Nyhed!

Ærø & En aften med Keld og Hilda · 2023

Busrejser
3 Dage

Tag med på et par festlige dage til Ærø, der byder på en hyggelig aften i selskab med Keld og Hilda samt masser af hygge og gode oplevelse i dejlige omgivelser. Vi bor godt på Ærø Hotel i den gamle skipperby Marstal og tager undervejs ud og oplever nogle af øens absolutte højdepunkter.

Glæd dig til anderledes og hyggelige dage på det hyggelige Ærø Hotel i skipperbyen Marstal. Her bliver vi forkælet med velsmagende måltider, og det imødekommende personale sørger for, at vi får et hyggeligt ophold i de rare omgivelser. Vi starter godt ud, når den tidligere bakkesangerinde Elseberg Iver underholder efter rejsen første middag. ...

Tag med på et par festlige dage til Ærø, der byder på en hyggelig aften i selskab med Keld og Hilda samt masser af hygge og gode oplevelse i dejlige omgivelser. Vi bor godt på Ærø Hotel i den gamle skipperby Marstal og tager undervejs ud og oplever nogle af øens absolutte højdepunkter.

Glæd dig til anderledes og hyggelige dage på det hyggelige Ærø Hotel i skipperbyen Marstal. Her bliver vi forkælet med velsmagende måltider, og det imødekommende personale sørger for, at vi får et hyggeligt ophold i de rare omgivelser. Vi starter godt ud, når den tidligere bakkesangerinde Elseberg Iver underholder efter rejsen første middag. 

Rejsens højdepunkt er naturligvis en festlig aften i selskab med Keld og Hilda, der spiller og synger nogle af deres største hits, krydret med anekdoter og historier fra deres lange karrierer i underholdningsbranchen. 

"Alt er vand ved siden af Ærø", og som øboerne selv siger det, skal man sejle til en rigtig ø. Tempoet her er roligt, men det sprudler alligevel af liv på den lille ø. Iværksætterlivet lever i bedste velgående, og du kan få alt fra lokal øl, whisky og cigarer til sæbe, lakridskonfekt og hjemmestrik. Naturen er imponerende, og der hersker altid en skøn fred og ro på øen. Vi skal selvfølgelig opleve øen sammen med vores egen rejseleder.  Undervejs kommer vi til at opleve noget af alt det, der gør Ærø til et ganske særligt sted. Overalt fornemmer man at Ærø har været en betydelig søfarts ø. Vi inkluderet det meste og skal selvfølgelig have frokost og smage øl på Ærø Bryggeri.

Klingenberg Rejser - en del af Vitus Rejser - program

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse
400,-
Afbestillingsforsikring
215,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 2 nætter i Marstal på Ærø Hotel***
 • 2 x morgenmad (2. og 3. dag)
 • 2 x frokost (1. og 2. dag)
 • 2 x middag (1. og 2. dag)
 • Ærøpandekager og kaffe (2. dag)
 • En aften i selskab med Keld og Hilda 
 • Underholdning med tidligere bakkesangerinde Elsebeth Iver  
 • Besøg på Ærø Bryggeri, inkl. ølsmagning
 • Ørundtur på Langeland
 • Ørundtur på Ærø med lokalguide
 • Byvandring i Ærøskøbing og Marstal
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 11 · Ærø

Udrejse Hjemrejse
06.15 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 19.45
06.30 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 19.30
07.00 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) 19.00
07.30 Karlsunde ved motorvej (udrejse Cirkel K/vest og hjemrejse Shell/øst) 18.30
07.45 Ølby Station ved Netto 18.15
08.15 Ringsted Bane 17.45
08.30 Sorø Busterminal, Rådhusvej 17.30
08.45 Slagelse Station ved Nordre Stationsvej 17.15
09.15 Nyborg Station 16.45
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Til Ærø

Fra Sjælland går turen via Storebæltsbroen til Fyn og Tåsinge, hvor vi gør holdt for at spise frokost. Efter frokost kører vi til Langeland og en tur rundt på øen, vi ender i Rudkøbing hvorfra vi tager færgen til Ærø. Efter en flot sejltur gennem det sydfynske øhav ankommer vi til vidunderlige Ærø. Vi ankommer til skipperbyen Marstal, hvor vi skal bo på Ærø Hotel, der er Danmarks eneste hotel kun for voksne.

I hotellets bar er der Happy Hour fra klokken 16 til 17, og om aftenen nyder vi en dejlig 3-retters menu i hotellets restaurant. Efter maden står aftenen på underholdning med tidligere bakkesangerinde Elsebeth Iver, der blandt andet er kendt fra tv-programmet Syngepigen fra Rødby.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Badehusene på Erikshale ved Marstal.

Badehusene på Erikshale ved Marstal.

2. dag: Ærø Bryggeri og en festlig aften med Keld og Hilda

Efter morgenmaden kører vi en tur rundt på Ærø for at opleve den smukke ø. Rejselederen fortæller undervejs om øens spændende historie, der er tæt knyttet til søfart og handel, alt imens vi ser et par af øens seværdigheder.

Efterfølgende er det tid til bryggeribesøg på Ærø Bryggeri, hvor vi får en rundvisning og selvfølgelig smager på øllet. Ærø Bryggeri åbnede i sin nuværende form i 2004, og her brygges hele 250.000 liter øl om året. Vi spiser også en lækker frokost på bryggeriet, inklusive en lille øl eller vand, ​inden vi returnerer til Marstal.

Tilbage på hotellet er der tid til at slappe lidt af, og midt på eftermiddagen bliver der serveret de berømte Ærøpandekager samt kaffe og the.

Resten af dagen er på egen hånd i skipperbyen, hvor du kan se nærmere på hyggelige Marstal eller for eksempel nyde en dukkert i hotellets indendørs pool.  

På hotellet er der igen lagt op til en festlig aften med dejlig middag og underholdning. I aften bliver vi underholdt af Keld og Hilda Heick, som synger nogle af deres populære sange, mens de fortæller anekdoter og historier fra deres mange år i musikbranchen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag. 

Glæd dig til en fornøjelig aften i selskab med Keld og Hilda.

Glæd dig til en fornøjelig aften i selskab med Keld og Hilda.

3. dag: Hjemrejse og besøg i Ærøskøbing

Ærøskøbing er en af Danmarks smukkeste og bedst bevarede byer fra 1700-tallet. På en byvandring gennem de hyggelige, brostensbelagte gader hører vi mere om bevaringsplaner og arkitektur, mens vi beundrer de velbevarede huse og nyder den helt unikke stemning. På torvet står stadig de to gamle vandpumper, som var byens vandforsyning helt frem til 1952. På havnen ligger det gamle kogehus endnu ude på molen. Det var oprindeligt her, besætningen på de gamle træskibe tilberedte deres måltider, da brugen af åbne ildsteder ombord på træskibene var forbudt. Senere brugte fiskerne huset til deres garn, men i dag er kogehuset blevet indrettet til grillhytte for lystsejlerne, så huset har på sin vis fået sin oprindelige funktion igen.

Der bliver tid til at finde lidt frokost, inden vi i dag sejler fra Ærøskøbing til Svendborg og fortsætter turen hjem over Storebæltsbroen til Sjælland.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Der er så hyggeligt i Ærøskøbing.

Der er så hyggeligt i Ærøskøbing.

Hotelinformation

Ærø Hotel ***, Marstal
VisSkjul

Ærø Hotel er med 100 lyse og imødekommende værelser Ærøs største hotel. Hotellet, der ligger blot 10 minutters gang fra Marstal bymidte, har restaurant med panoramaudsigt og et hyggeligt barområde med mange siddegrupper, hvor du kan slappe af over en kop kaffe eller en drink. Hver dag er der Happy Hour fra kl. 16.00 – 17.00

Hotellet har desuden et stort fitnesscenter og opvarmet indendørs pool, (åben fra 1. maj til 30. september mellem kl. 07.00 og 18.00.)
Udendørs kan I tage en dyst i petanque - hotellet har petanquekugler klar til jer.

I 2021 blev Ærø Hotel Danmarks allerførste voksenhotel med en aldersgrænse på minimum 18 år. Her vil der være garanti for voksenatmosfære og ikke mindst tid til fordybelse i ro og mag.

Værelser

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse.

Dobbeltværelser og dobbeltværelse som eneværelse

Pæne værelser på ca. 15 m2, stilrent og hyggeligt indrettet. Der er lagt vægt på gode danske designprincipper og et indbydende miljø. Alle værelser har tv, telefon, skrivebord, gratis WiFi og badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Læs mere om hotellet her. 

Velkommen til Ærø Hotel.
Velkommen til Ærø Hotel.
Terrasseområde ved Ærø Hotel.
Terrasseområde ved Ærø Hotel.
Receptionsområdet på Ærø Hotel.
Receptionsområdet på Ærø Hotel.
Compass Bar på Ærø Hotel.
Compass Bar på Ærø Hotel.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.