Nyhed!

Skagen · Ferie på toppen af Danmark · 2022

Busrejser
15 Dage

Interessen for at holde ferie i Danmark er stadig stor. Derfor er det med stor glæde, at vi kan præsentere denne unikke to ugers rejse til Skagen, hvor vi stiller skarpt på Nordjyllands enestående oplevelser. Rejserne er lagt udenfor højsæsonen, men i perioder hvor vejret ofte viser sig fra sin smukkeste side.

Sammen skal vi nyde den fantastiske natur på traveture med bid og bulder, ligesom du får masser af tid på egen hånd til at udforske det maritime miljø i Skagen, hvor landkrabber, turister og gæstesejlere mødes. På de inkluderede udflugter oplever du alt, hvad der smager af Skagen,...

Interessen for at holde ferie i Danmark er stadig stor. Derfor er det med stor glæde, at vi kan præsentere denne unikke to ugers rejse til Skagen, hvor vi stiller skarpt på Nordjyllands enestående oplevelser. Rejserne er lagt udenfor højsæsonen, men i perioder hvor vejret ofte viser sig fra sin smukkeste side.

Sammen skal vi nyde den fantastiske natur på traveture med bid og bulder, ligesom du får masser af tid på egen hånd til at udforske det maritime miljø i Skagen, hvor landkrabber, turister og gæstesejlere mødes. På de inkluderede udflugter oplever du alt, hvad der smager af Skagen, og med vores nøje kuraterede program er der garanti for, at alle sanser forkæles. 

Glæd dig til byvandring i Gl. Skagen og Østerby, hvor de kendte Skagensmalere slog deres folder i slutningern af 1800-tallet, og til at blive blæst igennem på Grenen, Danmarks nordligste punkt, der uanset årstid altid er fascinerende. Vi skal også på fiskeauktion, se kunst i verdensklasse og opleve forskellige kunsthåndværkeres passion og kreative universer. Vi skal besøge Danmarks smukkeste herregård Voergaard – et skatkammer fyldt med historie, uvurderlige kunstskatte og kongelige antikviteter, gå i den berømte danske arkitekt Jørn Utzons fodspor samt opleve gigantiske rovfugle helt tæt på. Undervejs bliver vi naturligvis også meget klogere på de gamle nordjyske traditioner og skikke.

Har du mod på flere oplevelser, kan du eventuelt finde din indre kunstner frem og lave dit helt eget skagensmaleri under kyndig vejledning af den lokale maler Peder Ravn. Eller måske du vil med på en cykeltur i det enestående naturområde på Danmarks nordligste del. Eller hvad med en dejlig heldagsudflugt til Kattegats skønne ø Læsø?

Rammen om vores ophold er det dejlige og 4-stjernede Color Hotel Skagen, hvor vi forkæles med halvpension. I løbet af ferien vil der også være to temaaftener; en middag med vin- eller ølsmagning og eksempelvis blues eller jazz. På hotellet findes der både en opvarmet udendørs pool, finske saunaer samt et nyere fitnesscenter. Så motionen er sikret – også på en gråvejrsdag. Vi hygger os sammen, og hver aften indleder vi middagen i bedste Phillip Faber-stil med en pianist og glad fællessang.
 

Kort - Skagen - Sommer 2020

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
3.430,-
Drikkepakke med 1 glas vin og vand til middagene
980,-
Afbestillingsforsikring
1.099,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm
250,-

Ekstraarrangementer

Cykeltur til Skagen Odde
110,-
Malekursus hos Peder Ravn
350,-
Heldagsudflugt til Læsø, inkl. frokost
725,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • Sejlads Odden-Aarhus t/r med Molslinien 
 • 14 nætter i Skagen på Color Hotel Skagen****
 • 14 x morgenmad (2.-15. dag)
 • 12 x 2-retters middag 
 • 1 x 3-retters middag med vin eller ølsmagning samt underholdning 
 • 1 x 3-retters middag - (tema følger senere) 
 • 1 x 2-retters frokost på Restaurant Møllehuset (8. dag)
 • Fællessang med pianist hver aften
 • Byvandring i Gl. Skagen
 • Tur med Sandormen til Grenen
 • Byvandring i Østerby og Skagen by
 • Besøg på Skagen Museum og i Anchers hjem, inkl. entré
 • Udflugt til Lønstrup 
 • Besøg på Ravgården i  Sønderlev
 • Besøg på Skagen Fiskeauktion
 • Udflugt til Tversted Søerne, Hellehøj og Den Tilsandede Kirke
 • Besøg på Voergaard Slot, inkl. rundvisning af lokalguide
 • Besøg ved Møllehuset og dyrehaven i Bangsbo
 • Udflugt med tog til Kystmuseet Skagen, inkl. entré
 • Udflugt til Ørnereservatet i Bindslev
 • Besøg ved Bindslev Gl. Elværk
 • Besøg i Nordsøens Oceanium, inkl. entré
 • Besøg ved Tornby Gl. Købmandsgård
 • Besøg ved Galleri Tornby, inkl. rundvisning
 • Udflugt til Aalborg, inkl. byvandring og entré til Utzon Huset
 • Rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 12 · Skagen

Udrejse Hjemrejse
09.30 København, Sjælør Station 16.30
10.00 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 16.00
10.15 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 15.30
11.00 Holbæk Bane ved Jernbanevej 6 14.45
11.30 Vig forsamlingshus, Holbækvej 14.15
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Odden til Aarhus – mod toppen af Danmark

Fra vores opsamlingsteder kører vi til Odden, hvor vi sejler med Molslinien til Aarhus. Sejlturer tager cirka fem kvarter, så du kan nå at spise frokost ombord, inden vi ankommer. I Aarhus venter vores lune nordjyske chauffør og vi flytter lige bagagen fra vores sjællandske bus ind i den jyske. Så er vi ellers klar og sætter kurs mod Skagen, toppen af Danmark.

Vel fremme i Skagen finder vi os til rette på Color Hotel Skagen, og resten af eftermiddagen kan du bruge på at udforske de nye omgivelser. Om aftenen mødes vi til fællessang og velkomstmiddag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Middag.

Velkommen til Color Hotel Skagen.

Velkommen til Color Hotel Skagen.

2. dag: Byvandring i Gl. Skagen – Sandormen til Grenen

Efter morgenmaden kører vi til det legendariske Ruths Hotel i Gl. Skagen, hvor vores rejseleder fortæller historien om det lille historiske pensionat i det øde klitlandskab, som igennem årene har udviklet sig til et af Danmarks mest eftertragtede og eksklusive badehoteller. Herfra går vi til den nærliggende Højen Kirkegård, hvor blandt andet milliardæren og Ruths Hotels tidligere ejer Jørgen Philip-Sørensen er stedt til hvile. Vi fortsætter til Solnedgangspladsen, hvor folk året rundt samles for at nyde Skagens solnedgange, når lyset danser over Vesterhavet. Vi skal selvfølgelig også rundt ad de små charmerende stier og veje, hvor du undervejs vil høre om Skagenshusene og bydelens fascinerende historie. Byvandringen afsluttes ved Kikkerbakken, hvor vi nyder den smukke udsigt over Gl. Skagens røde tage, inden vi i bus fortsætter mod Danmarks nordligste punkt, Grenen.

Fra parkeringspladsen ved Grenen kører vi med traktorbussen Sandormen helt ud til spidsen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. Uanset årstid er det fascinerende at opleve naturens kræfter netop her, hvor bølgerne fra de to have brydes mod hinanden. Efter besøget ved Grenen er resten af dagen på egen hånd, inden vi om aftenen mødes til endnu en hyggelig middag på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Traktorbussen Sandormen, som kører os helt ud til Grenen.

Traktorbussen Sandormen, som kører os helt ud til Grenen.

3. dag: Østerby, Skagens gamle kvarter, og Skagensmalerne 

Fra hotellet går vi de cirka 500 meter til den lille station Frederikhavnsvej St., og herfra tager vi toget ind til Skagen Station. Sammen spadserer vi ned til havnen, der løbende er blevet udvidet for at skabe bedre betingelser for fiskeriet og turisterne. Vi går igennem det hyggelige gamle Østerby-kvarter med de skagensgule huse med røde tage, der ligger bag ved fine hvide stakitter. Vi besøger også det gamle Vippefyr, hvorfra du har en enestående udsigt over land og det brusende hav. Vores rejseleder fortæller, hvordan netop denne specielle konstruktion kunne hjælpe med at lede skibsfarten fri af Grenen og det farlige rev.

På vej tilbage passerer vi det historiske Brøndums Hotel, som kan dateres helt tilbage til 1839. Du hører også lidt om de skandinaviske malere (Skagensmalerne), der kom til Skagen, for at male i det stærke lys. De dannede en kunstnergrupper, og malede dagliglivet og naturen. Dette var med til at forvandle Skagen fra fattig fiskerby til et populært og internationalt kendt ferierejsemål. Vi slutter formiddagens rundvisning ved den smukke kirke, hvorefter du får tid på egen hånd til frokost.

Om eftermiddagen mødes vi ved Skagens Museum for at se nærmere på de kendte skagensmalerier, som blandt andet er skabt af Anna og Michael Ancher samt Krøyer. Efterfølgende besøger vi ægteparrets Anchers nærliggende hjem, som står fuldstændig som ved Anna Anchers død i 1935. Du bestemmer selv, hvornår du vil med toget tilbage til hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Det hyggelige gamle Østerby-kvarter med de skagensgule huse.

Det hyggelige gamle Østerby-kvarter med de skagensgule huse.

4. dag: Lønstrup, kunstens by

Dagens udflugt fører os syd for Hirtshals parallelt med Skallerup Klit til Rubjergvej, hvor vi holder et kort fotostop for at betragte det ikoniske Rubjerg Knude fyr på kanten af Vesterhavet. I efteråret 2019 blev fyret flyttet 70 meter længere ind mod land for at undgå at det styrtede i havet som følge af den barske naturs leg med landskabet. Vores rejseleder fortæller fyrets historie, mens vi fortsætter til den charmende lille perle Lønstrup, som ligger i et dalstrøg bag de høje klitter.

Den lille by Lønstrup er også kendt som kunstens by og er fyldt med små kunsthåndværkere lige fra glaspustere, keramikere, smykkedesignere til billedkunstnere og gallerier. Her får du tid på egen hånd i den krogede hovedgade til at fordybe dig i lige det, du er interesseret i. Du vil hurtige opdage, at de forskellige kunstnere med glæde inviterer dig ind i deres kreative univers. Frokost på egen hånd. Om eftermiddagen besøger vi Ravgården i Sønderlev, hvor man gennem 40 år har forvandlet det fascinerende rå rav til unikke smykker. Vi er tilbage i Skagen sidst på eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Rav - Nordens guld.

Rav - Nordens guld.

5. dag: På egen hånd

Dagen er din egen. Lej en cykel på hotellet, og kør ud i det blå, eller nyd hotellets faciliteter. Poolen er opvarmet året rundt, og du kan også benytte de finske saunaer. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

6. dag: Vi går helt i fisk, Tversted Søerne og Hellehøj

De fleste forbinder nok Nordjylland med fisk og fiskeauktioner. I dag skal vi tidligt op for at køre i bus til havnen i Skagen. Her skal vi kl. 07.00 overvære en fiskeauktion og høre lidt om det erhverv, som er så karakteristisk for området. Når auktionen slutter kører vi tilbage til hotellet og får lidt morgenmad.

Med fyldte maver fortsætter vi dagens lille udflugt i Vendsyssel til Nordjyllands ældste klitplantage i Tversted, der sammen med menneskeskabte søer gør området til en storslået naturoplevelse. Herfra går turen videre til Hellehøj, en af Danmarks højeste bakker, hvorfra man har en fantastisk udsigt over Skagen i nord og Hjørring i sydøst. På bakken finder man også en gravhøj, som kan dateres helt tilbage til bronzealderen, ca. 1.800 f.Kr. Formiddagens sidste stop er i klitterne vest for Skagen, hvor vi skal se Den Tilsandede Kirke, som i 400 år samlede menigheden, indtil sandflugten lagde sig hen over kirkevejen og kirkegården. I dag kan man kun se selve tårnet af den gamle kirke og under jordoverfladen gemmer sig endnu resterne af kirkens fundamenter. Vi er tilbage på vores hotel midt på dagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Den Tilsandede Kirke.

Den Tilsandede Kirke.

7. dag: På egen hånd eller cykeltur med rejselederen

Slap af på hotellet, og nyd de dejlige faciliteter. Uanset vejret kan du få din daglige motion i hotellets nye fine motionsrum. Du kan også deltage i en lille ekstraudflugt på cykel i det nordjyske naturområde. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Ekstraarrangement: Cykeltur i Skagens enestående naturområde

Efter morgenmaden tager vi cyklerne frem og kører fra hotellet ud på Oddens enestående naturområde. Vores mål er området omkring Skagen Odde Naturcenter, også kendt som Ørkenfortet. Naturcentret er beliggende knap fire kilometer fra hotellet. Den smukke bygning er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon og opført af sønnen Jan i 1999-2000. Vi nyder heden, landskabets opbygning og den lokale natur. Rejselederen fortæller lidt om området og dyrelivet.

Såfremt Skagen Odde Naturcenter er åbent, kan du evt. aflægge det et besøg og blive meget klogere på det særlige klit- og hedelandskab med det rige dyreliv, som bl.a. også er Nordeuropas bedste træksted for rovfugle. 

På cykeltur i Skagens enestående naturområde.

På cykeltur i Skagens enestående naturområde.

8. dag: Der var engang – en verden af eventyr

I dag tager vi ud på en dejlig heldagsudflugt, som oser af historie og eventyr. Vi kører først til Voergaard Slot, hvor man for alvor mærker historiens vingesus  fra det 14. og 15. århundrede. Her spøger fortiden med uhyggelige spøgelseshistorier og eventyrlige fortællinger, og i slottets mange stuer skal vi opleve uvurderlige kunstskatte. Vi ser blandt andet Napoleons spisestel, kostbare Mingvaser og fantastiske værker af Rubens og Rafael.

Efter denne flotte oplevelse fortsætter vi nordover mod Frederikshavn til Pikkerbakken. Fra parkeringspladsen går vi ud til en udsigtsplatform for at nyde den unikke udsigt over byen, havnen og Hirsholmene med kig til både Sæby og Skagen – i klart vejr kan man faktisk også skimte Læsø. Pikkerbakken er en kystskrænt dannet i istiden, der rejser sig hele 71 meter over havet. Vi kører videre herfra til det smukke Bangsbo-område, som byder på storslået naturscenerier, ligesom man også kan opleve et fort og et stort bunkeranlæg fra 2. Verdenskrig. Vores mål er en af Frederikshavns ældste bygninger, det mere end 400 år gamle Møllehus. Her skal vi nyde en 2-retters frokost tilberedt af årstidens råvarer.

Efter frokost går vi en tur i området og ser åen, en af Danmarks reneste. I sæsonen springer ørreder lystigt op ad ”trappen” ved Møllehuset for at gyde ved herregården Bangsbo. Vi spadserer ind i den nærliggende dyrehave fyldt med store gamle træer og fritgående dådyr og kronhjorte. Efter gåturen kører vi med bussen tilbage til vores hotel i Skagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Bag murene gemmer Voergaard Slot på uhyggelige spøgelseshistorier og eventyrlige fortællinger.

Bag murene gemmer Voergaard Slot på uhyggelige spøgelseshistorier og eventyrlige fortællinger.

9. dag: Kystmuseet Skagen og malekursus hos kunstneren Peder Ravn

Om formiddagen kører vi med toget ind til Skagen Station. Herfra går vi til Kystmuseet Skagen, hvor vi kan få en bedre forståelse for Skagens historie og fiskernes ofte dramatiske liv ved kysten. Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil bruge på det spændende frilands- og udstillingsmuseum. Efterfølgende kan du måske finde dig et godt frokoststed i byen, inden du igen tager toget tilbage til hotellet. Om eftermiddagen har du mulighed for at deltage i et inspirationskursus hos maleren Peder Ravn.

Ekstraarrangement: Malekursus hos kunstneren Peder Ravn

Den lokale kunstner Peder Ravn har sit værksted i Skagen Havn. Her har du mulighed for at blive inviteret indenfor og skabe dit helt eget Skagensmaleri. Peder vil inspirere og motivere dig igennem processen og sørger desuden for den sidste finish med indramning af kunstværket. Du får selvfølgelig dit maleri med dig hjem, som et minde om rejsen og den stemning du har følt under dit ophold i Skagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Har du lyst, kan du deltage i et inspirerende malekursus.

Har du lyst, kan du deltage i et inspirerende malekursus.

10. dag: Fugl, fisk, kunst og gamle traditioner

Straks efter morgenmaden kører vi sydover til Bindslev, hvor vi skal besøge Danmarks ældste rovfuglecenter, der ligger midt i et nordjysk landskab med sø, klitter, hav og hede. Her skal vi høre om de store fugle, ligesom vi skal opleve ørne og falke styrtdykke for at fange et bytte eller lande på falkonerens handske. Det er en fascinerende oplevelse at være vidne til himmelrummets ubestridte konger og samspillet mellem fugle og mennesker, som har været dyrket igennem årtusinder.

Fra ørnereservatet fortsætter vi til Bindslev Gl. Elværk, som er en af de få vandkraftværker i Danmark, som stadig er i drift. Værket ligger vest for Bindslev i smukke omgivelser ved Uggerby Å. Her skal vi også opleve en dæmning, som er forsynet med en fisketrappe, der af mange betegnes som Danmarks smukkeste.

Efter dette besøg fortsætter vi frem til Hirtshals og Nordsøens Oceanarium, hvor du evt. kan nyde en frokost i stedets café. Efterfølgende får du tid på egen hånd til at opleve den store turistattraktion, som rummer ca. 70 forskellige fiskearter. Vi forlader Hirtshals og laver en afstikker til Tornby Gl. Købmandsgård, hvor vi bl.a. skal høre om den nordjyske bjesk. Her kan du også købe lækre lokale specialiteter eller lade dig friste i Mettes kaffestue til en kop kaffe med en bolle eller Nordjyllands bedste kringle, som selvfølgelig er hjemmebagt.

Dagens sidste besøg er på Galleri Tornby, hvor du kan opleve kunst af høj klasse fra det meste af verdenen. Galleriet er blandt de førende i Nordjylland og oser af kvalitetskunst. Vi er tilbage i Skagen sidst på dagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Ørnen - himmelrummets ubestridte konge.

Ørnen - himmelrummets ubestridte konge.

11. dag: På egen hånd

Hvis vinden rusker, eller regnen silen ned, så besøg et af Skagens mange spændende museer. Måske har du lyst til at gå på opdagelse i havnen, hvor du finder de gamle rustikke fiskepakhuse. Her ligger bl.a. Aavangs Fiskehus, hvis motto er ”Fisk skal være frisk – og det skal være tilgængeligt for alle”.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.
 

12. dag: På egen hånd eller heldagsudflugt til Læsø

Slap af i Skagen, eller følg med på en spændende udflugt til Læsø. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Ekstraarrangement: Heldagsudflugt til Læsø, inkl. frokost 

Vi kører tidilgt fra Skagen, da vi skal nå morgenfærgen kl. 07.50 fra Frederikshavn til naturskønne Læsø. Efter en sejltur på ca. 1,5 time bliver vi budt velkommen af en lokalguide, der tager os med rundt på øen. Vores guide er født på øen og fortæller på levende og autentisk vis om ølivet ude i Kattegat.

Læsø er ganske enestående, og det er kun her på øen, at man kan syde salt og finde tage, som er lavet af tang. Vi skal se og høre om flora, fauna, fiskeri og Læsøs guld, jomfruhummerne. Den specielle natur og stemning har igennem tiderne tiltrukket mange kunstnere, blandt andet Asger Jorn og Per Kirkeby. Læsø er fra naturens side velsignet med de ypperste råvarer fra både havet, skoven og marken, så her har du også mulighed for smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Rundturen slutter i Vesterø, hvor vi spiser frokost, inden vi midt på eftermiddagen sejler tilbage til fastlandet. 

Saltsydning på Læsø.

Saltsydning på Læsø.

13. dag: På egen hånd

Snør de gode vandrestøvler, og nyd for eksempel en dag langs Skagerrakkysten. Det er balsam for sjælen med en frisk travetur, hvor man kan mærke den salte vind bide i kinderne. På toppen af Danmark hersker naturens kræfter, og det er et imponerende skue at betragte havet, når dønningerne buldrer ind mod stranden. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

14. dag: Aalborg – Nordjyllands hovedstad

I dag skal vi besøge storbyen Aalborg, som ligger skønt ved Limfjorden. Tidligere var byen nok mest kendt som en arbejderby, men i de senere år har Aalborg udviklet sig til at blive en af Danmarks mest spændende kultur- og shoppingbyer. Vi kører ind til Kildeparken, der ligger midt i byens hjerte. Her finder man Aalborg Kongres og Kultur Center, der er bygget ovenpå en gammel rislende kilde. Ved siden af ligger den smukke folkepark, hvor store internationale musikalske artister, der har gæstet byen, har plantet et træ. Træerne er ledsaget af kunstnernes musik, som aktiveres ved at trykke på de tilstedeværende standere. Her kan du bl.a. høre Cliff Richard, Elton John eller Wiener Philharmonikerne.

Med start fra Kildeparken går vi på en lille byvandring igennem Aalborgs gader og forbi Danmarks mindste domkirke Budolfi og den kendte og livlige Jomfru Ane Gade. Vi fortsætter ned til havnen, hvor vi ser byens arkitektoniske mesterværk Musikkens Hus udefra, inden vi kommer frem til Utzon Huset lidt længere henne ad kajen. Det blev Jørn Utzons sidste værk inden hans død i 2008. Her får du tid på egen hånd til at fordybe dig i den kendte arkitekts værker. Tid på egen hånd til egne oplevelser og frokost inden vi først på eftermiddagen kører retur til Skagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

De charmerende gader i Aalborg.

De charmerende gader i Aalborg.

15. dag: Hjemrejse

En dejlig rejse til toppen af Danmark nærmer sig sin afslutning. Vi siger farvel til personalet på hotellet og kører sydover til Aarhus, hvor det også er tid til at vinke farvel til vores nordjyske chauffør. Vi mødes med vores sjællandske bus ved færgelejet og flytter igen bagagen, hvorefter  vi
kører ombord på Molslinien, som sejler os tilbage til Odden. Tilbage på Sjælland kører vi dig retur til dit opsamlingssted.  

Inkluderede måltider: Morgenmad. 

Hotelinformation

Color Hotel Skagen ****
VisSkjul

"Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed...." Color Hotel Skagen, der er byens eneste 4-stjernede hotel, ligger supergodt lige i periferien af selve Skagen og grænsende op til vidtstrakte naturområder. Skagens charmerende gamle bydel og havnen er i gåafstand, og bare 20 minutters gang fra hotellet findes en vandresti, der tager dig over heden til Den Tilsandede Kirke og Flagbakken.  

Hotellet har restaurant, bar, lounge, stue med billardbord, fitnessrum, minigolf, petanquebane samt udendørs opvarmet pool og finske saunaer, som er til fri afbenyttelse året rundt for hotellets gæster. Det er desuden muligt at leje cykler på hotellet til følgende priser: 1 dag for 110 kroner, 3 dage for 260 kroner og 1 uge for 395 kroner. 

Måltider

I hotellets restaurant serveres den inkluderede halvpension bestående af morgenbuffet og 2-retters middage. I løbet af opholdet vil der være to temaaftener: En middag med ølsmagning fra Skagen Bryghus efterfulgt af en 3-retters "ølbaseret" middag samt en middag  med rosésmagning med snacks, fiske- og skaldyrsbuffet. Vil du forkæle dig selv yderligere, kan du hjemmefra forudbestille drikkepakken, der inkluderer et glas vi samt vand til middagene. 

Lejligheder

Vi bor i nydelige og lyse ferielejligheder på ca. 55m2 med enten balkon eller terrasse. Lejlighederne er udstyret med køkken med komfur, ovn, køleskab med frys, kaffemaskine og diverse køkkenudstyr samt viskestykker og opvaskemiddel. Desuden findes der en sofaafdeling med tv og stole, telefon samt badeværelse med hårtørrer. I soveværelset er der to enkeltsenge. Der tilbydes gratis WiFi, og der vil være rengøring to gange pr. uge. Håndklæder, toiletpapir mv. udleveres efter behov. 

Læs mere om hotellet her.  

Eksempel på lejlighed på Color Hotel Skagen.
Eksempel på lejlighed på Color Hotel Skagen.
I alle lejligheder er der en hyggelig sofagruppe.
I alle lejligheder er der en hyggelig sofagruppe.
Color Hotel Skagen byder på en opvarmet udendørs pool.
Color Hotel Skagen byder på en opvarmet udendørs pool.
Det er muligt at leje cykler på hotellet.
Det er muligt at leje cykler på hotellet.