Inkl. halvpension med vin

Andalusien & Costa Tropical · Langtidsrejse

Flyrejser
22 eller 23 Dage

Rejs væk fra vinterkulden på en skøn langtidsrejse til Sydspaniens tropiske kyst. Her venter tre rolige uger under lune himmelstrøg i pragtfulde Almuñécar med forkælelse, spændende udflugter og halvpension inkluderet.

Den smukke kyststrækning Costa Tropical ligger øst for Málaga på Spaniens sydkyst og er indgangsporten til mange af Andalusiens kendte kulturbyer og maleriske, hvide byer. Den tropiske kyst er måske mindre kendt end sin storesøster Costa del Sol, men den har mindst lige så meget at byde på; med klipper, små bugter og et mildt klima, som gør landskabet perfekt til dyrkning af eksotiske frugter og grøntsager, er Costa...

Rejs væk fra vinterkulden på en skøn langtidsrejse til Sydspaniens tropiske kyst. Her venter tre rolige uger under lune himmelstrøg i pragtfulde Almuñécar med forkælelse, spændende udflugter og halvpension inkluderet.

Den smukke kyststrækning Costa Tropical ligger øst for Málaga på Spaniens sydkyst og er indgangsporten til mange af Andalusiens kendte kulturbyer og maleriske, hvide byer. Den tropiske kyst er måske mindre kendt end sin storesøster Costa del Sol, men den har mindst lige så meget at byde på; med klipper, små bugter og et mildt klima, som gør landskabet perfekt til dyrkning af eksotiske frugter og grøntsager, er Costa Tropical nemlig intet mindre end spektakulær!

På en langtidsrejse har du god tid til at nyde de smukke omgivelser, hygge over måltiderne samt lære området og dine medrejsende godt at kende - og selvfølgelig komme helt ned i gear! På Costa Tropical har vi sørget for, at rammerne for din langtidsrejse er ideelle.

Vores lækre hotel ligger ved den charmerende by Almuñécar, som rummer mere end 3.000 års historie og ligger beskyttet af bjergkæder med udsigt til havet. Nyd livet på Almuñécars hyggelige torv, eller gå en tur gennem de stejle, krogede gader, der tager dig forbi hvidkalkede huse med blomsterdekorerede balkoner. Nyd også kystregionens dejlige middelhavskøkken, der byder på alt fra tapas, paella og tortillas til alt godt fra havet. Vi bor ved de lange strande mod det azurblå Middelhav, hvor vi hygger os med halvpension, inklusive vin til middagene. Vi har desuden inkluderet en enkelt entré til hotellets lækre spa, samt en lærerig introduktion til de ærkespanske specialiteter paella og sangria. Og så tager vi ud på oplevelsesrige udflugter til Andalusiens skønne landskaber og spændende byer.

Kort - Andalusien og Costa Tropical - langtidsrejse

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Eneværelse · 22 dage
2.800,-
Eneværelse · 23 dage
3.000,-
Afbestillingsforsikring
550,-
Obl. administrationstillæg
69,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Granada & Alhambra
650,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • Alle skatter og afgifter 
 • 21 eller 22 nætter i Almuñécar på Hotel Bahía Tropical****
 • 21 eller 22 x morgenmad 
 • 21 eller 22 23 x middag inkl. ½ fl. vin og vand
 • 1 x entré til hotellets spa
 • Spansk madlavningskursus, inkl. paellafrokost og sangria
 • Orienteringstur i lokalområdet
 • Byvandring i Almuñécar
 • Udflugt: Bjergområdet Las Alpujarras med besøg hos skinkeproducent
 • Udflugt: Fashionable Nerja og den hvide landsby Frigiliana
 • Udflugt: Picassos fødeby Málaga
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangement bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa Tropical

Vi flyver med Norwegian direkte fra København til Málaga, hvor vi bydes velkommen af vores dansktalende rejseleder. Herefter fortsætter vi til vores hotel ved Almuñécar, der skal være vores hjem på den tropiske kyst i Andalusien. Om aftenen hygger vi os med rejsens første middag i hotellets restaurant.
 

2. dag: Costa Tropical

I dag står vi op til den første dag i vores nye omgivelser. Vi har god tid til at nyde morgenmaden, inden rejselederen inviterer os ud på en hyggelig lille gåtur i lokalområdet. Her lærer vi lidt om byen og området og får praktiske råd og gode tips til ferien. Vi bliver også her informeret om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

 

3. dag: Byvandring i Almuñecár

Vi tager på en flot spadseretur langs havet til Almuñécars gamle bydel, der klynger sig til klippetoppen San Cristóbal, hvor vi finder den gamle borg. Livet i den gamle bydel føles, som om det har stået stille i mange år - uforandret, autentisk og utroligt hyggeligt. Vi fortsætter med en byvandring gennem de stejle gader, hvorefter der er tid på egen hånd ved det hyggelige og meget stemningsfulde torv. Vi tager sammen tilbage på hotellet, hvor der er god tid til afslapning, inden vi hygger os med aftenens middag. Er man ikke færdig med at snuse rundt i Almuñécars gamle bydel, kan man også nemt for egen regning tage en bus tilbage til hotellet. 

Udsigt over Almuñécar fra den gamle borg.
 

4.-21., 4.-22. dag eller 4.-23. dag: Ophold på Costa Tropical

Man keder sig bestemt ikke på en langtidsferie! Vi har arrangeret en række forskellige spændende udflugter, som vi tager på sammen med rejselederen, der kender området særdeles godt og kan alle de gode historier. Du har desuden mulighed for at tilkøbe to ekstraarrangementer. I løbet af rejsen arrangerer hotellet næsten dagligt forskellige aktiviteter og har løbende aftenunderholdning. Du kan læse om de inkluderede udflugter samt ekstraarrangementerne nedenfor.
 

22., 23. eller 24. dag: Hjemrejse

Efter tre skønne uger på Sydspaniens tropiske kyst er vi tanket op med solskin og klar til at vende hjem med dejlige ferieminder i bagagen. Vi flyver med Norwegian direkte fra Málaga til København.
 

På hotellet er følgende aktiviteter inkluderet:

Aktivitet: Spaoplevelse
Under opholdet er der inkluderet 1 x entré til hotellets spa, hvor du kan slappe af og nyde livet i sauna og jacuzzi. Du kan også forkæle dig selv ved at tilkøbe en af hotellets lækre spabehandlinger.

Aktivitet: Spansk madlavningskursus
En rigtig hyggelig og lærerig oplevelse, hvor vi skal lære, hvordan Spaniens mest berømte ret paella tilberedes. En skøn risret krydret med gul safran og masser af lækre, lokale ingredienser. Et populært måltid som ofte spises til lokale byfester, hvor kokkene benytter store pander på op til syv meter i diameter. Kokken viser os desuden hemmeligheden bag den ultimative spanske sommerdrink sangria. Den blodrøde og velsmagende drink er en blanding af rødvin, frugt og andre ingredienser. Herefter nyder vi paellafrokosten - selvfølgelig med et glas sangria til!

 

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Udflugt: Bjergområdet Las Alpujarras
Vi tager på en interessant halvdagstur til det smukke bjergområde Las Alpujarras, der er en del af Sierra Nevada. Området består af frodige bakker, indbydende dale, maleriske landsbyer og rislende vandløb. Vi kører et stykke langs kysten, hvorefter vi fortsætter ind i landet via en enorm slugt, som gennem årtusinder er formet af floden Guadalfeo. Undervejs kommer vi gennem nogle af Andalusiens charmerende, hvide landsbyer, Pueblos Blancos. Vi holder pause i Capileira, som er den højest beliggende hvide landsby i Las Alpujarras. Nær Pitres besøger vi et skinketørreri, hvor tusindvis af den berømte Jamón Serrano-skinke hænger til tørre. Her hører vi om processen og får smagsprøver på det lækre produkt.   

Udflugt: Fashionable Nerja og den hvide landsby Frigiliana
Feriebyen Nerja ligger ufattelig smukt ved foden af Sierra de Almijara-bjerget. Vi spadserer på den kendte promenade langs klippeforbjerget, Europas Balkon, der ligger som en terrasse over høje klipper og nærmest falder ned på den brede sandstrand med bjergene i baggrunden. Vi fortsætter udflugten lidt ind i baglandet til den idylliske landsby Frigiliana, der flere gange er kåret som Spaniens smukkeste og bedst bevarede landsby. Vi går en tur gennem byens labyrint af snoede trappegader og nyder de hvidkalkede huse med smedejernsgitre og farverige blomster. Fra toppen af byen er der en fremragende udsigt til Middelhavet, mandeltræer og olivenlunde. 

Udflugt: Picassos fødeby Málaga
Spændende heldagstur til Andalusiens næststørste by. Málaga er en flot storby med en lang historie og mange interessante seværdigheder. Her findes det smukke Picassomuseum, som er indrettet i et storslået gammelt rigmandspalads. Midt i byen står også en skulptur af vores egen H.C. Andersen, der i sin tid besøgte byen. På byrundturen passerer vi både moderne bebyggelser i det tidligere industriområde, det engelske kolonikvarter og Plaza Victoria, hvor kongeparret lå i lejr, da de indtog byen for 500 år siden. Undervejs holder vi pause, hvor vi kan nyde udsigten fra den nyrenoverede havn. Herefter er der tid på egen hånd, hvor du eksempelvis kan besøge Picassomuseet, Thyssenmuseet eller måske tage et kig ind i domkirken. Nyd livet på én af byens hyggelige fortovscaféer i den gamle bydel, inden vi igen er tilbage på hotellet. 

Hestevogn i Malaga.
 

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangement:

Ekstraarrangement: Granada og Alhambra
Vi kører en flot tur gennem det andalusiske bagland til den smukke by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevada-bjergene. Til fods udforsker vi den fortryllende by fyldt med historie, hyggelige gader og pladser. Derefter har vi lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den gamle by eller til et kig i den smukke domkirke, inden vi får en rundvisning på Alhambrapaladset. Her oplever vi en majestætisk skønhed med enestående kongelige gemakker, intime patioer, den berømte løvegård og det idylliske sommerpalads Generalife. Pragtfulde blomsteranlæg, roser og springvand, der er som taget ud af 1001 Nats Eventyr. En flot heldagsudflugt, hvor vi får oplevet Andalusiens absolut største seværdigheder.

Udsigt over Granada.

Hotelinformation

Hotel Bahía Tropical****
VisSkjul

Elegant hotel beliggende i et roligt område af Almuñécar helt ned til strandpromenaden, som fører til den historiske bydel. Hotellet ligger i første række ud mod Middelhavet og til stranden Playa del Pozuelo. Der er ca. 3,5 kilometer til centrum, og lige uden for hotellet kører lokalbussen til byen flere gange om dagen.

Overalt hersker en hyggelig stemning, og om aftenen er der jævnligt underholdning. Nyd den flotte udendørs pool, solterrasse og tagterrasse med havudsigt. Hotellet har elevator, bar og buffetrestaurant, hvor du kan nyde et stort udvalg af spansk og international mad både morgen og aften. Slap af i hotellets spa med sauna og jacuzzi, eller forkæl dig selv med en lækker massage- eller skønhedsbehandling (mod betaling).

Vi bor i store værelser med balkon eller terrasse med pooludsigt, aircondition, tv, køleskab, gratis WiFi og badeværelse med hårtørrer. Der er sikkerhedsboks mod betaling. Ved udlevering af badehåndklæder opkræves et depositum på 10 euro.

Læs mere om hotellet her.
Hotel Bahia Tropical Eksempel på et standardværelse på Hotel Bahia Tropical. Buffetrestaurant på Hotel Bahia Tropical. Aftenhygge på tagterrassen.