All Inclusive Light!

Mageløse Malta

8 Dage

Besøg mageløse Malta - det skønne lille ørige i hjertet af Middelhavet. Her dykker vi ned i en sand skattekiste af spændende historie, nyder de smukke omgivelser og ser en række interessante seværdigheder i selskab med vores dansktalende rejseleder. Siden hovedstaden Valletta blev kåret som Europæisk Kulturhovedstad i 2018, har hele øen været populær som aldrig før!  

Malta er et af Europas mindste lande og består af de tre øer Malta, Gozo og Comino. I dette lille paradis skal vi se smuk natur og velbevarede middelalderbyer, hvis huse og bygningsværker har mere end et par århundreder på bagen. Luk blot...

Besøg mageløse Malta - det skønne lille ørige i hjertet af Middelhavet. Her dykker vi ned i en sand skattekiste af spændende historie, nyder de smukke omgivelser og ser en række interessante seværdigheder i selskab med vores dansktalende rejseleder. Siden hovedstaden Valletta blev kåret som Europæisk Kulturhovedstad i 2018, har hele øen været populær som aldrig før!  

Malta er et af Europas mindste lande og består af de tre øer Malta, Gozo og Comino. I dette lille paradis skal vi se smuk natur og velbevarede middelalderbyer, hvis huse og bygningsværker har mere end et par århundreder på bagen. Luk blot øjnene, og lyt til middelhavsbølgerne, mens du indsnuser duften af saltvand, vildtvoksende timian, friske appelsiner og akacier.

Maltas tre øer har hver sin identitet, krydret med sydeuropæisk temperament og reminiscenser fra øernes tid som britisk koloni. Befolkningen har en mærkbar lidenskab for fodbold, fyrværkeri og et stærkt forhold til den katolske kirke. Vi går på opdagelse i det lille øriges 7.000 år lange og interessante historie; synet af de tusinde år gamle templer og de farverige luzzubåde er betagende, og i den gamle ridderby Valletta går vi i johanitterriddernes fodspor. Ud over maltesisk, er ø-statens officielle sprog engelsk, hvilket gør det nemt at kommunikere med lokalbefolkningen. Fordi øerne ligger syd for Italien, taler mange også italiensk. Den fornøjelige blanding af sprog vidner om en rig historie og en skøn sammensat kultur. 
 
Vi bor med All Inclusive Light på et af Maltas flotteste hoteller ved St. Paul's Bay - direkte ud mod det azurblå Middelhav. All Inclusive Light betyder, at vi spiser morgenmad og middage inklusive drikkevarer ad libitum på hotellet. I rejsen er desuden inkluderet en række spændende udflugter, og hvis du har mod på at opleve endnu mere, kan du deltage i en ekstraudflugt til den eventyrlige ø Gozo. 

 

Kort - Mageløse Malta

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
900,-
Eneværelse med balkon
1.050,-
Eneværelse med balkon og havudsigt
1.950,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
475,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Den eventyrlige ø Gozo
475,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Malta t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 302,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter ved St. Paul´s Bay på Dolmen Resort Hotel****
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 7 x middag, inkl. drikkevarer ad libitum (1.-7. dag)
 • Byvandring i St. Paul's Bay
 • Byvandring i hovedstaden Valletta
 • Besøg i Vittoriosa 
 • Besøg i Cospicua og Senglea 
 • Besøg i Mostas kuppelkirke
 • Byvandring i middelalderbyen Mdina 
 • Besøg ved Den Blå Grotte
 • Besøg i templet Hagar Qim, inkl. entré
 • Byvandring i fiskerbyen Marsaxlokk
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min 15 deltagere).
 

Dagsprogram

1. dag: St. Paul's Bay

Vi flyver med Norwegian fra København direkte til Malta. Herfra fortsætter vi med bus til vores dejlige hotel ved St. Paul's Bay, hvor vi ankommer om eftermiddagen. Om aftenen hygger vi os på hotellet med middag og vin.

Inkluderede måltider: Middag.

2. dag: Byvandring i St. Paul's Bay

Vores rejseleder fører an på en lille byvandring, hvor vi bliver introduceret til vores dejlige omgivelser. Vi går blandt andet en tur langs strandpromenaden, hvor vi ser havnebadene og øen St. Paul, der har givet navn til stedet. Desuden får vi udpeget nogle gode frokostrestauranter, der er værd at besøge i løbet af ferien. Middagen nyder vi på hotellet. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Promenaden ved St. Paul´s Bay.

Promenaden ved St. Paul´s Bay.

3. dag: Hovedstaden Valletta, Vittoriosa, Cospicua og Senglea

Vi tager på en flot heldagstur til den gamle ridderby Valletta, Europas mindste hovedstad og Europæisk Kulturhovedstad i 2018. Byen ligger skønt placeret på et forbjerg mellem to havne og er præget af smukke pladser, overdådige kirker, stejle gader samt fotogene huse med farverige trækarnapper. Porten til hovedstaden har for få år siden undergået en arkitektonisk forvandling med en helt ny indgang, smukt indbygget i den gamle fæstningsmur. Fra den lille park Upper Barracca Gardens nyder vi udsigten til De Tre Byer og den store havn. Vi kommer forbi den flotte barokbygning, som statsministeriet ligger i, og fortsætter ad gågaden Republic Street. Her fornemmer vi byens storslåede fortid som johanniterriddernes hovedkvarter. 

Efter lidt tid på egen hånd i Valletta kan du vælge at sejle med de små vandtaxier på en lille havnerundfart, som ender i den gamle ridderby, Vittoriosa - eller du kan tage med bussen dertil. Sammen spadserer vi gennem Vittoriosas smalle gader med fint udsmykkede huse, inden vi fortsætter med bus til de charmerende byer Cospicua og Senglea. Om aftenen hygger vi os på hotellet med middag og vin.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Valletta emmer af historie og romantik.

Valletta emmer af historie og romantik.

4. dag: På egen hånd eller Gozo

Brug dagen, som du har lyst. Slap af i hotellets dejlige poolområde med en kølig drink, eller tag ud til stranden. Du kan også deltage i en heldagsudflugt til eventyrlige Gozo, der er Maltas næststørste ø. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Ekstraarrangement: Den eventyrlige ø Gozo
På 20 minutter sejler vi fra Cirkewwa til Gozo. Her leves livet i et roligt tempo. Gozo er en smuk og uspoleret ø med et betagende landskab af grønne bakker, høje skrænter, tyrkisfarvet vand, enestående udsigtspunkter og små hyggelige landsbyer. Vi kører til Gozos hovedby Victoria, der er en labyrintisk by med smalle gader og charmerende butikker. En trappegade fører op til citadellet og resterne af den gamle middelalderborg. Der bliver tid til at finde sig en god frokost og nyde Victoria på egen hånd, inden vi kommer til den ubeskrivelige smukke bugt Xlendi Bay. Sidst på eftermiddagen sejler vi tilbage til Malta.

Den smukke Xlendi Bay på Gozo.

Den smukke Xlendi Bay på Gozo.

5. dag: Udflugt til Mosta og Mdina

Dagen byder på en flot halvdagsudflugt til byen Mosta, hvor vi besøger den imponerende kuppelkirke St. Mary - kuplen er Europas tredjestørste. Hefter oplever vi Maltas gamle hovedstad Mdina, der er en af verdens bedst bevarede middelalderbyer, og vi går opdagelse gennem en labyrint af smalle gader med eventyrlige bygninger. 
Vi vender tilbage til St. Paul's Bay ved frokosttid og kan nyde eftermiddagen på egen hånd.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

 I Mdina venter fortryllende arkitektur bag hvert gadehjørne.

I Mdina venter fortryllende arkitektur bag hvert gadehjørne.

6. dag: På egen hånd

Tag lokalbussen til Valletta og gå på indkøb, eller besøg et af byens spændende museer. Forkæl dig selv med en skøn frokost på en af øens mange hyggelige fortovscafeer, og prøv også gerne den bittersøde appelsinsodavand Kinnie, som smager utrolig godt, og som kan nydes både med og uden alkohol. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

7. dag: Hagar Qim og Marsaxlokk

Vi tager på en halvdagsudflugt til templet Hagar Qim og fiskerbyen Marsaxlokk. Undervejs stopper vi ved Den Blå Grotte, hvorfra vi nyder den pragtfulde udsigt over havet. Hvis du har lyst, kan du for egen regning tage på en lille sejltur ind i grotten, hvor solens stråler spiller på mineraler og koraller, så vandet stråler i smukke tyrkisblå nuancer. Vi besøger efterfølgende en af Maltas arkæologiske stoltheder, nemlig det enestående tempel Hagar Qim. Et arkitektonisk mesterværk med nogle af verdens højeste fritstående sten, der vejer op mod to tons. Templet blev opført omkring år 3.600 f.Kr. 

Først på eftermiddagen ankommer vi til den idylliske fiskerby Marsaxlokk, hvor vi spadserer en lille tur langs promenaden og ser den livlige havnefront med de kulørte fiskerbåde kaldet luzzuer. Bådene er prydet med et Osirisøje, der ifølge legenden skulle tvinge onde ånder væk. Malta er også kendt for sine imponerende kniplinger, som sælges på markedet ved havnen.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Kulørte både på havnefronten i Marsaxlokk.

Kulørte både på havnefronten i Marsaxlokk.

8. dag: Hjemrejse

Nyd morgenmaden på hotellet. Midt på dagen flyver vi med Norwegian direkte til København.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Dolmen Resort Hotel ****, St. Paul's Bay
VisSkjul

Stort, flot hotel smukt beliggende direkte ud mod Middelhavet ved St. Paul's Bay. Glæd dig til at opleve den svimlende udsigt over havet fra poolområdet med fire udendørs pools. Hotellet har elevator, have, restauranter, bar, fitnesscenter samt spa med indendørs pool og sauna. Jævnligt er der aftenunderholdning med mulighed for dans. All Inclusive Light består af stor morgen- og aftenbuffet, inkl. vin, øl og vand ad libitum.

Værelser

Vi bor i rummelige værelser med balkon eller terrasse, aircondition, tv, sikkerhedsboks, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer. Mod tillæg kan der bestilles værelser med havudsigt. Bemærk, at der på Malta benyttes engelske EL-stikdåser.
 
Læs mere om hotellet her.

Eksempel på standardværelse med havudsigt på Hotel Dolmen.
Eksempel på standardværelse med havudsigt på Hotel Dolmen.
 Hotel Dolmen ligger smukt ud mod St. Pauls Bay og Middelhavet.
Hotel Dolmen ligger smukt ud mod St. Pauls Bay og Middelhavet.