Inkl. alle udflugter og entreer

Holland · Blomsterrejser · 2022

Busrejser
5 eller 6 Dage

Blomstrende tulipaner i alle regnbuens farver, vindmøller, små broer og det unikke, flade landskab - det er en hyggelig og farverig oplevelse at besøge Holland i forårsmånederne. Rejsens højdepunkt er naturligvis den imponerende blomsterpark Keukenhof, men du kan også glæde dig til at opleve de maleriske kanaler og karakteristiske gavlhuse i Amsterdam - en af Europas smukkeste storbyer. 

Vi får meget foræret fra naturens hånd på en forårsrejse til tulipanlandet. Vi kan aldrig love solskin - eller at tulipanerne er sprunget ud for den sags skyld - men vi kan love, at vi har gjort vores allerbedste for at kunne tilbyde

...

Blomstrende tulipaner i alle regnbuens farver, vindmøller, små broer og det unikke, flade landskab - det er en hyggelig og farverig oplevelse at besøge Holland i forårsmånederne. Rejsens højdepunkt er naturligvis den imponerende blomsterpark Keukenhof, men du kan også glæde dig til at opleve de maleriske kanaler og karakteristiske gavlhuse i Amsterdam - en af Europas smukkeste storbyer. 

Vi får meget foræret fra naturens hånd på en forårsrejse til tulipanlandet. Vi kan aldrig love solskin - eller at tulipanerne er sprunget ud for den sags skyld - men vi kan love, at vi har gjort vores allerbedste for at kunne tilbyde en helstøbt rejseoplevelse med vægt på hygge­lige stunder, og hvor Hollands største seværdigheder vises frem af vores dygtige rejseleder i et behageligt tempo. Entreer, udflugter og sejlture har vi selvfølgelig inkluderet, og undervejs byder vi på god og varieret mad i hyggelige omgivelser. 

Med vores bekvemme bus kører vi gennem det hollandske landskab. Naturens kulisser er charmerende med flade marker, kanaler og gamle vindmøller. I kanalbåde oplever vi Giethoorns maleriske huse og Amsterdams renæssancearkitektur. Blomsterparken Keukenhof giver os et sansebombardement af dufte og farver. Keukenhof betyder køkkenhave, men det er ikke nogen helt almindelig køkkenhave. Hvert år plantes der over syv millioner blomsterløg, og uanset hvornår på sæsonen, du besøger parken, kan du opleve et smukt, blomstrende tæppe af narcisser og farvestrålende tulipaner. En oplevelse, der i sig selv er hele rejsen til Holland værd. Vi har haft gæster med til Holland i snart 40 år og sørger for, at rammerne er i orden, så du bedst kan nyde alt det, vi elsker ved landet. 

 

Kort over Holland - Blomsterrejser til Holland

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse · 5 dage
700,-
Eneværelse · 6 dage
800,-
Afbestillingsforsikring · 5 dage
300,-
Afbestillingsforsikring · 6 dage
350,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 5-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi: 5/4, 6/4, 15/4, 27/4, 2/5, og 9/5-2022
 • 1 overnatning i Nordholland
 • 2 eller 3 nætter i Bergen på Hotel Marijke***
 • 1 overnatning i Tyskland
 • 4 eller 5 x morgenmad
 • 5-dage: 4 x frokost (1. 2. 4. og 5. dag)
 • 6-dage: 4 x frokost (1. 2. 5. og 6. dag)
 • 4 eller 5 x middag
 • Sejltur på kanalerne i Giethoorn
 • Kanalrundfart i Amsterdam
 • Byrundtur i Amsterdam
 • Besøg i blomsterparken Keukenhof, inkl. entré
 • Besøg på ostefarm
 • 6 dage: Udflugt langs Nordsøen
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Hovedrute 2 · Rødby-Puttgarden t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 20.45
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.30
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.00
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.30
07.00 Ølby Station ved Netto 19.15
07.35 Tappernøje ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 18.45
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.30
07.55 Højmølle Kro 18.15
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.00
08.30 Maribo Banegård 17.45
08.40 Rødby, Scandlines-færgen ved kontrol 17.30

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Dagsprogram

1. dag: Mod Holland

Fra Sjælland sejler vi til Tyskland via Rødby-Puttgarden. Frokosten nyder vi på en kro i Nordtyskland, og efterfølgende kan du slappe af i bussen og glæde dig over den smukke køretur, inden vi når Holland. Er vi heldige, kan vi måske tage forskud på blomstereventyret og opleve tusindvis af blomstrende rododendroner langs vejen.

Vores overnatningshotel ligger i den idylliske landsby Zuidlaren i det nordlige Holland.

Inkluderede måltider: Frokost og middag.

2. dag: Giethoorn

Efter morgenmaden tager vi ud og oplever Holland. I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje. I små både sejler vi på kanalerne, hvor vi kommer helt tæt forbi de maleriske huse og bondegårde. Det er svært at forestille sig noget mere hollandsk end Giethoorn.

Efter sejlturen nyder vi en lokal frokost, inden vi kører videre sydover i det hollandske. Vi kommer forbi Staphorst, hvor det stille, religiøse liv leves som i det 19. århundrede, inden turen fortsætter gennem det inddæmmede landbrugsområde Flevoland til den moderne by Lelystad. Herfra kører vi ud på den 28 kilometer lange dæmning over Zuidersøen (Ijsselmeer). Om eftermiddagen ankommer vi til Hotel Marijke i Bergen.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje.

I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje.

3. dag: Amsterdam og kanalrundfart

Der er cirka en times kørsel fra Bergen til Amsterdam, der er en af Europas smukkeste byer. Selvom Amsterdam er en storby, så bidrager kanalerne og cyklerne til, at centrum er en lille oase i storbyens larm. Her slapper man af. Vi starter dagen med en times kanalrundfart. På den måde får du et godt indtryk af den velbevarede bymidte. Hvor vi på gårsdagens kanaltur i Giethoorn fik serveret betagende landlig idyl, er det langs Amsterdams kanaler storslået elegance, der møder os. Byen bærer præg af, at Holland sad på 60% af verdenshandelen i 1600-tallet. Da Venedig hvilede på laurbærrene, tog Holland over. Med handelsindtægterne fulgte den prangende arkitektur, og kunstens epicenter flyttede fra Firenze og Venedig til Holland.

Efter den hyggelige kanalrundfart tilbyder rejselederen en byrundtur til fods, men du kan også udforske byen på egen hånd, besøge de fristende indkøbsgader eller måske et af byens flotte museer. På Museumsplein ligger tre af Amsterdams mest berømte museer: Rijksmuseum med blandt andet Rembrandt, Van Gogh Museet og Det Moderne Museum. Vi anbefaler, at du køber billet til museerne hjemmefra. Er du interesseret i diamanter, er det muligt at besøge et diamantsliberi.

Vi kan også anbefale oplevelsesmuseet This is Holland, hvor man på en times tid lærer mere om Hollands natur og seværdigheder. Via en aktiv filmforestilling "flyver" man hen over havet, tulipanmarkerne m.m. Man kommer til This is Holland via en gratis færge fra Amsterdams centralstation. Færgen sejler cirka hvert 4. minut, og entreen til museet koster cirka 18 euro.

Der er nok at opleve og tage sig til i Amsterdam og rejselederen kommer gerne med endnu flere forslag. Frokosten er i dag på egen hånd. Om aftenen spiser vi middag sammen på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Amsterdam er en af Europas smukkeste storbyer.

Amsterdam er en af Europas smukkeste storbyer.

4. dag: Blomstermarker og Nordsøen eller Keukenhof

5-dages rejser: Efter en tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje når vi frem til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, i alt over syv millioner. Haven breder sig over 32 hektar, og her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Keukenhof har kun åbent i syv uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke. Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. Allerede ved indgangen bliver man bjergtaget af farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden. Vi tilbringer cirka tre timer med at nyde blomsterne og den smukke park.

Efterfølgende hører vi på en hollandsk ostefarm lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Herefter kører vi mod Danmark og vores overnatningshotel, som ligger ved Bielefeld/Osnabrück i det vestlige Tyskland. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

6-dages rejser: Efter et kig ud over Nordsøen fra Bergen am Zee følger vi diget nordpå. På denne strækning er der mange blomstermarker. Vi holder pause ved fortet med udsigt over Nordsøen og kører igennem byen Den Helder, hvor den Hollandske Kongelige Marine holder til. Eftermiddagen er på egen hånd i Bergen, hvor der er rig mulighed for at spise frokost på en af de mange lækre cafeer eller restauranter i byen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Fortet ved Den Helder.

Fortet ved Den Helder.

5. dag: Det blomstrende Holland og Keukenhof eller hjemrejse

5-dages rejser: Hjemrejsen går gennem Tyskland. Frokosten nyder vi undervejs, og via Puttgarden og Rødby ankommer vi til Sjælland først på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

6-dages rejser: Efter en tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje når vi frem til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, i alt over syv millioner. Haven breder sig over 32 hektar, og her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Keukenhof har kun åbent i syv uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke. Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. Allerede ved indgangen bliver man bjergtaget af farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden. Vi tilbringer cirka tre timer med at nyde blomsterne og den smukke park.

Efterfølgende hører vi på en hollandsk ostefarm lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Herefter kører vi mod Danmark og vores overnatningshotel, som ligger ved Bielefeld/Osnabrück i det vestlige Tyskland. 

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

I blomsterparken Keukenhof er der flere yndige butikker.

I blomsterparken Keukenhof er der flere yndige butikker.

6. dag: Hjemrejse

Hjemrejsen går gennem Tyskland. Frokosten nyder vi undervejs, og via Puttgarden og Rødby ankommer vi til Sjælland først på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

Hotel Marijke ***, Bergen
VisSkjul

Godt hotel med masser af hygge og historie. Hotel Marijke ligger centralt i Bergen, og i kort gåafstand fra hotellet finder du mange forretninger og beværtninger, der består af alt fra smarte fortovscafeer til lokale knejper. Hotellet har desuden restaurant, bar samt flere hyggelige fællesarealer og loungeområder, hvor man kan mødes om aftenen eller slappe af med en god bog. På forårsrejser kan du nyde solen på hotellets terrasse. Der er elevator i hovedbygningen.

Værelser

Værelserne bliver løbende istandsat, og der er derfor forskel på værelsesstandarden. Alle værelser er dog bekvemt indrettet med telefon, radio, tv og badeværelse med bruseniche. En del af værelserne ligger i hotellets anden afdeling på den modsatte side af vejen.
 
 
Det hyggelige Hotel Marijke.
Det hyggelige Hotel Marijke.
Restauranten på Hotel Marijke.
Restauranten på Hotel Marijke.
Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?
Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?