Nytårsaften med det hele!

Himmerland & Løgstør · Nytår · 2023

Busrejser
3 Dage

Tag med på et festligt nytårsophold på Løgstør Parkhotel. Her ved Limfjorden er du langt fra storbyens stress og jag, og hotellet sørger for en festlig og fornøjelig nytårsaften med stemning, god mad og mulighed for en dans i løbet af aftenen samt selvfølgelig herlige bobler til at skåle nytåret ind med kl. 24.00. 

Denne nye nytårsrejse går til Himmerland og den stemningsfulde muslingeby Løgstør, hvor det gamle bycentrum er fyldt med små huse, bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd. Byen ligger helt ned til Limfjorden, og du skal bo på det dejlige Løgstør Parkhotel, der ligger i gåafstand til den gamle bydel...

Tag med på et festligt nytårsophold på Løgstør Parkhotel. Her ved Limfjorden er du langt fra storbyens stress og jag, og hotellet sørger for en festlig og fornøjelig nytårsaften med stemning, god mad og mulighed for en dans i løbet af aftenen samt selvfølgelig herlige bobler til at skåle nytåret ind med kl. 24.00. 

Denne nye nytårsrejse går til Himmerland og den stemningsfulde muslingeby Løgstør, hvor det gamle bycentrum er fyldt med små huse, bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd. Byen ligger helt ned til Limfjorden, og du skal bo på det dejlige Løgstør Parkhotel, der ligger i gåafstand til den gamle bydel og fjorden. Hotellet har en lille wellnessafdeling, hvor du blandt andet kan nyde en forfriskende svømmetur i den indendørs pool.

Udover Løgstør skal vi på det inkluderede udflugtsprogram opleve en af Himmerlands hyggeligste byer, Nibe. Glæd dig til en udflugt igennem De Himmerlandske Heder og et hyggeligt besøg i den charmerende limfjordsby i selskab med den lokale byhistoriefortæller Willy Kær. Han vil føre os gennem Nibes hyggelige gader og fortælle om byens spændende historie. 

Vi skal selvfølgelig fejre nytårsaften med maner, og vi skal på Løgstør Parkhotel nyde en 5-retters festmiddag med vin, øl og vand ad libitum. De har også sørget for at vi kl. 18.00 kan høre Dronningens Nytårstale behørigt med en drink i hånden. Glæd dig til en skøn nytårsferie med tid til afslapning i godt selskab.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse
1.150,-
Afbestillingsforsikring
400,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 2 nætter i Løgstør på Løgstør Parkhotel*** 
 • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
 • 3 x frokost (1. 2. og 3. dag)
 • 1 x 2-retters middag (1. dag)
 • 2 x kaffe og kager (1. og 2. dag)
 • Velkomstdrink til Dronningens nytårstale
 • 1 x 5-retters nytårsmiddag
 • Drikkevarer ad libitum fra 18.00-00.00 (øl, vand og vin, 2. dag)
 • Kaffe og kransekage (2. dag)
 • Live musik og dans (2. dag)
 • Champagne og festfyrværkeri kl. 24.00 (2. dag)
 • Byvandring i Nibe med lokalguide Willy Kær 
 • Rejseleder på hele rejsen

Køreplaner

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 13-4 · Jylland

Udrejse Hjemrejse
08.00 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 18.30
08.15 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 18.15
08.45 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) 17.45
09.15 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 17.15
09.30 Ølby Station ved Netto 17.00
10.00 Ringsted Banegård 16.30
10.15 Sorø Busterminal, Rådhusvej 16.15
10.30 Slagelse station ved Nordre Stationsvej 16.00
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Grønhøj Kro og ankomst til Løgstør Parkhotel

Sæt dig godt til rette i bussen, og glæd dig til et festligt nytår med god mad og godt selskab. Vi krydser både Storebælt og Lillebælt og følger motorvejen nordpå gennem Jylland.

På den midtjyske hede holder vi ind ved den hyggelige Grønhøj Kro for at spise frokost. Kroen er en fredet Kgl. Privilegeret kro fra 1848, og har været i familien Laigards eje siden 1865. I dag er det Gregers, der er 5. generation af familien, som er vært. Under frokosten vil Gregers underholde med en lille sang, samt fortælle om egnen og sin slægts historie. Vi har også tid til at kigge indenfor i det tilstødende Morten Korch-museum, inden vi fortsætter mod Himmerland.

Vi er fremme på Løgstør Parkhotel hen på eftermiddagen, hvor vi finder os til rette på vores værelser. Måske frister en forfriskende svømmetur i hotellets indendørs pool? Der er fri adgang til poolen for hotellets gæster.

I løbet af eftermiddagen vil der blive serveret kaffe og kage. Vi mødes igen om aftenen i hotellets restaurant til en fælles velkomstmiddag.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Velkommen til Løgstør Parkhotel.

Velkommen til Løgstør Parkhotel.

2. dag: De Himmerlandske Heder, Nibes købstadsidyl og nytårsaften

Efter morgenmaden kører vi fra hotellet over De Himmerlandske Heder med Vindblæs Hede, Oudrup Hede og Ajstrup Hede, som nærmest er vokset sammen til en naturlig enhed uden forstyrrende, menneskeskabte elementer. Området er på omtrent 1.300 hektar, og her findes kun lyng, spredte træer samt får og kvæg. 

Vi nyder køreturen i det bakkede landskab frem til den hyggelige, gamle limfjordsby Nibe, som er særlig kendt for sit omfattende sildefiskeri. I selskab med byhistoriefortæller Willy Kær skal vi på en guidet byvandring i den gamle bydel, som er fyldt med hyggelige huse og snoede gader. Byvandringen slutter på Nibes brostensbelagte torv, hvor vi spiser en let frokost på den hyggelige Café Julins.

Efter denne dejlige formiddagsudflugt kører vi retur til hotellet. Eftermiddagen byder på afslapning og hygge over kaffe og kage - og måske et lille hvil eller en tur i poolen inden aftenens festlige nytårsarrangement.

Vi mødes til Dronningens Nytårstale, som vi overværer mens vi nyder en velkomstdrink, inden vi går i restauranten for at fejer nytår. Vi kan se frem til en 5-retters festmenu med fri bar* efterfulgt af levende musik og mulighed for dans. Efter middagen får vi serveret kaffe med hjemmebag, og klokken 24.00 får vi et glas bobler, og der vil være festfyrværkeri udenfor hotellet.

*Fri bar er øl, vand og vin fra 18.00-00.00.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Skål i sprudlende bobler med ønsket om et godt nytår!

Skål i sprudlende bobler med ønsket om et godt nytår!

3. dag: Byvandring i Mariager og hjemrejse

Det er blevet tid til at sige farvel til Himmerland, så efter morgenmaden kører vi sydover. Vi gør et stop i hyggelige Mariager og går en lille tur i den gamle smukke bymidte, hvor de brostensbelagte gader er flankeret af skæve bindingsværkshuse. Rejselederen fortæller lidt om byen, som engang var en vigtig klosterby og en af middelalderens vigtigste fjordbyer, hvorfor den nærliggende fjord også bærer samme navn, Mariager Fjord.

Efter vores lille gåtur i Mariager, kører vi videre mod Munkebjerg Hotel ved Vejle. Hotellet er kendt for sin smukke beliggenhed, og her runder vi rejsen af med at nyde et par gode stykker smørrebrød. Vi fortsætter turen over Fyn, passerer Storebæltsbroen og kører retur til København via vores opsamlingsrute - med kufferterne fulde af gode minder om en herlig nytårsferie i Himmerland

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Solnedgang ved Storebæltsbroen.

Solnedgang ved Storebæltsbroen.

Hotelinformation

Løgstør Parkhotel ***
VisSkjul

Dejligt hotel beliggende i grønne omgivelser tæt på Løgstør Golfklub. Fra Løgstør Parkhotel der er cirka 15-20 minutters gang til Limfjorden samt centrum af Løgstør.

Løgstør Parkhotel byder på 75 værelser samt wellnessafdeling med opvarmet indendørs pool, sauna, dampbad, jacuzzi og fitnessrum. Der er mulighed for wellnessbehandlinger mod betaling. Desuden har hotellet en engelsk pub, to restauranter, gårdhave og sommerterrasse.

Gæster, der ønsker at spille golf, kan i receptionen købe greenfee til særpris gældende til den nærliggende 18-hullers bane i Løgstør Golfklub.

Værelser

Vi bor på standard dobbeltværelser på cirka 24 m2 med tv og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Mod tillæg er det muligt at bestille dobbeltværelse som eneværelse. 

Bemærk: Der er kun rengøring og håndklædeskift på værelserne på 3. dag.

Løgstør Parkhotel ligger smukt med Limfjorden indenfor gåafstand.
Løgstør Parkhotel ligger smukt med Limfjorden indenfor gåafstand.
Løgstør Pakrkhotel set fra luften.
Løgstør Pakrkhotel set fra luften.
Løgstør Parkhotel.
Løgstør Parkhotel.
Restauranten på Løgstør Parkhotel.
Restauranten på Løgstør Parkhotel.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.