Ophold på Hotel Best Triton****

Costa del Sol & Benalmádena · Langtidsrejse · Best Hotel Triton · 2022

Flyrejser
22 Dage

Rejs med til Sydspaniens solkyst, der lokker med 300 årlige solskinsdage. Her er der skruet op for velværet, når vi nyder livet på vores 4-stjernede stamhotel Best Hotel Triton med en fantastisk beliggenhed ved havet i Benalmádena. På rejsen er der inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og dansktalende rejseleder.

Selvom byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser. Når man hiver tre uger ud af kalenderen, er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols...

Rejs med til Sydspaniens solkyst, der lokker med 300 årlige solskinsdage. Her er der skruet op for velværet, når vi nyder livet på vores 4-stjernede stamhotel Best Hotel Triton med en fantastisk beliggenhed ved havet i Benalmádena. På rejsen er der inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og dansktalende rejseleder.

Selvom byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser. Når man hiver tre uger ud af kalenderen, er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel og direkte ud mod Middelhavet.

Benalmádena er næsten vokset sammen med Torremolinos, men netop her findes en ganske særlig charme, der især skyldes byens flotte strandpromenade. Om sommeren er Benalmádena velbesøgt, men om efteråret og i vintermånederne sættes tempoet ned, og der er god tid til at hygge sig med morgenkaffen og til at fornemme den lokale atmosfære. Benalmádena tilbyder en skøn kombination af strand- og byliv, ligesom at området indbyder til udflugter og spændende oplevelser ved nogen af Andalusiens største seværdigheder.

Sæt dig ned med en god bog i et af hotellets mange hyggelige opholdssteder eller måske på din egen terrasse eller balkon. Gå på opdagelse i byens butikker, eller nyd en frokost på en af de klassiske tapasbarer, eller bestil friskfanget fisk på en stemningsfuld lokal restaurant. Når solen skinner fra en skyfri himmel, og man hører havets bølger slå rytmisk ind mod land, forstår man til fulde, hvorfor Benalmádena bliver mere og mere populær. Et hyggeligt, behageligt og solrigt afbræk med afslappende oplevelser væk fra de mørkeste måneder i Danmark.

Kort - Costa del Sol & Benalmadena - langtid 2022

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt
2.250,-
Dobbeltværelse som eneværelse med balkon el. terrasse og delvis havudsigt
3.075,-
Afbestillingsforsikring
730,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Charmerende Cádiz og sherrybyen Jerez
550,-
Andalusien for alle sanser
350,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 253,-
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Benalmádena på Hotel Best Triton****
 • 21 x morgenmad (2.-22. dag)
 • 1 x frokost, inkl. 1 glas vin
 • 19 x middag, inkl. 1/2 fl. vin og vand (2.-21. dag)
 • 1 x tapasmiddag
 • Orienterende gåtur i lokalområdet
 • Udflugt til eksklusive Marbella og Puerto Banús
 • Udflugt til den hvide landsby Mijas
 • Aftenudflugt til romantiske Málaga
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge. 
 

 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Med Vuelling flyver vi direkte fra København til Málaga. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til skønne Benalmádena, der danner rammen for de næste tre uger på Costa del Sol.

2. dag: Benalmádena

Om formiddagen arrangerer rejselederen en hyggelig lille gåtur, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til de kommende ugers aktiviteter. Samtidig får du information om, hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

Havnen i Benalmádena.

Havnen i Benalmádena.

3.-21. dag: Ophold på Costa del Sol

I løbet af opholdet er der inkluderet en række spændende udflugter, ligesom hotellet løbende arrangerer forskellige aktiviteter og aftenunderholdning.

Du har også mulighed for at deltage i nogle spændende ekstraarrangementer som bestilles sammen med rejsen. Rejselederen tilbyder desuden en række interessante ekstraudflugter, som kan tilkøbes på rejsemålet, ligesom at der vil være gratis arrangementer i form af spilleaftener, konkurrencer eller gåture. Der er også mulighed for at benytte lokalbussen sammen med rejselederen på en udflugt ud i det blå.

Læs mere om udflugterne nedenfor.

Når solen skinner, indbyder stranden til afslapning.

Når solen skinner, indbyder stranden til afslapning.

22. dag: Hjemrejse

Tre skønne uger på Solkysten lakker mod enden, og fra Málaga flyver vi med Vuelling direkte til København.

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Eksklusive Marbella og lystbådehavnen Puerto Banús

Den fornemme by Marbella er kendt for glamour og luksus. På dette eksklusive feriested finder vi en sand legeplads for millionærer, kendisser, kongehuse og sheiker. Vi tager på byvandring i den stemningsfulde gamle bydel, der er holdt i ægte andalusisk stil med fine hvidkalkede huse, blomsterrige balkoner og snørklede små gyder.

Marbella har bevaret sin identitet som en del af det ægte Andalusien, der netop kan opleves om efteråret og i vintermånederne. I hjertet af byen finder vi det gamle torv Plaza de los Naranjos, der smukt er omgivet af appelsintræer samt hyggelige restauranter og cafeer. På halvdagsudflugten besøger vi også den verdensberømte mondæne lystbådehavn i Puerto Banús.

Havnen Puerto Banus i Marbella.

Havnen Puerto Banus i Marbella.

Den hvide landsby Mijas, inkl. frokost med udsigt

Dagen byder på en udvidet halvdagsudflugt til Solkystens charmerende landsby Mijas, der ligger fornemt oppe i bjergene nord for Fuengirola. 

Til fods spadserer vi gennem byens stejle gyder forbi de hvidkalkede huse i traditionel andalusisk byggestil med farvestrålende patioer. Af og til ses æsler, der stadig i dag bruges som transportmiddel (taxa) i den lille idylliske by. Det oser af atmosfære i det historiske kvarter, der er fyldt med arabisk indflydelse.

Fremme i byens ældste del kommer vi til den lille hyggelige plads Plaza de la Constitución, som er fyldt med restauranter, cafeer og butikker. Vi ser springsvandsfontænen og bænkene på torvet, som er udfærdiget af marmorarbejderen Galiano af klippestykker, der blev skyllet ned i byen under en oversvømmelse i 1884. 

Vi finder indgangen til dagens frokostrestaurant, som ved første øjekast ikke syner af meget. Inde bag dørene finder vi dog en spektakulær restaurant, der ligger på kanten af klippevæggene, hvorfra vi kan nyde et fabelagtigt vue over landskabet med de grønne skrænter, de omkringliggende bjerge og Middelhavet i horisonten. Her nyder vi en dejlig frokost, inden vi returnerer til vores hotel i Benalmádena. 

Den hvide by Mijas.

Den hvide by Mijas.

Romantisk aftentur i Málaga, inkl. tapasmiddag 

Sidst på eftermiddagen tager vi på en flot halvdagstur til Andalusiens næststørste by. Málaga er en skøn storby med en lang historie og et væld af kulturelle muligheder. I byen finder du for eksempel intet mindre end 37 museer. På den lille panoramatur i Picassos fødeby nyder vi udsigten over den nyrenoverede havn, inden vi hygger os med en traditionel tapas på en dejlig restaurant.

Derefter skal vi på romantisk byvandring med lokalguide, hvor vi mærker livet på turen gennem Málagas historiske centrum med eventyrlige pladser, sandfarvede bygninger, smukke marmorbelagte gader - og vi kommer ind i meget smalle gyder, de færreste kender. Når solen går ned oplyser de gamle gadelamper smukt de eventyrlige bygninger og giver en fantastisk romantisk stemning overalt. Undervejs hører vi om nogle af byens mere ukendte historier, både de sjove og lidt uhyggelige!

Byvandringen er på cirka to kilometer og tager cirka 1,5 time.  Vi går i et roligt tempo og har tid til at nyde stemningen undervejs, ligesom vi holder en lille pause på en af de atmosfærefyldte barer, inden vi først på aftenen kører tilbage til hotellet. Vi gør opmærksom på, at middagen på hotellet udgår denne dag, idet vi spiser middag på en tapasresuarant i Málaga.

Picassos fødeby, Málaga.

Picassos fødeby, Málaga.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangementer

Charmerende Cádiz & sherrybyen Jerez

Den eventyrlige by Cádiz er næsten omgivet af Atlanterhavet til alle sider og var gennem århundreder en af Sydeuropas vigtigste byer med adgang til verdenshavene. I opdagelsestiden håndterede man her de mange varer, der kom fra de spanske kolonier i Sydamerika, og byen oser af rigdom. På flotteste vis ankommer vi til Cádiz via den otte kilometer lange tange, der forbinder byen med fastlandet.

På byvandringen i hjertet af den gamle bydel fornemmer man hurtigt, at Cádiz var et vigtigt handelscentrum, som derfor blev godt bevogtet. Byen er omkranset af et fæstningsværk med kanoner i skydeskårene og 126 tilbageværende vagttårne rager op blandt byens tage. Det emmer af sydeuropæisk stemning på turen gennem de snævre gyder med smukke pastelfarvede barokbygninger, arabiske gårdhaver og på pladsen med den storslåede domkirke.

Atlanterhavet bringer byen en rigdom af friskfanget fisk og skaldyr, og til frokosten på egen hånd kan vi anbefale en maritim tapas med søpindsvin og østers eller de populære friturestegte fisk med et glas tørt manzanilla-sherry. Det er også en særlig oplevelse og hyggeligt at spise en stående frokost i det fri sammen med lokalbefolkningen.

Over den imponerende nye bro forlader vi Cádiz og fortsætter til sherrybyens fødested Jerez de la Frontera, hvor der findes over 200 sherryvinhuse. Vi besøger det eksklusive og usædvanlig smukke vinhus José Estévez, hvor vi på rundvisningen oplever den velhavende families passion for både vin, heste og kunst. Vi ser de fantastiske sale i hovedbygningen og den kæmpestore vinkælder, hvor næsten uendelige egetræsfade ligger gemt. Huset eksporterer sherry til mange europæiske kongehuse.

Det er spændende både at se og høre om produktionen af de mange forskellige slags sherryvine, og vi slutter med en dejlig sherrysmagning bestående af fire glas. Den tørre fino sherryvin vil nok være elsket af de fleste, selvom den er noget ukendt i Danmark. En flot heldagstur, hvor vi er på sporet af den gode smag. Udflugten bestilles og betales sammen med rejsen. 

Glæd dig til en lækker sherrysmagning.

Glæd dig til en lækker sherrysmagning.

Andalusien for alle sanser

Dagens udflugt byder på en flot heldagstur i Andalusiens smukke landskab med spændende besøg undervejs. Første stop er olivenlunden Aceites de Ardales, hvor Bravo-familien gennem generationer har produceret olivenolie af fremragende kvalitet. Flere gange har de vundet regionens pris for bedste ekstra jomfru olivenolie.

Efter nogle smagsprøver fortsætter turen til fantastiske udsigtspunkter over naturparken og Chorro-kløften. Parken er verdensberømt for gangstien El Caminito del Rey (Den lille Kongevej), som blev bygget mellem 1901-1905. Stien skulle bruges til både mennesker og materialer som en simpel transportvej mellem to vandkraftværker, der ligger i hver sin ende af den dybe kløft. Den smalle gangsti, der løber halvvejs oppe på klippevæggen, har gennem tiden tiltrukket vovehalse fra hele verden og blev da også kaldt "verdens farligste gangsti". Vi kommer ikke ud på stien, men bliver på sikker grund, hvor vi kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt.

Herefter besøger vi den lille appelsinfarm Juanito Orange, der ikke ligger langt fra Pizarra. Den meget charmerende bonde Juanito viser os rundt på gården, og vi ser plantager med appelsiner, citroner, grapefrugt, granatæbler og meget mere. Vi smager på frugterne og hører om de mange sorter. Besøget slutter med familiens hjemmelavede paella med et glas vin. Udflugten bestilles og betales sammen med rejsen.

Caminito del Rey - den lille kongevej.

Caminito del Rey - den lille kongevej.

Hotelinformation

Hotel Best Tritón ****, Benalmádena
VisSkjul

Hotel Best Tritón ligger dejligt i Benalmádena, omgivet af en skøn have med palmetræer – direkte ud mod havet og strandpromenaden. Der er blot 200 meter til lystbådehavnen, og overalt hersker en hyggelig stemning. Hotellet består af to bygninger, forbundet med en korridor og få trapper.

Hotellet har en flot udendørs pool, solterrasse med liggestole, parasoller og tennisbane. Det er muligt at låne poolhåndklæder mod et depositum på 10 euro. Den udendørs pool er ikke opvarmet. Vil du forkæle dig selv, kan du slappe af i hotellets lille spa, hvor du finder en opvarmet indendørs pool, sauna, jacuzzi og tyrkisk bad. Entreen koster ca. 10 euro for 1½ time. Desuden finder du både et fitnesscenter samt frisør- og skønhedssalon på hotellet. Vaskeriservice tilbydes mod betaling. Under opholdet arrangerer hotellet masser af forskellige aktiviteter. Der findes bar, cafeteria og restaurant.

Måltider

I hotellets restaurant nyder vi den inkluderede halvpension, hvor der både morgen og aften serveres en stor buffet med et flot udvalg af spanske og internationale retter. Til alle middage er der inkluderet ½ flaske vin og vand pr. person. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.  

Mod tillæg kan der bestilles: 

 • Dobbeltværelse med balkon og fuld havudsigt (tilbydes kun på langtidsrejser)
 • Dobbeltværelse som eneværelse med balkon eller terrasse med delvis havudsigt.

Dobbelt- og eneværelser med delvis havudsigt

Pæne værelser på ca. 23-30m2 holdt i lyse farver med balkon eller terrasse på ca. 2m2 med delvis havudsigt. Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer. 

Dobbeltværelser med havudsigt 

Pæne værelser på ca. 23-30m2 holdt i lyse farver med balkon på ca. 2m2 med fuld havudsigt. Balkonen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbeltseng, skrivebord, stol, tv, køleskab, aircondition/varme, sikkerhedsboks samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar eller bruse­niche samt hårtørrer.    
Bemærk disse værelser kan kun bestilles på langtidsrejserne.  

Hotelfakta

Læs mere om hotellet her.

Best Hotel Triton.
Best Hotel Triton.
Eksempel på dobbeltværelse på Best Hotel Triton.
Eksempel på dobbeltværelse på Best Hotel Triton.
Restauranten på Best Hotel Triton.
Restauranten på Best Hotel Triton.
Der er mange hyggelige fællesområder på Best Hotel Triton.
Der er mange hyggelige fællesområder på Best Hotel Triton.
Lobbybaren på Best Hotel Triton.
Lobbybaren på Best Hotel Triton.
Best Hotel Triton ligger dejligt ud til Middelhavet.
Best Hotel Triton ligger dejligt ud til Middelhavet.
Indendørs pool på Best Hotel Triton.
Indendørs pool på Best Hotel Triton.
Fitnessrum på Best Hotel Triton.
Fitnessrum på Best Hotel Triton.