Centralt beliggende hotel

Berlin · Jul · 2022

Busrejser
4 Dage

Hold en hyggelig jul i Tysklands populære og spændende hovedstad. I Berlin bor du på centralt beliggende hotel og du kan deltage i et stort og flot program med interessante udflugter og besøg på stemningsfulde julemarkeder. Vi får selvfølgelig en skøn middag inklusive drikkevarer ad libitum til julemiddagen - og så er rejsen til Berlin naturligvis fyldt med julestemning.

I Berlin står de historiske og kulturelle højdepunkter i kø - og så er julemarkederne åbne til midt på dagen den 24. december. På vores julerejse har vi sørget for, at der bliver tid til at opleve det hele. 

I selskab med vores vidende...

Hold en hyggelig jul i Tysklands populære og spændende hovedstad. I Berlin bor du på centralt beliggende hotel og du kan deltage i et stort og flot program med interessante udflugter og besøg på stemningsfulde julemarkeder. Vi får selvfølgelig en skøn middag inklusive drikkevarer ad libitum til julemiddagen - og så er rejsen til Berlin naturligvis fyldt med julestemning.

I Berlin står de historiske og kulturelle højdepunkter i kø - og så er julemarkederne åbne til midt på dagen den 24. december. På vores julerejse har vi sørget for, at der bliver tid til at opleve det hele. 

I selskab med vores vidende rejseleder og chauffør skal vi på spændende byrundture, hvor vi bliver præsenteret for de kendte seværdigheder og interessante historier i både det tidligere Øst- og Vestberlin. Vi er også sikre på at komme i den helt rette julestemning, når vi besøger julemarkederne på Charlottenburg og Alexanderplatz. Juleaften nyder vi i hotellets hyggelige rammer med en dejlig julebuffet fyldt med traditionelle tyske retter.

Vi bor på det 4-stjernede Leonardo Hotel Berlin Mitte, der ligger centralt i byen, tæt ved blandt andet Brandenburger Tor. Et rigtig godt udgangspunkt for de interessante byrundture.
 

Kort Tyskland - Berlin Jul

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
800,-
Afbestillingsforsikring
300,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus, inkl. pladsreservation og WiFi
 • 3 nætter i Berlin på Hotel Leonardo Berlin Mitte****
 • 4 x morgenmad (1.-4. dag)
 • 1 x frokost, inkl. øl, vin og vand ad libitum (4. dag)
 • 2 x middag (1. og 3. dag)
 • 1 x julemiddag inkl. øl, vind og vand ad libitum tre timer (2. dag)
 • Byrundture i Berlin
 • Besøg på julemarkedet ved Gedächtniskirche
 • Besøg i Bernauer Strasse ved Gedenkstätte Berliner Mauer
 • Besøg på julemarkedet ved Charlottenburg 
 • Besøg på julemarkedet ved Alexanderplatz
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Opsamling på busrejser

Start din rejse på et af vores mange opsamlingssteder. Fold køreplanen ud for at se alle ruter og opsamlingstider.

Vigtigt! Opsamling i København:

Indtil d. 31/12 2022 vil opsamlingsted Sjælør Station være ændret til:

Valby Station ved Lyshøjgårdsvej nr. 73 (busholdepladsen).

Hovedrute 1 · Gedser-Rostock t/r

Udrejse Hjemrejse
05.30 Roskilde, tæt ved banegården på hjørnet af Køgevej/Ny Østergade 21.00
05.45 Høje-Taastrup Station, Banestrøget ved taxiholdepladsen 20.45
06.30 København, Sjælør Station - tilslutning af opsamlingsrute 7 20.15
06.45 Karlslunde ved motorvej (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) 19.45
07.00 Ølby Station ved Netto 19.30
07.35 Tappernøje ved motorvejen (udrejse Circle K, vest / hjemrejse Shell, øst) - tilslutning af opsamlingsrute 4 og 5 19.00
07.45 Stensved, p-pladsen ved afkørsel 41 18.45
07.55 Højmølle Kro 18.30
08.15 Nykøbing Falster ved Cementen 18.15
08.30 Gedser ved Scandlines billetkontor 17.45

Opsamlingsrute 4

Udrejse Hjemrejse
05.00 Kalundborg Banegård 21.00
05.15 Svebølle Center 20.40
05.30 Jyderup Banegård 20.30
05.50 Ruds-Vedby Banegård 20.15
06.05 Slagelse, Nordre Stationsvej 20.00
06.20 Sorø Busterminal, Rådhusvej 19.45
06.40 Fuglebjerg ved kirken 19.30
07.00 Næstved ved banegårdspladsen 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 5

Udrejse Hjemrejse
05.20 Nykøbing Sjælland Banegård 20.55
05.35 Vig forsamlingshus 20.40
05.40 Herrestrup ved busterminalen 20.35
06.00 Holbæk Banegård ved Jernbanevej 6 20.05
06.15 Tølløse Banegård 19.40
06.40 Ringsted Banegård 19.35
07.00 Haslev Banegård 19.15
Skift i Tappernøje til hovedrute

Opsamlingsrute 7

Udrejse Hjemrejse
04.15 Gilleleje Station 22.00
04.45 Helsingør Station ved sundsiden 21.30
05.15 Hillerød Station ved busterminalen, Nordre Jernbanevej 21.05
05.40 Holte Station ved Stationsvej 20.45
05.55 Lyngby Station ved Jernbanepladsen 1 20.30
Skift på Sjælør Station til hovedrute
Fold køreplanen ud Skjul køreplanen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke længere er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Berlin

På overfarten til Rostock har vi god tid til at nyde den store brunch på færgen. Midt på eftermiddagen når vi frem til Berlin, hvor vi straks skal se lidt nærmere på byen.

På en lille orienterende byrundtur med bussen kommer vi blandt andet forbi Museumsøen og Unter den Linden med Berlins domkirke, Neue Wache, Humbold Universitetet, statuen af Frederik den Store og selvfølgelig Brandenburger Tor. 

Vi besøger Kurfürstenstrasse til den fashionable indkøbsgade Kurfürstendamm. Der er stort julemarked ved Gedächtniskirche, og vi befinder os også tæt på Europas største varehus KaDeWe. Der vil være tid til at se sig lidt omkring og eventuelt få en kop varm Glühwein, inden vi ankommer til hotellet, hvor rejsens første middag venter.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Juletræet ved Brandenburger Tor.

Juletræet ved Brandenburger Tor.

2. dag: Byrundtur og juleaften i Berlin

Både butikkerne og byens julemarkeder holder åbent om formiddagen, hvis du lige skal nå de sidste juleindkøb. Med vores egen bus begiver vi os ud på den store byrundtur i Berlin, der tager os forbi Tiergarten, Sejrssøjlen, Rigsdagsbygningen med den karakteristiske glaskuppel, Brandenburger Tor, Unter den Linden, Alexanderplatz med fjernsynstårnet, den gamle grænseovergang Checkpoint Charlie, gennem Kreuzberg og op mod den fashionable plads Potsdamer Platz. 

Juleaften spiser vi i restauranten på Hotel Leonardo Berlin Mitte, hvor kokken serverer en flot julebuffet med alle de kendte tyske retter, som hører julen til. Bagefter holder vi en hyggelig juleaften med juletræ, sang, dans, kaffe, knas og kage. Rejselederen gør sit bedste for at holde de danske traditioner i hævd, så vi kan få en rigtig glædelig jul. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Julefreden indfinder sig ved juletræet.

Julefreden indfinder sig ved juletræet.

3. dag: Bernauer Strasse og julemarked på Charlottenburg og Alexanderplatz

Efter morgenmaden skal vi ud og opleve endnu mere af Berlin. De gamle skillelinjer mellem øst og vest er udviskede, men eksisterer både mentalt og arkitektonisk. I vores bus kører vi til Gedenkstätte Berliner Mauer i Bernauer Strasse. Her får vi historien om bygningen af Berlinmuren i 1961 og de konsekvenser, den medførte. I Bernauer Strasse kom grænsen mellem Øst- og Vestberlin til at gå direkte gennem gaden, således at husfacaderne dannede grænse mellem øst og vest. Gribende scener udspillede sig, da husenes beboere kravlede ud af vinduerne og sprang ned på gaden - ud i friheden. I løbet af få dage blev vindueshullerne muret til, og flugt fra øst mod vest var gjort umulig. Murmuseet i Bernauer Strasse er en vigtig del af Berlins historie, og her står stadig et kontroltårn og et stykke af Berlinmuren.

Efterfølgende kører vi til Charlottenburg, hvor vi skal besøge det stemningsfulde og velkendte julemarked ved det oplyste Hohenzellerslot. Her træder man ind i en romantisk julelandsby med hyggelige træboder, der byder os velkommen med alle de gængse julemarkedssager. Fra Charlottenburg kører vi videre til det store og attraktive julemarked på Alexanderplatz. Du har på begge julemarkeder god tid til at se dig omkring og eventuelt nyde et krus Glühwein eller lidt let at spise, inden vi vender tilbage til hotellet. På hotellet hotellet venter os en hyggelig aften og en god middag.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Julemarked på Alexanderplatz.

Julemarked på Alexanderplatz.

4. dag: Hjemrejse

Det går atter hjemad efter et par dejlige juledage i Berlin. På færgen mellem Rostock og Gedser får vi en sen frokostbuffet med drikkevarer inkluderet, inden vi ankommer til København midt på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Hotelinformation

Leonardo Hotel Berlin Mitte****, Berlin
VisSkjul

Skønt 4-stjernet hotel i Berlin. Hotellet ligger nær Brandenburger Tor og Friedrichstadtpalast teatret og har egen restaurant, bar, fitnessrum samt wellnessområde med sauna. Der er elevator til alle hotellets etager.

Værelser

Vi bor på moderne værelser på ca. 18m2, der alle er udstyret med telefon, tv, skrivebord, aircondition, gratis WiFi, minikøleskab samt kaffe- og tefaciliteter samt badeværelse med bruseniche og hårtørrer.

Læs mere om hotellet her.