Nyhed!

Bruxelles · Nytår

Flyrejser
5 Dage

Spring ind i det nye år i hjertet af Europas hovedstad. Bruxelles byder på storslåede pladser med smukke bygninger, skummende belgisk øl og guddommelig chokolade. En nytårsrejse for dig, der værdsætter det søde liv.

Glæd dig til at opleve Belgiens elegante hovedstad, der er fyldt med atmosfære og især er populær i nytårsdagene, der kulminerer med et storslået festfyrværkeri ved det berømte Atomium.

Bruxelles har meget at byde på, og i løbet af rejsen skal vi blandt andet besøge den verdensberømte plads Grand Place, som regnes for en af de smukkeste i Europa. Rundt om pladsen finder vi stemningsfulde...

Spring ind i det nye år i hjertet af Europas hovedstad. Bruxelles byder på storslåede pladser med smukke bygninger, skummende belgisk øl og guddommelig chokolade. En nytårsrejse for dig, der værdsætter det søde liv.

Glæd dig til at opleve Belgiens elegante hovedstad, der er fyldt med atmosfære og især er populær i nytårsdagene, der kulminerer med et storslået festfyrværkeri ved det berømte Atomium.

Bruxelles har meget at byde på, og i løbet af rejsen skal vi blandt andet besøge den verdensberømte plads Grand Place, som regnes for en af de smukkeste i Europa. Rundt om pladsen finder vi stemningsfulde cafeer, historiske palæer og det smukke rådhus. Vi skal naturligvis også se den verdensberømte statue, Manneken Pis, med den lille tissende dreng. Statuen er et af byens vartegn og har næsten samme historie som vores egen Lille Havfrue. På vores byrundtur oplever vi det gamle kvarter og en række af byens flotte seværdigheder. Der bliver også tid til at shoppe i gaderne omkring Rue Neuve eller besøge det smukke galleri Galeries Royal Saint Hubert med luksuriøse butikker og eksklusive cafeer.    

Nytårsaften fejrer vi med en festlig middag på vores hotel, og derudover bliver der rig lejlighed til at smage på nogle af Bruxelles' mange kulinariske specialiteter. Med spændende øl, der hver har deres særpræg og charme, fantastiske vafler, muslinger, pommes frites og ikke mindst den velsmagende chokolade er der lagt op til smagsoplevelser udover det sædvanlige.  

 

Kort - Bruxelles - Nytår 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
1.600,-
Afbestillingsforsikring
420,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Bruxelles t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 395,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 4 nætter i Bruxelles på Marivaux Hotel****
 • 4 x morgenmad (2.-5. dag)
 • 1 x frokost (2. dag)
 • 1 x middag (4. dag)
 • 1 x nytårsmiddag, inkl. drikkevarer (3. dag)
 • Aftenvandring til Grand Place
 • Byvandring i den gamle bydel
 • Besøg i EU's parlamentariske besøgscenter
 • Festfyrværkeri ved Atomium
 • Besøg hos belgisk chokolatier
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Europas hovedstad

Først på aftenen flyver vi fra København med Brussels Airlines direkte til Bruxelles, hvor vi skal bo fire nætter på et eftertragtet hotel i hjertet af byen. Har du lyst, kan du om aftenen tage med rejselederen på en lille gåtur til den storslåede plads, Grand Place, hvor rådhuset og de omkringliggende lavhuse er overdådigt udsmykket og flot oplyst.

Et flot oplyst Grand Place.

Et flot oplyst Grand Place.

2. dag: Byvandring i Bruxelles

Vi mærker livet i den gamle bydel og starter byvandringen med et besøg på den stemningsfulde Grand Place, som også bør opleves ved dagslys, hvor den ofte danner kulisse for spændende markeder og gadeteater. Turen fortsætter gennem de berømte Slagtergader, hvor de små snævre gyder er fyldt med restauranter. Vi skal naturligvis også se den over 500 år gamle statue af den lille tissende dreng, Mannekin Pis, og hans mindre kendte modstykke - den lille tissende pige, Janneken Pis, der ligger gemt bag et jerngitter i en lukket gyde. Bybilledet skifter her fra majestætiske palæer og eventyrlige kunstgallerier til elegante butikker. Tegneseriekunsten har sat sit præg på byen, hvor store malerier af Tintin, Lucky Luke og Smølferne pynter husfacaderne.

Efter en spændende formiddag nyder vi en dejlig 2-retters frokost på en hyggelig, lokal restaurant, inden vi fortsætter til EU-kvarteret, hvor vi udefra ser de store, prestigefyldte bygninger. Uanset om du er tilhænger af EU eller ej, så er det interessant at se kvarteret, der er en stor kontrast til den øvrige del af Bruxelles. Man kan ikke undgå at blive revet med af stemningen i området, og med audioguide på dansk besøger vi Europas største parlamentariske besøgscenter. Medbring pas. (Forbehold for lukning ved møder og forsamlinger).

På turen tilbage til hotellet kan vi kigge ind i den berømte Café Cirio, der er som en rejse tilbage i tiden. Prøv for eksempel en ”half-and-half”, som er en skøn blanding af hvidvin og mousserende vin. Der er også mulighed for at tage metroen tilbage til hotellet. Har du lyst til mere, kan du for egen regning tage med rejselederen ud at spise på en af de mange restauranter ikke langt fra hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og frokost.

Den berømte café Le Cirio.

Den berømte café Le Cirio.

3. dag: La veille du jour de l’an - nytårsaften

For- og eftermiddagen er på egen hånd, hvor du kan udforske byen. Om aftenen mødes vi til en festlig nytårsaften, som starter med et glas champagne i hotellets restaurant. Herefter vil vi spise en god 3-retters nytårsmiddag og nyde aftenen sammen. Til middagen serveres en ½ flaske vin, vand og efterfølgende kaffe/te. Sidst på aftenen kører vi i bus til det berømte Atomium, der er byens nyere vartegn. Atomet er forstørret 165 milliarder gange og er en kopi af et jernmolekyle. Den funklende molekyle blev bygget i 1958 og var en del af verdensudstillingen. Her skal vi overvære Bruxelles’ helt eventyrlige festfyrværkeri, imens vi ønsker hinanden et godt nytår.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Atomium, der er en kopi af en jernmolekyle.

Atomium, der er en kopi af en jernmolekyle.

4. dag: Nytårsdag

Årets første dag er afsat til egne oplevelser med museumsbesøg eller måske et kig ind på en af byens charmerende ølstuer. Prøv også den gamle atmosfærefyldte café La Mort Subite, der er indrettet i art déco-stil med store spejle. Rejselederen kommer gerne med gode tips og ideer. 

Om aftenen hygger vi os med en 2-retters middag på en lokal restaurant i gåafstand fra hotellet.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.   

5. dag: Belgisk chokolade

Belgien er verdensberømt for sin chokolade. En verden af lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner venter hos en chokolatier ikke langt fra hotellet. Her får vi demonstrationer og smagsprøver på den vidunderlige chokolade.   

Sidst på eftermiddagen flyver vi med Brussels Airlines direkte til København.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Belgisk chokolade.

Belgisk chokolade.

Hotelinformation

Marivaux Hotel ****
VisSkjul

Vi bor på et elegant hotel med en fantastisk beliggenhed i hjertet af Bruxelles blot 800 meter til den berømte Grand Place og tæt på indkøbsgaden Rue Neuve med hyggelige restauranter og cafeer. Der er 200 meter til nærmeste metrostation og overfor hotellet finder vi shoppingcentret City2. Oprindelig blev hotellet bygget som en biograf og rundt omkring på hotellet har man smukt bevaret filmiske effekter, der giver en særlig stemning. Hotellet har fitnesscenter, elevator, lille gavebutik, dejlig restaurant og en elegant bar med et bredt udvalg af øl, cocktails og champagne.

Værelser

De 26 m2 moderne, lydisolerede værelser har sikkerhedsboks, elkedel, aircondition, minibar, tv, gratis WiFi, hårtørrer og badeværelse med badekar eller bruseniche samt toilet.

Læs mere om hotellet her.