Nyhed!

André Rieu · Koncert i Maastricht · 2023

Busrejser
5 Dage

Oplev valsekongen André Rieu og hans orkester Johann Strauss Orchestra til Open Air-koncert i Rieus hjemby Maastricht. Vi bor i den nærliggende by Valkenburg og nyder fem dejlige dage i det sydlige Holland.

At opleve en kunstner på hjemmebane er altid noget ganske særligt - ikke mindst når kunstneren hedder André Rieu, og koncerten finder sted på det hyggelige torv midt i hans hjemby Maastricht. Vi bor med inkluderet halvpension på et hyggeligt hotel i den charmerende by Valkenburg, der ligger tæt på Maastricht, som vi naturligvis også skal opleve.

Sammen med det store Johann Strauss-orkester, en perlerække af soloartister og diverse gæsteoptrædener har André Rieu gennem...

Oplev valsekongen André Rieu og hans orkester Johann Strauss Orchestra til Open Air-koncert i Rieus hjemby Maastricht. Vi bor i den nærliggende by Valkenburg og nyder fem dejlige dage i det sydlige Holland.

At opleve en kunstner på hjemmebane er altid noget ganske særligt - ikke mindst når kunstneren hedder André Rieu, og koncerten finder sted på det hyggelige torv midt i hans hjemby Maastricht. Vi bor med inkluderet halvpension på et hyggeligt hotel i den charmerende by Valkenburg, der ligger tæt på Maastricht, som vi naturligvis også skal opleve.

Sammen med det store Johann Strauss-orkester, en perlerække af soloartister og diverse gæsteoptrædener har André Rieu gennem de sidste mange år afholdt sine populære sommerkoncerter i den hyggelige hollandske by. Her venter os en herlig sommeraften, når vi indfinder os på Hollands mest romantiske plads Vrijthof i Maastricht for at se det storslåede show, som finder sted under åben himmel. 

Glæd dig til en spektakulær aften i selskab med den verdenskendte entertainer og musiker, hvor vi skal høre klassisk musik i nye forklædninger, valse, musik fra kendte operaer og populære musicalnumre - alt sammen akkompagneret af et farverigt og levende sceneshow.

På afrejsen d. 5/7 har vi har inkluderet billet til sektion C2, der er placeret bagerst midt for scenen. Hvis du vil tættere på scenen har du mulighed for at opgradere din billet til sektion B1 og B3 mod tillæg. Disse sektioner er placeret længere fremme til højre eller venstre for scenen.

På afrejsen d. 18/7 har vi har inkluderet billet til sektion B1 eller B3. Disse sektioner er placeret længere fremme til højre eller venstre for scenen.

Kort over Maastricht og Valkenburg i Holland.

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse som eneværelse
755,-
Afbestillingsforsikring
355,-
Afr. 5/7: Tillæg billet i sektion B1 og B3
155,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 4 nætter i Valkenburg på Grand Hotel Monopole***
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 2 x frokost (1. og 5. dag)
 • 4 x middag (1.-4. dag)
 • Afr. 5/7: 1 x koncertbillet i sektion C2
 • Afr. 18/7: 1 x koncertbillet i sektion B1 eller B3
 • Byrundtur i Maastricht
 • Besøg i Valkenburgs klippehuler
 • Besøg ved Dreiländerpunkt
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved Netto 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Circle K, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Valby Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Mod Valkenburg og Holland

Sæt dig godt til rette i vores bekvemme bus, og nyd rejsen gennem Danmark til Tyskland. Vi tager færgen fra Rødby til Puttgarden og fortsætter med passende pauser gennem Tyskland, hvor vi spiser frokost, inden vi krydser grænsen til Holland.

Sidst på dagen er vi ved vores hotel i Valkenburg. Efter vi har fået vores tildelt værelser, mødes vi til middag i hotellets restaurant.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

Velkommen til hyggelige Valkenburg.

Velkommen til hyggelige Valkenburg.

2. dag: Maastricht og Valkenburgs klippehuler

I dag besøger vi Maastricht, der er Hollands ældste by og kan dateres helt tilbage til romerne. På en byrundtur oplever vi den hyggelige by, som er delt i to af floden Maas. Vi kommer naturligvis også forbi pladsen Vrijthof, der danner ramme om morgendagens helt store koncertoplevelse. Det er også her du kan se kirken Skt. Servass, som er opkaldt efter byens første biskop, Saint Servatius. Hans jordiske rester er begravet i krypten under kirken.  

Vi har god tid på egen hånd til at se nærmere på byen, hvor du kan finde dagens frokost på en af byens mange cafeer og restauranter. Vi kan anbefale et besøg i den flotte boghandel, Boekhandel Dominicanen, som har til huse i en gammel kirke. Den gamle dominikanerkirke er 700 år gammel, og under de høje hvælvinger står et utal af bøger. I koret er der indrettet en café, hvor du kan nyde en kop kaffe. 

Når vi er tilbage i Valkenburg tager vi sammen hen og ser byens berømte klippehuler, der har en dramatisk historie. Her skjulte byens indbyggere sig i 10 dage under 2. Verdenskrig, mens tyskerne og amerikanerne sloges udenfor. I juletiden findes desuden et populært og traditionsrigt julemarked netop her i klippehulerne. Aftenens middag spiser vi sammen på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Broen Sint Servaasbrug i Maastricht.

Broen Sint Servaasbrug i Maastricht.

3. dag: Koncertaften med André Rieu

Vi tilbringer det meste af dagen i Valkenburg, så vi kan slappe af og lade op til aftenens store begivenhed og rejsens højdepunkt; koncerten med André Rieu.  

Valkenburg er en meget smuk og idyllisk by, som ligger ved floden Geul, og når man står i byen, kan man se op på ruinerne af slottet Valkenburg. Nyd en dejlig spadseretur i området, eller slap af på hotellet.

Efter middagen på hoteller kører vi til Maastricht, hvor vi skal være i god tid før koncerten, der starter kl. 21 og varer cirka 2,5 time. Her kan ud se frem til en perlerække af skønne melodier fra operaer, operetter og musicals, men der vil vanen tro også være iørefaldende valse kombineret med humor, rørende øjeblikke og masser af romantik. Det bliver sent, inden vi kommer hjem til hotellet i Valkenburg. 

Bemærk: Koncerten er udendørs, så hold øje med vejrudsigten for den rigtige påklædning. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Glæd dig til at opleve André Rieu på scenen.

Glæd dig til at opleve André Rieu på scenen.

Glæd dig til at opleve André Rieu på scenen. 

4. dag: Dreiländerpunkt

Efter gårsdagens koncert sover vi længe, inden vi spiser morgenmad og kører en tur ud i det blå for at nyde den skønne hollandske natur.  Vi holder en længere pause ved ”Dreiländerpunkt”, hvor Tyskland, Belgien og Hollands grænser mødes. Dreiländerpunkt ligger på toppen af Vaalserberg, der er imponerende 322 m højt. På toppen ligger det 34 m. høje Balduin tårn, hvorfra der er en smuk udsigt over det omrkliggende landskab. Der er elevator til toppen, og skulle nogen få lyst, er der selvfølgelig tid til, at vi kan nå til tops i tårnet.  

Tilbage på hotellet kan I slappe af og måske nyde en kop kaffe eller en øl på hotellets terrasse. Vi trænger sikkert til at fordøjer de mange indtryk fra koncerten i går.
Igen i aften spiser vi på hotellet og efter middagen er der live musik i hotellets bar.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Der er en flot udsigt fra udkigstårnet Balduin.

Der er en flot udsigt fra udkigstårnet Balduin.

5. dag: Hjemrejse

Efter morgenmaden er det tid at pakke bussen og køre mod Danmark. Undervejs gør vi stop for frokost, inden vi tager færgen fra Puttgarden og er tilbage på Sjælland i løbet af aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

Grand Hotel Monopole***, Valkenburg
VisSkjul

Grand Hotel Monopol har en dejlig beliggenhed i centrum af Valkenburg. Her er både en vinterhave med bar og en udendørs terrasse, hvor lune sommeraftener kan nydes. Morgenbuffeten og middagene indtages i hotellets restaurant

Når du bor på hotellet, får du 1 x gratis adgang til Holland Casino Valkenburg, som ligger 20 minutters gang fra hotellet.

Værelser

Vi bor på pæne dobbeltværelser, alle med tv, telefon, sikkerhedsboks, WiFi og badeværelse med bruseniche eller badekar. Mod tillæg kan der bestilles ophold i dobbeltværelse som eneværelse.

Læs mere på hotellets hjemmeside.

Hotel Monopole.
Hotel Monopole.
Hotel Monopole set udefra.
Hotel Monopole set udefra.