Ophold på Best Hotel Siroco****

Costa del Sol & Benalmádena · Langtidsrejse · Best Hotel Siroco · 2023

Flyrejser
22 Dage

Rejs med til Sydspaniens solkyst, hvor vi nyder livet på det 4-stjernede Best Hotel Siroco, der ligger med en fantastisk beliggenhed i anden række ved havet i Benalmádena. På rejsen er der inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og dansktalende rejseleder.

Når man hiver tre uger ud af kalenderen, er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel ud mod Middelhavet. Selvom byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser.

Benalmádena er næsten vokset sammen...

Rejs med til Sydspaniens solkyst, hvor vi nyder livet på det 4-stjernede Best Hotel Siroco, der ligger med en fantastisk beliggenhed i anden række ved havet i Benalmádena. På rejsen er der inkluderet lækker halvpension med vin, spændende udflugter og dansktalende rejseleder.

Når man hiver tre uger ud af kalenderen, er det vigtigt, at man finder det helt rigtige rejsemål. Det har vi fundet i Benalmádena, som ligger vest for Málaga på Costa del Sols smalle kyststrimmel ud mod Middelhavet. Selvom byerne langs Costa del Sol næsten hænger sammen, byder de på vidt forskellige oplevelser.

Benalmádena er næsten vokset sammen med Torremolinos, men netop her findes en ganske særlig charme, der især skyldes byens flotte strandpromenade. Om sommeren er Benalmádena velbesøgt, men om efteråret og i vintermånederne sættes tempoet ned, og der er god tid til at hygge sig med morgenkaffen og til at fornemme den lokale atmosfære. Benalmádena tilbyder en skøn kombination af strand- og byliv, ligesom at området indbyder til udflugter og spændende oplevelser ved nogle af Andalusiens største seværdigheder.

Sæt dig ned med en god bog i et af hotellets mange hyggelige opholdssteder eller måske på din egen terrasse eller balkon. Gå på opdagelse i byens butikker, eller nyd en frokost på en af de klassiske tapasbarer, eller bestil friskfanget fisk på en stemningsfuld lokal restaurant. Når solen skinner fra en skyfri himmel, og man hører havets bølger slå rytmisk ind mod land, forstår man til fulde, hvorfor Benalmádena bliver mere og mere populær. Her finder du et hyggeligt, behageligt og solrigt afbræk med afslappende oplevelser væk fra de mørkeste måneder i Danmark.

Kort over Costa del Sol og Benalmadena

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Dobbeltværelse · Superior · Udsigt til have eller pool
999,-
Dobbeltværelse · Premium · Delvis havudsigt
1.299,-
Dobbeltværelse som eneværelse · Standard
2.799,-
Afbestillingsforsikring
745,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Ekstraarrangementer

Andalusisk aften med hesteshow, flamenco & middag
425,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, p.t. kr. 246
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 21 nætter i Benalmádena på Hotel Best Siroco****
 • 21 x morgenmad (2.-22. dag)
 • 21 x middag, inkl. 1/2 fl. vin og vand (1.-21. dag)
 • Orienterende gåtur i lokalområdet
 • Udflugt til eksklusive Marbella og Puerto Banús
 • Udflugt til bjergbyen Ronda
 • Udflugt til den hyggelige gamle storby Malaga 
 • Besøg på vingård inklusiv vinsmagning og tapas
 • Dansktalende rejseleder på rejsemålet

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

​Ekstraarrangementer

Ekstraarrangementer bestilles sammen med rejsen (Gennemføres med min. 15 deltagere).

Forbehold for ændring i rækkefølgen af udflugterne. Ved få tilmeldinger vil udflugterne eventuelt blive gennemført i selskab med gæster fra Vitus Reiser i Norge. 

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa del Sol

Afr. 24/1: Vi flyver direkte fra København til Málaga med SAS. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til skønne Benalmádena, der danner rammen for de næste tre uger på Costa del Sol.

Afr. 14/2, 7/3 og 14/3: Vi flyver direkte fra København til Málaga med Norwegian. I lufthavnen bydes vi velkommen af vores dansktalende rejseleder, hvorefter vi kører til skønne Benalmádena, der danner rammen for de næste tre uger på Costa del Sol.

2. dag: Benalmádena

Om formiddagen arrangerer rejselederen en hyggelig lille gåtur, hvor vi bliver introduceret til vores nye omgivelser og får inspiration til de kommende ugers aktiviteter. Vi går fra Best Hotel Siroco og ned til strandpromenaden, som vi følger frem til Benalmadenas smukke og hyggelige marina, der flere år har vundet prisen som værende verdens bedste. Udover de mange flotte både og det spektakulære byggeri findes her et væld af butikker, cafeer og restauranter.

Efter at have snuset lidt omkring bliver vi samlet op af vores bus, der kører os ud på en panoramatur langs kysten til Torremolinos, inden vi kører retur til hotellet. Her får vi information om lokalområdet, hotellets aktiviteter, samt hvilke dage de inkluderede udflugter foregår.

Havnen i Benalmádena.

Havnen i Benalmádena.

3.-21. dag: Ophold på Costa del Sol

I løbet af opholdet er der inkluderet en række spændende udflugter, ligesom hotellet løbende arrangerer forskellige aktiviteter og aftenunderholdning.

Du har også mulighed for at deltage i et spændende ekstraarrangement som bestilles sammen med rejsen. Rejselederen tilbyder desuden en række interessante ekstraudflugter, som kan tilkøbes på rejsemålet, ligesom at der vil være gratis arrangementer i form af spilleaftener, konkurrencer eller gåture. Der er også mulighed for at benytte lokalbussen sammen med rejselederen på en udflugt ud i det blå.

Læs mere om udflugterne nedenfor.

Når solen skinner, indbyder stranden til afslapning.

Når solen skinner, indbyder stranden til afslapning.

22. dag: Hjemrejse

Afr. 24/1: Tre skønne uger på Solkysten lakker mod enden, og fra Málaga flyver vi med SAS direkte til København.

Afr. 14/2, 7/3 og 14/3: Tre skønne uger på Solkysten lakker mod enden, og fra Málaga flyver vi med Norwegian direkte til København.

På rejsen er følgende udflugter inkluderet:

Lystbådehavnen Puerto Banús og den gamle bydel i Marbella

I bus kører vi fra hotellet til den eksklusive og verdensberømte marina Puerto Banús, som er fyldt med store luksuriøse yachter. Det er en sand legeplads for millionærer, kendisser, kongehuse og sheiker. De velhavende bor her i prestigefyldte villaer og har en glamourøs livsstil med luksusbiler, stilfulde designerbutikker og eksklusive restauranter. Vi indsnuser stemningen og nyder området inden vi kører til Marbella for at besøge den gamle historiske bydel. Vi går en tur i de snævre gyder, som er fyldt med hvidkalkede huse og patioer med farverige blomster. Gemt i de smalle gyder ligger stemningsfulde bodegaer, tapasbarer, restauranter og butikker. Hjertet i den gamle by er Appelsintorvet, Plaza de los Naranjos, der er omgivet af ædle bygninger. Når vi forlader den gamle by går vi til Parque de la Alameda, Marbellas bypark, som i sig selv er en helt botanisk have fyldt med springvand, smukke kakkelbænke, palmer og eksotiske blomster.

Udenfor parken møder vi bussen som kører os tilbage til vores hotel. 

Gadeskilt og blomster i Marbella.

Gadeskilt og blomster i Marbella.

Málaga med besøg på vingård inkl. vinsmagning og tapas 

I dag tager vi på en flot udvidet halvdagstur til Andalusiens næststørste by. Málaga er en skøn storby med en lang historie og et væld af kulturelle muligheder. I byen finder du for eksempel intet mindre end 37 museer. På den lille panoramatur i Picassos fødeby nyder vi udsigten over den nyrenoverede havn. 

Derefter skal vi på flot byvandring med lokalguide, hvor vi mærker livet på turen gennem Málagas historiske centrum med eventyrlige pladser, sandfarvede bygninger, smukke marmorbelagte gader - og vi kommer ind i meget smalle gyder, de færreste kender. Byvandringen er på cirka to kilometer og tager cirka 1,5 time.  Vi går i et roligt tempo og har tid til at nyde stemningen undervejs. 

Midt på dagen kører vi lidt udenfor byens centrum for at besøge vingården Bodegas Quitapenas. Her bliver vi vist rundt af stedets lokalguide, som fortæller om druerne og fremstillingen af de enkelte vine. Vi slutter besøget i stedets vinkælder, hvor vi skal smage på tre forskellige vine og nyde en ægte spansk tapas med blandt andet gazpacho, omelette, ost, pølser og den velsmagende iberiske skinke.

Picassos fødeby, Málaga.

Picassos fødeby, Málaga.

Den spektakulære bjergby Ronda

Vi kører ind i landet gennem et af Spaniens smukkeste bjergområder. Her besøger vi Ronda, der udover at være en af Spaniens ældste byer også er blandt Sydspaniens kønneste. Byens vartegn er den imponerende bro Puente Nuevo, der ligger dramatisk over en meget dyb og lodret kløft på begge sider. Vi krydser broen til fods og kigger de næsten 100 meter ned i slugten til den dybtliggende Guadaleteflod.

Gennem små gyder med blændende hvide huse, fortsætter vi forbi tyrefægterarenaen, der hører til blandt Spaniens ældste og mest betydningsfulde. Her drømmer enhver matador om at kæmpe mod tyrens intelligens. Efter vores lille byvandring får du lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse. Historien om Spaniens mauriske fortid er allestedsnærværende, og her kan du opleve alt lige fra den unikke bymur til arabiske bade og måske forkæle ganen med en vinoplevelse og lidt spansk tapas fra nogle af de små vinproducenter, der findes i det hyggelige bycentrum.

Den berømte bro over kløften i Ronda.

Den berømte bro over kløften i Ronda.

På rejsen tilbydes følgende ekstraarrangement

Ekstraarrangement: Andalusisk aften med hesteshow, flamenco & middag

El Ranchito slog dørene op i 1960'erne som den første rideskole i Torremolinos. I dag ejes stedet af José Gonzalez, en kendt hestetræner og ridelærer. Siden 1993 har han afholdt et spektakulært hesteshow, som gennemføres af José selv, hans søn og datter samt yderligere tre ryttere og nogle senoritas i smukke farvestrålende andalusiske kjoler. Du vil se nogle af Andalusiens fineste ryttere og heste, som i samspil opfører spansk dressur. Efter hesteshowet "Ritmo a Caballo" er der middag. Gæster der deltager i denne aftenudflugt kan konvertere den manglede middag på hotellet til en frokost på en valgfri dag under opholdet. 

OBS. El Ranchito har besluttet kun at tilbyde show og middag i perioden fra maj til oktober 2023. Da vi har flere gæster der har tilkøbt denne udflugt på afrejse 14. februar, 07. marts & 14. marts 2023 vil udflugten på disse afgange blive gennemført som planlagt ovenfor. 
 

Hesteshow på El Ranchito.

Hesteshow på El Ranchito.

Hotelinformation

Hotel Best Siroco ****
VisSkjul

Vi bor på det komfortable Hotel Best Siroco i hjertet af Benalmádena med blot 200 meter til stranden og cirka ti minutters gang til marinaen. Hotellet ligger på en lille skråning, smukt omgivet af en eksotisk have med et lille vandløb. Kender du vores stamhotel Hotel Best Triton, så ligger Hotel Best Siroco lige bagved på den anden side af vejen. Bussen kan ikke køre helt ind på parkeringspladsen, så derfor skal du selv bære bagagen de sidste cirka 30 meter til hotellet. 

Hotellet er løbende blevet renoveret i 2017, og har en dejlig udendørs pool, solterrasse med liggestole, fitnesscenter, billard, lille butik, elevator, hyggelig bar samt spa med tyrkisk bad og sauna mod betaling. Der er mulighed for at låne badehåndklæder mod betaling af depositum på €10. Der er jævnligt aftenunderholdning på hotellet. Glæd dig til at nyde den store morgen- og aftenbuffet, der altid er varieret og lækkert tilberedt.

Værelser

I rejsens grundpris er inkluderet ophold i delt standard dobbeltværelse.

Mod tillæg er det muligt at bestille ophold i følgende værelsestyper:

 • Dobbeltværelse · Superior
 • Dobbeltværelse · Premium 

Dobbeltværelse · Standard

Dobbeltværelse på ca. 21 m2 med 2 queensize senge (1,05 m), balkon eller terrasse, hårtørrer, telefon, tv, minibar, aircondition, sikkerhedsboks og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Disse værelser ligger på hotellets yderside. 

Værelsestypen kan bestilles som eneværelse mod tillæg. 

Dobbeltværelse · Superior

Dobbeltværelse på ca. 21 m2 med 2 queensize senge (1,05 m), hårtørrer, telefon, tv, minibar, aircondition, sikkerhedsboks og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Fra disse værelser har du udsigt mod haven og poolen. 

Dobbeltværelse · Premium

Dobbeltværelse på ca. 21 m2 med 2 queensize senge (1,05 m), bad og toilet, hårtørrer, slippers, telefon, tv, minibar, aircondition, sikkerhedsboks, te og kaffefaciliteter og gratis WiFi samt badeværelse med bruseniche eller badekar. Fra disse værelser har du delvis havudsigt. 

Læs mere om hotellet her.

Udsigt mod havet over poolområdet.
Udsigt mod havet over poolområdet.
Poolområdet foran hotellet.
Poolområdet foran hotellet.
Eksempel på et standard dobbeltværelse.
Eksempel på et standard dobbeltværelse.
Eksempel på en Premium dobbeltværelse.
Eksempel på en Premium dobbeltværelse.
Haven ved hotellet.
Haven ved hotellet.
Receptionen.
Receptionen.
Poolbaren.
Poolbaren.