Holland i blomst

Blomsterrejser til Holland

Busrejser
5 og 6 Dage

Blomstermarker i alle regnbuens farver, vindmøller, små broer og Hollands unikke flade landskab. Vi har haft gæster i Holland i over 30 år og sørger for, at rammerne er i orden, så du bedre kan nyde alt det, vi elsker ved Holland. 

Vi må indrømme, at vi får meget foræret fra naturens hånd, men derudover har vi selvfølgelig gjort vores bedste for, at rejsen bliver en helstøbt oplevelse, hvor hygge­lige stunder, komfort, god mad og Hollands største seværdigheder vises frem uden stress.  Entréer, udflugter og sejlture har vi selvfølgelig klaret. Undervejs byder vi på god, varieret mad i hyggelige
...

Blomstermarker i alle regnbuens farver, vindmøller, små broer og Hollands unikke flade landskab. Vi har haft gæster i Holland i over 30 år og sørger for, at rammerne er i orden, så du bedre kan nyde alt det, vi elsker ved Holland. 

Vi må indrømme, at vi får meget foræret fra naturens hånd, men derudover har vi selvfølgelig gjort vores bedste for, at rejsen bliver en helstøbt oplevelse, hvor hygge­lige stunder, komfort, god mad og Hollands største seværdigheder vises frem uden stress.  Entréer, udflugter og sejlture har vi selvfølgelig klaret. Undervejs byder vi på god, varieret mad i hyggelige omgivelser. Vores erfarne rejseledere sørger for at fortælle historierne bag seværdighederne, så du får mest muligt ud af alle oplevelserne. Gå ikke på kompromis med din Hollandsrejse!

Med vores bekvemme busser kører vi ad de hollandske landeveje. Naturens kulisser er overvældende med marklandskaber, kanaler og de gamle vindmøller. Giethoorns maleriske huse og Amsterdams renæssancearkitektur passerer vi stille forbi i kanalbåde. Og som afslutning på rejsen oplever vi et sansebombardement af dufte og farver i Keukenhof. Det er næsten umuligt ikke at komme i godt humør efter tre timer i den verdensberømte blomsterpark. Keukenhof betyder køkkenhave - men det er ikke nogen helt almindelig køkkenhave. Hvert år plantes der over syv millioner blomsterløg. Uanset hvornår på sæsonen, du besøger parken, mødes du af et smukt, blomstrende tæppe af narcisser og farvestrålende tulipaner. En oplevelse, der i sig selv er rejsen til Holland værd.

Du kan læse vores tema om Keukenhof her.

Afrejse 29/4: Denne rejse er med opsamling på og afrejse fra Bornholm, hvor vi fra Rønne sejler til Sassnitz i Tyskland og kører videre ud på eventyr.
Kort over Holland - Blomsterrejser til Holland

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse · 5 dage
600,-
Eneværelse · 6 dage
750,-
Afbestillingsforsikring · 5 dage
245,-
Afbestillingsforsikring · 6 dage
295,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland (29/4)
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 5-stjernet bus: 8/4, 15/4, 18/4, 23/4 og 6/5
 • 1 overnatning i Nordholland
 • 2/3 nætter på Hotel Marijke***
 • 1 overnatning i Tyskland
 • 4/5 x morgenmad
 • Afr 29/4: 6 x morgenmad
 • 4 x frokost (5-dages rejser: 1. 2. 4. og 5. dag / 6-dages rejser: 1. 2. 5. og 6. dag)
 • Afr. 29/4: 3 x frokost (2. 5. og 6. dag)
 • 4/5 x middag
 • Sejltur på kanalerne i Giethoorn
 • Kanalrundfart i Amsterdam
 • Byrundtur i Amsterdam
 • Besøg på ostemarked i Alkmaar (kun på afrejsen 2/5)
 • Besøg i Keukenhof inkl. entré
 • Besøg på ostefarm
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

5-stjernet bus: 8/4, 15/4, 18/4, 23/4 og 6/5.

Helligdage og andet kan betyde ændringer i udflugtsprogrammets forløb.

Afrejse 29/4: Denne rejse er med opsamling på og afrejse fra Bornholm, hvor vi fra Rønne sejler til Sassnitz i Tyskland og kører videre ud på eventyr.

Dagsprogram

1. dag: Mod Holland

Vi sejler ud med Scandlines via Rødby-Puttgarden og spiser frokost på en kro i Nordtyskland. Inden vi når Holland følges en meget smuk rute. Er vi heldige, arter naturens gang sig, så vi kan opleve de tusindvis af blomstrende rododendroner langs vejen. Vores overnatningshotel ligger i den idylliske landsby Zuidlaren i det nordlige Holland.

Afrejse 29/4 · Bornholm: 
Via Rønne-Sassnitz sætter vi kursen mod Tyskland. Ombord på færgen nyder vi den gode morgenbuffet. Inden vi når Holland følges en meget smuk rute. Er vi heldige, arter naturens gang sig, så vi kan opleve de tusindvis af blomstrende rododendroner langs vejen. Vores overnatningshotel ligger i den idylliske landsby Zuidlaren i det nordlige Holland.

2. dag: Giethoorn

Efter en lækker morgenmad tager vi ud og oplever Holland. I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje. I små både sejler vi på kanalerne, hvor vi kommer helt tæt forbi de maleriske huse og bondegårde. Det er svært at forestille sig noget mere hollandsk end Giethoorn. Efter sejlturen byder vi på lokal frokost, inden vi fortsætter forbi Staphorst, hvor det stille, religiøse liv leves som i det 19. århundrede. Videre gennem det inddæmmede landbrugsområde Flevoland til den helt moderne by Lelystad, hvorfra vi kører ud på den 28 kilometer lange dæmning over Zuidersøen (Ijsselmeer). Om eftermiddagen ankommer vi til Hotel Marijke i Bergen.
Vi besøger hyggelige Giethoorn på vejen til Bergen.

3. dag: Amsterdam 

Der er ca. en times kørsel til Amsterdam fra Bergen. Amsterdam er en af Europas smukkeste byer. Selvom den er en storby, så bidrager kanalerne og cyklerne til, at centrum er en lille oase i storbyens larm. Her slapper man af. Vi starter dagen med en times sejltur. På den måde får du et godt indtryk af den velbevarede bymidte. Hvor vi på gårsdagens kanaltur fik serveret betagende landlig idyl, er det langs Amsterdams kanaler storslået elegance, der møder os. Amsterdam bærer præg af, at Holland sad på 60% af verdenshandelen i 1600-tallet. Da Venedig hvilede på laurbærerne, tog Holland over. Med handelsindtægterne fulgte den prangende arkitektur, og kunstens epicenter flyttede fra Firenze og Venedig til Holland. På Museumsplein ligger tre af de mest berømte museer: Rijksmuseum med blandt andet Rembrandt, Van Gogh Museet og Det Moderne Museum. Vi sørger for, at bussen sætter os af i nærheden, hvis der er nogen, der har lyst til at besøge et af de spændende museer (ikke inkl.) Vi anbefaler, at man køber billet hjemmefra. Er du til diamanter, er det muligt at besøge et diamantsliberi. Rejselederen tilbyder en byrundtur til fods, men du kan også udforske byen på egen hånd og besøge et museum eller de fristende indkøbsgader. Frokosten er i dag på egen hånd.  

Vi skal selvfølgelig besøge hyggelig Amsterdam, hvor vi starter med 1 times sejlads på de små kanaler.

4. dag: Blomstermarker og Nordsøen 

Efter et kig ud over Nordsøen fra Bergen am Zee følger vi diget nordpå. På denne strækning er der mange blomstermarker. Vi holder pause i byen Den Helder, hvor vi både finder en indkøbsarkade og et fort med udsigt over Nordsøen. Hvis en fredag indgår under opholdet i Bergen, besøger vi (på 6-dages rejserne) i stedet det berømte ostemarked i Alkmaar. Eftermiddagen på egen hånd i Bergen.

Afrejse 29/4 · Bornholm: 
På rejsen, der udgår fra Bornholm, byttes der om på programmets 4. og 5. dag, og derfor besøger vi idag den farvestrålende blomsterpark Keukenhof samt en hollandsk ostefarm. Aftenen tilbringer vi i Bergen, hvor vi spiser middag på hotellet. 

Der bliver slæbt Goudaoste til den helt store guldmedalje på ostemarkedet i Alkmaar.

5. dag: Det blomstrende Holland og Keukenhof

Efter en tidlig morgenmad kører vi sydpå. Ad idylliske småveje når vi frem til Hollands største forårsattraktion - blomsterparken Keukenhof. Det er i dag Europas flotteste blomsterudstilling. Fra hele Holland bringer gartnerier og planteavlere deres fineste blomsterløg til haven, i alt over syv millioner. Haven breder sig i dag over 32 hektar. Her er utallige drivhuse, blomsterbede og hele alléer med blomster. Keukenhof har kun åbent i syv uger, og bedre reklame for hollandske blomsterløg findes ikke. Det er først, når Keukenhof åbner i slutningen af marts, at foråret er kommet til Holland. Allerede ved indgangen bliver man bjergtaget af farvepragten i parken. Det er som at træde ind i en eventyrverden. Vi tilbringer cirka tre timer med at nyde blomsterne og den smukke park. På en hollandsk ostefarm hører vi lidt om landets berømte nationalprodukt, inden vi spiser en usædvanlig frokost. Rødvin, hvidvin og kaffe er inkluderet. Vi kører mod Danmark, og på de fleste rejser overnatter vi i Saerbeck mellem Münster og Osnabrück i det vestlige Tyskland.

Afrejse 29/4 · Bornholm: 
På rejsen, der udgår fra Bornholm, byttes der om på programmets 4. og 5. dag, og derfor kører vi idag fra Bergen am Zee via byen Den Helder videre til vores overnatningshotel i Nordtyskland. Vi spiser frokost undervejs.

Blomsterbutik i blomsterparken Keukenhof.

6. dag: Hjemrejse

I ro og mag kører vi gennem Tyskland. Frokosten nyder vi undervejs, og via Puttgarden og Rødby ankommer vi til Sjælland først på aftenen.

Afrejse 29/4 · Bornholm: 
Fra overnatningshotellet i Nordtyskland sætter vi kursen mod Sassnitz og Bornholm. Ombord på færgen spiser vi frokost, inden vi med kufferten fyldt op af gode minder sidst på eftermiddagen kommer hjem til Solskinsøen. 

 
5-dages rejserne:
På 5-dages rejserne bor vi kun to nætter i Bergen. På rejsens 4. dag besøger vi Keukenhof og spiser frokost på ostefarmen, inden vi overnatter i Tyskland. Hjemkomst til Danmark på 5. dag. 

Hotelinformation

Hotel Marijke ***
Læs hotelbeskrivelsenSkjul hotelbeskrivelsen

Godt hotel med masser af hygge og historie. Hotellet ligger centralt i Bergen, og i kort gåafstand fra Hotel Marijke finder du mange forretninger og beværtninger, der består af alt fra smarte fortovscaféer til lokale knejper. Hotellet har desuden restaurant, bar samt flere hyggelige fællesarealer og loungeområder, hvor man kan hygge sig eller slappe af med en god bog. Forårssolen kan du nyde på hotellets terrasse. Værelserne bliver løbende istandsat, og der er derfor forskel på værelsesstandarden. Af denne grund har vi valgt ikke at give hotellet fire stjerner. Alle værelser er dog bekvemt indrettet med telefon, radio, tv og badeværelse med bruseniche. En del af værelserne ligger i annekset på den modsatte side af vejen. Der er elevator i hovedbygningen.
 
 
Det hyggelige Hotel Marijke. Restauranten på Hotel Marijke. Goodnight! Mon ikke man sover godt efter en dag fyldt med blomstrende oplevelser?