og vi tør godt garantere højt humør, når de skruer op for koklokker og fællessang på en aften med skummende fadøl og ægte østrigsk stemning. Bandet består af dygtige danske musikere, som kan spille alt...

Tag med på en hyggelig og festlig rejse til Ærø. Vi har sørget for en weekend med masser af stemning og østrigsk gemütlichkeit, krydret med bindingsværksidyl i hyggelige Marstal.

Find lederhosen og dirndl frem - nu kan du komme med Vitus Rejser til Tyrolerfest på Ærø. Her sørger det danske band Tyrolerband for en festlig aften med masser af stemning og rig mulighed for at få kridtet danseskoene. 

Tyrolerband er Danmarks eneste tyrolerorkester med original Oberkrainer-besætning, og vi tør godt garantere højt humør, når de skruer op for koklokker og fællessang på en aften med skummende fadøl og ægte østrigsk stemning. Bandet består af dygtige danske musikere, som kan spille alt fra original østrigsk tyrolermusik til pophits i tyrolerfortolkning. I bliver da heller ikke snydt for schuhplattler. 

Vi har desuden inkluderet besøg og ølsmagning på Ærø Bryggeri, en spændende ørundtur med lokalguide samt flere skønne måltider på det hyggelige Ærø Hotel i Marstal - Danmarks første hotel udelukkende for voksne. 

Kort - Ærø - Tyrolerweekend - Forår 2022

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse
250,-
Dobbeltværelse med udsigt
100,-
Dobbeltværelse · Superior
150,-
Dobbeltværelse · Superior med udsigt
200,-
Afbestillingsforsikring
190,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm
250,-

Ekstraarrangementer

Frokost på Ærøfærgen (1. dag)
115,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation 
 • 2 nætter i Marstal på Ærø Hotel***
 • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
 • 1 x frokost (2. dag)
 • 2 x middag (1. og 2. dag)
 • 1 x kaffe/te og de berømte Ærø Pandekager.
 • Rundtur på Ærø
 • Besøg på Ærø Bryggeri, inkl. lille ølsmagning
 • Festaften med Tyrolerband
 • Kombineret chauffør og rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 11 · Ærø

Udrejse Hjemrejse
06.15 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 19.45
06.30 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 19.30
07.00 København, Sjælør Station 19.00
07.30 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 18.30
07.45 Ølby Station ved Netto 18.15
08.15 Ringsted Bane 17.45
08.30 Sorø Busterminal, Rådhusvej 17.30
08.45 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 17.15
09.15 Nyborg Station 16.45
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Til Ærø

Fra Sjælland går turen via Storebæltsbroen til Fyn. Vi kører mod Svendborg, hvorfra vi fortsætter med færge til Ærøskøbing. Mod tillæg kan du forudbestille frokost ombord. 

Efter en flot sejltur gennem det sydfynske øhav ankommer vi til vidunderlige Ærø. Her stiger en lokalguide ombord i bussen og kører med os ud på en flot ørundtur.

Bagefter sætter vi kursen mod skipperbyen Marstal, hvor vi skal bo på Ærø Hotel, der er Danmarks eneste hotel kun for voksne. I hotellets bar er der Happy Hour fra klokken 16.00 til 17.00, og om aftenen nyder vi en dejlig buffet i hotellets restaurant, krydret med dinnermusik.

Inkluderede måltider: Middag.

Den farverige Ærøfærge M/S Ærøskøbing.

Den farverige Ærøfærge M/S Ærøskøbing.

2. dag: Ærøskøbing og Ærø Bryggeri 

I dag er det tid til bryggeribesøg på Ærø Bryggeri, hvor vi får en rundvisning og selvfølgelig smager på øllet. Ærø Bryggeri åbnede i sin nuværende form i 2004, og her brygges hele 250.000 liter øl om året. Efter endt smagning er der også mulighed for at se sig omkring i deres butik og måske købe noget af deres gode øl med hjem.

Vi tager en lille tur rundt med bussen og ser lidt mere af Ærø, før vi returnerer til hotellet, hvor vi får serveret en lækker æggekage til frokost. Da vi er flere busser, vil nogle starte med rundtur på Ærø og slutte med besøget på bryggeriet. Der kan forekomme lidt ventetid for rundvisning og smagning.

Om eftermiddagen byder hotellet på kaffe eller te og de berømte Ærø Pandekager.

Cirka klokken 18.30 starter den store Tyroleraften. Middagen står klar, der er skummende fadøl i de store krus, og Tyrolerband er klar til at give os en aften med masser af stemning og fest.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Glæd dig til en festlig aften, når Tyrolerband spiller op.

Glæd dig til en festlig aften, når Tyrolerband spiller op.

3. dag: Hjemrejse

I dag er der mulighed for at sove længe. Hotellet byder på en stor lækker brunch, som der vil være god tid til at nyde, inden vi kører mod færgen, hvorfra turen går tilbage mod Sjælland.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

Ærø Hotel ***, Marstal
VisSkjul

Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser Ærøs største hotel. Hotellet, der ligger blot 10 minutters gang fra Marstal bymidte, har restaurant med panoramaudsigt og et hyggeligt barområde med mange siddegrupper, hvor I kan slappe af over en kop kaffe eller en drink. Hver dag er der Happy Hour fra kl. 16.00 – 17.00

Der er et stort fitnesscenter og opvarmet indendørs pool. Udendørs kan I tage en dyst i petanque - hotellet har petanquekugler klar til jer.

I 2021 blev Ærø Hotel Danmarks allerførste voksenhotel med en aldersgrænse på minimum 18 år. Her vil der være garanti for voksenatmosfære og ikke mindst tid til fordybelse i ro og mag.

Værelser

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse .

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Dobbeltværelse med udsigt mod Langeland
 • Dobbeltværelse Superior 
 • Dobbeltværelse Superior med udsigt mod Langeland

Dobbeltværelserne og dobbeltværelser med udsigt

Pæne værelser på ca. 15 m2, stilrent og hyggeligt indrettet. Der er lagt vægt på gode danske designprincipper og et indbydende miljø. Alle værelser har tv, telefon, skrivebord, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Superior-dobbeltværelse  og Superior-dobbeltværelse med udsigt

Nyrenoverede værelser på ca 36 m2 indrettet med sofagruppe og bord med to stole, alle har tv, telefon, gratis WiFi og stort badeværelse med bruseniche og hårtørrer. 

Læs mere om hotellet her. 

Ærø Hotel.
Ærø Hotel.