Inkl. halvpension med vin

Costa Tropical & Almuñécar · Jul · 2023

Flyrejser
8 Dage

Vi kan varmt anbefale at fejre spansk jul på Costa Tropical. December er en dejlig tid i Sydspanien, og her nyder vi juledagene ved den charmerende by Almuñécar på et skønt 4-stjernet hotel, hvor vi har inkluderet halvpension med vin. 

Forkæl dig selv med en juleferie under varmere himmelstrøg på Sydspaniens tropiske kyst, hvor temperaturen typisk ligger omkring 15 grader. Julemåneden i Spanien er traditionsrig; gaderne er udsmykket med julepynt, og rundt omkring findes små, hyggelige julemarkeder, krybbespil og meget mere. I Spanien varer julen længe, for her slutter højtiden faktisk først på Helligtrekongersdag den 6. januar, hvor de tre vise...

Vi kan varmt anbefale at fejre spansk jul på Costa Tropical. December er en dejlig tid i Sydspanien, og her nyder vi juledagene ved den charmerende by Almuñécar på et skønt 4-stjernet hotel, hvor vi har inkluderet halvpension med vin. 

Forkæl dig selv med en juleferie under varmere himmelstrøg på Sydspaniens tropiske kyst, hvor temperaturen typisk ligger omkring 15 grader. Julemåneden i Spanien er traditionsrig; gaderne er udsmykket med julepynt, og rundt omkring findes små, hyggelige julemarkeder, krybbespil og meget mere. I Spanien varer julen længe, for her slutter højtiden faktisk først på Helligtrekongersdag den 6. januar, hvor de tre vise mænd kommer med gaver til alle artige børn.

Den smukke kyststrækning Costa Tropical er indgangsporten til mange af Andalusiens maleriske, hvide byer. Vi bor ved den idylliske by Almuñécar, som rummer mere end 3.000 års historie og ligger beskyttet af bjergkæder med udsigt til det azurblå Middelhav. Nyd livet på byens hyggelige torv, eller gå en tur gennem de stejle, krogede gader forbi hvidkalkede huse med blomsterdekorerede balkoner.

Vi bor skønt på det 4-stjernede Hotel Bahía Tropical i værelser med balkon, hvor du kan slappe af og nyde de lune decembertemperaturer. Juleaften bliver der arrangeret gallamiddag for os, og juledag nyder vi en traditionel, spansk julefrokost på en hyggelig lokal restaurant i Granada.

Derudover har vi sammensat et spændende udflugtsprogram, hvor vi oplever områdets natur og stemningsfulde byer. 

God jul - Feliz Navidad!

Kort - Costa Tropical og Almunecar - Jul 2019

Datoer og priser

Vent lidt, mens vi finder datoer og priser

Tillæg pr. person

Juniorsuite
1.300,-
Eneværelse
1.399,-
Pladsreservation i transfer- og udflugtsbusser, række 1-3
250,-
Afbestillingsforsikring
475,-
Obl. administrationstillæg
89,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Málaga t/r
 • Alle skatter og afgifter, pt. kr. 244
 • Transfer lufthavn-hotel t/r
 • 7 nætter på Hotel Bahía Tropical****
 • 7 x morgenmad (2.-8. dag)
 • 1 x frokost (5. dag)
 • 7 x middag, inkl. 1/2 fl. vin og vand (1.-7. dag)
 • 1 x entré til hotellets spa
 • Byvandring i Almuñécar
 • Udflugt til bjergområdet Las Alpujarras
 • Besøg på skinketørreri
 • Heldagsudflugt til Granada 
 • Udflugt til Nerja og den hvide landsby Frigiliana
 • Dansktalende rejseleder på hele rejsen

Bemærkninger

Passer rejsen til dig? 

Denne rejses program passer til dig, der er almindelig godt gående. Det svarer til, at du kan gå i et tempo på ca. 4 kilometer på 1 time.
 
Er du mindre godt gående, anbefaler vi rejserne under vores koncept ”I ro og mag”. Her er rejsernes program tilpasset dig, der ikke er så godt til bens.
 
Se alle ”I ro og mag”-rejser her.

Udflugter

Forbehold for ændringer i rækkefølgen af udflugterne.

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Costa Tropical

Om morgenen flyver vi med SAS fra København direkte til Málaga. Fra lufthavnen kører vi i bus direkte til vores dejlige hotel ved Almuñécar, hvor vi sammen skal tilbringe juledagene.

Inkluderede måltider: Middag

Udsigt over hyggelige Almuñécar.

Udsigt over hyggelige Almuñécar.

2. dag: Byvandring i Almuñécar 

Vi tager på en flot spadseretur langs havet til Almuñécars gamle bydel, der klynger sig til klippetoppen San Cristóbal, hvor vi finder den gamle borg. Livet i den gamle bydel føles, som om det har stået stille i mange år - uforandret, autentisk og utrolig hyggeligt.

Vi fortsætter med byvandring gennem de stejle gader, og der er tid på egen hånd ved det stemningsfulde torv. Gåturen er i alt på cirka syv kilometer. Efterfølgende har du god tid til afslapning, eller måske vil du besøge Almuñécars gamle bydel, som du nemt når med den lokale bus fra hotellet. Vi mødes igen i hotellets restaurant til aftenens middag. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Den gamle borg i Almuñécar.

Den gamle borg i Almuñécar.

3. dag: Bjergområdet Las Alpujarras 

Vi tager på en interessant halvdagstur til det smukke bjergområde Las Alpujarras, der er en del af Sierra Nevada. Området består af frodige bakker, indbydende dale, maleriske landsbyer og rislende vandløb. Vi kører et stykke langs kysten, hvorefter vi fortsætter ind i landet via en enorm slugt, som gennem årtusinder er formet af floden Guadalfeo. Undervejs kommer vi gennem nogle af Andalusiens pittoreske, hvide landsbyer, Pueblos Blancos.

Vi holder pause i den lille bjerglandsby Pampaneira, hvor vi nyder livet i de smalle gyder med kønne, velholdte huse. Nær Pitres besøger vi et skinketørreri, hvor tusindvis af de berømte Jamón Serrano-skinker hænger til tørre. Her hører vi om processen og får smagsprøver på det lækre spanske produkt. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Jamón Serrano-skinker hænger til tørre.

Jamón Serrano-skinker hænger til tørre.

4. dag: Juleaften - Nochebuena

Juleaften hedder på spansk Nochebuena, og betyder den gode aften. I Spanien er selve juleaften en familiebegivenhed, som nydes i stilhed, men om eftermiddagen og ved midnat fyldes kirkerne af glade mennesker. Har du lyst, så tag med rejselederen til julegudstjeneste i Almuñécar. Lokalbus er ikke inkluderet. Om aftenen hygger vi os med hotellets spanske julebuffet.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

5. dag: Julefrokost i Granada  

Første juledag tager vi på en flot heldagsudflugt til den eventyrlige by Granada, der ligger vidunderligt mellem to højdedrag ved foden af Sierra Nevadabjergene. Nyd køreturen gennem det andalusiske bagland, inden vi senere til fods udforsker den fortryllende by fyldt med historie, stemningsfulde gader og pladser.

​Et gammelt citat siger: "Der findes i livet ingen smerte så stor som at være blind i Granada" - og det er ikke svært at forstå hvorfor. Vi føres tilbage i tiden med fordums pomp og pragt, når vi udforsker Granadas smukke gader. Vi kommer blandt andet forbi rådhuset, gården Corral del Carbón med de smukke balkoner, og slutter ved den enorme domkirke, der er Spaniens vigtigste renæssancekirke.

Første juledag er det skik at gå ud og spise, og der er liv i gaderne. Restauranterne byder på traditionel spansk julemad - lam, kalkun eller skaldyr. Desserten består typisk af turrón, der er en slags nougatkonfekt eller et stykke helligtrekongerskage. Vi nyder højtiden med en dejlig spansk julefrokost på en hyggelig lokal restaurant i Granada.

Derefter har vi lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den gamle by eller til et kig ind i den smukke domkirke, inden turen går tilbage til hotellet.

Inkluderede måltider: Morgenmad, frokost og middag.

Hyggeligt torv i Granada.

Hyggeligt torv i Granada.

6. dag: På egen hånd 

Brug dagen, som du vil. Nyd det milde klima, gå en tur langs havet, læs en bog, eller prøv nogle af hotellets faciliteter.  

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Både på stranden ved Almunecar.

Både på stranden ved Almunecar.

7. dag: Fashionable Nerja og den hvide landsby Frigiliana

Glæd dig til en malerisk halvdagsudflugt til Frigiliana og feriebyen Nerja, der ligger ufattelig smukt ved foden af Sierra de Almijara-bjerget. Vi spadserer her en tur på den kendte promenade langs Nerjas klippeforbjerg, Europas Balkon, der ligger som en terrasse over høje klipper med bjergene i baggrunden. 

Vi fortsætter efterfølgende udflugten lidt ind i baglandet til den idylliske landsby Frigiliana, der flere gange er kåret som Spaniens smukkeste og bedst bevarede landsby. Vi går en tur i den gamle bydel og ser på de idylliske trappegader og nyder de hvidkalkede huse med smedejernsgitre og farverige blomster. Fra toppen af byen er der en fremragende udsigt til Middelhavet, mandeltræer og olivenlunde.

Inkluderede måltider: Morgenmad og middag.

Den hvide by Frigiliana.

Den hvide by Frigiliana.

8. dag: Hjemrejse

Morgenmad på hotellet inden vi kører mod Málaga lufthavn. Her flyver vi med SAS direkte til København, hvor vi ankommer om eftermiddagen.

Inkluderede måltider: Morgenmad.
 

Hotelinformation

Hotel Bahía Tropical ****, Almuñecár
VisSkjul

Elegant hotel beliggende i et roligt område af Almuñécar helt ned til strandpromenaden, som fører til den historiske bydel. Hotellet ligger i første række ud mod Middelhavet og til stranden Playa del Pozuelo. Der er cirka 3,5 kilometer til centrum, og lige uden for hotellet kører lokalbussen til centrum flere gange om dagen.

Overalt hersker en hyggelig stemning, og om aftenen er der jævnligt underholdning. Nyd den flotte udendørs pool, solterrasse og tagterrasse med havudsigt. Poolen er ikke opvarmet. Hotellet har elevator, bar og buffetrestaurant. Slap af i hotellets spa med sauna og jacuzzi, eller forkæl dig selv med en lækker massage- eller skønhedsbehandling (mod betaling). Det er muligt at låne badehåndklæder mod et depositum på 10 euro.

Måltider

I hotellets buffetrestaurant nyder vi de inkluderede måltider med et stort udvalg af spansk og international mad både morgen og aften. Til middagene er der på en del af rejserne inkluderet vin og vand, se oversigten "Inkluderet i prisen" på den enkelte rejse. 

Værelsestyper

Prisen inkluderer ophold i dobbeltværelse med balkon eller terrasse. (Se nedenfor vedr. "På opdagelse i Andalusien")

Mod tillæg kan bestilles: 

 • Dobbeltværelse som eneværelse med balkon eller terrasse
 • Juniorsuite med balkon (kan kun bestilles til 2 personer) 

Dobbeltværelser

Store værelser på cirka 22 m2 med balkon eller terrasse på cirka 2 m2 med pooludsigt. Balkonen eller terrassen er møbleret med et lille bord og to stole. 

Værelserne er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge, skrivebord, stol, sofa, tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar samt hårtørrer. Dobbeltværelser kan bestilles som eneværelse. 

Bemærk: Pooludsigt kan ikke garanteres på rejserne " På opdagelse i Andalusien" og "Costa Tropical & Almuñécar jul og nytår".

Bemærk: På flyrejsen "På opdagelse i Andalusien": Vi bor i dobbelt- eller enkeltværelse efter princippet "run of the house", hvilket betyder, at værelsesfordeling kan forekomme i alle hotellets kategorier. Dvs. værelser med balkon eller terrasse samt værelser uden balkon eller terrasse.  

Juniorsuiter

Store juniorsuiter på cirka 40 m2 beliggende på hotellets øverste etager med balkon med to solsenge, bord og stole samt udsigt mod pool og/eller havudsigt. Juniorsuiterne byder på opholdsrum med bord, stole og sofa samt et seperat soveværelse med kingsize-seng. Derudover findes der tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar, brusekabine og hårtørrer. 

Værelserne er indrettet med dobbelt- eller enkeltsenge (bemærk at der kun findes enkelte juniorsuiter med enkeltsenge, så twin beds kan ikke garanteres), skrivebord, stol, sofa, tv, køleskab/minibar, aircondition/varmeanlæg, sikkerhedsboks mod betaling samt gratis WiFi. Badeværelserne har badekar samt hårtørrer. 

Bemærk: Juniorsuiter kan ikke bestilles på flyrejsen "På opdagelse i Andalusien".

Velkommen til Hotel Bahia Tropical i Almuñecar.
Velkommen til Hotel Bahia Tropical i Almuñecar.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Poolområdet ved Hotel Bahia Tropical.
Solterrasse på hotellet.
Solterrasse på hotellet.
Udsigten fra jacuzzien på solterrassen fejler bestemt ikke noget.
Udsigten fra jacuzzien på solterrassen fejler bestemt ikke noget.
Udsigten fra hotellets solterrasse er noget ganske specielt.
Udsigten fra hotellets solterrasse er noget ganske specielt.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på dobbeltværelse.
Eksempel på balkon på dobbeltværelse.
Eksempel på balkon på dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse i dobbeltværelse.
Eksempel på badeværelse i dobbeltværelse.
Eksempel på junior suite.
Eksempel på junior suite.
Eksempel på balkon på junior suite.
Eksempel på balkon på junior suite.
Eksempel på badeværelse i junior suite.
Eksempel på badeværelse i junior suite.