Nytår i Europas hovedstad!

Bruxelles · Nytår · 2022

Flyrejser
5 Dage

Spring ind i det nye år i hjertet af Europas hovedstad. Bruxelles byder på storslåede pladser med smukke bygninger, skummende belgisk øl og guddommelig chokolade. En nytårsrejse for dig, der værdsætter det søde liv.

Glæd dig til at opleve Belgiens elegante hovedstad, der er fyldt med atmosfære og især er populær i nytårsdagene, der kulminerer med storslået festfyrværkeri over byen. 

Bruxelles har meget at byde på, og i løbet af rejsen skal vi blandt andet besøge den verdensberømte plads Grand Place, som regnes for en af de smukkeste i Europa, og som man gerne besøger igen og igen. Rundt...

Spring ind i det nye år i hjertet af Europas hovedstad. Bruxelles byder på storslåede pladser med smukke bygninger, skummende belgisk øl og guddommelig chokolade. En nytårsrejse for dig, der værdsætter det søde liv.

Glæd dig til at opleve Belgiens elegante hovedstad, der er fyldt med atmosfære og især er populær i nytårsdagene, der kulminerer med storslået festfyrværkeri over byen. 

Bruxelles har meget at byde på, og i løbet af rejsen skal vi blandt andet besøge den verdensberømte plads Grand Place, som regnes for en af de smukkeste i Europa, og som man gerne besøger igen og igen. Rundt om pladsen finder vi stemningsfulde cafeer, historiske palæer og det smukke rådhus. Vi skal naturligvis også se den verdensberømte statue af den lille tissende dreng, Manneken Pis. Statuen er et af byens vartegn og har næsten samme historie som vores egen Lille Havfrue. På vores byrundtur oplever vi også det gamle kvarter og en række af byens flotte seværdigheder. Der bliver også tid til at shoppe i gaderne omkring Rue Neuve eller besøge det smukke galleri Galeries Royal Saint Hubert med luksuriøse butikker og eksklusive caféer.    

Nytårsaften fejrer vi med en festlig nytårsarrangement på vores hotel, og derudover bliver der rig lejlighed til at smage på nogle af Bruxelles' mange kulinariske specialiteter. Med spændende øl, der hver har deres særpræg og charme, fantastiske vafler, muslinger, pommes frites og ikke mindst den velsmagende chokolade er der lagt op til smagsoplevelser udover det sædvanlige.  

 

Kort - Bruxelles - Nytår 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1.799,-
Afbestillingsforsikring
450,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Bruxelles t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 624
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter i Bruxelles på Hotel Bedford***
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 1 x frokost (4. dag)
 • 1 x middag (1. dag)
 • 1 x nytårsmiddag inkl. velkomst aperitif
 • Aftenvandring til Grand Place
 • Byvandring i den gamle bydel
 • Besøg hos belgisk chokolatier
 • Besøg i EU's parlamentariske besøgscenter
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke længere er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Bruxelles

Vi flyver med Brussels Airlines morgenfly direkte til Bruxelles, hvor vi skal bo fire nætter på et eftertragtet hotel i hjertet af Europas hovedstad.

Har du lyst, kan du om aftenen tage med rejselederen på en lille gåtur til den storslåede plads, Grand Place, hvor rådhuset og de omkringliggende lavhuse er overdådigt udsmykket og flot oplyst. Hver aften i december er her et 15 minutters kombineret musik- og lysshow, der starter hver hele time fra kl. 19.00 til 22.00.

Inkluderede måltider: Middag.

Et flot oplyst Grand Place.

Et flot oplyst Grand Place.

2. dag: La veille du jour de l’an - Nytårsaften

Om formiddagen mærker vi livet i den gamle bydel og starter byvandringen med endnu et besøg - nu i dagslys - på den stemningsfulde Grand Place, der ofte danner kulisse for spændende markeder og gadeteater. Turen fortsætter gennem de berømte Slagtergader, hvor de små snævre gyder er fyldt med restauranter. Vi skal naturligvis også se den over 500 år gamle statue af den lille tissende dreng, Mannekin Pis, og hans mindre kendte modstykke - den lille tissende pige, Janneken Pis, der ligger gemt bag et jerngitter i en lukket gyde. Bybilledet skifter her fra majestætiske palæer og eventyrlige kunstgallerier til elegante butikker. Tegneseriekunsten har sat sit præg på byen, hvor store malerier af Tintin, Lucky Luke og Smølferne pynter husfacaderne.

Om aftenen mødes vi til en festlig nytårsaften, som starter med en aperitif i hotellets restaurant. Herefter nyder vi en god 4-retters nytårsmiddag og hygger os sammen. Sidst på aftenen oplever vi et festligt fyrværkeri på Grand Place, imens vi ønsker hinanden bonne année - godt nytår. Inden sengetid byder vi på et glas godnat bobler i hotellets hyggelige loungebar.   

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Glæd dig til det flotte fyrværkeri over Bruxelles.

Glæd dig til det flotte fyrværkeri over Bruxelles.

3. dag: Nytårsdag

I dag kan du sove længe her på årets første dag, som er afsat til egne oplevelser. Tag måske et kig ind på en af byens charmerende ølstuer, eller oplev den atmosfærefyldte café La Mort Subite, der er indrettet i art déco-stil med store spejle. Rejselederen kommer gerne med gode tips og ideer. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.   

Belgisk chokolade.

Belgisk chokolade.

4. dag: Byvandring og belgiske fristelser

Belgien er verdensberømt for sin chokolade. En verden af lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner venter hos en chokolatier ikke langt fra hotellet. Her får vi demonstrationer og smagsprøver på den vidunderlige chokolade, og hører om de forskellige former for chokolade - mørk, lys, hvid og lyserød. 

Efter en spændende formiddag nyder vi en dejlig 2-retters frokost på en hyggelig, lokal restaurant, inden vi fortsætter tre kilometer til fods til EU-kvarteret, hvor vi udefra ser de store, prestigefyldte bygninger. Uanset om du er tilhænger af EU eller ej, så er det interessant at se kvarteret, der er en stor kontrast til den øvrige del af Bruxelles. Man kan ikke undgå at blive revet med af stemningen i området, og med audioguide på dansk besøger vi Europas største parlamentariske besøgscenter. Medbring pas. (Forbehold for lukning ved møder og forsamlinger)

På turen tilbage til hotellet kan vi kigge ind i den berømte Café Cirio, der er som en rejse tilbage i tiden. Prøv for eksempel en ”half-and-half”, som er en skøn blanding af hvidvin og mousserende vin. Der er også mulighed for at tage metroen tilbage til hotellet. Har du lyst til mere, kan du for egen regning tage med rejselederen ud at spise på en af de mange restauranter ikke langt fra hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Den berømte café Le Cirio.

Den berømte café Le Cirio.

5. dag: Hjemrejse  

Efter morgenmaden kører vi fra hotellet til lufthavnen. Herfra flyver vi med Brussels Airlines direkte til København, hvor vi ankommer midt på dagen. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel Bedford ***, Bruxelles
VisSkjul

Godt 3-stjernet hotel beliggende centralt i Bruxelles, kun 500 meter fra den berømte Grand Place. På hotellet findes restaurant, bar og fitnessrum samt elevator. Der er gratis WiFi i hotellets opholdsområder. 

Værelser

Vi bor i standard dobbeltværelser på ca. 18m2 med tv, telefon, sikkerhedsboks, minikøleskab samt badeværelse med hårtørrer og badekar med bruser.

Mod tillæg kan der bestilles eneværelser på 12m2 med enkeltseng.

Læs mere om hotellet her. 
 

Baren på Hotel Bedford.
Baren på Hotel Bedford.
Eksempel på standard dobbeltværelse på Hotel Bedford.
Eksempel på standard dobbeltværelse på Hotel Bedford.