Inkl. alle udflugter og entreer

Holland · Blomsterrejser · 2024

Busrejser
5 eller 6 Dage

Det er altid en stemningsfuld og farverig oplevelse at besøge Holland i forårsmånederne. Utallige vindmøller, små broer og det unikke, flade landskab danner en naturskøn ramme om vores færd, når vi med bussen triller ud på jagt efter de klassiske forårsbebudere – blomstrende tulipaner i tusindvis!

Det er en stor fornøjelse at besøge Holland i foråret. Rejsens absolutte højdepunkt er naturligvis besøget i den imponerende blomsterpark Keukenhof. Her kan du se frem til et sansebombardement af dufte og farver. ”Keukenhof” betyder faktisk køkkenhave, men vi tør godt afsløre, at der ikke er tale om nogen helt almindelig køkkenhave. Hvert år plantes der...

Det er altid en stemningsfuld og farverig oplevelse at besøge Holland i forårsmånederne. Utallige vindmøller, små broer og det unikke, flade landskab danner en naturskøn ramme om vores færd, når vi med bussen triller ud på jagt efter de klassiske forårsbebudere – blomstrende tulipaner i tusindvis!

Det er en stor fornøjelse at besøge Holland i foråret. Rejsens absolutte højdepunkt er naturligvis besøget i den imponerende blomsterpark Keukenhof. Her kan du se frem til et sansebombardement af dufte og farver. ”Keukenhof” betyder faktisk køkkenhave, men vi tør godt afsløre, at der ikke er tale om nogen helt almindelig køkkenhave. Hvert år plantes der mere end syv millioner blomsterløg her, og uanset hvornår på sæsonen, du besøger parken, kan du opleve et smukt, blomstrende tæppe af narcisser, hyacinter og farvestrålende tulipaner. En fantastisk oplevelse, der får mange til at vende tilbage til tulipanlandet år efter år.  

Vi skal også opleve andre facetter, af det hollandske forår. I kanalbåde nyder vi maleriske Giethoorn, og i den smukke hovedstad Amsterdam skal vi naturligvis på kanalrundruter på de charmerende kanaler og under broer mellem smukke gavlhuse. Du kan også se frem til en ganske særlig frokost på en ostefarm, og vælger du rejsen på 6 dage, får du også en flot udflugt langs Nordsøen med i prisen. Entréer, udflugter og sejlture har vi selvfølgelig inkluderet, og undervejs byder vi på god og varieret mad i hyggelige omgivelser.

  Kort over Holland - Blomsterrejser til Holland

  Datoer og priser

  Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

  Tillæg pr. person

  Eneværelse · 5 dage
  750,-
  Eneværelse · 6 dage
  875,-
  Afbestillingsforsikring · 5 dage
  375,-
  Afbestillingsforsikring · 6 dage
  435,-
  Obl. administrationstillæg
  99,-

  Rabat pr. person

  Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
  250,-

  Inkluderet i prisen

  • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
  • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi: 3/4, 7/4, 15/4, 21/4 og 3/5
  • 1 overnatning i Nordholland
  • 2 eller 3 nætter i Bergen på Hotel Marijke***
  • 1 overnatning i Tyskland
  • 4 eller 5 x morgenmad
  • 5-dage: 4 x frokost (1. 2. 4. og 5. dag)
  • 6-dage: 4 x frokost (1. 2. 5. og 6. dag)
  • 4 eller 5 x middag
  • Sejltur på kanalerne i Giethoorn
  • Kanalrundfart i Amsterdam
  • Besøg i blomsterparken Keukenhof, inkl. entré
  • Besøg på ostefarm
  • 6 dage: Udflugt langs Nordsøen
  • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

  Køreplaner

  Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

  Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r · Benyttes i 2024

  Udrejse Hjemrejse
  04.50 Holbæk, Jernbanevej 6 (ved Borgerservice) 21.15
  05.30 Roskilde ved hjørnet af Køgevej og Ny Østergade 20.45
  05.45 Høje Taastrup Station ved Banestrøget og taxiholdepladsen 20.30
  06.30 Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen) 20.00
  07.05 Køge Nord Station ved parkering Nord (Nordstjernen 3) 19.25
  07.45 Stensved ved p-plads afkørsel 41 18.40
  07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Circle K, øst) 18.55
  07.55 Højmølle Kro 18.15
  08.30 Maribo Banegård 17.45
  08.40 Rødby Færgehavn ved Billetkontoret 17.30

  Rute 4 · Opsamlingsrute · Benyttes i 2024

  Udrejse Hjemrejse
  04.30 Kalundborg Station 21.40
  05.00 Høng Station 21.10
  05.30 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.40
  05.55 Sorø, samkørselsparkering ved motorvejen (Centervej 1) 20.15
  06.20 Ringsted Station 19.50
  07.00 Næstved ved Banegårdspladsen 19.30
  Skift i Tappernøje til hovedrute

  Rute 7 · Opsamlingsrute · Benyttes i 2023 og 2024

  Udrejse Hjemrejse
  04.15 Gilleleje Station 22.00
  04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
  05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
  05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
  05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
  Skift på Valby Station til hovedrute
  Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

  Bemærkninger

  Passer rejsen til dig? 

  Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
   
  Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
   
  Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

  Dagsprogram

  1. dag: Mod Holland

  Fra Sjælland sejler vi til Tyskland via Rødby-Puttgarden. Frokosten nyder vi på en kro i Nordtyskland, og efterfølgende kan du slappe af i bussen og glæde dig over den smukke køretur, inden vi når Holland. Er vi heldige, kan vi måske tage forskud på blomstereventyret og opleve tusindvis af blomstrende rododendroner langs vejen.

  Vores overnatningshotel ligger i den idylliske landsby Zuidlaren i det nordlige Holland.

  Inkluderede måltider: Frokost og middag.

  2. dag: Giethoorn

  Efter morgenmaden tager vi ud og oplever Holland. I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje. I små både sejler vi på kanalerne, hvor vi kommer helt tæt forbi de maleriske huse og bondegårde. Det er svært at forestille sig noget mere hollandsk end Giethoorn.

  Efter sejlturen nyder vi en lokal frokost, inden vi kører videre sydover i det hollandske. Vi kommer forbi Staphorst, hvor det stille, religiøse liv leves som i det 19. århundrede, inden turen fortsætter gennem det inddæmmede landbrugsområde Flevoland til den moderne by Lelystad. Herfra kører vi ud på den 28 kilometer lange dæmning over Zuidersøen (Ijsselmeer).

  Om eftermiddagen ankommer vi til Hotel Marijke i Bergen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

  I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje.

  I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje.

  3. dag: Amsterdam og kanalrundfart

  Der er cirka en times kørsel fra Bergen til Amsterdam, der er en af Europas smukkeste byer. Selvom Amsterdam er en storby, så bidrager kanalerne og cyklerne til, at centrum er en lille oase i storbyens larm. Her slapper man af. Vi starter dagen med en times kanalrundfart. På den måde får du et godt indtryk af den velbevarede bymidte. Hvor vi på gårsdagens kanaltur i Giethoorn fik serveret betagende landlig idyl, er det langs Amsterdams kanaler storslået elegance, der møder os. Byen bærer præg af, at Holland sad på 60% af verdenshandelen i 1600-tallet. Da Venedig hvilede på laurbærrene, tog Holland over. Med handelsindtægterne fulgte den prangende arkitektur, og kunstens epicenter flyttede fra Firenze og Venedig til Holland.

  Efter den hyggelige kanalrundfart har du mulighed for at gå op til centrum med det Nationale Monument overfor Kongeslottet. Her ligger også De Nieuwe Kerk, kongehusets historiske kirke. Du får mulighed for at udforske byen på egen hånd, besøge de fristende indkøbsgader eller måske et af byens flotte muséer. På Museumsplein ligger tre af Amsterdams mest berømte museer: Rijksmuseum med blandt andet Rembrandt, Van Gogh Museet og Det Moderne Museum. Vi anbefaler, at du køber billet til museerne hjemmefra. Er du interesseret i diamanter, er det muligt at besøge et diamantsliberi.

  Der er nok at opleve og tage sig til i Amsterdam, og rejselederen kommer gerne med endnu flere forslag. Frokosten er i dag på egen hånd. Om aftenen spiser vi middag sammen på hotellet. 

  Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

  Amsterdam er en af Europas smukkeste storbyer.

  Amsterdam er en af Europas smukkeste storbyer.

  4. dag: Blomstermarker og Nordsøen eller Keukenhof

  5-dages rejser: 

  Efter en tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje når vi frem til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, i alt over syv millioner. Haven breder sig over 32 hektar, og her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Keukenhof har kun åbent i syv uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke. Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. Allerede ved indgangen bliver man bjergtaget af farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden. Vi tilbringer cirka tre timer med at nyde blomsterne og den smukke park.

  Efterfølgende hører vi på en hollandsk ostefarm lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Herefter kører vi nordpå og mod vores overnatningshotel, som ligger i Osnabrück i det vestlige Tyskland. 

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

  6-dages rejser:

  Efter et kig ud over Nordsøen fra Bergen am Zee følger vi diget nordpå. På denne strækning er der mange blomstermarker. Vi holder pause ved fortet med udsigt over Nordsøen og kører igennem byen Den Helder, hvor den Hollandske Kongelige Marine holder til. Eftermiddagen er på egen hånd i Bergen, hvor der er rig mulighed for at spise frokost på en af de mange lækre cafeer eller restauranter i byen. 

  Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

  Fortet ved Den Helder.

  Fortet ved Den Helder.

  5. dag: Det blomstrende Holland og Keukenhof eller hjemrejse

  5-dages rejser: 

  Hjemrejsen går gennem Tyskland. Frokosten nyder vi undervejs, og via Puttgarden og Rødby ankommer vi til Sjælland først på aftenen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

  6-dages rejser:

  Efter en tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje når vi frem til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, i alt over syv millioner. Haven breder sig over 32 hektar, og her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Keukenhof har kun åbent i syv uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke. Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. Allerede ved indgangen bliver man bjergtaget af farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden. Vi tilbringer cirka tre timer med at nyde blomsterne og den smukke park.

  Efterfølgende hører vi på en hollandsk ostefarm lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Herefter kører vi nordpå og mod vores overnatningshotel, som ligger i Osnabrück i det vestlige Tyskland. 

  Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

  I blomsterparken Keukenhof er der flere yndige butikker.

  I blomsterparken Keukenhof er der flere yndige butikker.

  6. dag: Hjemrejse

  Hjemrejsen går gennem Tyskland. Frokosten nyder vi undervejs, og via Puttgarden og Rødby ankommer vi til Sjælland først på aftenen.

  Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

  Hotelinformation

  Hotel Marijke ***, Bergen
  VisSkjul

  Godt hotel med masser af hygge og historie. Hotel Marijke ligger centralt i Bergen, og i kort gåafstand fra hotellet finder du mange forretninger og beværtninger, der består af alt fra smarte fortovscafeer til lokale knejper. Hotellet har desuden restaurant, bar samt flere hyggelige fællesarealer og loungeområder, hvor man kan mødes om aftenen eller slappe af med en god bog. På forårsrejser kan du nyde solen på hotellets terrasse. Der er elevator i hovedbygningen.

  Værelser

  Værelserne bliver løbende istandsat, og der er derfor forskel på værelsesstandarden. Alle værelser er dog bekvemt indrettet med telefon, radio, tv og badeværelse med bruseniche. En del af værelserne ligger i hotellets anden afdeling på den modsatte side af vejen.
   
   
  Det hyggelige Hotel Marijke.
  Det hyggelige Hotel Marijke.
  Restauranten på Hotel Marijke.
  Restauranten på Hotel Marijke.
  Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?
  Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?