Inkl. alle udflugter

På opdagelse i Portugal · 2024

Flyrejser
10 Dage

Lad dig fortrylle af eventyrlige Portugal på denne smukke rundrejse, hvor vi drager ind i det sprudlende bagland. Her er kultur- og naturoplevelserne i højsædet, og vi runder rejsen af med afslapning ved Atlanterhavet i den stemningsfulde badeby Sesimbra. 
 
Portugal var engang verdens største kolonirige, og man holder nostalgisk fast ved fortidens storhed og gamle traditioner. I det 15. århundrede opdagede de portugisiske søfarere to tredjedele af den hidtil ukendte verden. Indtægterne fra kolonierne var det økonomiske fundament for den utrolige ekstravagance, som man i dag kan se talrige eksempler på, når man kommer rundt i landet. På vores...

Lad dig fortrylle af eventyrlige Portugal på denne smukke rundrejse, hvor vi drager ind i det sprudlende bagland. Her er kultur- og naturoplevelserne i højsædet, og vi runder rejsen af med afslapning ved Atlanterhavet i den stemningsfulde badeby Sesimbra. 
 
Portugal var engang verdens største kolonirige, og man holder nostalgisk fast ved fortidens storhed og gamle traditioner. I det 15. århundrede opdagede de portugisiske søfarere to tredjedele af den hidtil ukendte verden. Indtægterne fra kolonierne var det økonomiske fundament for den utrolige ekstravagance, som man i dag kan se talrige eksempler på, når man kommer rundt i landet. På vores rundrejse oplever vi blandingen af fordums storhed og nutidens modernitet, og vi bliver mødt af en utrolig gæstfri befolkning, enestående, maleriske landsbyer samt talrige klostre, kirker og springvand.

Rundrejsen er sammensat, så vi oplever Portugal fra sin allerbedste side i en perlerække af skønne byer. Vi starter vores færd i Lissabon, en af Europas ældste og mest indtagende hovedstæder, hvor vi tydeligt mærker mødet mellem fortid og nutid. Herefter oplever vi Portugals tredjestørste by, den fornemme universitetsby Coimbra, som ikke uden grund fremhæves med stolhed af portugiserne. 

En særlig elegance venter os i portvinens hjemby, Porto - en pragtfuld by med stejle gader, farverige huse og en fantastisk atmosfære ved Dourofloden. Fred og idyl hersker i den soltørrede region Alentejo, hvor vi bor i den vidunderlige middelalderby Évora. Rejsen slutter ved Atlanterhavet, hvor der er tid til afslapning i skønne omgivelser. 

På rejsen nyder vi desuden godt af Portugals betagende natur på storslåede køreture: Glæd dig til at køre langs Douroflodens bredder, hvor vinterrasserne bugter sig på skråningerne, gennem Portugals højeste bjergkæde, Serra de Estrela, med stejle bakketoppe, søer og skove i et af landets smukkeste naturområder samt gennem dele af den store nationalpark Serra da Arrábida med sjove bjergformationer, stejle klippekyster og betagende udsigter til Atlanterhavets blå bølger. En populær rundrejse!

 

Rutekort - Portugal på opdagelse - S19

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse
3.099,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
975,-
Obl. forhøjet passagerafgift på flyrejser · Afr. 4/4, 14/4, 16/5 og 21/5
57,-
Obl. administrationstillæg
99,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Lissabon t/r, inkl. skatter og afgifter
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Citytax i Lissabon og Porto
 • 2 nætter i Lissabon på Hotel Olissippo Marquês de Sá****
 • 1 nat i Coimbra på Hotel Dom Luís***
 • Afr. 4/4, 14/4,16/5, 22/8, 29/8, 5/9 og 19/9-2024: 2 nætter i Porto på Hotel Axis Porto**** 
 • Afr. 21/5 og 8/8-2024: 2 nætter i Porto på Hotel Vila Galé****
 • 1 nat i Covilhã på TRYP Covilhã Dona Maria****
 • 1 nat i Évora på Hotel Muralhas****
 • 2 nætter i Sesimbra på Hotel do Mar***+
 • 9 x morgenmad (2.-10. dag)
 • 1 x frokost (6. dag)
 • 7 x middag (1. 3. 4. 5. 6. 8. og 9. dag)
 • Rundtur i Parque das Nações i Lissabon
 • Byrundtur i Lissabon
 • Byvandring i torneroselandsbyen Óbidos
 • Besøg på klosterborgen i Tomar, inkl. entré  
 • Besøg i dominikanerklostret i Baltalha, inkl. entré
 • Besøg på Coimbra Universitet, inkl. entré
 • Byvandring i portvinsbyen Porto
 • Besøg i pilgrimskirken i Braga, inkl. entré
 • Byvandring i Portugals vugge Guimarães
 • Udflugt langs Dourofloden og gennem Serra da Estrela
 • Besøg på vingård, inkl. portvinssmagning
 • Byvandring i Covilhã  
 • Byvandring i Évora, inkl. vinsmagning på Rota dos Vinhos
 • Besøg på fiskemarkedet i Setúbal
 • Køretur gennem Arrábida-bjergene
 • Byvandring i Sesimbra
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Lissabon

Afr. 14/4 og 16/5-2024
Vi flyver fra København med TAP's tidlige morgenfly direkte til Lissabon, hvor vi ankommer tidlig formiddag.

Fra lufthavnen kører vi til Parque das Nações, hvor Expo '98 blev afholdt, som vi oplever på en kørende panoramarundtur med bus. Stedet, der tidligere var et trist industriområde, er i dag Lissabons nye smarte bydel med moderne arkitektur og museer. Parkens havnefront er fornyet, og herfra er der en flot udsigt til den lange bro Vasco da Gama. Undervejs bliver der tid til at spise frokost på egen hånd.

Hen på eftermiddagen kører vi til vores centralt beliggende hotel, hvor vi har to overnatninger. Om aftenen spiser vi fælles middag. 

Afr. 4/4, 21/5, 8/8, 22/8, 29/8, 5/9 og 19/9-2024:
Vi flyver fra København med TAP's eftermiddagsfly direkte til Lissabon, hvor vi ankommer om aftenen. Fra lufthavnen kører vi direkte til vores centralt beliggende hotel, hvor vi skal bo to nætter.  Aftenens middag erstattes af en lille anretning på værelset.

Inkluderede måltider: Middag

Velkommen til Lissabon.

Velkommen til Lissabon.

2. dag: På opdagelse i Lissabon

Lissabon har i den grad bevaret fortidens charme. Byen byder på alt, hvad man kan forvente af en hovedstad med imponerende bygninger, museer, brede boulevarder, grønne parker, gammeldags sporvogne, flisesmykkede huse og farverige kvarterer med snoede gyder. Dertil finder vi hyggelige cafeer, et væld af gode restauranter og indkøbscentre, der kan stille selv den største købelyst.

I dag skal vi på byrundtur i Lissabon. Vi begynder dagen ved monumentet for politikeren Marquês de Pombal, der stod for genopbygningen af Lissabon efter jordskælvet i 1755. Herfra kører vi ad Avenida da Liberdade med fontæner og fortovscaféer under store skyggefulde træer til den store Rossioplads, hvor der gennem historien har været tyrefægtninger, militærparader og festivaler. Videre gennem de elegante gader i Baixakvarteret ned mod Tejofloden til den store Comércioplads, der ofte sammenlignes med Markuspladsen i Venedig.

Vi besøger også det elegante forretningskvarter Baixa med eksklusive butikker og kunstgallerier til Alfamas farverige labyrint af stejle gader og trapper med enestående udsigtspunkter over byen. Det gamle kvarter oser af stemning med blafrende vasketøj, blomsterkrukker og små butikker.

Dagens sidste stop er i bydelen Belém, der rummer masser af minder fra portugisernes bedrifter på verdenshavene. Vi kommer forbi det smukke Jéronimoskloster - et fantastisk monument over opdagelsestidens rigdom - og udefra ser vi Lissabons vartegn, det pragtfulde Belémtårn, der ligger som en fæstning i Tejofloden. På den lille spadseretur langs floden ser vi også Monumentet for Opdagelserne, der er udformet som stævnen på en karavel. Måske fristes du af de berømte Pastéis de Belém-kager på byens ældste konditori, inden turen går tilbage til hotellet. (Afr. 21/5-2024: Vi ser Jéronimosklosteret udefra, da klosteret er lukket på mandage).

Om aftenen er der middag på egen hånd, og rejselederen kommer gerne med gode restaurantforslag. 

Inkluderede måltider: Morgenmad

Lissabons vartegn, det pragtfulde Belémtårn, der ligger som en fæstning i Tejofloden.

Lissabons vartegn, det pragtfulde Belémtårn, der ligger som en fæstning i Tejofloden.

3. dag: Óbidos, Tomar, Batalha og Coimbra

Fra Lissabon fortsætter rejsen til den fortryllende torneroselandsby Óbidos, der oser af idyl med sine hvidkalkede huse og røde tegltage. De fornemme huse er udsmykket med dekorative kakler og ligger gemt i en charmerende verden bag den høje velbevarede ringmur.

På den lille byvandring gennem middelalderbyen passerer vi Santa Maria-kirken, hvor den ti år gamle Afonso 5. blev gift med sin otteårige kusine Isabel i 1441. Vi indsnuser stemningen i den romantiske eventyrbys snævre gyder. Prøv den lokale kirsebærlikør, ginjinha, inden turen fortsætter til den charmerende by Tomar, der domineres af den højtliggende klosterborg, Convento de Cristo. De velhavende munke fra Kristusordenen finansierede store dele af Portugals opdagelsesrejser. Vi besøger den fantastiske klosterborg med syv klostergårde og ridderkirken, der er inspireret af Jerusalems Gravkirke. Klostrets største seværdighed er det fantasifulde vindue, Janela do Capítulo. Klostret er ganske enkelt et mesterværk.

Efter besøget i Tomar kører vi videre til det enestående dominikanerkloster Santa Maria da Vitória i Batalha. Det honningfarvede kloster er en bygning i særklasse. Glæd dig til at se kirkens storslåede vestfacade og dets klostergange med elegante buer. Herfra går turen videre til uddannelsesbyen Coimbra, der var Portugals hovedstad for 750 år siden, men i dag Portugals svar på Storbritanniens Oxford. Gadebilledet er præget af de mange studerende, som er iklædt sorte kapper.  Vi bor en nat i den smukke og levende by, der ligger ved Mondegofloden, omgivet af et betagende landskab.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Convento de Cristo i Tomar.

Convento de Cristo i Tomar.

4. dag: Universitetsbyen Coimbra og portvinsbyen Porto

Om morgenen besøger vi det prestigefyldte universitet, der troner på Alcacovabjerget. Her ser vi det berømte barokbibliotek med forgyldte sale og med mere end 300.000 bøger. Universitetet, der er blandt verdens ældste, har over 20.000 studerende fra mere end 70 lande. 

Rejsen fortsætter herefter til Portugals næststørste by Porto, der ligger vidunderligt ved Douroflodens udmunding. Her oplever vi byens mange farverige huse, gammeldags sporvogne, eventyrlige pladser og grønne parker. Porto er som en skattekiste fyldt med oplevelser! Svulmende facader på kirker og bygninger stråler i deres pragt til minde om den maritime fortid, hvor utallige rigdomme strømmede til havnebyen fra den nye verden. Senere blev Porto kendt for den verdensberømte vinhandel med Storbritannien. 

På byvandringen passerer vi børsen, der er kendt for det overdådigt udsmykkede Arabiske Værelse, og kommer forbi den smukke San Francisco-kirke. Vi tager et kig ind i den rigt dekorerede banegård med de klassiske portugisiske fliser (azulejos) i blå og hvide farver og går gennem labyrinten af smalle, stejle gyder ned til Ribeira. Her oplever vi den helt unikke stemning, når livet ved floden udfolder sig ved de mange kulørte huse og på de udendørs restauranter og barer. Vi besøger også det historiske Bolhão marked, som er genåbnet i september 2022 efter flere års lukning grundet renovering. 

Vi bor to nætter i Porto på et moderne hotel, beliggende blot fire kilometer fra byens hyggelige historiske hjerte.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Portvinsbyen Porto ved Douroflodens udmunding.

Portvinsbyen Porto ved Douroflodens udmunding.

5. dag: Braga og Guimarães

I dag skal vi udforske Braga til fods og besøge den fantastiske kirke Bom Jesus do Monte, der er kendt for sin gigantiske trappe og fontæner. Her kan man ofte se pilgrimme, der på knæ klatrer op ad de 252 trin. Kirken blev optaget på UNESCOs verdensarvliste i 2019.

Herefter ser vi nærmere på Portugals vugge Guimarães, der var Europas kulturby i 2012. Sammen tager vi på en flot byvandring ad krogede gader i den velbevarede middelalderby med smukke arkader og borgerhuse.

Vi kører tilbage til Porto for middag og overnatning.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Bragas fantastiske kirke Bom Jesus do Mont.

Bragas fantastiske kirke Bom Jesus do Mont.

6. dag: Dourofloden og Serra da Estrela

Den 900 kilometer lange Douroflod udspringer i Spanien og strømmer mod vest gennem Portugal til Porto. Den gyldne flod slynger sig gennem et smukt landskab med dybt skårne slugter, omgivet af terrasser med endeløse vinmarker og smukke quintas - portugisiske vingårde. Druerne dyrkes på flodens skråninger, hvorefter vinen langsomt modnes i de enorme træfade i Portos mange lagerhuse.

Med bus følger vi portvinsruten langs floden til Cambres, hvor vi besøger den meget charmerende vingård Quinta da Pacheca. Vi hører stedets historie og får indblik i vinproduktionen. Vi slutter besøget med en herlig frokost hvor vi smager stedets vine og til desserten nyder vi selvfølgelig et lille glas portvin. Efterfølgende har du mulighed for at besøge stedets vinbutik, hvor der findes mange forskellige portvine. 

En storslået køretur venter med udsigt til alle sider gennem Portugals højeste bjergkæde, Serra da Estrela (Stjernebjergene). Stejle bakketoppe, floder, søer og skove gør området til et af landets flotteste naturområder. Som et smukt billede i landskabet ses fårehytternes stråtækte stenhuse på skråningerne - og i de mørke granitbjerge gemmer sig mange myter. Området er hjemsted for Portugals mest berømte ost, Queijo Serra da Estrela, der er så blød, at den næsten er flydende.  

Vi bor én nat i Serra da Estrelas største by, den hyggelige Covilhã, der er kendt for fine tekstiler vævet af den lokale uld. Inden middagen på hotellet, går vi en lille tur gennem Covilhãs hyggelige gader.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Terrasser med vin langs Dourofloden.

Terrasser med vin langs Dourofloden.

7. dag: Middelalderbyen Évora

Rejsen fortsætter til Alentejo-regionen og middelalderbyen Évora, hvor der hersker en skøn atmosfære. Her tager vi på en flot byvandring gennem de maleriske gyder og kommer forbi et overflødighedshorn af arkitektoniske værker. Den idylliske by er fyldt med minder fra en rig fortid med mere end 2.000 års historie. Gemt bag den gamle bymur finder vi hvidkalkede huse, fornemme paladser, herskabsvillaer, eventyrlige kirker, klostre, brostensbelagte gader, buegange, kakkeldekorerede indgangspartier, patioer og antikke tempelsøjler. 

Turen slutter med besøg i den fine vinforretning Rota dos Vinhos, som repræsenterer vin fra de fleste af regionens vingårde. Her smager vi på flere forskellige varianter. Glæd dig til at tilbringe natten i hjertet af byen på et skønt hotel. Har du lyst, kan du for egen regning tage med rejselederen på en hyggelig lokal restaurant. 

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Middelalderbyen Évora.

Middelalderbyen Évora.

8. dag: Setúbal, Arrábida-bjergene og Sesimbra

Vi fortsætter til den hyggelige havneby Setúbal, hvor vi ser nærmere på byens populære fiskemarked (falder besøget i Setúbal ikke på en mandag besøges det lokale marked i Sesimbra istedet for), der blandt andet er kendt for sardiner og den lange, sølvfarvede dybhavsfisk Espada – en yderst velsmagende fisk. Snup eventuelt en bica - en portugisisk espresso - på en af byens stemningsfulde cafeer.

Herefter tager vi på endnu en flot køretur - denne gang gennem dele af den store nationalpark Serra da Arrábida med pudsige bjergformationer, fyrretræer og enestående flora. Turen byder på hårnålesving, stejle klippekyster og betagende udsigt til Atlanterhavets blå bølger.

For foden af Arrábida-bjergene ligger den maleriske fiskerby Sesimbra, hvor vi skal bo to nætter. Sesimbra er en af Portugals mest velbevarede hemmeligheder. Portugiserne har længe haft en forkærlighed for denne lille ferieperle og har med god grund forsøgt at holde den for sig selv. Bjergene beskytter byen for de kolde nordenvinde, hvorfor Sesimbra nyder godt af et skønt klima. Den smukke brede sandstrand, den dejlige lange strandpromenade, de lækre fiskerestauranter og stemningen i de smalle gyder med hyggelige cafeer gør Sesimbra til et perfekt sted at nyde livet.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

I havnen ligger de farverige fiskerbåde som kaldes Aiolas.

I havnen ligger de farverige fiskerbåde som kaldes Aiolas.

9. dag: Afslapning ved Atlanterhavet

Nyd den gyldne strand, tag en dukkert, mærk havets brise, lyt til havets bølger eller slap af ved hotellets dejlige pool.

Måske lokker en afslappende spadseretur med rejselederen langs den skønne strandpromenade med svajende palmer ind til hjertet af byen, hvor vi finder en hyggelig fiskerestaurant og nyder en dejlig frokost for egen regning. Herfra går turen videre op i de smalle gader, der fordeler sig labyrintisk mellem de hvide huse med terrakottafarvede tage. Sesimbras historiske bydel har formået at bevare en skøn og autentisk atmosfære. Over byen troner en mere end 1.000 år gammel maurisk borg, hvorfra der er en fantastisk udsigt over Sesimbra og den farverige havn. 

Om aftenen hygger vi os med middag på hotellet.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Solnedgang ved Sesimbras strand.

Solnedgang ved Sesimbras strand.

10. dag: Hjemrejse

Det er blevet tid til at sige farvel til skønne Portugal efter en dejlig og oplevelsesrig rundrejse. Vi kører til lufthavnen i Lissabon, hvorfra vi flyver med TAP direkte til København.

Inkluderede måltider: Morgenmad.

Hotelinformation

Hotel Olissippo Marquês de Sá ****, Lissabon
VisSkjul

Hyggeligt, centralt beliggende 4-stjernet hotel i Lissabon tæt på Gulbenkian-muséet og indkøbscentret El Corte Inglês og blot 200 meter fra metrostationen São Sebastião. Hotellet har restaurant, cocktailbar og elevator.

Værelser

Alle værelser har aircondition, tv, sikkerhedsboks, minibar, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer.
Velkommen til Hotel Olissippo Marquês de Sá i Lissabon.
Velkommen til Hotel Olissippo Marquês de Sá i Lissabon.
Sæt dig til rette med en forfriskning i hotellets lounge-bar.
Sæt dig til rette med en forfriskning i hotellets lounge-bar.
Restauranten på hotellet.
Restauranten på hotellet.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.

Hotel Dom Luís ***, Coimbra
VisSkjul

Pænt hotel kun få minutters kørsel til Coimbras historiske bydel. Hotellet har shuttlebus til centrum, terrasse, have, elevator, restaurant og en hyggelig bar. Fra hotellet er der en flot udsigt over byen og universitet.

Værelser

Vi bor i lyse og flotte værelser med tv, køleskab, sikkerhedsboks, aircondition, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer.

Velkommen til receptionen på Hotel D. Luis i Coimbra.
Velkommen til receptionen på Hotel D. Luis i Coimbra.
Sæt dig til rette og nyd udsigten fra hotellets lounge.
Sæt dig til rette og nyd udsigten fra hotellets lounge.
Restauranten på hotellet.
Restauranten på hotellet.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.

Hotel Axis Porto ****, Porto
VisSkjul

Moderne hotel med 145 værelser beliggende ca. 4 kilometer fra Portos historiske centrum. Der er ca. 800 meter fra hotellet til nærmeste metrostation (Hospital São João), hvor der er direkte forbindelse (uden skift) til den ikoniske gamle jernbanestation São Bento, der ligger midt i Portos historiske hjerte.

Udover restaurant byder hotellet også på en spaafdeling (mod betaling) samt et hyggeligt opholdsområde og en bar med et overdækket terrasse. 
 

Værelser

Vi bor i dobbeltværelser på ca. 25m2 med balkon med panoramaudsigt over byen, tv, minibar, sikkerhedsboks, aircondition, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer.

Velkommen til Axis Hotel i Porto.
Velkommen til Axis Hotel i Porto.
Sæt dig til rette i hotellets lobby.
Sæt dig til rette i hotellets lobby.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.

Hotel Vila Galé ****,Porto
VisSkjul

Dejligt hotel beliggende centralt i Porto ca. 10 minutters gang fra den berømte indkøbsgade Rua de Santa Catarina. Hotellet er bygget i 1999 men blev renoveret i 2025. Metrostationen Campo 24 de Agosto ligger blot 100 meter fra hotellet og via den har du en hurtig adgang til hele byen.

Hotellet har 292 værelser, to restauranter, to barer og på øverste etage finder du en spa med en indendørs pool, jacuzzi og fitnessområde. 

Værelser

Ophold i standard dobbeltværelse på ca. 23 m2 med aircondition, minibar, tv, telefon, radio, sikkerhedsboks, gratis WiFi samt badeværelse med hårtørrer. Mod tillæg ophold i dobbeltværelse som enkeltværelse. 

Velkommen til Hotel Vila Galé i Porto.
Velkommen til Hotel Vila Galé i Porto.
Hotellets pool med panoramaudsigt.
Hotellets pool med panoramaudsigt.
Hotellets morgenmadsrestaurant.
Hotellets morgenmadsrestaurant.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.

TRYP Covilhã Dona Maria ****, Covilhã
VisSkjul

Moderne hotel med en skøn beliggenhed i udkanten af den historiske by Covilhã. Fra hotellet er der en betagende udsigt over dalen og de omkringliggende bjerge.

Hotellet har en flot indendørs pool, spa, fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad, elevator og en hyggelig bar samt restaurant.

Værelser 

Vi bor i lyse værelser med minibar, aircondition, sikkerhedsboks, tv, gratis WiFi og badeværelse med badekar og hårtørrer.

Velkommen til Hotel Covilha Dona Maria i Covilha i Portugal.
Velkommen til Hotel Covilha Dona Maria i Covilha i Portugal.
Morgenmadsrestauranten på hotellet.
Morgenmadsrestauranten på hotellet.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse.
Eksempel på badeværelse.

Hotel Muralhas ****, Évora
VisSkjul

Fantastisk hotel med en fremragende beliggenhed inden for Évoras gamle bymur og i hjertet af den historiske bydel blot fem minutters gang fra den berømte Giraldo-plads.

Glæd dig til at bo på dette charmerende og stemningsfulde hotel med udendørs pool og liggestole, have langs bymuren, terrasse, elevator, romantisk lobby, lounge med pejs, bar og hyggelig restaurant.

Værelser

Vi bor i lyse, elegante og rummelige værelser med smukt stengulv. Alle værelser har aircondition, sikkerhedsboks, tv, minibar, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer. 

Terrasse på Hotel Muralhas.
Terrasse på Hotel Muralhas.
Området omkring poolen på Hotel Muralhas.
Området omkring poolen på Hotel Muralhas.
Receptionen.
Receptionen.
Hotel Muralhas - Eksempel på et standardværelse.
Hotel Muralhas - Eksempel på et standardværelse.

Hotel do Mar ***+, Sesimbra
VisSkjul

Charmerende hotel med en fantastisk beliggenhed i et af Sesimbras mest populære områder. Hotel do Mar er bygget på en lille bjergskråning direkte ud til Atlanterhavet. Fra hotellet er der direkte adgang til den lange strandpromenade, blot 100 meter til den brede sandstrand og cirka en kilometer til byens mange fiskerestauranter.

Hotellet har en flot udendørs pool med solterrasse, indendørs pool, sauna, fitnesscenter, bordtennis, tennisbane, elevator, meget hyggelig bar og restaurant med panoramaudsigt.

Værelser

Vi bor i smukke standardværelser, der har balkon med havudsigt samt tv, aircondition, minikøleskab, gratis WiFi, sikkerhedsboks mod betaling og eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Vi benytter dobbeltværelser som eneværelser.     

Eksempel på et standard værelse på Hotel do Mar.
Eksempel på et standard værelse på Hotel do Mar.
Udsigt til standpromenaden fra Hotel do Mar.
Udsigt til standpromenaden fra Hotel do Mar.
Den indbydende restaurant med panoramaudsigt på Hotel do Mar.
Den indbydende restaurant med panoramaudsigt på Hotel do Mar.